- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.641
MaşLlah fıstığa bizim ki buara okadar hırçın ki nasıl davranacağımı şaşırdım hayır diyim yada istemediğimi bişey olsun kafayı yere vuruyor güzellik anlatıyorum kızıyorum hiçbirine fayda etmiyorIyi aksamlar kizlar
Huzurlu mutlu aksamlariniz olsun insallah...
Ya bunlar ne seker oldular sevdigi muzigi acayim ,yemegin tadini begensin yada beni onaylayacak olsun ,eliyle bas parmagini kaldirip okey isareti yapiyor .
Donemsel canim sabir ediccez geciyor zamanla yagmurda herseye no deyip duruyordu bide dislri cok sikinti veriyordu.hepsini cikarinxa rahatliyorlarMaşLlah fıstığa bizim ki buara okadar hırçın ki nasıl davranacağımı şaşırdım hayır diyim yada istemediğimi bişey olsun kafayı yere vuruyor güzellik anlatıyorum kızıyorum hiçbirine fayda etmiyor
Oyyyy fistigim benim balim..gozumde canlandi benim yerime op minciklaIyi aksamlar kizlar
Huzurlu mutlu aksamlariniz olsun insallah...
Ya bunlar ne seker oldular sevdigi muzigi acayim ,yemegin tadini begensin yada beni onaylayacak olsun ,eliyle bas parmagini kaldirip okey isareti yapiyor .
Menengiç diye bir agacin meyvesinden yapiliyor minik minik yeşil sert bir şey. Eziliyor sonra kavruluyor yağlı kıvamlı bir şey elde ediliyor.Keyfe bak hic kiskanmadimkibirakti valla uyumuyo hic , menengic kahvesi nasil biseyki
O anlarda sakin olup beklemek lazim. Suyuna gitmek lazim. Iddalasinca hic olmuyo. Ben de biseyi begendiremiyorum. Ak dedigime kara, kara dedigime ak diyo. Ustune gitmeyip dikkatini baska biseyle cekince daha rahat atlatiyoruz o sureci.MaşLlah fıstığa bizim ki buara okadar hırçın ki nasıl davranacağımı şaşırdım hayır diyim yada istemediğimi bişey olsun kafayı yere vuruyor güzellik anlatıyorum kızıyorum hiçbirine fayda etmiyor
Çok şey istiyorsun çokSelam kizlar. Bulutlu sogul kis gununden merhaba. Gerci aksam oldu ama benim isler daha bitmedidefnenin odasini duzenledim. Dolabini eski yeni ayristirdim. Yoruldum ama daha bissuru is var.
Bi de su kizim gece kendi yatagina bi alissa da artik daha yanima gelmese. Aksam uyuyup sabah uyansa
İnan denedim canım görmezden geldim ama öle kut küt vuruyo ki kendi nasıl dayanıyor anlamıyorumO anlarda sakin olup beklemek lazim. Suyuna gitmek lazim. Iddalasinca hic olmuyo. Ben de biseyi begendiremiyorum. Ak dedigime kara, kara dedigime ak diyo. Ustune gitmeyip dikkatini baska biseyle cekince daha rahat atlatiyoruz o sureci.
Sen ne zaman boyle yazsan 2 3 gune sapitiyo yagmurIyi aksamlar canlar
Nasilsiniz ?
Biz masallah diyeyim iki yas sendromunu atlattikmi nedir .yoksa firtina oncesi sessizlikmi bilemedim
Gecmis olsun donukpudracimMerhaba kizlar yazamadim begenip ciktim hep
Nasilsimiz.
Hafta sonum yogun gecti.kitap kulubunden arkadasim vardi. Keremle zateno kadar yogun ki artik masallah dur durak yok ..
Bugun bogazlarim sis gibi.. Caylar vs ictim oyle. Uykulu hallerdeyim.
Yarin da nihayet k.dogum kontrole gitcem. Annemler gelcek bana. Kereme bakcak. Hastane yakin sayilir evime bakalim ins yolundadir hersey
Merhaba kizlar yazamadim begenip ciktim hep
Nasilsimiz.
Hafta sonum yogun gecti.kitap kulubunden arkadasim vardi. Keremle zateno kadar yogun ki artik masallah dur durak yok ..
Bugun bogazlarim sis gibi.. Caylar vs ictim oyle. Uykulu hallerdeyim.
Yarin da nihayet k.dogum kontrole gitcem. Annemler gelcek bana. Kereme bakcak. Hastane yakin sayilir evime bakalim ins yolundadir hersey
Bizde aynıyız masaya vuruyo diyoki anneeee baka kalıyorum gülüyorum sonra nasıl olsa küçük geçecekMerhabakizlar
O kadar hizli geciyor ki gunler anlamiyorum.
Gittim kd dr . ultrasonda hersey temiz cikti. Smear sonucu da haftaya cikacak.
Onun harici keremin 2 yas sendromlari biktirdi beni. Herseye kriz bir de esya firlatma
Sizler nasilsiniz.
Afiyet olsun sanaMenengiç diye bir agacin meyvesinden yapiliyor minik minik yeşil sert bir şey. Eziliyor sonra kavruluyor yağlı kıvamlı bir şey elde ediliyor.
Grip vs ye de iyi geliyor boğazı yumuşatıyor ayrıca kafeinsiz olduğu için tercih ediliyor.
Gel bir gün yaparım ben sana
Ya da adresini ver yolliim
Sende kimsimBizde aynıyız masaya vuruyo diyoki anneeee baka kalıyorum gülüyorum sonra nasıl olsa küçük geçecek
Çok şükür canımMerhabakizlar
O kadar hizli geciyor ki gunler anlamiyorum.
Gittim kd dr . ultrasonda hersey temiz cikti. Smear sonucu da haftaya cikacak.
Onun harici keremin 2 yas sendromlari biktirdi beni. Herseye kriz bir de esya firlatma
Sizler nasilsiniz.
Aaaa namahremmi var nerdeSende kimsimnahmeram var kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?