2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhabakizlar
O kadar hizli geciyor ki gunler anlamiyorum.
Gittim kd dr . ultrasonda hersey temiz cikti. Smear sonucu da haftaya cikacak.

Onun harici keremin 2 yas sendromlari biktirdi beni. Herseye kriz bir de esya firlatma
Sizler nasilsiniz.
Ben biraz hastayim. Faranjit olmusum. Onun disinda firlatma tepinme aglama krizleri küsüp odama gidiyorum demeler kapiyi küt diye kapatmalar.. hangi birini sayayim! Hepsi bizde..

Günaydın Kasım anneleri. Takipteyim ama yazamadım. Görüşmeyeli iyisiniz inşaallah.
Emmeyi zor bırakan annelere bir sualim olacak. Biz de 3 gün önce güç fen olsa bıraktık ama gelgelelim uyku dengemiz sarsıldı. Önceden 22de uyur sabah 9da uyanırdı. Öğle uykusu da vardı. Şimdi 23.30 da uyuyup 8 de kalkıyor öğle uykusu da yok. Sizce düzene girer mi

Bizde 1 hafta 10 uyku problemi oldu özellikle öğle uykuların da ama ben ısrarla yatırdım uyuması 2 saati bulduğu oldu zamanla kısaldı uykuya geçiş süresi öğle uykusunu bırakmak için çok erken bence ısrarcı ol

İnan denedim canım görmezden geldim ama öle kut küt vuruyo ki kendi nasıl dayanıyor anlamıyorum
Canım benim kızımda 1.5 yaşında falan aynı şekilde sinirlenince yada istemediği bişey olunca aynı şekilde başını yere vuruyordu. Hiç ilgilenmedim. Onun olduğu tarafa bile bakmadım. O da o şekilde ilgiyi çekemeyince artık yapmadı. Canı acıdı sanırım

Bunu duyduğuma sevindim. Ben de ısrarcı olayım inşaallah en kısa zamanda düzene girer.

Selam kızlar.
Bugün biz de asimizi olduk geldik çok şükür.
Yolda beş dakika uyudu eve gelince uyandı.
Şimdi bir saattir uyutmaya calisiyorum.
Basım ağrıdı resmen.
Geçmiş olsun. Bizim de geldi geçti bile ama şu süt olayını bi atlatalım sonra olacağız. Bundan sonraki aşı ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…