2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlarr, malum bebelerden dolayı bir sürü oruç borcumuz var. Ben bugün başlayayım dedim ama off oldum. Haftaya ptesi inşaallah. Var mı yarenlik etmek isteyen
Ben hamileyken emzirirken yedim sonrasında 3 tane tuttum 3 ünde de hasta oldum okadar borç nasıl bitecek bilmiyorum

Amin.. hiçbirimiz e yasatmasin.
Senin de basın sağolsun Allah mekanını cennet eylesin. Sabır versin

Sağol canım size de çok geçmiş olsun.

Kızlar bugün parkta çok ilginç bi diyaloğa denk geldim çocuk 2 3 yaşlarında a dedeleri de yanında annesi oğlum deden Babaneni dövsün mü dio çocuk hayır o zaman babanen dedeni dövsün oda hayır kim dövsün ozaman dio dedem dövsün dio yanı şok oldum nasıl bi zihniyet anlayamadım

Karacahil bir zihniyet.. sevmeyi değil dövmeyi, yapmayı değil yıkmayı marifet sayan bir zihniyet

Çok üzücü.
Böyle devam etsin okul başladığında rehber öğrt.kapısında beklemekle geçer ömrü..ayrıca velilerden yiyeceği laflar da cabası olur.
Kızımın ilk okol öğrt.demişdi ki :ben çocuklarınıza bakarak sizin nasıl biri olduğunuzu çözüyorum.çocuklar sizin aynanız..

Çok doğru. Büyük kızım 5. Sınıfta. Dün diyor ki : Anne bütün kızlar kötü söz söylüyor. En yakın arkadaşı bile. Demekki öyle bir ortamda büyüyorlar. Dedim ki sen onlara benzeme , yaptıklarının yanlış olduğunu bilmiyorlar . Sen kibarca uyar.
Böyle bir ortamda çocuk yetiştirmek ne kadar zor. Lise beni daha da korkutuyor. İnşaallah iyi liseleri kazanırlar da ortam biraz daha nezih olur. tubaa1 M mambur

Illa dovdurtecek yani
Hey Allahim
Bunu parkta rahatca konusabildigine gore gayet normal bir davranis onlara gore demekki

İnşallah canım..bizde 5.sınıftayız

Geçmiş olsun canım..zaten biri hastalanınca sırayla hastalanıyoruz.çabuk geçer inşallah.

Geçmiş olsun canım salgın var herkes hasta

Sağol canım size de çok geçmiş olsun.

M mambur sagol icimi rahattin.
Sizlere de cok gecmis olsun..

Efira38 o nasil bir zihniyet Allahim ... Ne rezil konusmalar.
Bir caps var ya cok cahilsiniz keske olseniz diye cidden oyle

M mambur gecmis olsun ...gozunu korkutmak istemem ama burda 100 gunluk oksuruk diyolar ..uzun suruyo
sagolun kizlar rabbim her bir yavrunun sıkıntısını dindirsin ...

Sagolasin canim ya zaten aksamlari gunduzleri bitki ve normal cay işi kucuk oglumundur ,hicte aksatmaz bana kalsa bazen zor gelir:))
Cok tesekkur ederim canim boyle okuyunca cok mutlu oluyorum .evlat yatistirmek cok buyuk sorumluluk yorulmak yok diyorum hep kendime helede rabbimin emanetleri onlar ..helede her hareketimizle sekilleniyorlar bunu bile dusununce ...
Burayada laf yetistirmeye firsat bulurum valla burasi cogu zaman nefes aldigim tek yerkomsuma gidip kahve icmek gibi

M mambur ne zamandır yazıyım diyorum liseye hazırlık çalışm.nasıl gidiyo?belirsizlik devam ediyo galiba..başarı puanınında önemi yokmuş artık öyle duydum.
Hergun ufak tefek degistiriyorlar .bugu n ornek sorulari yayinlamis meb ama daha firsat bulup bakamadim.canim valla motivasyonumuzu bozdulat .toplamYa calisiyoruz .inan daha coxuklar sinav var havasina giremedilwr.bunu okullarindaki rehberlikcileride soyluyor.
Belli soru sayisi belirleyip yapmaya calisiyoruz .cok cozelimki farkli soru gelmesin diye.
Okul puani onemli degil ama eger ayni puanli biride ayni okulu isterse ozaman okul puanina bakilacak.
Siz naptiniz canim siz mis e gircekmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…