2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Feneri biz de cok seviyoruz. Turlu oyunlar cikariyoruz onla. Iyi oluyor yani. Keremin kitap okumasi da sahaneymis

Gecmis olsun cnm. Allah sifa versin.

Kizlar bu ceviz ic zari dediginiz nedir tam olarak? Cevizi kirinca cikan icerdeki yani iki ceviz arasindaki kabuk mu? Ben tam o kismi ayikladim da

Geldim canim iyiyim burdayim.
Yaptin mi cekimini?

Canim annem gecen yaz iki yerinde fitiktan iki ay yatti .kesinlikle ameliyat dediler olmadi.akupunktura gitti mucize gibi geldi.tuvalete bile gidemezken bir haftada iyilesti.bir arastirin istersen

Kızlar okuyup okuyup gaza geliyorum
Akşam bı hava alasim geldi hadi oğlum beraber çıkalım dedim onu da aldim
A101 yapıp serseri serseri dolaştık biraz
Mümkün değil o saatte cikarmazdim
Oh ne guzel canim benim hem disari cikip geldiklerinde oyuna bir daliyorlar resmen ozluyorlar

Saol canim.

Gecmis olsun canim. Simdi iyisinizdir insallah.

Size de gecmis olsun canim. Iyi misiniz simdi?
Hosgeldin sagolasin canim valla bes gun oldu hala ayniyiz .niye iyilesemedik anlamadim.yarinda boyle olursa kendi doktorumuza goturucem.uyumak istiyor oksuruk birakmiyor gece gunduz ayni.ne yiyor ne uyuyor .burnuna sprey yapiyorum ama hic fayda etmiyor .nasil bir hastalik anlamadim

Selam kizlar.
Evime geldim dun aksam. Ev dandini olmus tabi. Bugun temizlik bol bol Zaten hava da bozuk.
Tum hastalara gecmis olsun. Ben atlattim cok sukur.
Epey sayfa birikmis okuyarak geriden geliyorum.
Benimde bir temizlik yapasim var .hamileyken hep yatmam gerekiyordu .diyordumki bir dogurayim hep temizlik yapcam.tabii akrep burcu bir bebe nasil olur haberim yoktuhele su bir haftadir en basa sardik wc bile yok . DonukPudra bugun kulagini cinlattim ,evdekilere diyorum vallaha icime isemekten patliycam

Fermante sagol daha iyi gibi ama fena bir oksuruk var. Cayi da inadina icmiyor ne yapsak..

Hahhahaha...
Cok guldum ya . bazen oyleyiz hala ne yazik ki.

*
Bir rahatsiz oldugm konuyu yazcam biliyorum yyaslari geregi normal benmerkezci olmasi ama kerem oyuncak paylasimi olmassa ittirip hatta dun tekme attigina sahit oldum. Cok uzuldum sok oldum.
Vurulmaz cani yanar dedim .
Ama icime oturdu ya. Bugun gene arkadasin ogluna oyle. Kendinden kucuk gorduklerine yapiyor farkindayim ama hic hoslanmiyorim her seferinde basit komut olarak vurulmaz vs diyorum.
Taktim bu meseleyi de .. Oyun grubu etkinlik kres bisiler dusuncem ciddi anlamda yaza ya da seneye dogru.

Kitaplarda ve nette 3yastan once normal hep uyarin diyor.
Benmerkezci olduklari icin dunya onlarin eyrafinda donuyor hissediyorlar ona da eyvallah da. Iste analik
Benim yetistirdigim cocuk bu olamaz
Tabii yaditlsriyla daha fazla vakit gecirmesi lazim. Benim apartmanda 2 kisi var ama herkes kosusturmacada haftada 1 anca gprusuluyor. Annemlerde de buyuklerle hep.
Icimi doktum sizlere de kusura bakmayin.
Keske yakinlarimda olsaydi oyun gruplari yerleri

Canım bu konu çok ince bi çizgi ayarlamanı iyi yapman gerekiyo..
Tabikide vurma huyu iyi değil alıştırmıcaz inşallah ama kendini savunmayı öğrenmesinide bu komutlarla engellemiş oluyoruz..
Mesela kızımda bu yaş civarıydı aynı dediğin gibi tekme tokat herşeyi yapıyodu yapma sakın vurmak yok tepkileri gördü benden sonra başladı dayak yemeye.hiç unutmam eşimin kuzenin kızı öyle bir vurduki kızım gözüme bakmakla yetinmişti.öyle üzülmüştümki sabaha kadar uymamıştım..kızı görünce hala aklıma gelir.
Yanlış anlaşılmasın tabikide vursun kırsın demiyorum...
çok zor canım çocuk yetiştirmek çok zor..
Bizde vurma yok bağırma var istediğini alamazsa öyle bi bağırıyoki çocuk korkudan veriyo elindekini. evi inletiyo resmen.

Yaa hiç sorma onu ben de bizimkilere anlattım şimdi söyleyip söyleyip gülüyoruz hep birlikte
DonukPudra
Bu arada inşaallah yağmur çabuk iyileşir mamburcugum Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…