2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım benim kıyamam yaa..
İnşallah yarın ateş yok attlattık diye yaz

Aynen kaderde yazılıysa bir şekilde oluyor.
Yeni ilaçlarınız inş bir an önce etkisini gösterir de kuzucuk rahat eder. Bir de büyük kızım hastanede ateşliyken kucağıma almama izin vermemişlerdi. Sıcaklığım bile olumsuz etkilermiş. Kerem de sürekli kucağımda diyordun ya aklıma geldi . En kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz

Evet ordan 1 2 derece dusuk dusunuyoruz biz de 40sa mesela 39 dir gibi ama yatmiyo sirtim agriyo diye. Salla dedi salladim az once kalkti geldi kucagima sirtim agriyo diyor koala olduk

Bu nasıl üşütme nasıl inatçı hastalıkmış anlamadım.antibiyotik de içiyo.inşallah bugun etki eder de rahatlar yavrum
Insallah insallah.
Ben de anlamadim cocuk suzuldu ya kafasi kalkmiyor tabiri caizse mal gibi.
Ben de kucagimda ayagimda bisi yapamiyorm resmen. Annem geldi sagoldun corba vs yapcak yeni ben de yeni kahvalti yaptim.

Insallah insallah.
Ben de anlamadim cocuk suzuldu ya kafasi kalkmiyor tabiri caizse mal gibi.
Ben de kucagimda ayagimda bisi yapamiyorm resmen. Annem geldi sagoldun corba vs yapcak yeni ben de yeni kahvalti yaptim.
Ah canim ya. Sen de biraz meyve vs ye de bagisikligib dusmesin. Kereme sen lazimsin.
Annenin.gelmesi de iyi olmus. Bakim yapsin size biraz iyi olur. Bugun duser atesiniz gecer insallah artik.
tubaa1 cnm size de gecmis olsun.
Kizlar bu seneki grip gecmiyo gercekten. Gecmeyen virus yapmislar. 2 3 hafta sureni var. Hele o oksuruk allahim ne zor.
Allah sifa versin tum kuzulara.

Alintilayamadim kizlar iyiyiz demeye korkuyorum ama cok sukur biz iyiyiz galiba.
Dunden beri cikmadi,tabi ya cikarsa endisesi hala suruyor. 6 gun surdu. Bakalim yarin taburcu edeceklermi.
Oksuruk var iste artik onu dert etmiyorum,beni korkutan atesti sadece .

Yan odadaki kadin 2 cocuguyla birden hastanede ikiside hastaymis.
Birinin ayni bizim givi atesi gunlerdir dusmuyor.
Bu yil ne oluyor boyle gercekten hep dusmeyen ates duyuyorum

DonukPudra cok uzuldum insallah biran once toparlar.ates cok yoruyor gercekten bakislari bile degisiyor cocuklarin.
Sizin kac gun oldu, insallah etki eder ilaclar artik

G GCA cok hossun ya :) cok dogru bakan bunun cocugu hic hasta olmuyor der gercekten. Ben bile bir takip ettigim anne var 1.5 yildir hic hastaligini paylasmadi mesela. En son toplu cevap vermis iste duzenli atesleniyor,hasta oluyor diye cok soran olmus .
Dikkatini cekiyor insanin demekki.
Bende paylassimmi dedim ama hastaneden anim olsun istemiyorum pek :/

Hepbirlikte dökülüyoruz kızlar ya ne bu
Bizimde gece öksürük krizi tuttu
Kuru kuru öksürük var doktora da gitmedik evde peditus ve benical öksürük şurubu var onlardan veriyorum yanlış mı yapıyorum
Hani ateş vs olmayınca belki geçer dedim
Herkese acil şifalar

Sagolun tek tek alintilayamadim. Bugun 1 hafta oldu bizim de. Ins toparlar dun verdigi suruplarla.
Tutku cok sevindim ins toparlar daha da.

Amin insallah
Kiyamam, iyice yorulmustur.
Antibiyotik mi verdi?
Etki etmesi icin 48 saat gerekli dedilerdi galiba bize, asagi yukari tam oyle oldu.
Keske daha net sekilde ilac verilse. Deneme yanilma yapacak kadar zorlanmasa vucutlari cocuklarin ama

Cok gecmis olsun.
Suruplarla birlikte su dogal yontemlerden denedinmi.
Belki faydasi olur.
Nasipse eve gecince devam edicem cevizli caya falan. Ici disi ilac oldu zaten. Hemen etki etse anlarim hadi icsin napalim ama ilaclada gecmesi uzun suruyorki..

Varya yazmadan edemedim
Seni bazı konularda kendime çok benzetiyorum.
Hastanede foto cekmemek, ani kalmamasını istememek de bunlardan biri mesela.
Gitsin gelmesin o günler.
Anilarimizdan bile silinsin...

Geçmiş olsun canım.
Sadece öksürük ve bu da balgamli oksurukse bir şey vermene gerek yok diye biliyorum.

Varya yazmadan edemedim
Seni bazı konularda kendime çok benzetiyorum.
Hastanede foto cekmemek, ani kalmamasını istememek de bunlardan biri mesela.
Gitsin gelmesin o günler.
Anilarimizdan bile silinsin...

Yalniz olmadigima sevindim o zaman :)
Hastanenin wifisine bile baglanmadim yani belki abarti gelebilir ama elimde degil iste , dogum haric hos bir ortam degil iste,insan ister istemez bir garip oluyor.
biraz takinti meselesi galiba bu zaten.

Benical verme bence canım.doktor öksürük olursa petidus ver demişti.ikisi ağır olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…