- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.601
Kızlar biz bugun yağmurda dolaştık tavsiye ederim çok hoşumuza gitti.eve girişimiz ağlama krizi olsada güzeldi...şimdide kar yağıyo.bide karda kayarsak süper
Bizimde yok yağmurluk canım.kabanla çıktık.yağmurlukla donarız çünkü biz ankaranın kuzeyindeyiz daha soğuk şehrin içine göreAynen ya ama semsiyeyle dolastiriyorum , yagmurlugumuz yok . Eminim semsiyesiz daha cok sever.
Cok cook soguk olmadikca nasipse her havada cikarma niyetindeyim bakalim. 5,10dk cikip hava alsalar eve gelince oyuncaklarla yeniden nasil guzel oynuyor
Şuanda kulüpte keyfim yerinde
Ohhhh canım keyfin bol olsunnŞuanda kulüpte keyfim yerinde
An itibariyle menengiç kahvesi eşliğinde kitap okuyorum canım
Eki Görüntüle 2075652
Haftasonu misafirlerim vardı yoğun geçti.
Siz nasılsınız ? Lisa napiyo memeyi bırakınca büyüdüm mu sandı uykulari birakmalar falan
Oglusun napiyo sen okuma yaparken.Şuanda kulüpte keyfim yerinde
An itibariyle menengiç kahvesi eşliğinde kitap okuyorum canım
Eki Görüntüle 2075652
Haftasonu misafirlerim vardı yoğun geçti.
Siz nasılsınız ? Lisa napiyo memeyi bırakınca büyüdüm mu sandı uykulari birakmalar falan
Bizimde yok yağmurluk canım.kabanla çıktık.yağmurlukla donarız çünkü biz ankaranın kuzeyindeyiz daha soğuk şehrin içine göre
Bagitma konusunda bende sabirsizim malesef. Oyle durumlarda ben sure koyuyorum mesela ben senin kiyafetlerini getirene kadar daha oyna sonra cikiyoruz gibi ise yaramazsa sevdigi biseyi rusvet:))Gergin bi geceden selamlar kizlar.
Bir kavga kiyamet koptu gitti bu gece. Banyo yaptirdim suyla oynuycam dedi. Biraktim oynadi. Yarim saat oynadi nerdeyse. Haydi cik kizim cik derken cikmadi tabi. Ben de zorla cikardim mecbur. Atti kendini yerlere kafasini vurdu kapiya. Aldim kucagima odasina yine indi kucagimdan. Agla agla bitirdi kendini. Ay napicami sasirdim. Banyoyu cok seviyo guzelce yikaniyo ama cikarmak problem. Tabi o sirada bagiris cagiris koptu gitti bende.
Guya "bagirmayan anneler" kitabini okuyorum.
( M Mavisu27 simdi yazacagim cumleye sakin gulme bak). Okudugumu nasil uygulucam ben ya!!
Her zaman yapamasamda ben sey dusunuyorum benim uc katim birinin bana o sekilde bagirdigini ne hissettigimifermante
Off offr. O cumleyi ben de diyorum kendime. O kadar ebeveyn kitabi okudum cok guzel bilgiler ama su sakin kalma ve ses yukseltmeme hala kontrolsuzum...
Evet canım bayadır yazmadım yazamadım ara ara okumaya çalıştımwakewake nasilsin epeydir yoksun canim
Allah yardımcın olsun.22 haftalık olmuş bebişin maşallah ne çabuk geçti.rabbim sağlık sıhhat versin canım benimEvet canım bayadır yazmadım yazamadım ara ara okumaya çalıştım
Kendim hastalandım uzun zamandır çekiyorum göktugda hastalandı hem onunla uğraş hamileliğin verdiği yorgunluk hayat mücadelesi derken Yazma isteği oluşmadı yada dert yazmak istemedim
Ruhen de çöküntüdeyim
Sendromdanmıdır bilmiyorum ama göktug 12gündür falan uyku konusunda sapıttı
Uyumuyor yatağına yatmak istemiyor koyduğum anda diken batmış gibi kalkıyor vs derken uzun zamandır uykusuzum
Gündüzleri de çok asi inatçı ne yaparsan yap doğru değil memnuniyetsizlik had safhada
Böyle işte bir dokun bin ah işit yine
Hakkımızda hayırlısı annelere güç versin allahım
Uyuyor canım o uyanıkken okumak ne mümkünOglusun napiyo sen okuma yaparken.
Ben de uyuttum anca elime aldim. O da 1sf okurum uykum gelir hemen.
Keşke her bildiğimizi,her okuduğumuzu hayata gecirebilsek canım.Gergin bi geceden selamlar kizlar.
Bir kavga kiyamet koptu gitti bu gece. Banyo yaptirdim suyla oynuycam dedi. Biraktim oynadi. Yarim saat oynadi nerdeyse. Haydi cik kizim cik derken cikmadi tabi. Ben de zorla cikardim mecbur. Atti kendini yerlere kafasini vurdu kapiya. Aldim kucagima odasina yine indi kucagimdan. Agla agla bitirdi kendini. Ay napicami sasirdim. Banyoyu cok seviyo guzelce yikaniyo ama cikarmak problem. Tabi o sirada bagiris cagiris koptu gitti bende.
Guya "bagirmayan anneler" kitabini okuyorum.
( M Mavisu27 simdi yazacagim cumleye sakin gulme bak). Okudugumu nasil uygulucam ben ya!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?