2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Inekler sut getircek annede sut bitiyor konusmalari bizde megersem ise yaramis.. Cok olgun karsiladi. Sabir tasi ile de bittigi test edildi ya bir daha istemedi bile ac diye..
Ama uykuya dalislar cok zor. Dun oglen uyutamadim parka gidelim dedi saat 3 oldu yolda 5.dk sizdi resmen.
Geceleri efira gibi yatagina yatirip pispislasan.oyle uyutsan ninni ve masal ile..
Benim de suana dek yaptigim tek dogru sey odasinda tek yatirmak oldu. Keske uyku egitimi uzerinde de dursaydim.

Sen yanına uzan o kendi kendine başka bi yöntem. Buluyor Ertuğrul kolumu tutar Sarıl der çekmeme izin vermez kendi de yüzümle oynar çok zor uykuya dalıyor ama bende öleyimdir hemen uyuyamam bana çekmiş diyorum

Canım ayağımda sallamayla başlayıp olmazsa pışpışlayıp masal anlatmaya geçiyim.bakalım nasıl olacak.

Canım ayağımda sallamayla başlayıp olmazsa pışpışlayıp masal anlatmaya geçiyim.bakalım nasıl olacak.
Bence sallamayi hic yapmadiysan alistirma csnim. Zaten agirlasiyorlar. Direkt yanyana pispislama yap.
Hayirli olsun insallah.
Sukur benimde goguslerim bugun daha rahat.. Elleyebiliyorum. Geceleri sicak su torbasi ile yattim hep. Bugun iyiyim. Bu surec de bitti.
Ve ozgurluk ne guzelmis emzirmek keyifmis evet ama bu durum daha da keyif suan

Ohhhh iyi keyifler canım imrendim vallahi..darısı bana

DonukPudra gozun aydin canim, darisi basima. Gecen hafta iki kez sirke surdum ilkini az surmusum hic etkilenmedi ikinciye bol surdum istemedi ama ben devamini getirmedim. Bizde meme kurtarici birazda aslinda, ablasimi vurdu aaa hanimis ekinin memesi, dustu mu aaaa hanimis ekinin memesi :)) yoksa sakinlesmiyo bi turlu iki saat kesintisiz agliyo ama memeyi verince tik kesiliyo. Bilmiyorum nasil olcak.

Okumadan yazinca

Hadi hayirlisi bakalim insallah kolayca atlayirsiniz

Benim sinirlerim bitik halde. Alt kalt komsum cocuga iskence yaptigimi dusunebilir.
Bal yemisti ustu yapis yapis. Degirken ustunu bi basladi aglamaya yarim saatten fazla.bi de kucagina al diyo aliyorm nereye gidelim ciglik aglama. Cidden bazen sabir kalmiyor artik cok tukenmis hissettim kendimi. Bunda oglen uyumamasinin da katkisi var tabi.
Simdi kucagimda sizdi.

Siz nasilsiniz tutkku nasil oldu yavrun

Bizimde yeni favorimiz dışardan eve girmemek öyle bi ağlıyoki binanın içinde komşular. Hıh kerem yine gezmeden geliyo ağlıyo diyolarmış.sanki dövüyomuş gibi öyle arsız fenaki.kucağımda bile durmuyo.seni anlıyorum canım.

Iyi canim cok sukur . Gecen yine burnu akti 1 gun cok sukur gecti .
Boyle burun akintisiya gecistirmek ah bas taci ediliyor ya :)

Hic yabanci degil bu anlattiklrin bana. Ozellikle su son 3gundur mahvrtti beni.

Günaydın kızlaar, iyi haftalar olsun hepimize inşallah. Ateşi düştü kuzumun çok şükür ama fena öksürüyor. dr balgam sökücü vermişti onun da etkisi var sanırım. Tabi balgam çıkaramadığı için bulantısı oluyor. ama çok şükür halimize. haftasonu da çıkarmadım hiç. hava çok güzeldi içim gitti ama dinlensin istedim. kendimizi etkinliklere boğduk :) rahmetli ananem hastalık değilde huylarının değişmesi olmasa derdi. cidden sürekli mız mız ağlama, gece uyanıp süt isterim, bardaktan su içerim diye tutturmalar bitirdi beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…