- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.841
Gecmis olsun cnm. Iyki biyerinize gelmemis. Asabi sendromlu bunlar ya. Sabah benimki de sandalyeyi firlatti iki kere. Ikincide ust kismi dayanmadi kirildi.Kızlar dün korkunç bişey yaşadık. Mutfağımız Amerikan tarzı ve tezgahın önünde yemek masası var. Bizim bıcır da ben mutfak işleriyle uğraşırken sağolsun gelir masaya tırmanır ve bana yardım eder. Kaynatmak için tencereye koyduğum sütle oynamak istedi. Nerdeyse ağzına kadar dolu olduğu için hemen ocağa koymak istedim ve aldım. Vay efendim sen misin alan! Önündeki kaseyi tezgaha bi çaldı her yer cam. Aklım çıktı. Yanımızda ablası da vardı. Çok şükür bişey olmadı ama yaşadığım korku bana yettiNolacak bunların asabi halleri
Aynen ya. Bugun disari ciktik geldik gittigim yerde herkes hasta. Pisman oldum gittigime valla.insallah bize tekrar bulasmaz. Kolay gelip zor geciyo cunku.Gecmis olsun
Herkes sirayla geciyor cidden gripten. Ins toparlar kisa surede .
Canim gecmis olsun.Kızlar keremde hastalandı.ateşi çıktı dolven verdim.ablamızdan geçti galiba.off ki ne off.biz iyi olduk sıra onda
Aynen oyle. 2 gundur esim yatiyor isten gelince bitki cayi seansi terletmeye calisiyprum.Aynen ya. Bugun disari ciktik geldik gittigim yerde herkes hasta. Pisman oldum gittigime valla.insallah bize tekrar bulasmaz. Kolay gelip zor geciyo cunku.
Bende duydmuştum canım aile hekimine sormuştum hatta..zararı yok olsa yazarmıyız devlet müsade eder mi?demişti.mantıklıda geldi açıkcası.kızımada doktor amoklovin antb.,dolven yazmış kullanıyo şimdi..bilemedim canım zararı yoktur inşallah.ama gerçekten çok etkili ateşi düşürüyo hemenCanim gecmis olsun.
Dolven le ilgili biseyler duydum. Kullanmayin yasaklandi felan diye. Yan etkisi buyukmus. Bi arastir istersen.
Size de geçmiş olsun. Bu Velet'ler büyüyene kadar evde eşya kalmayacak sanırım. Canları sağolsun. Bugün de cep tel.im nasibini aldıGecmis olsun cnm. Iyki biyerinize gelmemis. Asabi sendromlu bunlar ya. Sabah benimki de sandalyeyi firlatti iki kere. Ikincide ust kismi dayanmadi kirildi.
Saolasın canım gece yükseldi ateş yandı çocuk.iki buçuğa randevu aldım doktora gideceztubaa1 geçmiş olsun canım bugün nasil Kerem?
sevimli4177 size de geçmiş olsun allah korumus. Bizim uzun zamandır mutfakta sandalye yok kaldırdık hepsini tırmanıp duruyordu çünkü.
Günaydın kızlar.
Biz de hala memleketteyiz eşim tekrar rapor aldı pazara döneceğiz inşaallah. Herkes taziye evine gidiyor biz evdeyiz arada gidip geri geliyoruz.
Cok gecmis olsun.. MelegimeSaolasın canım gece yükseldi ateş yandı çocuk.iki buçuğa randevu aldım doktora gidecez
Saolasın teyzesiCok gecmis olsun.. Melegime
Canim ya ben cok sinir oluyorum cocuklarin stres atip rahatlayacaklari dersler o dersler .ve nefret ettiriyorlar ben bir ilk yaptim hani gecen demistimya bilisim dusuk diye gittim konustum hemen duzelttiAmin canım..zaman su gibi geçiyo bizim döneme oturturlar inşallah..çalışıyoruz bakalım durmak yok ama modumuzda düşmüyo değil bugun resim dersinden 38 kişilik sınıftan 1 kişi yüz almış.düşünebiliyomusun.yavrum o kadar uğraştı 95 vermiş.en düşük resim ve drama oldu iyimi
Ah canim hemde nasil hasta oldum.surunuyorum resmen uyuma dinlenmede yok perisanim .hasta olmaya hakkimiz yok ama cocuklar hasta olunca onlara bakcaz diye kendimizi perisan ediyoruz ve hastalik kacinilmaz oluyorSira sana mi geldi. Aman dik dur bizlere hasta olmak yok. Hele sana 4kat yok cnm. Dikkat et gecmis olsun.
Canim geriden okuyordum mesajlari simdi gordum cok gecmis olsun eve hastalik geldimi illa tek tek hasta ediyor biran evvel atlatir kerem insallahKızlar keremde hastalandı.ateşi çıktı dolven verdim.ablamızdan geçti galiba.off ki ne off.biz iyi olduk sıra onda
Canim sende benim komsum gibi yap .saglikliyken hasta olur diye gitme ama hastayken dolas .Aynen ya. Bugun disari ciktik geldik gittigim yerde herkes hasta. Pisman oldum gittigime valla.insallah bize tekrar bulasmaz. Kolay gelip zor geciyo cunku.
Teşekkürler canım kusma yok bizde sadece ateş var.Canim ya ben cok sinir oluyorum cocuklarin stres atip rahatlayacaklari dersler o dersler .ve nefret ettiriyorlar ben bir ilk yaptim hani gecen demistimya bilisim dusuk diye gittim konustum hemen duzeltti
Evet canim aynen millet oyle yapiyor hakkaten. Saglam kimse kalmiycak. Hasta olan evinde durur ya disari cikip iyice yaymaz virusleri.Canim sende benim komsum gibi yap .saglikliyken hasta olur diye gitme ama hastayken dolas .biz oyle kaptik ,sagolsun hastaligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?