2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kizlar
Benim grip oldugum yetmezmis gibi minnak da bugun grip..

@Mavisu27 gecmis olsun canim.

manolya1458 hayirli olsun gebeligin.. Kardes geliyor desene
Geçmiş olsun canım.benimde kızım hasta okuldan aradılar bugun alıp geldim.antibiyotik içiyo sol kulak kızarmış..geçip gitsin çabucak inşallah

Sen ne zaman boyle yazsan 2 3 gune sapitiyo yagmur farkindasin dimi.
Yapma yazma totem yap dene bi
Ah canim ah ben oyle seylere inanmam ama hakikaten deniyim bakayim ama yok ben asla dayanamam..
Kotu grip oldu yagmurum kizlar gece gunduz kucagimda .bugun aksamustu azicik oynadi okadar .agzini gosteriyor ,atesimiz vardi ve su kahrolasica balgam perisan etti bizi .yok ne uyutuyor ne yediriyor .allah razi olsun sizden aklima geldide ceviz zari cayi yaptim .hiriltiyi oksurugu nerdeyse gecirdi .bukadar iyi olacagini tahmin etmemistim.
Hastayken ilac icirmek ayri bir sabir konusu zaten

Sizede gecmis olsun canim ya hasta yavrularda zor annelerin hasta olmasida ...

DonukPudra kereme de ceviz zarindan cayi icir istersen ben sastim vallaha sagolun
Ben de yaptim bugun icirdim.
Odasina da gece kabuklu sogani ikiye bolcem 4 tane karanfil batircam.
Mikroplari kirsin rahat nefes alsin diye. Yine o ig sayfasinda yaziyordu.
Denicem bu gece.
Size de cok gecmis olsun.

Sürpriz bi kardeş oldu hayırlısı artık canım
Ne güzel bir sürpriz . Hayırlı olsun. Hamiş olan bütün Kasım annelerine Rabbim bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Geceleri sancısız bol uykulu geçsin. Sütleri bol olsun
Bu arada Cuma'mız hayırlı mübarek olsun.

kızlar hayırlı cumalar. DonukPudra tubaa1 M mambur çok geçmiş olsun kızlar. ya kışın ayrı bir hastalık furyası oluyor.
arkadaşlarım görüşücektik 0-4 yaş arası bebelerimiz var. mira hastalandı erteledik, tam düzeldi ben oldum, sonra başkasının çocuğu derken bu cumartesi herkes sağlam olur inşallah dedik haber geldi birinin burnu akıyomuş öksürük varmış yine yalan oldu

soğanı geçen sene ben koyuyordum gerçekten genzimiz açılıyordu ama inanılmaz kokusu oluyordu. Karanfilli deneyim bende belki azaltır.

Gunaydin hayirli cumalar

Rica ederim sevimli4177 .

G GCA sagolasin. Sogani gecen sene ben kendime yapmistim karanfili bilmiyordum kokusundan basim catlamisti atmistim.
Dun Kereme yaptim cidden soganin kokusunu almis karanfil gece cok sik kalkti her odasina gidisimde minimum sogan kokusu aldim.
Biz de cumartesi kuzenlerle goruscektik bizim hastsliktan erteledik. Pazar arkadaslarla gorusme var illa gelin bisi olmaz diyorlar cocuklariniz hasta olursa karismam dedim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…