2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Allah şifanızı versin kızlar Benimde eşim hasta yatıyo valla Ertuğrul bulaşır die korkuyorum

Insallah canim
Ayri odada yatiyorum bu aksam mecburen.
Habire aglayip,yanima gelmek istiyor . O orda agliyor,ben burda..
Uyurken bari ayni odada kalmayayim diyorum. Anne hasta olunca cok zor oluyor cok. Hadi babayi o kadar aramiyolar ama.

Bulazmazsa zaten cok sasiricam, esimde hastaydi cunki dun biraz. Tabi insallah bulasmaz

Bugun daha kirgin,bitkinim..
insallah cabucaaak gecer gider , sinirlerim iyice tavan yapti bu halde

Aynen Rabbim beterinden korusun , vucudumuz gucsuz en ufak seyi kapiyoruz iste

Allah şifanızı versin kızlar Benimde eşim hasta yatıyo valla Ertuğrul bulaşır die korkuyorum

Gecmis olsun kizlar Allah sifa versin.

Allah ım bu nasıl bir mutluluktur Yarabbim!
Mutfakta şarkı söyleyerek yemek yapıyorum içerden oğlumla babasının gulusmeleri, oyun sesleri geliyor.
Çok şükür Allah ım çok şükür verdiğin nimetlere bu güzelliklere

İyi aksamlar kızlar
İçim neseyle doldu sizinle de paylaşayim dedim

Allah mutluluğunu daim etsin Canım eviniz de neşe eksik olmasın

DonukPudra Efira38 , tutkku ,gecmis olsun ,bizde sumukluyuz,

Cok gecmis olsun insallah cabucak atlatirsiniz.
Tam tam grip zamani su aralar zaten

Gercekten cok sukur halimize.
Rabbim her isteyene nasip etsin insallah
Saglik huzur gerisi bos .ama laf olsun diye degil gercekten boş :)

Saol canim iyiyim ben cok sukur. Allahim bundan asagi yapmasin. Can sagligi olmadan hicbisey olmuyor.

Amin canim. Aynen herseyin basi saglik diye bosa dememisler

DonukPudra Efira38 , tutkku ,gecmis olsun ,bizde sumukluyuz,
Geçmiş olsun size de. Aman aksın sümükler gitsin mikroplar
Rabbim mutluluklarımızı daim etsin, hastalık,sıkıntılarımızı bir an önce defetsin.

Kızlar kızımın yüzünde kırmızı renkte pütürcükler çıktı. Cildiyeci krem verdi. Beb..tol kullanıyorum ama memnun değilim. Sebamed in baby yüz kremini kullanıp memnun olan var mı ya da sebamed losyon da işimi görür mü?

Nasilsiniz kizlaar. Nerelerdesiniz

Hic bir fikrim yokki canim. Kullanmadim dediklerini. Bepanthol iyi aslinda bi onu kullanmistim bi ara . Tabi her cilt farkli

Insallah cabucak gecer gider. Neden olmus oyle soyledimi dr nedenini

Sebamed in nemlendiricisi cok iyi kullanmistik.gecen sene bizdede cikti onunla gecmisti.tavsiye ederim.
Cok mu opuyosun annesi

Nasilsiniz kizlaar. Nerelerdesiniz

Hic bir fikrim yokki canim. Kullanmadim dediklerini. Bepanthol iyi aslinda bi onu kullanmistim bi ara . Tabi her cilt farkli

Insallah cabucak gecer gider. Neden olmus oyle soyledimi dr nedenini
Teşekkür ederiz. Cildimiz hassas olduğundan soğuktan oluyormuş

Gunaydin kizlar
Hasta anneler hasta bebisler nasil oldu?
Bizim antibiyotik bitti ama atesimiz dusmemisti .doktora gittik obur antibiyotige direnci gelismistir farkli bir grup antibiyotik yazicam dedi.bu gece ateslenmedik sonunda sukur .
Cocuk hasta olunca cok zor ama anne hasta olunca bin kati zor .bugun yeni gozum aciliyor ev boyle dagilabilirmi inanamiyorum ya..

Allah mutluluğunu daim etsin Canım eviniz de neşe eksik olmasın

Geçmiş olsun size de. Aman aksın sümükler gitsin mikroplar

Rabbim mutluluklarımızı daim etsin, hastalık,sıkıntılarımızı bir an önce defetsin.
Teşekkür ederim kızlar ama mutluluğum kısa sürdü
Gecesine rahatsizlandim ishal bulantı kusma..iki gündür yatıyordum bugün daha iyiyim şükür.
Her şeyin başı sağlık.
Rabbim hastalık vermesin hicbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…