2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aile terbiyesi dediklerini biz de parkta idrak ettik. Yazın 5 yaşlarında bir çocuk kaydırağı parsellemiş geçemezsiniz, diyor. Ben de kibarca uyardım baktım olmadı. Ablamıza dedim git sen kay ki oranın kendine ait olmadığını öğrensin. Sonra baktım ki annesi dibimizdeymiş ve hiç müdahale etmiyor. Sanırım o annenin en büyük hayali çocuğunun kabadayı olması

Hayır kalp krizi.
Aniden alıp giden...

Kızlar tek tek alintilayamadim hepinize teşekkür ederim sagolasiniz..
Ben de babacığımı ani kalp krizi ile kaybettim 2 yıl önce . Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor, helalleşememek, onu son kez öpememek. Rabbim cümlemizin ölmüşlerine rahmet eylesin. Bizleri de hayırlı evlat yapsın ki amel defterleri kapanmasın

Allah rahmet eylesin..sabırlar versin.canım benim

Basin sagolsun. Allah rahmet eylesin.

Gunaydin kizlar
Doktordan geldim.hala arada atesliyiz ,oksurukte var.normal dedi doktor bu senenin gribi cok uzun suruyor ve cok zor geciyormus haberiniz olsun kizlar.kizim ve oglumdasa basladi onlarada rapor aldim.dun gece gozu capaklandi .baktim gidisat iyi degil hemen goz damlasi aldik.iyikide almisim yoksa sabah gozu acilmayacakmis.acillik olacaktik .buyuk kizimda yasamistim.gece hep cayla temizleyip damla yaprim sukurki sabaha iyudi.

M Mavisu27 canim basiniz sagolsun rabbim sabir versin.her olum zor ama genc ve aniden olunca dahada zor

DonukPudra ve kizlar vuruyor diye telase etmeyin.inanin iki yas doneminde oluyor.cok tepki vermden guzellikle kisa surede cozuluyor .yagmur yazin ortasinda bir basladi hem oyuncak vermemeye hemde vurmaya .hele karsi komsumun cocuguna cok yapti.nerdeyse hergun oynadigi arkadasiydi.hep anlattik yok dedim gecmeyecek.birgun birden bitti ama simdi onunki basldi 7ay var aralarinda.azicik sabir kizlar
Kendini savunma konusuda kizlar bence biraz icten gelen birsey .benim cocuklar ayni ortamda ayni tepkilerle buyuduler ama bu konuda okadar farklilarki .buyuk oglum kendine hakaret edildi diye ciddi kavgalar eder .kucuk oglumda ogretmeninin soyledigine gore hep en sorunlularla oturtulur cunku hic problem cikarmazmis .ben biraz fitrata inananlardanim .
Yinede haberleri falan duydukca diyorumki bu yaz buyukleri ozellikle kizimi tekvando tarzi kurslara gondericem

Geçmiş olsun canım..zaten biri hastalanınca sırayla hastalanıyoruz.çabuk geçer inşallah.

M mambur çok geçmiş olsun. İnşaallah bir an önce atlatırsınız. Akşamları gelsin zencefil, elma, ballı ıhlamurlar..
Bu arada senin gizli hayranınım. O yoğunluğuna rağmen çıcuklarınla ilgi alakan, derslerine düşkünlüğün, KK yı terketmemen vs. Çıkmaza girdiğimde sen geliyorsun ve toparlanıyorum.

Geçmiş olsun canım salgın var herkes hasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…