- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.761
Kızlar çok kötüyüm
Biraz önce memleketten aradilar
Eşimin amcası vefat etmiş
Daha 45-50 yaşındaydı en fazla
Allak bullak olduk suanda
Ne kadar vurmanın yanlış old.öğretsekte kendini savunmayıda öğretmemiz gerekiyo.kıyamam prenses mira.günaydın kızlar,tubaa1 canım sen diyince aklıma geldi. Tv de bir pedagog dinliyordum vurma vs hırçınlık konularıydı, vuran çocuğun elini tutup bana zarar vermeye hakkın yok demesi gerekir fln diye anlatıyor. ama adam dediki biz bunu topluma yaymadığımız sürece başarılı olamayız. ailesi tarafından bu şekilde yetiştirilen çocuk diğerlerine yem oluyor ne yazık ki. ne kadar haklı. benim kızımda vurma yok. geçen parkta çocuğun biri itti ve Mira o kadar üzüldü ki ama o benim arkadaşım vurulmaz diyor. benim kızım haklı ama açıkçası canı cansın da istemiyorum amaan ne zormuş bu işler.
Ellah rahmet etsin. Size de sabır versin.Kızlar çok kötüyüm
Gecici surectir ya. Daha bebekler ogrenecekler. Benimki de biri biseyini aldi mi gelip bana soyluyor. Ben de bazen yardim ediyorum bazen sen kendi soyleyebilirsin diyorum gidip soyluyor. Ama en cok bana guveniyor. Ben de pisirik korkak olmasin diye yardimci olmuyorum artik. Ezilmesin diye de geriden takip ediyorum tabi. Karsisindaki de cocuk sonucta. Ayy ne zor isler bunlar ya.Fermante sagol daha iyi gibi ama fena bir oksuruk var. Cayi da inadina icmiyor ne yapsak..
Hahhahaha...
Cok guldum ya .bazen oyleyiz hala ne yazik ki.
*
Bir rahatsiz oldugm konuyu yazcam biliyorum yyaslari geregi normal benmerkezci olmasi ama kerem oyuncak paylasimi olmassa ittirip hatta dun tekme attigina sahit oldum. Cok uzuldum sok oldum.
Vurulmaz cani yanar dedim .
Ama icime oturdu ya. Bugun gene arkadasin ogluna oyle. Kendinden kucuk gorduklerine yapiyor farkindayim ama hic hoslanmiyorim her seferinde basit komut olarak vurulmaz vs diyorum.
Taktim bu meseleyi de .. Oyun grubu etkinlik kres bisiler dusuncem ciddi anlamda yaza ya da seneye dogru.
Allah geride kalanlara sabir versin. Gidenin de mekanini iyi eylesin. Basiniz saolsun.Kızlar çok kötüyüm
Haklisin cnm. O surec beni de cok korkutuyor.Ne kadar vurmanın yanlış old.öğretsekte kendini savunmayıda öğretmemiz gerekiyo.kıyamam prenses mira.
Hele okula kreşe bir başlasınlar ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız kızlar
Kizlar bu ceviz ic zari dediginiz nedir tam olarak? Cevizi kirinca cikan icerdeki yani iki ceviz arasindaki kabuk mu? Ben tam o kismi ayikladim da
Allah gani gani rahmet eylesin. Kalanlara sabrı Cemil versin. Bir rahatsızlığı var mıydı?Kızlar çok kötüyüm
Geçmiş olsun. Annesinin refleksi sayesinde kış günü yüzmekten kurtulmuşDemin ne oldu ay.
Ayagmur yagmisti ciktik. Apartmanin onune cok su toplaniyor orda şap şup oynarken aklimdan gecen oldu ve gerisini siz tahmin edin
Dengesini kaybedip yuzu koyun suya dalacakken Allahtan koluyla tutturdu kendini ayak ve el bilek islanmasiyla atlattik.
Tabi ben bi bagris cagris :)
Biz de son zamanlar da çok fenayız eskiden çok güzel oynadığı arkadaşlar la oyuncak krizine giriyo alamazsa ya başka oyuncağı fırlatıyor ya kafasını yere vuruyo parka gidiyoruz merdiven çıkarken arkasında durursak çıkmıyo kayarken aşağıda beklersek kaymıyo illa biz uzaklaşacağız korkulan 2 geldiKitaplarda ve nette 3yastan once normal hep uyarin diyor.
Benmerkezci olduklari icin dunya onlarin eyrafinda donuyor hissediyorlar ona da eyvallah da. Iste analik
Benim yetistirdigim cocuk bu olamaz
Tabii yaditlsriyla daha fazla vakit gecirmesi lazim. Benim apartmanda 2 kisi var ama herkes kosusturmacada haftada 1 anca gprusuluyor. Annemlerde de buyuklerle hep.
Icimi doktum sizlere de kusura bakmayin.
Keske yakinlarimda olsaydi oyun gruplari yerleri
Allah rahmet eylesin başınız sağolsunKızlar çok kötüyüm
Ya kıyamam sana bide arkadaş vurulmaz dio biz arkadaşlar arasında karar aldık birbirine vurmadırlar sürece hiç müdahale etmiyoruz sorun çözmesini öğrensinler yoksa kreşte parçalanıp gelecekler diye Ertuğrul hiç öle vurma itme olayı Yok bi kere eltimin kızı vurdu ben bile etkisinden çıkmadım vurmasın ama kendini savunması bilsingünaydın kızlar,tubaa1 canım sen diyince aklıma geldi. Tv de bir pedagog dinliyordum vurma vs hırçınlık konularıydı, vuran çocuğun elini tutup bana zarar vermeye hakkın yok demesi gerekir fln diye anlatıyor. ama adam dediki biz bunu topluma yaymadığımız sürece başarılı olamayız. ailesi tarafından bu şekilde yetiştirilen çocuk diğerlerine yem oluyor ne yazık ki. ne kadar haklı. benim kızımda vurma yok. geçen parkta çocuğun biri itti ve Mira o kadar üzüldü ki ama o benim arkadaşım vurulmaz diyor. benim kızım haklı ama açıkçası canı cansın da istemiyorum amaan ne zormuş bu işler.
Geçmiş olsun. Annesinin refleksi sayesinde kış günü yüzmekten kurtulmuş
Bi de bu mudahale etme olayi var tabi. Ne yapsak da dogrusunu yapsak. Ben de kiyamaiyorum ya icim gidiyo her anne gibi.Cidden Korkulan 2 geldi.
Gorumcemin kiziyla arasinda 4yas var cok iyi anlasiyorlar.
Ama kucuklerle ve yasitlarla asla. Oyuncaklarini vermek istemiyor. Surekli mucadele halindeler.
Kresten okuldan da korkuyorum.. Buyumeye basladica endiseler daha da farklilasiyor. parkta falan cunku pusuyor mesela gecen cocugun biri bilerek top atti 2 kere ben icim gitmesine ragmen tepki vermedim kerem napcak diye saf saf bakti. 3. De cocugu uyardim artik.
Anlamadim kendinden zayif gorduklerine mi yapiyor benimki de.
Ben buralardayimda ,,sen nerelerdeydinMutlu, huzurlu, eğlenceli bir pazar dileğiyle
kanadali35 yoksun uzun zamandır. Kardan adam mı yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?