- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.681
Geçmiş olsun canım.benimde kızım hasta okuldan aradılar bugun alıp geldim.antibiyotik içiyo sol kulak kızarmış..geçip gitsin çabucak inşallahSelam kizlar
Benim grip oldugum yetmezmis gibi minnak da bugun grip..
@Mavisu27 gecmis olsun canim.
manolya1458 hayirli olsun gebeligin.. Kardes geliyor desene
Cok sagol ..İkimizde çok geçmiş olsun
Sagol tubaGeçmiş olsun canım.benimde kızım hasta okuldan aradılar bugun alıp geldim.antibiyotik içiyo sol kulak kızarmış..geçip gitsin çabucak inşallah
Saol teyzesiCok sagol ..
Sagol tuba
Kizina da cok gecmis olsun.
Ah canim ah ben oyle seylere inanmam ama hakikaten deniyim bakayim ama yok ben asla dayanamam..Sen ne zaman boyle yazsan 2 3 gune sapitiyo yagmurfarkindasin dimi.
Yapma yazmatotem yap dene bi
Gecmis olsun guzellige kiyamamGeçmiş olsun canım.benimde kızım hasta okuldan aradılar bugun alıp geldim.antibiyotik içiyo sol kulak kızarmış..geçip gitsin çabucak inşallah
Ben de yaptim bugun icirdim.DonukPudra kereme de ceviz zarindan cayi icir istersen ben sastim vallaha sagolun
Geçmiş olsun kulak kızarması kabus inş çabucak geçerGeçmiş olsun canım.benimde kızım hasta okuldan aradılar bugun alıp geldim.antibiyotik içiyo sol kulak kızarmış..geçip gitsin çabucak inşallah
Sürpriz bi kardeş oldu hayırlısı artık canımSelam kizlar
Ayrıca çok geçmiş olsunSelam kizlar
Tesekkurler cok sagolAyrıca çok geçmiş olsun
Teşeklürler teyzesi.ateş çok yüksek değil ama var yinede.yarın göndermem okula diyorum.en önemli dersler var fen.mat ing.var.iş başa düştü gitmezse ben anlatıcam off ki ne of..Gecmis olsun guzellige kiyamam
Teşekkür ederiz böyle güzel, sağlıklı paylaşımların için. Çok geçmiş olsun bu arada. Havalar soğuyunca hastalıklar kapıda.
Ne güzel bir sürpriz . Hayırlı olsun. Hamiş olan bütün Kasım annelerine Rabbim bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Geceleri sancısız bol uykulu geçsin. Sütleri bol olsunSürpriz bi kardeş oldu hayırlısı artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?