2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
M mambur mis sınav olmıyacak diye biliyorum.okul puanı bi yönden işe yarıyomuş sevindim.sanki boşa çalışıyomuşuz gibi geliyodu.kolay gelsin canım

Canım biz henüz 5. Sınıfız. Eğer Mis kalırsa gireceğiz. Şimdiden ders notlarını yüksek tutmaya bakıyoruz. Çünkü her 2-3 yılda bir sistem ve puanlama değişiyor.

M mambur mis sınav olmıyacak diye biliyorum.okul puanı bi yönden işe yarıyomuş sevindim.sanki boşa çalışıyomuşuz gibi geliyodu.kolay gelsin canım
mis le ilgili gelismeleri izlemedim oyuzden hala var sandim .valla kizlar ne ogreniyorlarss dort dortluk ogrensinler okullarin hali ortada ah bir duzgun lise olsa .rabbim bize ve bizim gibilere yardim etsin hepsinin emeginin karsiligini versin ,sistem kurbani olmasiblar

Ay bunlarin her hali olay .bizimkide allahima sukur ayaklandi oynuyorda oynuyor oynamayi ozlemis .bende salya sumuk yerlerde geziniyorum .anneler yorgunmuymus oda nedir ki

Amin canım..zaman su gibi geçiyo bizim döneme oturturlar inşallah..çalışıyoruz bakalım durmak yok ama modumuzda düşmüyo değil bugun resim dersinden 38 kişilik sınıftan 1 kişi yüz almış.düşünebiliyomusun.yavrum o kadar uğraştı 95 vermiş.en düşük resim ve drama oldu iyimi

Ay bunlarin her hali olay .bizimkide allahima sukur ayaklandi oynuyorda oynuyor oynamayi ozlemis .bende salya sumuk yerlerde geziniyorum .anneler yorgunmuymus oda nedir ki
Sira sana mi geldi. Aman dik dur bizlere hasta olmak yok. Hele sana 4kat yok cnm. Dikkat et gecmis olsun.

Kızlar dün korkunç bişey yaşadık. Mutfağımız Amerikan tarzı ve tezgahın önünde yemek masası var. Bizim bıcır da ben mutfak işleriyle uğraşırken sağolsun gelir masaya tırmanır ve bana yardım eder. Kaynatmak için tencereye koyduğum sütle oynamak istedi. Nerdeyse ağzına kadar dolu olduğu için hemen ocağa koymak istedim ve aldım. Vay efendim sen misin alan! Önündeki kaseyi tezgaha bi çaldı her yer cam. Aklım çıktı. Yanımızda ablası da vardı. Çok şükür bişey olmadı ama yaşadığım korku bana yetti Nolacak bunların asabi halleri

Allah korumuş canım bununla geçmiş olsun

Kızlar keremde hastalandı.ateşi çıktı dolven verdim.ablamızdan geçti galiba.off ki ne off.biz iyi olduk sıra onda
İkinizde geçmiş olsun hastalık eve girince herkesi dolşıyo zaten

Allah korusun .
Cok sukur ki eline yuzune gelmemis camlardan.
Hersey bir anlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…