2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizde hala atesliyiz kizlar.
7.gune basliyoruz.

6.hastalikmi,orta kulakmi,3 azi disi geliyor onlarmi, virusmu ne neden hic birsey anlamadim. Doktorlara sordukca abarttiniz artik diyip tersliyorlar.
Ya cocugum 1 haftadir atesli,nedenini virus diyip gecistiriyorlar nasil merak etmem.
Ne virusu,neyden kaynaklaniyoe madem hersey temiz
Kulagina bakilmadi bugun nasipae kulak icin gondermelerini isticem.bakalim

Cok gecmis olsun .
Ne zor ya Allah beterinden korusun da . cocugun kolu kalkmiyor resmen . surekli uyku halinde ama oksurukten uyuyamiyor koala gibi kucagimda uyuyor..
Ben de tekrar gitcem doktora.. Bizim de 1hafta olcak ates inmedi

Bizim de ates dustu fakat burun tikali hala. Coldmix aldim dun artik ama o da acmadi. 5gun oldu gecmedi. Ne yapayim baska bilemedim. Sadece burnu tikali. Hicbisey acmiyor. Genzi tikali..ne acar genizi kizlar bilen tecrube eden var mi?
Sıcak banyo yaptır canım hatta banyoyu seviyorsa baya dursun banyoda
Banyodayken bi kabın içine kaynar su koyup içine viks koyabilirsin rahatlatır
Cok gecmis olsun .
Ne zor ya Allah beterinden korusun da . cocugun kolu kalkmiyor resmen . surekli uyku halinde ama oksurukten uyuyamiyor koala gibi kucagimda uyuyor..

Çok geçmiş olsun canım bu ara kimden duyduysam uzun süren ateş oluyor
Nasıl bir virüsse ateş inmiyormuş günlerce
Ama doktora kesin götür enfeksiyon vardır yoksa o kadar çıkmaz ateş
Acil şifalar

Bizim de ates dustu fakat burun tikali hala. Coldmix aldim dun artik ama o da acmadi. 5gun oldu gecmedi. Ne yapayim baska bilemedim. Sadece burnu tikali. Hicbisey acmiyor. Genzi tikali..ne acar genizi kizlar bilen tecrube eden var mi?
Bize doktorumuz banyoda buhar banyosu yaptır genzi açılsın demişti burun tıkalı olunca orta kulak iltihabı olma riski artıyormuş

Allah şifa versin dişten olabilir canım çıkana kadar hasta olmuştuk bizde

Saol cnm var evde yapiyorum onu gunde 2 3 kez ne kadar izin verirse. Ustune rhinfant sıkıyorum bi de cold mix yakasina yastigina damlatiyorum. Bugun biraz daha iyi gibi. Ama yine de tikali. Bugun dr.a bi sorayim artik normal mi bu kadar uzamasi diye. Bask biseyi yok gerci.

Hasta kuzular size de gecmis olsun. Ates oldu mu dokuluyor cocuklar ya. Allahim kolaylik versin gecsin gitsin virusler.

Cok gecmis olsun .

Aynen amin insallah
Gercekten cok yiprandilar, evde ollunca onlar icin daha rahat ama anne baba icin baya zor ama burda iyice cani sIkildi. Biraz parka cikardik bugun nasil fark etti.
Doktor kontrolunde olmak tabi yine baska ama. Bence bi gotur canim tekrar

Bizde öksürüp hapşurmaya başladık hastalık geliyor sanırım
Öksürük ilerlemesin diye ne verebilirim
Hastalıktan korkuyorum

Canim ceviz icindeki o kabuktan ver dicektim bende.
Evde olsak bende vericem oksuruyor cunki burda oksurmezken digerledinden kapti oksurugu.
Antibiyotikle guclu gelirmi acaba onu dusunuyorum yoksa evden yaptirip icirticem ama

Gittik gwldik biz de. Grip dedi. En agir sekilde geciriyormus suruplari degistirdi .
Verdigi surubun tadi kotuymus ama icerse 2 gune toparlar dedi.
Halsiz kas agrisi ogurtulu oksuruk ve ates..

Ki sun kerem kemiklerim agriyo demisti. Ben de beni taklit ediyo sanmistim.
Kucagimda uyuyor gece gunduz.
Her yerim agriyor demistim

Kiyamam.insallah hafifler artik.
Suruplari degistirdiysd faydasi olur belki.

Elinde su veya meyve suyu hazir tut,surubu az az icirip ardinan ver sudan falan oyle icmezmi.
Ben icirip heme ardindan oyle yapiyorum en azindan agzinda kotu tat kalmaz .
Zar zor icecekler napalim iyi olmari icin

Icirdim o sekilde sukur. Umarim toparlar.
O hareketli cocuktan eser yok . cidden saglik ne buyuk nimet boyle en basit hastalikta bile nasil oluyoruz.

Selam kızlar. Girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. Yıl sonu iş güç tavan valla. Hastalara şifa olsun ya DonukPudra tutkku ne kadar usun sürdü inşallah toparlarsınız artık kızlar. Miranın da hafif öksürük var bide genzi dolu inşallah ilerlemez. Kızlar hasta hasta sosyal medyadan paylaşım yapın. Valla öyle nazar vs diye kafayı yiyen bi tip değilim ama bazen cidden sinir oluyorum bazı insanlara. Hasta sümüklü De koyun fotoğraf ki her zaman her şey yolunda sanmasın millet

Cok sagol..
O konuda haklisin valla. Bana ist'dan arkadasim geldi onun cocuklari boyleydi onlardan gecti bizimkine de yuzde 90. Ustune alinmasin diye paylasmiyorum yoksa paylascaktim.

Cok sagol..
O konuda haklisin valla. Bana ist'dan arkadasim geldi onun cocuklari boyleydi onlardan gecti bizimkine de yuzde 90. Ustune alinmasin diye paylasmiyorum yoksa paylascaktim.
Ben de ilk bu hastalığı İstanbul da arkadaşım watsapta paylaşınca duydum. Ailecek mahvolmuşlardı. Belki de menşei İstanbul. Tabi İst.lular alınmasın, Oraya da kimbilir hangi ülkeden geldi. Bu kadar uzayan, istifrar ettiren ve inatçı ateş hatırlamıyorum. Rabbim uzak etsin..

O dacok uzuldu hatta cocuklar yolda hasta oldular vs dedi ins seninkine gecmez dedi. Ama olcak oldu mu oluyor sirf benim icin geldi simdi ustune alinip suclu hissetmesin diye hal hatir sorunca bile iyiyiz diye gecistiriyorum
Boyle inatci ates biz de gormedik yine 40lara cikti az once
Esimle benim psikolojik dustu modumuz..

Ins yarina daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…