- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.961
Kızlar topigi bı açtım Allah ım neler olmuş :///
tutkku çok geçmiş olsun inşaallah şimdi iyidir ne çıktı tahlilde?
fermante basınız sağolsun genç ölüm çok acı rabbim hepinize sabır versin...
kanadali35 geçmiş olsun Lisa ya.
Kırmızı donsuz kaldın desene bu sene
@lale_ asilamamin onuncu gününde 7 çıkmıştı ve şükür sağlıkla tamamladık. İnşaallah sizin de öyle olur.
tubaa1 sağol canım iyiyim şükür dün de biraz vardı ama bugüne tamamen atlattım
wakewake 2. Bebek inşaallah çok rahat bir bebek olur. Annesini hiç üzmez, Rabbim kolaylığını verir inş.
fermante Mekanı cennet olsun. tutkku kanadali35 size de gelmiş geçmiş olsun.
Bizim de bugün bir ekşınımız oldu. Saat 15.30 civarı büyük kızımın rehber öğrt aradı. Telaşlıydı, kalbim küt küt. 3. Kat falan dedi soğuk terler döktüm. Meğer 3. Kat 7. Sınıflardan bayaa sıcak su dökmüşler kızımın kafasından aşağı. Çok şükür bir şeyi yok. Komşudaydım küçüğü bıraktım. Rabbim korusun kuzularımızı. Hep söyleriz Ayetel Kürsi ile sabah evden çık.
Canim antibiyotigi icince iki gune gecer.enfeksiyon oldugunda.ates dusurucude fayda etmiyo maalesef.
Çok geçmiş olsun allah şifa versin kuzuma
Amin canımmtubaa1 büyüdükçe dertleri büyüyor derken sanırım tam da bu sorunları kastediyorlar. Rabbim korusun cümlemizin evlatlarını.
DonukPudra size de geçmiş olsun. Hakkaten hastalık topiğimize bir geldi pir geldi. 2018 hem ülkemize hem topiğimize sağlık, barış, mutluluk getirsin. Kötülükler bizden ırak olsun inş.
Hadi gözün aydın canım.antibiyotik etkisini göstermiş.bununla gecmiş olsun.Cok sagolun kizlar. Cok sukur Allahima bugun dustu ,insallah cikmaz artik.
Gece bir terlemeye basladi,sevincten agladim. Iyice orttum terlesin,terle birlikte atsin ne varsa diye.
Ama 2 gece daha burdayiz, 3 gece kaliniyor illa. Iyi olsun yeterki kaliriz artik.
Tek sorun hatta bence buyuk sorun 1 odada 3 hasta yatiyor . Yani iyilesmeye gelen cocuk daha kotu olarak cikacak nerdeyse.
Cok sukurki odamizda kimse yok
M Mavisu27 sakin olunmuyor canim ya, gercekten. Rabbim dusman basina vermesin. Hatirlamak dahi istemiyorum.
Insallah olmaz artik. Saglik huzur baska.birsey istemiyorum
DonukPudra gecmis olsun .hasta biri gelince illa bulasiyor iste
Kızlar topigi bı açtım Allah ım neler olmuş :///
tutkku çok geçmiş olsun inşaallah şimdi iyidir ne çıktı tahlilde?
fermante basınız sağolsun genç ölüm çok acı rabbim hepinize sabır versin...
kanadali35 geçmiş olsun Lisa ya.
Kırmızı donsuz kaldın desene bu sene
@lale_ asilamamin onuncu gününde 7 çıkmıştı ve şükür sağlıkla tamamladık. İnşaallah sizin de öyle olur.
tubaa1 sağol canım iyiyim şükür dün de biraz vardı ama bugüne tamamen atlattım
Amin insallah herkese nasip etsin rabbimInsallah vardir canim.rabbim isteyen herkese versin.insallah.
Gecmiş olsun keremciğime..bilgilendirdiğin için saol canım.Doktordan gelxik.
Aklinizda bulunsun kizlar.
Ates dusurucu ile birlikte peditus aferin novalgin verme sakin havaleye sebep olur dedi.
Bir de oksuruk geceleri cok artarsa tereyagi pekmeZ ve karabiber karistirip icir dedi ama onceki denedigimde icmemisti.
D vit yazdi yaza dek alsin dedi.
Cigerlerine inmemis cok sukur
Çok geçmiş olsun canımDoktordan gelxik.
Ates dusurucu ile birlikte peditus aferin novalgin verme sakin havaleye sebep olur dedi.
Bir de oksuruk geceleri cok artarsa tereyagi pekmeZ ve karabiber karistirip icir dedi ama onceki denedigimde icmemisti.
Çok geçmiş olsun kerem Paşa’ya okumaya korkuyorum herkes hasta allah bütün hastalara şifa versinDoktordan gelxik.
Canım eskiden okullarda disiplin vardı terbiye vardı şimdi saldım çayıra mevlam kayıra kıyafetlerine saçına başına konuşma tarzına bakıyorum o kadar boş bi nesil geliyor ki allah bizlere hayırlı terbiyeli evlat yetiştirmeyi nasip etsinCanim inanki cok uzuldum.kizimada okudum oda cok uzuldu.yaparlar anne bizimde sabahci 8.siniflar cikista bizi sikistirip itekliyolar biseyleri unuttugumuz zaman direk bahcedeki buyuk cop kutusuna atiyolar bide attik diye dalga geciyolar dedi.arkadsinin fen kitabi ve resim cantasini atmislar
Dedigin gibi nasil bi nesil geliyo..saygisiz tahammulsuz..simdi koruyup kolluyoruz bir sekilde ilerde napicaz?rabbim iyilerle karsilastirsin yavrularimizi insallah.
Ates dusurucu ile birlikte (calpol-ibufen gibi) peditus ya da iburamin cold veriyorduk bu zamana kadar ya. Yalnis mi yapiyormusuz? Alla alla..ben de veriyorum suan iburamin hatta. Yarin sorayim bi ben dr.a aklima takildi simdi.Doktordan gelxik.
Hadi gözün aydın canım.antibiyotik etkisini göstermiş.bununla gecmiş olsun.
Tam yazamamisim kisira bakmayin ..Ates dusurucu ile birlikte (calpol-ibufen gibi) peditus ya da iburamin cold veriyorduk bu zamana kadar ya. Yalnis mi yapiyormusuz? Alla alla..ben de veriyorum suan iburamin hatta. Yarin sorayim bi ben dr.a aklima takildi simdi.
Tsk.ler
Ne kadar aci sunlari duymak ya. Sen yurt disindaydin dimi cnm neresiydi?Gecmedi canim. Dun yine yukseldi atesi. Hala var. Ates dusurucelere devam. 4.gun bugun cok gelmezmi ya. Yemekten cok ilac iciyor
Antibiyotik daha 2.gun dolu dolu aldi bugun. 3.gunde anca etki eder diyo dr
O kadar ilgisiz ki doktorlar.
Saka gibi ama dun 5ml vermesi gereken surubu 3ml verdi. Dedim 5 olmasi gerekmiyomu .. a ben kaşik surubu almayacak diye oyle vrrdim,icemeyecek diye oyle verdim demeye basladi.
Oksuruyor diyorum doktor diyorki isim var hemsireye sor.
Hemsire diyorki ben napayim..
Soyleyecek sozum yok Rabbim goruyor. Bu kadarina pes yani
Ne kadar aci sunlari duymak ya. Sen yurt disindaydin dimi cnm neresiydi?
Hee oldu simdi. Pedifen yazmiyo bizim dr. Agir gelir suan o diyo. Bi kez ben kendim almistim ecz.den kullanma dedi. Peditus pedifen ben de karistiriyodum bi ara. Olsun cnm yorucu geciyo gunler normaldir. Can sagligi olsun. Dert degil.Tam yazamamisim kisira bakmayin ..
Ates durucu mesele pedifen veriyoruz ya o zaten basli basina kuvvetli bir surup . aferin zaten normalde 6yasa dek pek tercih edilmiyor ama etkili diye kullaniliyor ya 2 etkili surubu vermek havaleyi tetiklermis.
Peditus degil. Neden onu yazmism
O kadar yorgunum ki hersey ardarda geldi 2 haftadir benim de vucudum da sinirlerim de bitkin.
Allah kolaylık versin canım.illaki antibiyotik etkisini gösterir sabret.rabbim şifasını versin inşallah.Gecmedi canim. Dun yine yukseldi atesi. Hala var. Ates dusurucelere devam. 4.gun bugun cok gelmezmi ya. Yemekten cok ilac iciyor
Antibiyotik daha 2.gun dolu dolu aldi bugun. 3.gunde anca etki eder diyo dr
O kadar ilgisiz ki doktorlar.
Saka gibi ama dun 5ml vermesi gereken surubu 3ml verdi. Dedim 5 olmasi gerekmiyomu .. a ben kaşik surubu almayacak diye oyle vrrdim,icemeyecek diye oyle verdim demeye basladi.
Oksuruyor diyorum doktor diyorki isim var hemsireye sor.
Hemsire diyorki ben napayim..
Soyleyecek sozum yok Rabbim goruyor. Bu kadarina pes yani
Kereme Calpol etki etmiyor diye bize pedifen veriyor doktor.Hee oldu simdi. Pedifen yazmiyo bizim dr. Agir gelir suan o diyo. Bi kez ben kendim almistim ecz.den kullanma dedi. Peditus pedifen ben de karistiriyodum bi ara. Olsun cnm yorucu geciyo gunler normaldir. Can sagligi olsun. Dert degil.
Bize doktorumuz iburamin veriyosun Ateş düşürücü verme zaten onun içinde ateş düşürücü var gerek başka bişeye demiştiAtes dusurucu ile birlikte (calpol-ibufen gibi) peditus ya da iburamin cold veriyorduk bu zamana kadar ya. Yalnis mi yapiyormusuz? Alla alla..ben de veriyorum suan iburamin hatta. Yarin sorayim bi ben dr.a aklima takildi simdi.
Tsk.ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?