2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gecmis olsun cnm. Rabbim sifa versin.

Amin canim sagol

Basiniz sag olsun , Rabbim sabir versin :/

tutkku cok cok gecmis olsun. .cabuk iylesin kuzum ..

Aminn canim insallah cok sagol

Canim cok gecmiis olsun.atesi dusmuyosa hast.kalman mantikli.Allah korusun havale gecirirse hemwn mudahele olur.evinde uzakmis iyi yapmissin kalmakla.kanda cikar ne oldugu.gecer canim uzulme.rabbim sifa versin

Aynen o yuzden canim, dunden beri nasil korkuluyum yine bir bilseniz.
Saglik,huzur gerisi ne kadar bos

Cok sukur mr temiz cikti,tahlillerde lokosit cok az yuksekmis.
Neden olabilir diyorum enfeksiyon diyor.
Ee bu ates enfeksiyonami bagli yani. Dogru duzgun cevap vermiyorlar hep suratsiz suratsizlar. Insana moral vereceklrine iyice strese sokuyorlar

tutkku cok gexmis olsun. Simdi nasil.

fermante evet islerim cok yogun. Sene sonu.
Defneye gecmis olsun.
Ayrica sok oldum. Hastalik sasirtir olum yilsrmis. Basiniz sagolsun. Allah sizlere sabir versin insallah.

Sagol canim. Ayni 38 lere duruyor atesi .
Antibiyotige basladilae. Birde gozleri cok kizardi,capaklaniyor. Sabah resmen yapismis yikayip actik :/
Ona damla damlatiyolar falan
Insallah iyilesir

Kızlar topigi bı açtım Allah ım neler olmuş :///
tutkku çok geçmiş olsun inşaallah şimdi iyidir ne çıktı tahlilde?
fermante basınız sağolsun genç ölüm çok acı rabbim hepinize sabır versin...
kanadali35 geçmiş olsun Lisa ya.
Kırmızı donsuz kaldın desene bu sene
@lale_ asilamamin onuncu gününde 7 çıkmıştı ve şükür sağlıkla tamamladık. İnşaallah sizin de öyle olur.
tubaa1 sağol canım iyiyim şükür dün de biraz vardı ama bugüne tamamen atlattım

Canım lütfen bu kadar üzme kendini.
İyi olacak Allah in izniyle.
Bir yazı okumuştum havale normal bir şey her çocuk havale geçirebilir havale olacaksa 38 de de olur. On-on bes dakikadan fazla sürerse sıkıntı olabilir yoksa çok endişe yapmayın.
Aileler böyle durumda sakın olmalı doktora gitmeli diyordu.
Tabi inşaallah havale falan geçirmez ama hastanedesin zaten Allah in izniyle korkma.
O capaklanma geçen sene bizde de oldu.
Sabah uyandık gözlerini acamiyor yemyeşil çapak. Damlalarla geçti.
İnşaallah iyileşip evinize geçersiniz en kısa zamanda. Dualarımız sizinle.
fermante size de çok geçmiş olsun canım. Hava soğudu her an hastalık :/

wakewake 2. Bebek inşaallah çok rahat bir bebek olur. Annesini hiç üzmez, Rabbim kolaylığını verir inş.
fermante Mekanı cennet olsun. tutkku kanadali35 size de gelmiş geçmiş olsun.
Bizim de bugün bir ekşınımız oldu. Saat 15.30 civarı büyük kızımın rehber öğrt aradı. Telaşlıydı, kalbim küt küt. 3. Kat falan dedi soğuk terler döktüm. Meğer 3. Kat 7. Sınıflardan bayaa sıcak su dökmüşler kızımın kafasından aşağı. Çok şükür bir şeyi yok. Komşudaydım küçüğü bıraktım. Rabbim korusun kuzularımızı. Hep söyleriz Ayetel Kürsi ile sabah evden çık.

Canim antibiyotigi icince iki gune gecer.enfeksiyon oldugunda.ates dusurucude fayda etmiyo maalesef.

Aman Allahimm..gozlerim yerinden cikti.bu nasil olur.sicak suyu nerden bulupta dokuyolar.ahh canim nasil korkmustur.insallah ceza almislardir.almalari icin elinden geleni yap canim.cok uzuldum.Allah korusun yavrularimizi birakiyoruz aksama kadar..
7.siniflarla 5.siniflar niye ayni zamandalar?cok sacma.bizim okulda 5 ve 6 oglenci.7 ve 8 ler sabahci..
7 ve 8 dekiler baya iriler cok farkediyo.okul onlemini alsin.bununla gecmis olsun sadaka ver canim.

Çok geçmiş olsun allah şifa versin kuzuma

Başınız sağolsun allah mekanını cennet etsin
Miniğime de çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım

Yok artık allahtan bişey Yok valla bu okul işi şimdiden kabusum oldu çocuklar Allah’a emanet gidiyo

Allah razı olsun. Evet çok korkmuş. Maalesef tam gün old için ayrım yapılamıyor. Kantinde sıcak su satışı yapılıyor.(artık yapılmayacakmış) Ve beni şok eden: suçlu bilindiği halde inkar ettiği için bir şey yapmamışlar. Md yard görüştüm. Yapanın bulunmasını, gerekli cezanın verilmesini istiyorum ki başkasının canını yakmasın, dedim. Gözümüz gibi koruduğumuz evlatlarımız dışarda türlü tehlikelerle karşı karşıya. Şunu anladım kul hakkı bilmeyen, canlılara değer vermeyen bir nesil geliyor gümbür gümbür. Rabbim cümlesini korusun. En kısa zamanda sadaka vereceğim.

sevimli4177 ,kasten yaralamaya girmiyomu ,polis cagirirdim okula ne demek kaynar su off ,cok gecmis olsun .
Aynen öyle kasten yakmaya teşebbüs. Yaşadığım şokla polis hiç aklıma gelmedi. İnsanın basireti bağlanıyor maalesef. Yarın gerekli yerlere gerekirse il MEB e kadar gideceğim.

İstediğin don olsun. Burada çok, gönderelim. Adres: Dünyanın öbür ucuydu dimi değişmedi

evet dunyanin diger ucu .. Birakma pesini bu gun kaynar su yarin kim bilir ne atarlar ..

Canim inanki cok uzuldum.kizimada okudum oda cok uzuldu.yaparlar anne bizimde sabahci 8.siniflar cikista bizi sikistirip itekliyolar biseyleri unuttugumuz zaman direk bahcedeki buyuk cop kutusuna atiyolar bide attik diye dalga geciyolar dedi.arkadsinin fen kitabi ve resim cantasini atmislar
Dedigin gibi nasil bi nesil geliyo..saygisiz tahammulsuz..simdi koruyup kolluyoruz bir sekilde ilerde napicaz?rabbim iyilerle karsilastirsin yavrularimizi insallah.

kanadali35 lisa'ma cok gecmis olsun.

Ne salgin var ya.don mu oncedendeseydin ya . alirdik ask olsun.

sevimli4177 suan soktayim nasil olabilir ya. 7.sinif neler olabilecegini sonuclarinda dusunebilecek yasta. Allahim koru. Cidden simdiki halleri daha iyi su okul vs beni kasmaya basladi.

Biz de gece 2 den 5 e dek oturduk. Oksuruk baslangici vardi dun sabahtan. Gece ateslenmis yavrum . kalkti sut vs ictik .. Bogazlari belli yutkunamiyor. Benim de bademcikler gene sis. Ne kisir dongu ki bu sene su durumdan kurtulamadik ya. Misafirim vardi cocuklari hasta oksuruyordu hafta basi onlardan aldik yuzde 90.
Bugun doktora goturcem yoksa yilbasi vs kotu olcak.

Topigimizin ustundeki rehavet gitsin ins yeni yillla birlikte

tubaa1 büyüdükçe dertleri büyüyor derken sanırım tam da bu sorunları kastediyorlar. Rabbim korusun cümlemizin evlatlarını.
DonukPudra size de geçmiş olsun. Hakkaten hastalık topiğimize bir geldi pir geldi. 2018 hem ülkemize hem topiğimize sağlık, barış, mutluluk getirsin. Kötülükler bizden ırak olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…