2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim valla bende hic oturarak yaptigini gormemistim

Himm anladim canim.
Nornal antibiyotigi kesti zaten ise yaramadi. Simdi damar yolundan veriliyor .
4 aksam daha burdayiz yani.
Hayirlisi artik vaedie bunda bir hayie diyorum

DonukPudra cok gecmis olsun kiyamam ya.
Bizde evde zor iciriyordyk ama hastanede simdi mecburen iciyor, bazen kasigi bile yaliyor sasiriyorum :)

Kızlar hasta bebişlerimize cok geçmş olsun.bizde ateşliyiz..daha iyileseli 1 hafta olmuştu.ateş düşürücü veriyırum düşüyo.sonra tekrar başlıyo ateş.
Geçmiş olsun canım
Yeni yılda bu uğursuzluk kalksın hepimizin üstünden inşaallah.

manolya1458 M Mavisu27 çok teşekkür ederiz. Rabbim çocuklarımızı iyilerle karşılaştırsın.
tutkku DonukPudra tubaa1 ve diğer hastalar Rabbim acil şifalar versin. Başta siz olmak üzere bu yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. Dualarınız kabul olsun. Rabbim yavrularımızla yüzümüzü güldürsün@kanadali35 sorun çözüldü galiba

Son düzenleme:
Ahhh canım bi toparlanamadık..kıyamam o güzel gözlerine nazardanda olur canım oku bol bol.
Bende cumadan anneme geldim bu hafts 6 yazılı var biz çalışırız keremde annemle oynar diye nerdeee tepemde yine..bugun çıkmadı ateş şükür.daha rahatladı gibi.

Fena usutmus desene. Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim kuzuya.

İnanmıyorum bugün bi nebze daha iyisinizdir diye düşünüyordum oysaki

Bizim de ates dustu fakat burun tikali hala. Coldmix aldim dun artik ama o da acmadi. 5gun oldu gecmedi. Ne yapayim baska bilemedim. Sadece burnu tikali. Hicbisey acmiyor. Genzi tikali..ne acar genizi kizlar bilen tecrube eden var mi?
Canım illadin sprey vermişti bize doktor. çocuk için olanlarindan. Güzel aciyor.
Şimdi burnu tıkalı hiç huzuru olmaz yemek uyku da sorun olur.

Bizim de ates dustu fakat burun tikali hala. Coldmix aldim dun artik ama o da acmadi. 5gun oldu gecmedi. Ne yapayim baska bilemedim. Sadece burnu tikali. Hicbisey acmiyor. Genzi tikali..ne acar genizi kizlar bilen tecrube eden var mi?
Zaten bu akmayan burunlar hastalık ve Ateş yapıyor. Eczaneden serum fizyolojik alıp iğnesi çıkarılmış enjektörle 2-3 ml damlatabilirsin. Artık büyüdüğü için bol bol sümkürebilir. Biz oyuna çevirip en çok kim yapacak yarış yapıyoruz. Bir de banyo açabilir. Kalorifer havayı kuruttuğu için odayı nemlendirmen iyi olur. Islak havlu koyabilirsin. Ben coldmix i de havluya damlatıyorum Çok geçmiş olsun.
DonukPudra inş enkısa zamanda toparlayacak. Onlar çok güçlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…