2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Haklisin oksuruk cok beter birsey .bir haftadir oldurdu bizi .ne uyutuyor ne yediriyor .balgamli oluyor ve kusuncaya kadar borakmiyor.ben arkadaslarin sayesinde ceviz zari cayi yaptim.cok cok iyi geldi .ilk gun cok guzel icti .eger hergun icseydi eminimki kalmazdi.
Bide uzun oksurukler alerjiden olabiliyor .

Icmediginde hafif bal kat istersen. Ben bugun oyle verdim yarim bardak da olsa icti .
O cay sayesinde burun akmasi durdu .
Gece de karanfilli sogan yaptim onceki geceye gore daha rahat gibiydi
Allah sifa versin yavrucuklara.
5ten beri de kampcilik oynuyoruz. Bu aralar favori oynumuz. Buyuk fener getirdik eve. Masasina carsaf atip icine giriyor feneri yakip kitap okuyor. Bir varmis bir yokmus bitti diyo
Gecen aksam yemegini oyunla masa alti carsaf cadir !da yedi

Oneririm kizlar sizlere de. Aksamlari tum isiklari kapatip yakalanbac oynuyoruz fenerle.
Duvara hayvan yansimasi yapiyoruz epey vakit geciyor ve egleniyor cok.

Fenerle bizde oynudoyuk canım çok eğlenceli oluyodu takiii karşı binadan komşu saolsun eşimi aradı komşu sizin evde bişeyler oluyo hırsız girdi galiba diye eşimde işyerinde vardiyadydı nasıl korkmuş beni aradı nerdesiniz noluyo diye o gün bugun bıraktık

Geçmiş olsun. Ceviz iç zarını kaynatıp içirmiş miydin? Öksürüğe çok iyi geldiğini söylüyorlar
Size de çok geçmiş olsun. İnşaallah en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz. Boşuna dememişler Erkek evin direğidir. Allah başımızdan eksik etmesin.

Benim annem de oldu. Memnun ama cok dikmat etmesi lazim. Agir kaldirmicak vs vs.
Ama o da pek mumkun olmayinca agri yapabiliyor yine ara ara

Ay ne güldüm iyiki polisi aramamış eşine de çok geçmiş olsun

Kızlar okuyup okuyup gaza geliyorum
Akşam bı hava alasim geldi hadi oğlum beraber çıkalım dedim onu da aldim
A101 yapıp serseri serseri dolaştık biraz
Mümkün değil o saatte cikarmazdim

tubaa1 geçmiş olsun canım.
Fizik tedaviye gitse bı sure esin?
O da çok iyi geliyor.

fermante yoksun canım nasıl oldun iyileşmedin mi?

Selamlar kızlar.
Bugün de oğlumla kütüphaneye gideceğiz insaallah bilikte kitap sececegiz.
Hep mi ben ona ayak uydurcam biraz da o bana uysun
Bir de bahçesi çok güzel biraz doğa çekimi yapicam
Bakalım umarım bizi atmazlar

Üç sene önce gitmişti canım çok bi fayda olmadı malesef.

Kesinlikle her gun temiz hava sart. Gecen kis o aptalligi yaptim cikarmadim. Buyuk hataydi .
Cook cok soguk olmadikca tabi. Onda bile.bi balkon havasi alinsa fena olmaz yani :)

Dediginiz gibi inanlardan cekiniyorum. Bu havada cikarilirmi diye dusunurler ama sonra diyorum ki kime ne. Sahsen kendim cikmayinca asiri asiri bunaliyor,gergin oluyorum ki herkes oyledir kesin

Çok ii yapmışım geçmiş olsun
Saol canim.
Selam kizlar
Benim grip oldugum yetmezmis gibi minnak da bugun grip..
M Mavisu27 gecmis olsun canim.
Saol canim.
manolya1458 hayirli olsun gebeligin.. Kardes geliyor desene
Gecmis olsun canim. Simdi iyisinizdir insallah.

Size de gecmis olsun canim. Iyi misiniz simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…