- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.561
Inekler sut getircek annede sut bitiyor konusmalari bizde megersem ise yaramis.. Cok olgun karsiladi. Sabir tasi ile de bittigi test edildi ya bir daha istemedi bile ac diye..Hafta başı kesiyorum canım inşallah.bizde nasıl dalıcaz uykuya bilmiyorum.ayakta bile sallamadım hiç..napıcam ben?öğlenleri bırakır uykuyu bence.ilk önce uykuya nasıl geçircwm ona karar vermem lazım.kızımda hiç böyle zorluk çekmemiştim.kızım 2 yaşında odasında tek yatıyodu.
Sen yanına uzan o kendi kendine başka bi yöntem. Buluyor Ertuğrul kolumu tutar Sarıl der çekmeme izin vermez kendi de yüzümle oynar çok zor uykuya dalıyor ama bende öleyimdir hemen uyuyamam bana çekmiş diyorumInekler sut getircek annede sut bitiyor konusmalari bizde megersem ise yaramis.. Cok olgun karsiladi. Sabir tasi ile de bittigi test edildi ya bir daha istemedi bile ac diye..
Ama uykuya dalislar cok zor. Dun oglen uyutamadim parka gidelim dedi saat 3 oldu yolda 5.dk sizdi resmen.
Geceleri efira gibi yatagina yatirip pispislasan.oyle uyutsan ninni ve masal ile..
Benim de suana dek yaptigim tek dogru sey odasinda tek yatirmak oldu. Keske uyku egitimi uzerinde de dursaydim.
Canım ayağımda sallamayla başlayıp olmazsa pışpışlayıp masal anlatmaya geçiyim.bakalım nasıl olacak.Inekler sut getircek annede sut bitiyor konusmalari bizde megersem ise yaramis.. Cok olgun karsiladi. Sabir tasi ile de bittigi test edildi ya bir daha istemedi bile ac diye..
Ama uykuya dalislar cok zor. Dun oglen uyutamadim parka gidelim dedi saat 3 oldu yolda 5.dk sizdi resmen.
Geceleri efira gibi yatagina yatirip pispislasan.oyle uyutsan ninni ve masal ile..
Benim de suana dek yaptigim tek dogru sey odasinda tek yatirmak oldu. Keske uyku egitimi uzerinde de dursaydim.
Bence sallamayi hic yapmadiysan alistirma csnim. Zaten agirlasiyorlar. Direkt yanyana pispislama yap.Canım ayağımda sallamayla başlayıp olmazsa pışpışlayıp masal anlatmaya geçiyim.bakalım nasıl olacak.
Ohhhh iyi keyifler canım imrendim vallahi..darısı banaBence sallamayi hic yapmadiysan alistirma csnim. Zaten agirlasiyorlar. Direkt yanyana pispislama yap.
Hayirli olsun insallah.
Sukur benimde goguslerim bugun daha rahat.. Elleyebiliyorum. Geceleri sicak su torbasi ile yattim hep. Bugun iyiyim. Bu surec de bitti.
Ve ozgurluk ne guzelmisemzirmek keyifmis evet ama bu durum daha da keyif suan
AminOhhhh iyi keyifler canım imrendim vallahi..darısı bana
Okumadan yazincaBence sallamayi hic yapmadiysan alistirma csnim. Zaten agirlasiyorlar. Direkt yanyana pispislama yap.
Hayirli olsun insallah.
Sukur benimde goguslerim bugun daha rahat.. Elleyebiliyorum. Geceleri sicak su torbasi ile yattim hep. Bugun iyiyim. Bu surec de bitti.
Ve ozgurluk ne guzelmisemzirmek keyifmis evet ama bu durum daha da keyif suan
Hadi hayirlisi bakalim insallah kolayca atlayirsinizHafta başı kesiyorum canım inşallah.bizde nasıl dalıcaz uykuya bilmiyorum.ayakta bile sallamadım hiç..napıcam ben?öğlenleri bırakır uykuyu bence.ilk önce uykuya nasıl geçircwm ona karar vermem lazım.kızımda hiç böyle zorluk çekmemiştim.kızım 2 yaşında odasında tek yatıyodu.
Bizimde yeni favorimiz dışardan eve girmemek öyle bi ağlıyoki binanın içinde komşular. Hıh kerem yine gezmeden geliyo ağlıyo diyolarmış.sanki dövüyomuş gibi öyle arsız fenaki.kucağımda bile durmuyo.seni anlıyorum canım.Benim sinirlerim bitik halde. Alt kalt komsum cocuga iskence yaptigimi dusunebilir.
Bal yemisti ustu yapis yapis. Degirken ustunu bi basladi aglamaya yarim saatten fazla.bi de kucagina al diyo aliyorm nereye gidelim ciglik aglama. Cidden bazen sabir kalmiyor artik cok tukenmis hissettim kendimi. Bunda oglen uyumamasinin da katkisi var tabi.
Simdi kucagimda sizdi.
Siz nasilsiniztutkku nasil oldu yavrun
Benim sinirlerim bitik halde. Alt kalt komsum cocuga iskence yaptigimi dusunebilir.
Bal yemisti ustu yapis yapis. Degirken ustunu bi basladi aglamaya yarim saatten fazla.bi de kucagina al diyo aliyorm nereye gidelim ciglik aglama. Cidden bazen sabir kalmiyor artik cok tukenmis hissettim kendimi. Bunda oglen uyumamasinin da katkisi var tabi.
Simdi kucagimda sizdi.
Cok sukur canimIyi canim cok sukur . Gecen yine burnu akti 1 gun cok sukur gecti .
Boyle burun akintisiya gecistirmek ah bas taci ediliyor ya :)
Hic yabanci degil bu anlattiklrin bana. Ozellikle su son 3gundur mahvrtti beni.Benim sinirlerim bitik halde. Alt kalt komsum cocuga iskence yaptigimi dusunebilir.
Simdi kucagimda sizdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?