- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.981
Allah razi olsun canim. Ben biraz toparladim tabi ama esim hala kotu. Depresyona girmesinden korkuyorum. Allahim korusun.Kereme Calpol etki etmiyor diye bize pedifen veriyor doktor.
Siz nasilsiniz Defne nasil..
Rabbim icinizi serinletsin bu arada manevi olarak da zorlu gunlerdesiniz.
tutkku moralini bozma insallah evinizde olacaksiniz...
Duymustum Bg 'nin halini uzuldum
Yaa o da mi oldu. Sarimsak iyi gelir ona da nadi surersin ki bilemedim. Hastalikfa daha bi anneciler. Allah yardimcin olsun.Gozunde arpacik da cikti tam oldu
Allahim saglik versin cidden gerisi bos.
Oksurmekten uyuyamiyor 2 gundur ayaklarimda ve esime de gitmiyor bitik haldeyim
Meme kesilince umudum vardi ama asla esimi istemiyor gece
Her bi yerin farkli sikintisi oluuyor iste. Allah kolay versin iyi insanlar cikarsin karsina ins cnm.Evet canim, Bulgaristandayim.
Ve bulundugum yerdeki doktorlar becerisizlikte nerdeyse unluler yani.
Baska sehirde cok daha iyiler ama biraz uzak iste.
Zaten gerginsin,uzgunsun,telaslisin ,asiri morale ihtiyacin varken onlarin boyle yapmasi insana iyice caresiz hissetiriyor.
Odalari ise hic konusmayayim toz, cekmecelerde cocuklarin kolayca alip icebilecegi acikta kalan ilaclar vs..
Insallah sag saglim doneriz evimize, bu yil evde karsilariz yeni yili insallah.
Bize yazmisti bisey demedi cnm.Bize doktorumuz iburamin veriyosun Ateş düşürücü verme zaten onun içinde ateş düşürücü var gerek başka bişeye demişti
Evet cnm ben de 1 haftadir anladim bunu. Cok zor gercekten. Allah eksikligini gostermesin onlarin. Dedigin gibi yalniz olara da yardim etsin.Kızlar okadar Yorgunumki eşim 10 gündür gece gündüz çalışıyor sadece gelip uyuyo hafta sonunda işte yılsonu işleri toparlaması lazım bende evde bittim artık allah tek başına çocuk büyütmek zorunda kalan kadınlara yardım etsin
Canım Ertuğrul yürümeye başladığından beri ayakta yapıyo zira kendisi hiç oturmadığı için bana anormal bi durum gibi gelmedisevimli4177 yazamadım kaç gündür. Nasıl idareciymis o okulun halini merak ediyorum. Çocuk herhalde itiraf edecek değil. İlla bı ceza vermesi veya ailesini çağırıp konuşması lazımdı. Bunun karşılıksız kaldığını gören diğer öğrenciler gün gelir sıra bile atar camdan.....
wakewake Allah iki zorluğu bı arada vermiyormus demek ki :) en azından hamileliğin iyi geçiyor inşaallah yavrunun uykusu da düzene girer rahatlarsın iyice.
DonukPudra Çok geçmiş olsun kuzum ://
Keremime Allah acil şifa versin.
tutkku Böyle zamanlarda doktordan destek,moral bekliyorsun. Ağızlarından çıkan tek söz seni umutlandırıyor ya da aglamana sebep oluyor. Ama üzülme canım. İnşaallah yavrun iyilessin Allah yüzlerini göstermesin bir daha.
@Efira38 Ne kadar haklısın bizim öğrenciliğimizde gömleğimizin altına boğazlı badi bile giyemezdik yasakti her sabah kontrolden gecirirlerdi. Şimdi geçtim kılık kıyafeti saygı, ahlak yerlerde. Öğretmen öğrencisine ağzını acamiyor azıcık sesini yukseltse "147 var hocam" diyor resmen tehdit ediyor. Aslı astarı olmasa bile öğretmen zarar goruyor. Güya öğrenci merkezli eğitim (!)
Ay sabah sabah ne çok saydirdim
Günaydın kızlar.
Yeni yilimiz kutlu olsun.
Allah 2018 i çok daha mutlu,sağlıklı gecirmemizi nasip etsin inşaallah
Kızlar bu arada söylemeyi unuttum.
İki aydır kakasını ayakta yapıyor oğlum
Ayakta kaka yapılır mı yaa
Onceleri umursamaadim geçer dedim ama baya uzadı. Üstelik son zamanlarda çok kati. Yaparken aşırı zorlanıyor gösteriyorum otur da yap diye ama ona rağmen hala ayakta. Neden acaba ?
fermante Rabbim sabırlar versin. Rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. Ani ölüm çok zor.
sevimli4177 canım Ellah korumuş. Çok geçmiş olsun.
tutkku DonukPudra Ve hasta olan bebekleri hasta olan tüm arkadaşlar çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
Bu son ay hep hastalıkla geçti. İnşaellah yeni yıl hastalıksız, sağlık, sıhhatle gelsin. Hastalık kotamızı kaç senelik doldurduk bence.
Yok canim ne demek ah bu yorgunluktan bende duzgun anlatamamisimdir.antlblyotik direnci olunca artik o verdigin gruptaki antibiyotik bakterilere islemiyor yani bakteriler direnc kazaniyor ve direnc kazanmis bakteriler olarak ürüyorlar . Farkli grup antibiyotik tedavisi ancak ise yariyormus.mesela bizim ucuncu gun sanki ates direncinde azalma oluyor ,duzeliyor gibi oldu sonra cok daha kotulesti.
Cok gecmis olsun canim yavrum insallah bir an once atlatsinBiz de tekrar acile gittik. Atesi dusmuyor diye antibiyotik de ilave ettiler.
Hicbirsekilde ne yiyiyor ne de iciyor. Bogazlarim aciyor icersem acicak diye.
Surubu bile zor icirttim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?