2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kizlar
G GCA haklisin cnm. Hastaliktan ote huylari degisiyo daha cok. Benim kiz da cumadan beri burnu durmuyo hirhir surekli. Surup da iciremiyorum sevmiyorum deyip icmiyo. Ayaginda corap durdurmadigi icin burnu kesilmiyor.

ay geçmiş olsun defneye de çok bilmiş cadı bunlar ya. bizde de aynı pazarlık sorma onun tadı kötü öbüürnden ver diyor. en son şırıngayla bastım ağzına. bana napoşun annee diye bağırıyordu en son ortamı terkettim :)

Saol cnm.
Evet aynen oyle birini begenmez otekini verirsin o aci der. Yapcak bisi yok agzi acik buldugum an yutturuyorum ben de katakulli yapip ama iburamini bana misin demiyo asla acmiyo agzini

G GCA cidden huylari degisiyor cok cinsler. Allahim baska dertlerini vermesin de su son 1 haftada ben de coktum artik

Oksuruk icin tereyagini eritip icine pekmez koyup icirin deniyor . deneyen oldu mu hic..

tubaa1 valla ilk gunler iyidi cok olgun karsiladi diyordum ya. Son 3 gundur aman yarabbim. Resmen sevgilisinden ayrilmis ayrilmayi hazmedemeyenler gibi arada bir meme istedim diye soyluyordu ama lafta kaliyordu. Ac bi bakayim dedi dun hayir dedim 5 gun gecmis neyin kafasi tum oyuncaklari bir doktu sacti resmen 1 haftanin krizini yasadik. Ev harabe oldu toplatmadi da. Ustune koltugu cizdi. Gece zaten direniyor uyumamak icin bazen omzumda bazen gogsume yasli uyuklarken salliyorm. Oyle . ama fenaydi ozellikle dun aksam.

Canım senin tereyağı lı pekmez tarifi Doğum yaptığımda kayınvalidem bana yapmıştı ismi yakı gibi bişey yaraları iyileştirir dedi gerçekten de içini yakıyo kerem onu içerse bravo​

Ayy canım güldürdün beni bi yandan da gözüm korktu.isyanlarda kerem desene.

Oyuncak toplatmama bizdede var.her yer oyuncak.

Canım senin tereyağı lı pekmez tarifi Doğum yaptığımda kayınvalidem bana yapmıştı ismi yakı gibi bişey yaraları iyileştirir dedi gerçekten de içini yakıyo kerem onu içerse bravo​

Suan oksurukli bir durum yok ama cok dendi bana cok duydum. Etkili kesiyor sabah aksam verilince diye. Kesin icmez zaten. Pekmezi bile zor iciyor.

Ayy canım güldürdün beni bi yandan da gözüm korktu.isyanlarda kerem desene.

Oyuncak toplatmama bizdede var.her yer oyuncak.
Yok yok bugun daha iliman gibi.. Uykuya gecisi vs insallah duzelicekler. Normal onlara da gozunu memeyle actilar. Gak deyince meme guk deyince meme. Birden yok olunca siddetli geri donusumler olabiliyor.

Gecmis olsun canim DonukPudra nin dedigini duyecektim bende . Instagramda pek yaygin bu ara tereyagli pekmez falan. Balgam sokturucu.
Benim gecen sene sogan suyu favorimdi..
Bu sene ceviz icinden yapilan cay favorim.
Genelde oksurugu hemen kestigini yorumlarda herkes belirtmis. Bende memnunum acikcasi burun akintisi icin

Icirebilirsen dene bence

Günaydın kızlar
tutkku acaba cevizin zarını mi yoksa kendinin suyunumu kaynatıp veriyorsun canım. .annemler cevizi geceden bi bardak suda bekletip sabah içiyorlar kolestrol için zararı olmasın dan endişelendim o yüzden soruyorum tam olarak nasıl yapıyorsun sanırım ben kaçırdım

Yok cevizin zari canim.
Oksurugu olmasa bile haftada 1 veriyorum cay gibi.
Mesepa burun akintisini cok kez denedim hemen kesti

Ama icine tatlandirsin diye yarim lokum, birde mentollu falan seker atiyorum

Boyle konularda tecrubesi olan bir anneye Instagramda sordum zarari olmayacagini,ara ara cay gibi verilebilecegini soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…