- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.861
Canim naptiniz gittinizmi doktora?Teşekkürler canım kusma yok bizde sadece ateş var.
Dediiğin gibi konuştum drama öğrt.sözlüyü yükseltirim diyo.ne kadar sözlüye yüksek verirse versin yüze çıkamıcak.stres atacakları yerde soğuyolar aynen canım.
Sagolasin canim benim sanada gecmis olsunMambur cok gecmis olsun. Benim de bu sabah gene bogazlar sis.
Resmen 1 aydir hastaligi atamadik evimizden
Kızlar hasta olanlara çok geçmiş olsun. Ellah en kısa zamanda şifa versin. Çok kötü salgın var.
sagolun kizlar amin insallahDonukPudra M mambur ve hasta anneler size de çok geçmiş olsun. Gözümü korkuttunuz, memlekete gitmekten vazgeçtim. Artık şubat tatilinde gider daha uzun kalırım. İnşaallah o zaman a kadar kar yağar da şu mel'un virüs kırılır biraz
Size de mutlu bir akşam huzurlu bir gece diliyoruz.Iyi aksamlar kizlar
Mutlu huzurlu ,tabiki asabiyetsiz aksamlariniz olsun insallah.
Kizlar sizinkiler kofteyi yada eti yiyormu?simdi bugun bizim antibiyotik bitti ama burun oksuruk var hala.hep guclu beslensin istiyorum ,etyesin istiyorum ama begendiremiyorum varmi farkli tarifi olan?
Kızım bir ara köfte falan yiyordu. Ama şimdi öyle iştahsız ki sabahtan akşama sadece yarım kepçe kadar çorba ancak içirebiliyorum. Ama tavuk hiç sevmedi yemedide.Iyi aksamlar kizlar
Kizlar sizinkiler kofteyi yada eti yiyormu?simdi bugun bizim antibiyotik bitti ama burun oksuruk var hala.hep guclu beslensin istiyorum ,etyesin istiyorum ama begendiremiyorum varmi farkli tarifi olan?
Eti zar zor yiyor. Parc pincik yapiyorum da anca oyle. Kofteyi tavugu yer. Tavuk cok sık yapmiyorum tabi malum nedenlerle. Kiymali borek falan yapsan yemez mi? Ben gecen hafta kiymali pirasali borek yaptiydim bayila bayila yediydi. Yarin yine yapicam.Iyi aksamlar kizlar
Gittik canim kulaklar bogaz temiz..sukur.grip dedi ates dusuruculere devamCanim naptiniz gittinizmi doktora?
Bizim bağırsaklarımız Maşaallah iyi çalışıyor. Ama büyük kızımda kabızı çok çektim. Et türü büyüklerde bile kabız yapıyor. O yüzden bol su ve meyve tüketirse iyi olur. Et yediğinde kayısı hoşafı yapılabilir.Ha bir dr et turu seyler cok kabiz yapiyor sizde ds oyle mi?
Çok şükür gribi de kolayca atlatırsınız inşaallah. Tavuk sulu çorbanın soğuk algınlığına iyi geldiğini duymuştumGittik canim kulaklar bogaz temiz..sukur.grip dedi ates dusuruculere devam
Saol canim benim.yemiyo hic birsey sadece sut iciyo.Çok şükür gribi de kolayca atlatırsınız inşaallah. Tavuk sulu çorbanın soğuk algınlığına iyi geldiğini duymuştum
Oyy kuzum yaa kıyamam. O zaman bal katsan içer mi? Biraz da zencefil. Zencefil özellikle direnç kazandırır.Saol canim benim.yemiyo hic birsey sadece sut iciyo.
Yok canim icmez oyle.hasta olmadan oncelerdende denedim icmiyo. sade iciyo pipetle.Oyy kuzum yaa kıyamam. O zaman bal katsan içer mi? Biraz da zencefil. Zencefil özellikle direnç kazandırır.
Hastalık dönemi iştahsızlık oluyo geçince yer inşSaol canim benim.yemiyo hic birsey sadece sut iciyo.
Iyi aksamlar kizlar
Iste benimkide aynen oyle herseyi yerdi simdi bir tabak corba enfazla.Kızım bir ara köfte falan yiyordu. Ama şimdi öyle iştahsız ki sabahtan akşama sadece yarım kepçe kadar çorba ancak içirebiliyorum. Ama tavuk hiç sevmedi yemedide.
Kıyma yiyorsa kıymalı mercimek çorbası falan yapabilirsin.
Canim bizim herdaim kabiz problemi ihtimali oldugu icin iki gunde bor kayisi hosafi yaparim oyuzden yapiyormu bilemedimHa bir dr et turu seyler cok kabiz yapiyor sizde ds oyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?