2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Size de çok geçmiş olsun. Kasım bebelerinden sonra annelere de nazar değdi.
Rabbim dermansız dert vermesin.

Merhaba canlar
Annelerimize çok geçmiş olsun
Hasta yavrular varsa onlara da geçmiş olsun havalar fena soğuk tam hastalık havası dikkat edin
Bizde iyiyiz çok şükür sadece uzun süredir yine uykuyla başımız dertte
Gece 3 te bir uyanıyor 6 ya kadar salla dur
Bazen sabahın altı yedisinde sabrım taşıyor ve odaya getiriyorum açıyorum çizgi film hadi izle oyna naparsan yap diyorum
Bazen gündüz uykusu da arada kaynıyor
Çok şükür hamilelikten yana bari sıkıntım yok sadece doğuma az kaldı doğunca ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum

Kizlar hastaneye alindik bugun
Dunden beri dusmeyen ates var. Aksam totremeye basladi korkuyla acile gittik,nolur nolmaz otelde kaldik. Ama sabah hala dusmeyince aldilar bi tahlil icin.
Insallah hersey iyi cikar, dua edermisiniz kizlar sag saglim donelim evimize.
Hic durmak istemiyor eve gitmek istiyor , Allahim sen yardim et

Gecmis olsun cnm. Rabbim sifa versin.

Merhaba kizlar
Sene sonu cok yogunum.
Nasilsiniz okuyamadim ama tam tum hastalara gecmis olsun.
Is yogunlugu mu canim? Kolay gelsin. Siz iyilestiniz bize gecti sira. Gece ateslendi. Ben de kayinvalideyim hicbisey yok burda tabi surup atesolcer vs. Gece esim gitti ates dusurucu vs aldi geldi. Biraz iyiyiz cok sukur uyuttum simdi.
Cenazemiz vardi esim kardesi vefat etti. Perisaniz 3 4 gundur. Biranda hicbiseyi yokken gitti. Cok acayip bi duygu inanamiyorum hala. Dua edin kizlar..

Transfer sonrası 10.günüm ve değerim 28 çıktı çokmu düşük aklım çok karıştı bu değerle sağlıklı gebelik yakalayabilenler varmı lütfen yardımcı olun

Canim cok gecmiis olsun.atesi dusmuyosa hast.kalman mantikli.Allah korusun havale gecirirse hemwn mudahele olur.evinde uzakmis iyi yapmissin kalmakla.kanda cikar ne oldugu.gecer canim uzulme.rabbim sifa versin

Slm herkese dun lisa ishal oldu ,off dr.goturdum _20derecede allahtan dr.cok yakindi 10 dk.yurume mesafesinde midesini usutmus dedi.ilac aldik geldik eve ,esim evde degildi,msj attim aradim acmadi ,ee ihtiyacimiz oldugunda yanimizda olmuyacaksan ne yapayim ben bu kocayi mazeretim var Asabiyim ben

Kiyamam lisacima cok gecmis olssun.ah bu kocalari ne yapmali bilmiyorumm.

Transfer sonrası 10.günüm ve değerim 28 çıktı çokmu düşük aklım çok karıştı bu değerle sağlıklı gebelik yakalayabilenler varmı lütfen yardımcı olun
Canim arkadsimin adet gunu daha gelmeden test kan testi yaptirdi yeni pazar gunuydu.25 cikmisti.doktor var gibi demisti.sali gunude 50 kusur cikti yukseldi yani.darisi sana insallah
Iki gune kan testi ver katladiysa insallah vardir.

Canim arkadsimin adet gunu daha gelmeden test kan testi yaptirdi yeni pazar gunuydu.25 cikmisti.doktor var gibi demisti.sali gunude 50 kusur cikti yukseldi yani.darisi sana insallah
Iki gune kan testi ver katladiysa insallah vardir.
İnşallah 2 katı artar sağlıklı bi sekilde kucağımıza almak nasip olur korkuyorum dış gebelik riski düşük riski hamile kalınca bitecek bu dertler sanarak çok yanılmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…