- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.901
Allah şifanızı versin kızlar Benimde eşim hasta yatıyo valla Ertuğrul bulaşır die korkuyorum
Gecmis olsun.Allah şifanızı versin kızlar Benimde eşim hasta yatıyo valla Ertuğrul bulaşır die korkuyorum
Bugun daha kirgin,bitkinim..
insallah cabucaaak gecer gider , sinirlerim iyice tavan yapti bu halde
Aynen Rabbim beterinden korusun , vucudumuz gucsuz en ufak seyi kapiyoruz iste
Allah şifanızı versin kızlar Benimde eşim hasta yatıyo valla Ertuğrul bulaşır die korkuyorum
Gecmis olsun.
Saolun kızlarGecmis olsun kizlar Allah sifa versin.
Sagol canim cok sukur bugun daha iyi hissediyorum .Gecmis olsun kizlar Allah sifa versin.
Tum hastalarimiza cok gecmis olsun.biz atlattik sukur.
Allah mutluluğunu daim etsin Canım eviniz de neşe eksik olmasınAllah ım bu nasıl bir mutluluktur Yarabbim!
Mutfakta şarkı söyleyerek yemek yapıyorum içerden oğlumla babasının gulusmeleri, oyun sesleri geliyor.
Çok şükür Allah ım çok şükür verdiğin nimetlere bu güzelliklere
İyi aksamlar kızlar
İçim neseyle doldu sizinle de paylaşayim dedim
Saol canim iyiyim ben cok sukur. Allahim bundan asagi yapmasin. Can sagligi olmadan hicbisey olmuyor.Sagol canim cok sukur bugun daha iyi hissediyorum .
Sen nasilsin
Allah ım bu nasıl bir mutluluktur Yarabbim!
Mutfakta şarkı söyleyerek yemek yapıyorum içerden oğlumla babasının gulusmeleri, oyun sesleri geliyor.
İyi aksamlar kızlar
Saol canim iyiyim ben cok sukur. Allahim bundan asagi yapmasin. Can sagligi olmadan hicbisey olmuyor.
Geçmiş olsun size de. Aman aksın sümükler gitsin mikroplar
Rabbim mutluluklarımızı daim etsin, hastalık,sıkıntılarımızı bir an önce defetsin.Allah ım bu nasıl bir mutluluktur Yarabbim!
İyi aksamlar kızlar
Kızlar kızımın yüzünde kırmızı renkte pütürcükler çıktı. Cildiyeci krem verdi. Beb..tol kullanıyorum ama memnun değilim. Sebamed in baby yüz kremini kullanıp memnun olan var mı ya da sebamed losyon da işimi görür mü?
Sebamed in nemlendiricisi cok iyi kullanmistik.gecen sene bizdede cikti onunla gecmisti.tavsiye ederim.Kızlar kızımın yüzünde kırmızı renkte pütürcükler çıktı. Cildiyeci krem verdi. Beb..tol kullanıyorum ama memnun değilim. Sebamed in baby yüz kremini kullanıp memnun olan var mı ya da sebamed losyon da işimi görür mü?
Teşekkür ederiz. Cildimiz hassas olduğundan soğuktan oluyormuşNasilsiniz kizlaar. Nerelerdesiniz
Hic bir fikrim yokki canim. Kullanmadim dediklerini. Bepanthol iyi aslinda bi onu kullanmistim bi ara . Tabi her cilt farkli
Insallah cabucak gecer gider. Neden olmus oyle soyledimi dr nedenini
Sebamed in nemlendiricisi cok iyi kullanmistik.gecen sene bizdede cikti onunla gecmisti.tavsiye ederim.
Cok mu opuyosun annesi
Teşekkür ederiz. Cildimiz hassas olduğundan soğuktan oluyormuş
Allah mutluluğunu daim etsin Canım eviniz de neşe eksik olmasın
Cok gecmis olsun insallah cabucak atlatirsiniz.
Tam tam grip zamani su aralar zaten
Gercekten cok sukur halimize.
Rabbim her isteyene nasip etsin insallah
Saglik huzur gerisi bos .ama laf olsun diye degil gercekten boş :)
Amin canim. Aynen herseyin basi saglik diye bosa dememisler
Teşekkür ederim kızlar ama mutluluğum kısa sürdüGeçmiş olsun size de. Aman aksın sümükler gitsin mikroplar
Rabbim mutluluklarımızı daim etsin, hastalık,sıkıntılarımızı bir an önce defetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?