- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.741
Feneri biz de cok seviyoruz. Turlu oyunlar cikariyoruz onla. Iyi oluyor yani. Keremin kitap okumasi da sahaneymisIcmediginde hafif bal kat istersen. Ben bugun oyle verdim yarim bardak da olsa icti .
O cay sayesinde burun akmasi durdu .
Gece de karanfilli sogan yaptim onceki geceye gore daha rahat gibiydi
Allah sifa versin yavrucuklara.
5ten beri de kampcilik oynuyoruz. Bu aralar favori oynumuz. Buyuk fener getirdik eve. Masasina carsaf atip icine giriyor feneri yakipkitap okuyor. Bir varmis bir yokmus bitti diyo
Gecen aksam yemegini oyunla masa alti carsaf cadir !da yedi
Oneririm kizlar sizlere de. Aksamlari tum isiklari kapatip yakalanbac oynuyoruz fenerle.
Duvara hayvan yansimasi yapiyoruz epey vakit geciyor ve egleniyor cok.
Fenerle bizde oynudoyuk canım çok eğlenceli oluyodu takiii karşı binadan komşu saolsun eşimi aradı komşu sizin evde bişeyler oluyo hırsız girdi galiba diyeeşimde işyerinde vardiyadydı nasıl korkmuş beni aradı nerdesiniz noluyo diye o gün bugun bıraktık
M mamburDonukPudra saolun kızlar.erkeğin hastalanması herşeyden zor oluyo.heleki fıtık ağrısı ne zormuş.ameliyatta olmak istemiyo korkuyo çevredende olma diye duyuyo hep.sonra hersene böyle 1 hafta çekiyo.rabbim tum hastalara şifa versin.
Geldim canim iyiyim burdayim.tubaa1 geçmiş olsun canım.
Fizik tedaviye gitse bı sure esin?
O da çok iyi geliyor.
fermante yoksun canım nasıl oldun iyileşmedin mi?
Selamlar kızlar.
Bugün de oğlumla kütüphaneye gideceğiz insaallah bilikte kitap sececegiz.
Hep mi ben ona ayak uydurcam biraz da o bana uysun
Bir de bahçesi çok güzel biraz doğa çekimi yapicam
Bakalım umarım bizi atmazlar
Canim annem gecen yaz iki yerinde fitiktan iki ay yatti .kesinlikle ameliyat dediler olmadi.akupunktura gitti mucize gibi geldi.tuvalete bile gidemezken bir haftada iyilesti.bir arastirin istersenM mamburDonukPudra saolun kızlar.erkeğin hastalanması herşeyden zor oluyo.heleki fıtık ağrısı ne zormuş.ameliyatta olmak istemiyo korkuyo çevredende olma diye duyuyo hep.sonra hersene böyle 1 hafta çekiyo.rabbim tum hastalara şifa versin.
Oh ne guzel canim benim hem disari cikip geldiklerinde oyuna bir daliyorlar resmen ozluyorlarKızlar okuyup okuyup gaza geliyorum
Akşam bı hava alasim geldi hadi oğlum beraber çıkalım dedim onu da aldim
A101 yapıp serseri serseri dolaştık biraz
Mümkün değil o saatte cikarmazdim
Hosgeldin sagolasin canim valla bes gun oldu hala ayniyiz .niye iyilesemedik anlamadim.yarinda boyle olursa kendi doktorumuza goturucem.uyumak istiyor oksuruk birakmiyor gece gunduz ayni.ne yiyor ne uyuyor .burnuna sprey yapiyorum ama hic fayda etmiyor .nasil bir hastalik anlamadimSaol canim.
Gecmis olsun canim. Simdi iyisinizdir insallah.
Size de gecmis olsun canim. Iyi misiniz simdi?
Evet canim tamda o kisim.Kizlar bu ceviz ic zari dediginiz nedir tam olarak? Cevizi kirinca cikan icerdeki yani iki ceviz arasindaki kabuk mu? Ben tam o kismi ayikladim da
Benimde bir temizlik yapasim var .hamileyken hep yatmam gerekiyordu .diyordumki bir dogurayim hep temizlik yapcam.tabii akrep burcu bir bebe nasil olur haberim yoktuSelam kizlar.
Evime geldim dun aksam. Ev dandini olmus tabi. Bugun temizlik bol bolZaten hava da bozuk.
Tum hastalara gecmis olsun. Ben atlattim cok sukur.
Epey sayfa birikmis okuyarak geriden geliyorum.
Saolun kizlar. Dogru anlamisim demekki
Benimde bir temizlik yapasim var .hamileyken hep yatmam gerekiyordu .diyordumki bir dogurayim hep temizlik yapcam.tabii akrep burcu bir bebe nasil olur haberim yoktuhele su bir haftadir en basa sardik wc bile yok . DonukPudra bugun kulagini cinlattim ,evdekilere diyorum vallaha icime isemekten patliycam
Canım bu konu çok ince bi çizgi ayarlamanı iyi yapman gerekiyo..Kitaplarda ve nette 3yastan once normal hep uyarin diyor.
Benmerkezci olduklari icin dunya onlarin eyrafinda donuyor hissediyorlar ona da eyvallah da. Iste analik
Benim yetistirdigim cocuk bu olamaz
Tabii yaditlsriyla daha fazla vakit gecirmesi lazim. Benim apartmanda 2 kisi var ama herkes kosusturmacada haftada 1 anca gprusuluyor. Annemlerde de buyuklerle hep.
Icimi doktum sizlere de kusura bakmayin.
Keske yakinlarimda olsaydi oyun gruplari yerleri
Yaptık canım :))Geldim canim iyiyim burdayim.
Yaptin mi cekimini?
Yaa hiç sorma onu ben de bizimkilere anlattım şimdi söyleyip söyleyip gülüyoruz hep birlikteBenimde bir temizlik yapasim var .hamileyken hep yatmam gerekiyordu .diyordumki bir dogurayim hep temizlik yapcam.tabii akrep burcu bir bebe nasil olur haberim yoktuhele su bir haftadir en basa sardik wc bile yok . DonukPudra bugun kulagini cinlattim ,evdekilere diyorum vallaha icime isemekten patliycam
Allah rahmet eylesin sabır versin.çok gençmiş daha..üzüldümKızlar çok kötüyüm
Biraz önce memleketten aradilar
Eşimin amcası vefat etmiş
Daha 45-50 yaşındaydı en fazla
Allak bullak olduk suanda
Basiniz sagolsun . Allah rahmet eylesin ..Kızlar çok kötüyüm
Biraz önce memleketten aradilar
Eşimin amcası vefat etmiş
Daha 45-50 yaşındaydı en fazla
Allak bullak olduk suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?