- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.781
Saolasın canım gösteriyim eşime.ilk defa gördüm bu aletitubaa1 gecmis olsun .. Bizde boyle bi alet var esim beli icin kullaniyo,fizyo terapi uyguladi,ameliyat iyi degil,somon baligi ve yagini tuketsin ,Eki Görüntüle 2081227
Esimin belinde agri oluyo kendini asiyo ayaklarindanSaolasın canım gösteriyim eşime.ilk defa gördüm bu aleti
Ben de buralarda ama okuma modundaydım hep. Ev taşıma, ablamıza iyi okul bulacağım diye kendimi parçalama işleriyle uğraştım.Ben buralardayimda ,,sen nerelerdeydinkar cok yuvarlaniyoz..
Aile terbiyesi dediklerini biz de parkta idrak ettik. Yazın 5 yaşlarında bir çocuk kaydırağı parsellemiş geçemezsiniz, diyor. Ben de kibarca uyardım baktım olmadı. Ablamıza dedim git sen kay ki oranın kendine ait olmadığını öğrensin. Sonra baktım ki annesi dibimizdeymiş ve hiç müdahale etmiyor. Sanırım o annenin en büyük hayali çocuğunun kabadayı olmasıBi de bu mudahale etme olayi var tabi. Ne yapsak da dogrusunu yapsak. Ben de kiyamaiyorum ya icim gidiyo her anne gibi.
Birkeresinde hastaneye gittik muayene sirasi bekliyoruz. Cocuk alaninda oynuyor benim tam onumde ben de oturuuyorum. Bir tanr 4 yas gibi bir cocuk annesi arkasinda dolaniyorlar ortada cocuk onune gelen baska bir cocuga mutlaka bor mudahalede bulunuyor yani zarar veriyor ve aglatiyor. Bizim onumuze gelince de Defneyi itti devam etti. Tabi defne sadece agladi. Ben de kaldirirken arkadas yanlis yapti dedim ve dondum cocuga bakarak arkadasi neden itiyorsun o senden kucuk bir bebek dedim. Annesi de bi tuhaf ki; oglum yapma dedi ve devam ettiler. Ya gozumun o kadar onundeki yani ne yapsam da dogrusu olsa diye bile dusunecek vakit yoktu. 5dk sonra defneden daha kucuk bi cocuga ayni mudahaleyi yapinca o kucugun yanindaki kisi (sanirim ananesiydi) iten cocuga cimdik atti ve cocuk ortaligi ayaga kaldirircasina aglamaya basladi. Bu sefer de annesi sinirlendi o da cocuk ne yapiyorsunuz gibilerinden bir hayli bagirdi. Yani dicem o ki bizlerib tepkileri de o lar icin belirleyici. Demekki o kadin hep bagiriyorki o cocuk surekli zarar verme egiliminde ve biri bisey dese yapsa bagirma modunda.. yani kizlar isimiz cok zor. Tepkisiz kalmak icimizi sisiriyor. Tepki verirkwn dogrusunu bulabilmek !!! Allahim bu soru isaretlerini en aza indir yarabbim..
Ayy ne cok yazmisim
Hayır kalp krizi.Allah gani gani rahmet eylesin. Kalanlara sabrı Cemil versin. Bir rahatsızlığı var mıydı?
tubaa1 gecmis olsun .. Bizde boyle bi alet var esim beli icin kullaniyo,fizyo terapi uyguladi,ameliyat iyi degil,somon baligi ve yagini tuketsin ,Eki Görüntüle 2081227
Ben de babacığımı ani kalp krizi ile kaybettim 2 yıl önce . Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor, helalleşememek, onu son kez öpememek. Rabbim cümlemizin ölmüşlerine rahmet eylesin. Bizleri de hayırlı evlat yapsın ki amel defterleri kapanmasınHayır kalp krizi.
Aniden alıp giden...
Kızlar tek tek alintilayamadim hepinize teşekkür ederim sagolasiniz..
Allah rahmet eylesin..sabırlar versin.canım benimBen de babacığımı ani kalp krizi ile kaybettim 2 yıl önce . Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor, helalleşememek, onu son kez öpememek. Rabbim cümlemizin ölmüşlerine rahmet eylesin. Bizleri de hayırlı evlat yapsın ki amel defterleri kapanmasın
Gecensene gelirken somon fume getirmistim valizimi kirmislardi. Havaalaninda kontrolde
Anladım canım.. o zamn biz buradakilerle yetineceğiz.Gecensene gelirken somon fume getirmistim valizimi kirmislardi. Havaalaninda kontrolde
Basin sagolsun. Allah rahmet eylesin.Ben de babacığımı ani kalp krizi ile kaybettim 2 yıl önce . Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor, helalleşememek, onu son kez öpememek. Rabbim cümlemizin ölmüşlerine rahmet eylesin. Bizleri de hayırlı evlat yapsın ki amel defterleri kapanmasın
Allah rahmet eylesin..sabırlar versin.canım benim
Teşekkür ederim kızlar iyiki varsınızBasin sagolsun. Allah rahmet eylesin.
Geçmiş olsun canım..zaten biri hastalanınca sırayla hastalanıyoruz.çabuk geçer inşallah.Gunaydin kizlar
Doktordan geldim.hala arada atesliyiz ,oksurukte var.normal dedi doktor bu senenin gribi cok uzun suruyor ve cok zor geciyormus haberiniz olsun kizlar.kizim ve oglumdasa basladi onlarada rapor aldim.dun gece gozu capaklandi .baktim gidisat iyi degil hemen goz damlasi aldik.iyikide almisim yoksa sabah gozu acilmayacakmis.acillik olacaktik .buyuk kizimda yasamistim.gece hep cayla temizleyip damla yaprim sukurki sabaha iyudi.
M Mavisu27 canim basiniz sagolsun rabbim sabir versin.her olum zor ama genc ve aniden olunca dahada zor
Geçmiş olsun canım salgın var herkes hastaGunaydin kizlar
Doktordan geldim.hala arada atesliyiz ,oksurukte var.normal dedi doktor bu senenin gribi cok uzun suruyor ve cok zor geciyormus haberiniz olsun kizlar.kizim ve oglumdasa basladi onlarada rapor aldim.dun gece gozu capaklandi .baktim gidisat iyi degil hemen goz damlasi aldik.iyikide almisim yoksa sabah gozu acilmayacakmis.acillik olacaktik .buyuk kizimda yasamistim.gece hep cayla temizleyip damla yaprim sukurki sabaha iyudi.
M Mavisu27 canim basiniz sagolsun rabbim sabir versin.her olum zor ama genc ve aniden olunca dahada zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?