- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.701
Çok sağol canım.Efira38 saolasın canım.hemde ne zor..küçüklüğünden beri ne çekti kuzum.sol kulak hep doldu kızardı.tüp takld.sonra azaldı ama senede bir vuruyo işte.
manolya1458 gözun aydın hayırlı olsun bebişin.maşallah
Ne güzel bir dua bu günde çok teşekkürler canım.Ne güzel bir sürpriz . Hayırlı olsun. Hamiş olan bütün Kasım annelerine Rabbim bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Geceleri sancısız bol uykulu geçsin. Sütleri bol olsun
Bu arada Cuma'mız hayırlı mübarek olsun.
Galiba nazara geldik. Yağmurda dışarı çıkmalar falan
İnan takmayan annelerin çocukları daha sağlam oluyo bağışıklık güçleniyor herhalde benim de çok sık görüştüğüm bi arkadaş var Ertuğrul hasta bak sizinkine geçmesin derim bişey olmaz der gerçekten de bişey olmaz ben hasta biri varsa gitmem hemen evham yaparım bi hafta iyise ikinci hafta hastayızdırGunaydin hayirli cumalar
Rica ederimsevimli4177 .
G GCA sagolasin. Sogani gecen sene ben kendime yapmistim karanfili bilmiyordum kokusundan basim catlamisti atmistim.
Dun Kereme yaptim cidden soganin kokusunu almis karanfil gece cok sik kalkti her odasina gidisimde minimum sogan kokusu aldim.
Biz de cumartesi kuzenlerle goruscektik bizim hastsliktan erteledik. Pazar arkadaslarla gorusme var illa gelin bisi olmaz diyorlar cocuklariniz hasta olursa karismam dedim artik
Dimi dogru diyorsun...İnan takmayan annelerin çocukları daha sağlam oluyo bağışıklık güçleniyor herhalde benim de çok sık görüştüğüm bi arkadaş var Ertuğrul hasta bak sizinkine geçmesin derim bişey olmaz der gerçekten de bişey olmaz ben hasta biri varsa gitmem hemen evham yaparım bi hafta iyise ikinci hafta hastayızdır
Sorun yağmur değil zaten, "yapmur çamur demeden çıkıyorlar " diye bakan kem gözler
Yagmurdan bisi olmaz
Ben de yaptim bugun icirdim.
Odasina da gece kabuklu sogani ikiye bolcem 4 tane karanfil batircam.
Mikroplari kirsin rahat nefes alsin diye. Yine o ig sayfasinda yaziyordu.
Denicem bu gece.
Size de cok gecmis olsun.
Teşeklürler teyzesi.ateş çok yüksek değil ama var yinede.yarın göndermem okula diyorum.en önemli dersler var fen.mat ing.var.iş başa düştü gitmezse ben anlatıcam off ki ne of..
kızlar hayırlı cumalar.DonukPudra tubaa1 M mambur çok geçmiş olsun kızlar. ya kışın ayrı bir hastalık furyası oluyor.
arkadaşlarım görüşücektik 0-4 yaş arası bebelerimiz var. mira hastalandı erteledik, tam düzeldi ben oldum, sonra başkasının çocuğu derken bu cumartesi herkes sağlam olur inşallah dedik haber geldi birinin burnu akıyomuş öksürük varmış yine yalan oldu
soğanı geçen sene ben koyuyordum gerçekten genzimiz açılıyordu ama inanılmaz kokusu oluyordu. Karanfilli deneyim bende belki azaltır.
kizlar cok sagolun rabbim tum hasta yavrulari rahatlatsin .
Karsi komsum yagmurla gezmeye giderken cok soguk hasta degilmi niye cikariyorsun diyor .yada yagmur yagiyor cikilirmi diyor .hele bakisini gorsen bu kadin dort cocukla kafayi siyirmis bakisiSorun yağmur değil zaten, "yapmur çamur demeden çıkıyorlar " diye bakan kem gözler
Inanin korudukca daha sık hastalaniyorlar .yine karsi komsum dicem ama cok sasiyorum ilk cocugunuda oyle buyuttu simdi ikincisinide hala ayni.bir kez inanin abartmiyorum ama bir kez disari cikarmadi hasta oluyormus..cocuk enerjisini atsin diye hafta sonu avm ye gider.onumuzde park var .hicmi acimaz insan cocuga .ama buyugu ilk okulda kucugu yagmurla bir ve hep hastalar mutamadiyen doktordalar ve bir hafta araliklarla antibiyotik bitiriyorlar .yok bence her havada gezmek sart .benim bile psikolojim bozuluyor evde .bu hafta hastaydik ama yine parklara gittik.Kizlar bizde 5,6 anne her hafta birbirimize gelip gitneye basladik kisin cocuklara degiaiklik olsun diye.
Bazen benimki hasta,bazen digeri okusuyor vs ama yinede getiriyoruZ.
Bugun yine toplandik tamda bu konu gecti herkes diykki aaa yok ben takmam oyle,hasta olacagi varsa olur diye.
Aslinda dogru ama korkmuyorum degil.
Bir yandan daha cok hasta cocuklarla bir araya getirin bagisiklik kazansin deniyor ama iste insan bi acabaa diyor :)
Bugun ikitane oksuren cocuk bardi du bakalim, insallah bulasmamistir.
Ana okuluna gidince napacaklar ordada helsi hasta yine bir aradalar hep ayni mesele
Ahh canım zor işlerin kadınıyız diyorumda bu ara çok bunaldım.eşimde hastalandı fıtık var yatırdı malesef.ne çok faydası varmış anladım.ev karman çorman ,kerem başımda sürekli.şükür yinede rabbim başka dert vermesinkizlar cok sagolun rabbim tum hasta yavrulari rahatlatsin .
tubaa1 canim biz zor islerin kadiniyiz .zaten su dersler konusu kolay olsa bize uymaz :)) kendinede boyle ver gazi ver gazi inan bir enerji geliyor insana ..bir haftadir gece ve gunduz hep kucagimda yagmur ,kaburga kemiklerim nasil agriyor.on dakika uyuyup uyaniyor hooop ya ev gezmece yada ayakta sallamaca .vallaha kizin sinavlari vardi o on dakika aralarda ders yaptirmaya kostum .rabbim guc veriyor .
Allah yardimcin olsun.. Esine de cok gecmis olsun.sifalar dilerim.Ahh canım zor işlerin kadınıyız diyorumda bu ara çok bunaldım.eşimde hastalandı fıtık var yatırdı malesef.ne çok faydası varmış anladım.ev karman çorman ,kerem başımda sürekli.şükür yinede rabbim başka dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?