- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.721
Haklisin oksuruk cok beter birsey .bir haftadir oldurdu bizi .ne uyutuyor ne yediriyor .balgamli oluyor ve kusuncaya kadar borakmiyor.ben arkadaslarin sayesinde ceviz zari cayi yaptim.cok cok iyi geldi .ilk gun cok guzel icti .eger hergun icseydi eminimki kalmazdi.bu öksürük başa bela sanırım... kızım gecen hafta öksürük ates bırun akıntısı oldu bi anda oldu atesi hep 39 dereceydi aksamına acile gittik dr antibiyotik balgam sökücü verdi ama ben antibiyotiği ancak 3 gün içirdim kusuyor içmek istemiyor öyle boyle değil yanı zorla ellerini tutarak verdim sonra da bıraktım ama öksüyük kaldı biraz kostursa hemen öksürüyor bugun parktaydık orda kosturınca tıkanırcaaına öksürüğü gecen ayda boyle olduk tam gecti derken basa sardı.. son azıları da cıkıyor bu arada gecrn ay kendi dr dişte yaoabilir dedi napacamı sasırdımm bu öksürük nasıl gececek
Icmediginde hafif bal kat istersen. Ben bugun oyle verdim yarim bardak da olsa icti .Haklisin oksuruk cok beter birsey .bir haftadir oldurdu bizi .ne uyutuyor ne yediriyor .balgamli oluyor ve kusuncaya kadar borakmiyor.ben arkadaslarin sayesinde ceviz zari cayi yaptim.cok cok iyi geldi .ilk gun cok guzel icti .eger hergun icseydi eminimki kalmazdi.
Bide uzun oksurukler alerjiden olabiliyor .
Fenerle bizde oynudoyuk canım çok eğlenceli oluyodu takiii karşı binadan komşu saolsun eşimi aradı komşu sizin evde bişeyler oluyo hırsız girdi galiba diyeIcmediginde hafif bal kat istersen. Ben bugun oyle verdim yarim bardak da olsa icti .
O cay sayesinde burun akmasi durdu .
Gece de karanfilli sogan yaptim onceki geceye gore daha rahat gibiydi
Allah sifa versin yavrucuklara.
5ten beri de kampcilik oynuyoruz. Bu aralar favori oynumuz. Buyuk fener getirdik eve. Masasina carsaf atip icine giriyor feneri yakipkitap okuyor. Bir varmis bir yokmus bitti diyo
Gecen aksam yemegini oyunla masa alti carsaf cadir !da yedi
Oneririm kizlar sizlere de. Aksamlari tum isiklari kapatip yakalanbac oynuyoruz fenerle.
Duvara hayvan yansimasi yapiyoruz epey vakit geciyor ve egleniyor cok.
Geçmiş olsun. Ceviz iç zarını kaynatıp içirmiş miydin? Öksürüğe çok iyi geldiğini söylüyorlarbu öksürük başa bela sanırım... kızım gecen hafta öksürük ates bırun akıntısı oldu bi anda oldu atesi hep 39 dereceydi aksamına acile gittik dr antibiyotik balgam sökücü verdi ama ben antibiyotiği ancak 3 gün içirdim kusuyor içmek istemiyor öyle boyle değil yanı zorla ellerini tutarak verdim sonra da bıraktım ama öksüyük kaldı biraz kostursa hemen öksürüyor bugun parktaydık orda kosturınca tıkanırcaaına öksürüğü gecen ayda boyle olduk tam gecti derken basa sardı.. son azıları da cıkıyor bu arada gecrn ay kendi dr dişte yaoabilir dedi napacamı sasırdımm bu öksürük nasıl gececek
Size de çok geçmiş olsun. İnşaallah en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz. Boşuna dememişler Erkek evin direğidir. Allah başımızdan eksik etmesin.Ahh canım zor işlerin kadınıyız diyorumda bu ara çok bunaldım.eşimde hastalandı fıtık var yatırdı malesef.ne çok faydası varmış anladım.ev karman çorman ,kerem başımda sürekli.şükür yinede rabbim başka dert vermesin
Amin canım..Geçmiş olsun. Ceviz iç zarını kaynatıp içirmiş miydin? Öksürüğe çok iyi geldiğini söylüyorlar
Size de çok geçmiş olsun. İnşaallah en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz. Boşuna dememişler Erkek evin direğidir. Allah başımızdan eksik etmesin.
Fenerle bizde oynudoyuk canım çok eğlenceli oluyodu takiii karşı binadan komşu saolsun eşimi aradı komşu sizin evde bişeyler oluyo hırsız girdi galiba diyeeşimde işyerinde vardiyadydı nasıl korkmuş beni aradı nerdesiniz noluyo diye o gün bugun bıraktık [/]
Benim annem de oldu. Memnun ama cok dikmat etmesi lazim. Agir kaldirmicak vs vs.M mamburDonukPudra saolun kızlar.erkeğin hastalanması herşeyden zor oluyo.heleki fıtık ağrısı ne zormuş.ameliyatta olmak istemiyo korkuyo çevredende olma diye duyuyo hep.sonra hersene böyle 1 hafta çekiyo.rabbim tum hastalara şifa versin.
Ay ne güldüm iyiki polisi aramamışFenerle bizde oynudoyuk canım çok eğlenceli oluyodu takiii karşı binadan komşu saolsun eşimi aradı komşu sizin evde bişeyler oluyo hırsız girdi galiba diyeeşimde işyerinde vardiyadydı nasıl korkmuş beni aradı nerdesiniz noluyo diye o gün bugun bıraktık
Saol canım.bende çok güldüm vallahiAy ne güldüm iyiki polisi aramamışeşine de çok geçmiş olsun
Kızlar okuyup okuyup gaza geliyorumInanin korudukca daha sık hastalaniyorlar .yine karsi komsum dicem ama cok sasiyorum ilk cocugunuda oyle buyuttu simdi ikincisinide hala ayni.bir kez inanin abartmiyorum ama bir kez disari cikarmadi hasta oluyormus..cocuk enerjisini atsin diye hafta sonu avm ye gider.onumuzde park var .hicmi acimaz insan cocuga .ama buyugu ilk okulda kucugu yagmurla bir ve hep hastalar mutamadiyen doktordalar ve bir hafta araliklarla antibiyotik bitiriyorlar .yok bence her havada gezmek sart .benim bile psikolojim bozuluyor evde .bu hafta hastaydik ama yine parklara gittik.
Üç sene önce gitmişti canım çok bi fayda olmadı malesef.tubaa1 geçmiş olsun canım.
Fizik tedaviye gitse bı sure esin?
O da çok iyi geliyor.
fermante yoksun canım nasıl oldun iyileşmedin mi?
Selamlar kızlar.
Bugün de oğlumla kütüphaneye gideceğiz insaallah bilikte kitap sececegiz.
Hep mi ben ona ayak uydurcam biraz da o bana uysun
Bir de bahçesi çok güzel biraz doğa çekimi yapicam
Bakalım umarım bizi atmazlar
icseydi
ceviz içi zarını hiç denemedim deneyeceğim umarım içer o konuda cok sıkıntılıyızÖksürüğe
Inanin korudukca daha sık hastalaniyorlar .yine karsi komsum dicem ama cok sasiyorum ilk cocugunuda oyle buyuttu simdi ikincisinide hala ayni.bir kez inanin abartmiyorum ama bir kez disari cikarmadi hasta oluyormus..cocuk enerjisini atsin diye hafta sonu avm ye gider.onumuzde park var .hicmi acimaz insan cocuga .ama buyugu ilk okulda kucugu yagmurla bir ve hep hastalar mutamadiyen doktordalar ve bir hafta araliklarla antibiyotik bitiriyorlar .yok bence her havada gezmek sart .benim bile psikolojim bozuluyor evde .bu hafta hastaydik ama yine parklara gittik.
Saol canim.Çok ii yapmışım geçmiş olsun
Gecmis olsun canim. Simdi iyisinizdir insallah.Selam kizlar
Benim grip oldugum yetmezmis gibi minnak da bugun grip..
M Mavisu27 gecmis olsun canim.
Saol canim.
manolya1458 hayirli olsun gebeligin.. Kardes geliyor desene
Size de gecmis olsun canim. Iyi misiniz simdi?Ah canim ah ben oyle seylere inanmam ama hakikaten deniyim bakayim ama yok ben asla dayanamam..
Kotu grip oldu yagmurum kizlar gece gunduz kucagimda .bugun aksamustu azicik oynadi okadar .agzini gosteriyor ,atesimiz vardi ve su kahrolasica balgam perisan etti bizi .yok ne uyutuyor ne yediriyor .allah razi olsun sizden aklima geldide ceviz zari cayi yaptim .hiriltiyi oksurugu nerdeyse gecirdi .bukadar iyi olacagini tahmin etmemistim.
Hastayken ilac icirmek ayri bir sabir konusu zaten
Sizede gecmis olsun canim ya hasta yavrularda zor annelerin hasta olmasida ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?