2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar biz bugun yağmurda dolaştık tavsiye ederim çok hoşumuza gitti.eve girişimiz ağlama krizi olsada güzeldi...şimdide kar yağıyo.bide karda kayarsak süper

Aynen ya ama semsiyeyle dolastiriyorum , yagmurlugumuz yok . Eminim semsiyesiz daha cok sever.
Cok cook soguk olmadikca nasipse her havada cikarma niyetindeyim bakalim. 5,10dk cikip hava alsalar eve gelince oyuncaklarla yeniden nasil guzel oynuyor

Aynen ya ama semsiyeyle dolastiriyorum , yagmurlugumuz yok . Eminim semsiyesiz daha cok sever.
Cok cook soguk olmadikca nasipse her havada cikarma niyetindeyim bakalim. 5,10dk cikip hava alsalar eve gelince oyuncaklarla yeniden nasil guzel oynuyor
Bizimde yok yağmurluk canım.kabanla çıktık.yağmurlukla donarız çünkü biz ankaranın kuzeyindeyiz daha soğuk şehrin içine göre

Şuanda kulüpte keyfim yerinde

An itibariyle menengiç kahvesi eşliğinde kitap okuyorum canım

Haftasonu misafirlerim vardı yoğun geçti.
Siz nasılsınız ? Lisa napiyo memeyi bırakınca büyüdüm mu sandı uykulari birakmalar falan

Ohhhh canım keyfin bol olsunn

Oglusun napiyo sen okuma yaparken.
Ben de uyuttum anca elime aldim. O da 1sf okurum uykum gelir hemen.

Gergin bi geceden selamlar kizlar.
Bir kavga kiyamet koptu gitti bu gece. Banyo yaptirdim suyla oynuycam dedi. Biraktim oynadi. Yarim saat oynadi nerdeyse. Haydi cik kizim cik derken cikmadi tabi. Ben de zorla cikardim mecbur. Atti kendini yerlere kafasini vurdu kapiya. Aldim kucagima odasina yine indi kucagimdan. Agla agla bitirdi kendini. Ay napicami sasirdim. Banyoyu cok seviyo guzelce yikaniyo ama cikarmak problem. Tabi o sirada bagiris cagiris koptu gitti bende.
Guya "bagirmayan anneler" kitabini okuyorum.
( M Mavisu27 simdi yazacagim cumleye sakin gulme bak). Okudugumu nasil uygulucam ben ya!!

Bizimde yok yağmurluk canım.kabanla çıktık.yağmurlukla donarız çünkü biz ankaranın kuzeyindeyiz daha soğuk şehrin içine göre

Tek yagmurlukla bende cikaramam, icine montunu giydirip falan anca. Bakalim bulabilirsem alicam .netten arastirdim gecen ama pek risk edesim gelmiyor ya beden uymazsa diye.
Kar yagarken pek semsiye tutacagini sanmiyorum cunki , en azindan islanmaz yagmurlukla

Bagitma konusunda bende sabirsizim malesef. Oyle durumlarda ben sure koyuyorum mesela ben senin kiyafetlerini getirene kadar daha oyna sonra cikiyoruz gibi ise yaramazsa sevdigi biseyi rusvet:))

fermante
Off offr. O cumleyi ben de diyorum kendime. O kadar ebeveyn kitabi okudum cok guzel bilgiler ama su sakin kalma ve ses yukseltmeme hala kontrolsuzum...
Her zaman yapamasamda ben sey dusunuyorum benim uc katim birinin bana o sekilde bagirdigini ne hissettigimi tabi o sinir aninda aklima gelirse

wakewake nasilsin epeydir yoksun canim
Evet canım bayadır yazmadım yazamadım ara ara okumaya çalıştım
Kendim hastalandım uzun zamandır çekiyorum göktugda hastalandı hem onunla uğraş hamileliğin verdiği yorgunluk hayat mücadelesi derken Yazma isteği oluşmadı yada dert yazmak istemedim
Ruhen de çöküntüdeyim
Sendromdanmıdır bilmiyorum ama göktug 12gündür falan uyku konusunda sapıttı
Uyumuyor yatağına yatmak istemiyor koyduğum anda diken batmış gibi kalkıyor vs derken uzun zamandır uykusuzum
Gündüzleri de çok asi inatçı ne yaparsan yap doğru değil memnuniyetsizlik had safhada
Böyle işte bir dokun bin ah işit yine
Hakkımızda hayırlısı annelere güç versin allahım

Allah yardımcın olsun.22 haftalık olmuş bebişin maşallah ne çabuk geçti.rabbim sağlık sıhhat versin canım benim

Keşke her bildiğimizi,her okuduğumuzu hayata gecirebilsek canım.
Ama emin ol çoğumuz ayniyiz.
Ben de sabahtan diyorum bugün kızmak bağırmak yok. Her gece muhasebesini yapıyorum nasıl davrandım bugün doye.
Ama bir yerde sinirleri artık durdurmak pek mümkün olmuyor :/

Belki de zamanla.
Cunki önceki aylara göre daha az sinirleniyorum mesela.
Ha gayret
İkinci çocuğa pamuk gibi olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…