- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.621
Sağol canım evet zaman hızlı akıyor yolu yarıladım çok şükürAllah yardımcın olsun.22 haftalık olmuş bebişin maşallah ne çabuk geçti.rabbim sağlık sıhhat versin canım benim
Kolay gelsin canım.ben artık pes ettim.oyuncaklarını asla toplatmıyo.ne kadar dip köşe yaptıysamda dağınık durunca temizlikte görünmüyo.bu ara biri gelecek diye aklım çıkıyo vallahiiNasılsınız kızlar benim akşam misafirim var şu saatte yeni ev süpürdüm daha silinecek mutfak toplanacak başımda havlu saçımı bile tarayamadım uyanmadan ev süpüreyim die 2 yıldır şu moddan bi çıkamadık arkadaşlar bu nedir ya ev hep dağınık son dk süpürülüyor hala kendime yaptığım en büyük bakım banyo yapmak
Heves var ama sadece heves yani :)Sağol canım evet zaman hızlı akıyor yolu yarıladım çok şükür
Sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet bence de ikinci çocuk hadi durmayın artık gelin peşimden
Aklima geldi sen yazinca bizimkide yeni dogana tebrige gittigimizde surekli besigin basinda beklemisti ah demistik cok sevdi. Tabi bebegi alir almaz icine ziplayinca sevdiginin bebek olmadigini anlamistik.:)))Heves var ama sadece heves yani :)
Gecen gun komsum cagirdi. Bizimkilerle yasit oglunu kresten almaya gidicem, 5dk kucuge bakarmisin dedi /2,5 aylik galiba/.
Bebek tutmayi bule unutmusum .
Aglamaya basladi, oyuncak gosteriyorum benimki oynamak istiyor gosterdigim.oyuncakla. al diyorum sen goster bak aglamasin 1dk gisteriyor,salliyor oyuncagi hop kendi oyuna koyuluyor
Ve boylece kendimce coook erken oldugunu anlamis oldum. Ilgiyi kendine istiyor, ona haksizlik ederim gibime geliyor. Tabi Rabbim bilir . Hayirlisi ne zamansa nasip olur insallah.
Sakin yanlis anlama ama bu benim kendime gore dusuncem :)
Ah canim benim sagolasin inan nefes alacak zamanim yok akil sagligimi kotumaya calisiyorum .ikinci sinavlar basladi ama inan bu yil hic bir haftamiz sinavsiz gecmedi birde ekstra deneme sinavlari oluyorlar .neredeyse bir haftadir yagmur uzerimden dusmeye basladi .tek basina oynuyor video izliyor ,uyumlu ve nispeten sakin .sanki buyumus gibi .rabbim acidi halime herhalde .
Maşallah yağmurcuğumaAh canim benim sagolasin inan nefes alacak zamanim yok akil sagligimi kotumaya calisiyorum .ikinci sinavlar basladi ama inan bu yil hic bir haftamiz sinavsiz gecmedi birde ekstra deneme sinavlari oluyorlar .neredeyse bir haftadir yagmur uzerimden dusmeye basladi .tek basina oynuyor video izliyor ,uyumlu ve nispeten sakin .sanki buyumus gibi .rabbim acidi halime herhalde .
Sen nasilsin ? Sizin yazililarda basladimi?
Heves var ama sadece heves yani :)
Gecen gun komsum cagirdi. Bizimkilerle yasit oglunu kresten almaya gidicem, 5dk kucuge bakarmisin dedi /2,5 aylik galiba/.
Bebek tutmayi bule unutmusum .
Aglamaya basladi, oyuncak gosteriyorum benimki oynamak istiyor gosterdigim.oyuncakla. al diyorum sen goster bak aglamasin 1dk gisteriyor,salliyor oyuncagi hop kendi oyuna koyuluyor
Ve boylece kendimce coook erken oldugunu anlamis oldum. Ilgiyi kendine istiyor, ona haksizlik ederim gibime geliyor. Tabi Rabbim bilir . Hayirlisi ne zamansa nasip olur insallah.
Sakin yanlis anlama ama bu benim kendime gore dusuncem :)
Yok canım neden yanlış anlayım benim de düşüncem öyleydi çok küçükler çünkü
Hatta ben daha katıydım kardeş falan asla düşünmüyordum ama gel gör ki bazen her şey değişiyor hakkımızda hayırlı olan böylesi demekki
Artık iyi tarafına bakıyorum kardeş candırdiyorum
Hala beni zorlayan hala uykusuz bi çocuğum var rahata alışmadan diğeri de mahvedecek beni nasıl olsa ikisi aradan çıkar büyürler diyorum
Eminim çok zor zamanlarım olacak belki sinir hastası olucam
Gerçi oldum bile oğlumla ama olsun
iyiki varlar çok şükür bugünümüze
Aklima geldi sen yazinca bizimkide yeni dogana tebrige gittigimizde surekli besigin basinda beklemisti ah demistik cok sevdi. Tabi bebegi alir almaz icine ziplayinca sevdiginin bebek olmadigini anlamistik.:)))
Keyfe bak hic kiskanmadimkiŞuanda kulüpte keyfim yerinde
An itibariyle menengiç kahvesi eşliğinde kitap okuyorum canım
Eki Görüntüle 2075652
Haftasonu misafirlerim vardı yoğun geçti.
Siz nasılsınız ? Lisa napiyo memeyi bırakınca büyüdüm mu sandı uykulari birakmalar falan
Cok sukur canim.
Ama dedigin gibi kardes sevgisi bambaska. Kardesi degilken bile baska bir bebekle boyle ilgilenmesi inan ici bi tuhav oluyor insanin. Buyumuslerde,kendilerinden kucuklere abilik ablalik ediyorlar.
Hele instagramda bazilari boyle yakin yakina doguruyor, masallah guzel guzel fotolar?videolar atiyolar baktikca insanin dogurasi,kardes sevgisini tattirasi geliyor.
Rabbim aratmasin, hayirli zamanda nasip eder insallah.
Istiyormuyum evet. Korkuyormuyum evet cok korkuyorum. Nasil dengelenecek bakalim bu karmasik duygular :)
Nasipse dogana kadar seninki biraz daha buyumus olacak canim. Eminim daha akli basinda davranir. Her gun fatk atiyor cunki cok sukur.
Krese verme olasiligim varmi seneye falan.
Uzun oldu kusuruma bakma :)
Siz eve yeni besik alin bence
yeni seyler nasil dikkatlerini cekiyor :)
Allah bi zorlukla bi kolaylık verir inş ikinci uykucu gazsız rahat bi bebek olur Benim de ikinci olursa plansız kaza olur herhalde sanki hiçbi zaman ikinciye hazır olmayacakmışım gibiYok canım neden yanlış anlayım benim de düşüncem öyleydi çok küçükler çünkü
Hatta ben daha katıydım kardeş falan asla düşünmüyordum ama gel gör ki bazen her şey değişiyor hakkımızda hayırlı olan böylesi demekki
Artık iyi tarafına bakıyorum kardeş candırdiyorum
Hala beni zorlayan hala uykusuz bi çocuğum var rahata alışmadan diğeri de mahvedecek beni nasıl olsa ikisi aradan çıkar büyürler diyorum
Eminim çok zor zamanlarım olacak belki sinir hastası olucam
Gerçi oldum bile oğlumla ama olsun
iyiki varlar çok şükür bugünümüze
Hakkında hayırlısı olsun canım öyleyse
Ama o korku o endişe hiç bitmeyecek
BiZim de sürpriz olmasaydı sanırım kardeşsiz kalırdı
Kreşe duruma göre bakıcam eğer beni zorlarsa veririm yada çok canı sıkılırsa
Arkadaşı da yok etrafta
Iyi aksamlar kizlar
Huzurlu mutlu aksamlariniz olsun insallah...
Ya bunlar ne seker oldular sevdigi muzigi acayim ,yemegin tadini begensin yada beni onaylayacak olsun ,eliyle bas parmagini kaldirip okey isareti yapiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?