- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.941
Insallah vardir canim.rabbim isteyen herkese versin.insallah.İnşallah 2 katı artar sağlıklı bi sekilde kucağımıza almak nasip olur korkuyorum dış gebelik riski düşük riski hamile kalınca bitecek bu dertler sanarak çok yanılmışım
Gecmis olsun cnm. Rabbim sifa versin.
tutkku cok cok gecmis olsun. .cabuk iylesin kuzum ..
Canim cok gecmiis olsun.atesi dusmuyosa hast.kalman mantikli.Allah korusun havale gecirirse hemwn mudahele olur.evinde uzakmis iyi yapmissin kalmakla.kanda cikar ne oldugu.gecer canim uzulme.rabbim sifa versin
Canım lütfen bu kadar üzme kendini.Amin canim sagol
Basiniz sag olsun , Rabbim sabir versin :/
Aminn canim insallah cok sagol
Aynen o yuzden canim, dunden beri nasil korkuluyum yine bir bilseniz.
Saglik,huzur gerisi ne kadar bos
Cok sukur mr temiz cikti,tahlillerde lokosit cok az yuksekmis.
Neden olabilir diyorum enfeksiyon diyor.
Ee bu ates enfeksiyonami bagli yani. Dogru duzgun cevap vermiyorlar hep suratsiz suratsizlar. Insana moral vereceklrine iyice strese sokuyorlar
Sagol canim. Ayni 38 lere duruyor atesi .
Antibiyotige basladilae. Birde gozleri cok kizardi,capaklaniyor. Sabah resmen yapismis yikayip actik :/
Ona damla damlatiyolar falan
Insallah iyilesir
Canim antibiyotigi icince iki gune gecer.enfeksiyon oldugunda.ates dusurucude fayda etmiyo maalesef.Amin canim sagol
Basiniz sag olsun , Rabbim sabir versin :/
Aminn canim insallah cok sagol
Aynen o yuzden canim, dunden beri nasil korkuluyum yine bir bilseniz.
Saglik,huzur gerisi ne kadar bos
Cok sukur mr temiz cikti,tahlillerde lokosit cok az yuksekmis.
Neden olabilir diyorum enfeksiyon diyor.
Ee bu ates enfeksiyonami bagli yani. Dogru duzgun cevap vermiyorlar hep suratsiz suratsizlar. Insana moral vereceklrine iyice strese sokuyorlar
Sagol canim. Ayni 38 lere duruyor atesi .
Antibiyotige basladilae. Birde gozleri cok kizardi,capaklaniyor. Sabah resmen yapismis yikayip actik :/
Ona damla damlatiyolar falan
Insallah iyilesir
Aman Allahimm..gozlerim yerinden cikti.bu nasil olur.sicak suyu nerden bulupta dokuyolar.ahh canim nasil korkmustur.insallah ceza almislardir.almalari icin elinden geleni yap canim.cok uzuldum.Allah korusun yavrularimizi birakiyoruz aksama kadar..wakewake 2. Bebek inşaallah çok rahat bir bebek olur. Annesini hiç üzmez, Rabbim kolaylığını verir inş.
fermante Mekanı cennet olsun. tutkku kanadali35 size de gelmiş geçmiş olsun.
Bizim de bugün bir ekşınımız oldu. Saat 15.30 civarı büyük kızımın rehber öğrt aradı. Telaşlıydı, kalbim küt küt. 3. Kat falan dedi soğuk terler döktüm. Meğer 3. Kat 7. Sınıflardan bayaa sıcak su dökmüşler kızımın kafasından aşağı. Çok şükür bir şeyi yok. Komşudaydım küçüğü bıraktım. Rabbim korusun kuzularımızı. Hep söyleriz Ayetel Kürsi ile sabah evden çık.
Çok geçmiş olsun allah şifa versin kuzumaKizlar hastaneye alindik bugun
Dunden beri dusmeyen ates var. Aksam totremeye basladi korkuyla acile gittik,nolur nolmaz otelde kaldik. Ama sabah hala dusmeyince aldilar bi tahlil icin.
Insallah hersey iyi cikar, dua edermisiniz kizlar sag saglim donelim evimize.
Hic durmak istemiyor eve gitmek istiyor , Allahim sen yardim et
Başınız sağolsun allah mekanını cennet etsinIs yogunlugu mu canim? Kolay gelsin. Siz iyilestiniz bize gecti sira. Gece ateslendi. Ben de kayinvalideyim hicbisey yok burda tabi surup atesolcer vs. Gece esim gitti ates dusurucu vs aldi geldi. Biraz iyiyiz cok sukur uyuttum simdi.
Cenazemiz vardi esim kardesi vefat etti. Perisaniz 3 4 gundur. Biranda hicbiseyi yokken gitti. Cok acayip bi duygu inanamiyorum hala. Dua edin kizlar..
Çok geçmiş olsun canımSlm herkese dun lisa ishal oldu ,off dr.goturdum _20derecede allahtan dr.cok yakindi 10 dk.yurume mesafesinde midesini usutmus dedi.ilac aldik geldik eve ,esim evde degildi,msj attim aradim acmadi ,ee ihtiyacimiz oldugunda yanimizda olmuyacaksan ne yapayim ben bu kocayimazeretim var Asabiyim ben
Yok artık allahtan bişey Yok valla bu okul işi şimdiden kabusum oldu çocuklar Allah’a emanet gidiyowakewake 2. Bebek inşaallah çok rahat bir bebek olur. Annesini hiç üzmez, Rabbim kolaylığını verir inş.
fermante Mekanı cennet olsun. tutkku kanadali35 size de gelmiş geçmiş olsun.
Bizim de bugün bir ekşınımız oldu. Saat 15.30 civarı büyük kızımın rehber öğrt aradı. Telaşlıydı, kalbim küt küt. 3. Kat falan dedi soğuk terler döktüm. Meğer 3. Kat 7. Sınıflardan bayaa sıcak su dökmüşler kızımın kafasından aşağı. Çok şükür bir şeyi yok. Komşudaydım küçüğü bıraktım. Rabbim korusun kuzularımızı. Hep söyleriz Ayetel Kürsi ile sabah evden çık.
Allah razı olsun. Evet çok korkmuş. Maalesef tam gün old için ayrım yapılamıyor. Kantinde sıcak su satışı yapılıyor.(artık yapılmayacakmış) Ve beni şok eden: suçlu bilindiği halde inkar ettiği için bir şey yapmamışlar. Md yard görüştüm. Yapanın bulunmasını, gerekli cezanın verilmesini istiyorum ki başkasının canını yakmasın, dedim. Gözümüz gibi koruduğumuz evlatlarımız dışarda türlü tehlikelerle karşı karşıya. Şunu anladım kul hakkı bilmeyen, canlılara değer vermeyen bir nesil geliyor gümbür gümbür. Rabbim cümlesini korusun. En kısa zamanda sadaka vereceğim.Aman Allahimm..gozlerim yerinden cikti.bu nasil olur.sicak suyu nerden bulupta dokuyolar.ahh canim nasil korkmustur.insallah ceza almislardir.almalari icin elinden geleni yap canim.cok uzuldum.Allah korusun yavrularimizi birakiyoruz aksama kadar..
7.siniflarla 5.siniflar niye ayni zamandalar?cok sacma.bizim okulda 5 ve 6 oglenci.7 ve 8 ler sabahci..
7 ve 8 dekiler baya iriler cok farkediyo.okul onlemini alsin.bununla gecmis olsun sadaka ver canim.
Aynen öyle kasten yakmaya teşebbüs. Yaşadığım şokla polis hiç aklıma gelmedi. İnsanın basireti bağlanıyor maalesef. Yarın gerekli yerlere gerekirse il MEB e kadar gideceğim.sevimli4177 ,kasten yaralamaya girmiyomu ,polis cagirirdim okula ne demek kaynar su off ,cok gecmis olsun .
Aynen öyle kasten yakmaya teşebbüs. Yaşadığım şokla polis hiç aklıma gelmedi. İnsanın basireti bağlanıyor maalesef. Yarın gerekli yerlere gerekirse il MEB e kadar gideceğim.
İstediğin don olsun. Burada çok, gönderelim. Adres: Dünyanın öbür ucuydu dimi değişmedi
Canim inanki cok uzuldum.kizimada okudum oda cok uzuldu.yaparlar anne bizimde sabahci 8.siniflar cikista bizi sikistirip itekliyolar biseyleri unuttugumuz zaman direk bahcedeki buyuk cop kutusuna atiyolar bide attik diye dalga geciyolar dedi.arkadsinin fen kitabi ve resim cantasini atmislarAllah razı olsun. Evet çok korkmuş. Maalesef tam gün old için ayrım yapılamıyor. Kantinde sıcak su satışı yapılıyor.(artık yapılmayacakmış) Ve beni şok eden: suçlu bilindiği halde inkar ettiği için bir şey yapmamışlar. Md yard görüştüm. Yapanın bulunmasını, gerekli cezanın verilmesini istiyorum ki başkasının canını yakmasın, dedim. Gözümüz gibi koruduğumuz evlatlarımız dışarda türlü tehlikelerle karşı karşıya. Şunu anladım kul hakkı bilmeyen, canlılara değer vermeyen bir nesil geliyor gümbür gümbür. Rabbim cümlesini korusun. En kısa zamanda sadaka vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?