- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.041
Canım benim kıyamam yaa..
O dacok uzuldu hatta cocuklar yolda hasta oldular vs dedi ins seninkine gecmez dedi. Ama olcak oldu mu oluyor sirf benim icin geldi simdi ustune alinip suclu hissetmesin diye hal hatir sorunca bile iyiyiz diye gecistiriyorum
Boyle inatci ates biz de gormedik yine 40lara cikti az once
Esimle benim psikolojik dustu modumuz..
Ins yarina daha iyi olur.
InsAllahCanım benim kıyamam yaa..
İnşallah yarın ateş yok attlattık diye yaz
Aynen kaderde yazılıysa bir şekilde oluyor.
O dacok uzuldu hatta cocuklar yolda hasta oldular vs dedi ins seninkine gecmez dedi. Ama olcak oldu mu oluyor sirf benim icin geldi simdi ustune alinip suclu hissetmesin diye hal hatir sorunca bile iyiyiz diye gecistiriyorum
Boyle inatci ates biz de gormedik yine 40lara cikti az once
Esimle benim psikolojik dustu modumuz..
Ins yarina daha iyi olur.
Evet ordan 1 2 derece dusuk dusunuyoruz biz de 40sa mesela 39 dir gibi ama yatmiyo sirtim agriyo diye. Salla dedi salladim az once kalkti geldi kucagima sirtim agriyo diyorAynen kaderde yazılıysa bir şekilde oluyor.
Yeni ilaçlarınız inş bir an önce etkisini gösterir de kuzucuk rahat eder. Bir de büyük kızım hastanede ateşliyken kucağıma almama izin vermemişlerdi. Sıcaklığım bile olumsuz etkilermiş. Kerem de sürekli kucağımda diyordun ya aklıma geldi . En kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz
Ana kuzusu daha bunlarEvet ordan 1 2 derece dusuk dusunuyoruz biz de 40sa mesela 39 dir gibi ama yatmiyo sirtim agriyo diye. Salla dedi salladim az once kalkti geldi kucagima sirtim agriyo diyorkoala olduk
Bu nasıl üşütme nasıl inatçı hastalıkmış anlamadım.antibiyotik de içiyo.inşallah bugun etki eder de rahatlar yavrumGece yine atesli ve oksurukluydu..
Hala uyukluyor kafasi kalkmiyor.
Insallah insallah.Bu nasıl üşütme nasıl inatçı hastalıkmış anlamadım.antibiyotik de içiyo.inşallah bugun etki eder de rahatlar yavrum
Ah canim ya. Sen de biraz meyve vs ye de bagisikligib dusmesin. Kereme sen lazimsin.Insallah insallah.
Ben de anlamadim cocuk suzuldu ya kafasi kalkmiyor tabiri caizse mal gibi.
Ben de kucagimda ayagimda bisi yapamiyorm resmen. Annem geldi sagoldun corba vs yapcak yeni ben de yeni kahvalti yaptim.
Sagolun tek tek alintilayamadim. Bugun 1 hafta oldu bizim de. Ins toparlar dun verdigi suruplarla.
Tutku cok sevindim ins toparlar daha da.
Hepbirlikte dökülüyoruz kızlar ya ne bu
Bizimde gece öksürük krizi tuttu
Kuru kuru öksürük var doktora da gitmedik evde peditus ve benical öksürük şurubu var onlardan veriyorum yanlış mı yapıyorum
Hani ateş vs olmayınca belki geçer dedim
Herkese acil şifalar
Hepbirlikte dökülüyoruz kızlar ya ne bu
Kuru kuru öksürük var doktora da gitmedik evde peditus ve benical öksürük şurubu var onlardan veriyorum yanlış mı yapıyorum
Herkese acil şifalar
Varya yazmadan edemedimG GCA cok hossun ya :) cok dogru bakan bunun cocugu hic hasta olmuyor der gercekten. Ben bile bir takip ettigim anne var 1.5 yildir hic hastaligini paylasmadi mesela. En son toplu cevap vermis iste duzenli atesleniyor,hasta oluyor diye cok soran olmus .
Dikkatini cekiyor insanin demekki.
Bende paylassimmi dedim ama hastaneden anim olsun istemiyorum pek :/
Geçmiş olsun canım.Hepbirlikte dökülüyoruz kızlar ya ne bu
Herkese acil şifalar
Varya yazmadan edemedim
Seni bazı konularda kendime çok benzetiyorum.
Hastanede foto cekmemek, ani kalmamasını istememek de bunlardan biri mesela.
Gitsin gelmesin o günler.
Anilarimizdan bile silinsin...
Benical verme bence canım.doktor öksürük olursa petidus ver demişti.ikisi ağır olur.Hepbirlikte dökülüyoruz kızlar ya ne bu
Herkese acil şifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?