2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Iyi aksamlar kizlar
Huzurlu mutlu aksamlariniz olsun insallah...
Ya bunlar ne seker oldular sevdigi muzigi acayim ,yemegin tadini begensin yada beni onaylayacak olsun ,eliyle bas parmagini kaldirip okey isareti yapiyor .
MaşLlah fıstığa bizim ki buara okadar hırçın ki nasıl davranacağımı şaşırdım hayır diyim yada istemediğimi bişey olsun kafayı yere vuruyor güzellik anlatıyorum kızıyorum hiçbirine fayda etmiyor

Donemsel canim sabir ediccez geciyor zamanla yagmurda herseye no deyip duruyordu bide dislri cok sikinti veriyordu.hepsini cikarinxa rahatliyorlar

Keyfe bak hic kiskanmadimki birakti valla uyumuyo hic , menengic kahvesi nasil biseyki
Menengiç diye bir agacin meyvesinden yapiliyor minik minik yeşil sert bir şey. Eziliyor sonra kavruluyor yağlı kıvamlı bir şey elde ediliyor.
Grip vs ye de iyi geliyor boğazı yumuşatıyor ayrıca kafeinsiz olduğu için tercih ediliyor.
Gel bir gün yaparım ben sana
Ya da adresini ver yolliim

O anlarda sakin olup beklemek lazim. Suyuna gitmek lazim. Iddalasinca hic olmuyo. Ben de biseyi begendiremiyorum. Ak dedigime kara, kara dedigime ak diyo. Ustune gitmeyip dikkatini baska biseyle cekince daha rahat atlatiyoruz o sureci.

Selam kizlar. Bulutlu sogul kis gununden merhaba. Gerci aksam oldu ama benim isler daha bitmedi defnenin odasini duzenledim. Dolabini eski yeni ayristirdim. Yoruldum ama daha bissuru is var.

Bi de su kizim gece kendi yatagina bi alissa da artik daha yanima gelmese. Aksam uyuyup sabah uyansa

Çok şey istiyorsun çok
Ama neden olmasın
çok istersek belki olur

O anlarda sakin olup beklemek lazim. Suyuna gitmek lazim. Iddalasinca hic olmuyo. Ben de biseyi begendiremiyorum. Ak dedigime kara, kara dedigime ak diyo. Ustune gitmeyip dikkatini baska biseyle cekince daha rahat atlatiyoruz o sureci.
İnan denedim canım görmezden geldim ama öle kut küt vuruyo ki kendi nasıl dayanıyor anlamıyorum

Merhaba kizlar yazamadim begenip ciktim hep
Nasilsimiz.
Hafta sonum yogun gecti. kitap kulubunden arkadasim vardi. Keremle zateno kadar yogun ki artik masallah dur durak yok ..
Bugun bogazlarim sis gibi.. Caylar vs ictim oyle. Uykulu hallerdeyim.
Yarin da nihayet k.dogum kontrole gitcem. Annemler gelcek bana. Kereme bakcak. Hastane yakin sayilir evime bakalim ins yolundadir hersey

Gecmis olsun donukpudracim bende yazicaktim sana nerelerdesin diye..

Gittinmi.
Benimde gitmem gerek ya :/ 1,5 yil oldu herhalde . Illa herseyi sona birakiyoruz neka guzel

Merhabakizlar
O kadar hizli geciyor ki gunler anlamiyorum.
Gittim kd dr . ultrasonda hersey temiz cikti. Smear sonucu da haftaya cikacak.

Onun harici keremin 2 yas sendromlari biktirdi beni. Herseye kriz bir de esya firlatma
Sizler nasilsiniz.
Bizde aynıyız masaya vuruyo diyoki anneeee baka kalıyorum gülüyorum sonra nasıl olsa küçük geçecek

Afiyet olsun sana adres veriyorum dunyanin diger ucu

Merhabakizlar
O kadar hizli geciyor ki gunler anlamiyorum.
Gittim kd dr . ultrasonda hersey temiz cikti. Smear sonucu da haftaya cikacak.

Onun harici keremin 2 yas sendromlari biktirdi beni. Herseye kriz bir de esya firlatma
Sizler nasilsiniz.
Çok şükür canım
Bizde de aynı her şeyi fırlatma var

Selam kızlar
Herkes iyidir inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…