- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.581
ay geçmiş olsun defneye de çok bilmiş cadı bunlar ya. bizde de aynı pazarlık sorma onun tadı kötü öbüürnden ver diyor. en son şırıngayla bastım ağzına. bana napoşun annee diye bağırıyordu en son ortamı terkettim :)
Lisaya dedim kerem memeyi birakmis yarin oburgun tanistiginizda kizim sen daha sut kuzusuydun der dedim biraktik :)))
Demek ayni anda basladik bizim de 2. Gunumuz
lisada sirke zedelerden :) bi kere surdum bidahada istemedi
Canım ilk zamanlar uyku problemi olur ama sen vazgeçme ısrarla yatır derim öğlen o 1 saat uyumasaSlm herkese ,nasilsiniz, hastalara gecmis olsun, biz oglen uykusunuda biraktik ,memeyle
G GCA cidden huylari degisiyor cok cinsler. Allahim baska dertlerini vermesin de su son 1 haftada ben de coktum artik
Oksuruk icin tereyagini eritip icine pekmez koyup icirin deniyor . deneyen oldu mu hic..
tubaa1 valla ilk gunler iyidi cok olgun karsiladi diyordum ya. Son 3 gundur aman yarabbim. Resmen sevgilisinden ayrilmis ayrilmayi hazmedemeyenler gibi arada bir meme istedim diye soyluyordu ama lafta kaliyordu. Ac bi bakayim dedi dun hayir dedim 5 gun gecmis neyin kafasi tum oyuncaklari bir doktu sacti resmen 1 haftanin krizini yasadik. Ev harabe oldu toplatmadi da. Ustune koltugu cizdi. Gece zaten direniyor uyumamak icin bazen omzumda bazen gogsume yasli uyuklarken salliyorm. Oyle . ama fenaydi ozellikle dun aksam.
Ayy canım güldürdün beniG GCA cidden huylari degisiyor cok cinsler. Allahim baska dertlerini vermesin de su son 1 haftada ben de coktum artik
Oksuruk icin tereyagini eritip icine pekmez koyup icirin deniyor . deneyen oldu mu hic..
tubaa1 valla ilk gunler iyidi cok olgun karsiladi diyordum ya. Son 3 gundur aman yarabbim. Resmen sevgilisinden ayrilmis ayrilmayi hazmedemeyenler gibi arada bir meme istedim diye soyluyordu ama lafta kaliyordu. Ac bi bakayim dedi dun hayir dedim 5 gun gecmis neyin kafasi tum oyuncaklari bir doktu sacti resmen 1 haftanin krizini yasadik. Ev harabe oldu toplatmadi da. Ustune koltugu cizdi. Gece zaten direniyor uyumamak icin bazen omzumda bazen gogsume yasli uyuklarken salliyorm. Oyle . ama fenaydi ozellikle dun aksam.
Canım senin tereyağı lı pekmez tarifi Doğum yaptığımda kayınvalidem bana yapmıştı ismi yakı gibi bişey yaraları iyileştirir dedi gerçekten de içini yakıyo kerem onu içerse bravo
Yok yok bugun daha iliman gibi.. Uykuya gecisi vs insallah duzelicekler. Normal onlara da gozunu memeyle actilar. Gak deyince meme guk deyince meme. Birden yok oluncaAyy canım güldürdün benibi yandan da gözüm korktu.isyanlarda kerem desene.
Oyuncak toplatmama bizdede var.her yer oyuncak.
Uyumak istemiyor hic ,20 dk bile raziyimCanım ilk zamanlar uyku problemi olur ama sen vazgeçme ısrarla yatır derim öğlen o 1 saat uyumasa
Günaydın kızlaar, iyi haftalar olsun hepimize inşallah. Ateşi düştü kuzumun çok şükür ama fena öksürüyor. dr balgam sökücü vermişti onun da etkisi var sanırım. Tabi balgam çıkaramadığı için bulantısı oluyor. ama çok şükür halimize. haftasonu da çıkarmadım hiç. hava çok güzeldi içim gitti ama dinlensin istedim. kendimizi etkinliklere boğduk :) rahmetli ananem hastalık değilde huylarının değişmesi olmasa derdi. cidden sürekli mız mız ağlama, gece uyanıp süt isterim, bardaktan su içerim diye tutturmalar bitirdi beni ya
Günaydın kızlar
tutkku acaba cevizin zarını mi yoksa kendinin suyunumu kaynatıp veriyorsun canım. .annemler cevizi geceden bi bardak suda bekletip sabah içiyorlar kolestrol için zararı olmasın dan endişelendim o yüzden soruyorum tam olarak nasıl yapıyorsun sanırım ben kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?