- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.061
Saolasın canım biz atlattık şükürAh canim ya. Sen de biraz meyve vs ye de bagisikligib dusmesin. Kereme sen lazimsin.
Annenin.gelmesi de iyi olmus. Bakim yapsin size biraz iyi olur. Bugun duser atesiniz gecer insallah artik.
tubaa1 cnm size de gecmis olsun.
Kizlar bu seneki grip gecmiyo gercekten. Gecmeyen virus yapmislar. 2 3 hafta sureni var. Hele o oksuruk allahim ne zor.
Allah sifa versin tum kuzulara.
Sizede çok geçmiş olsun canımKızlar çok geçmiş olsun. Öyle bi salgın ki biz de hastaneden geliyoruz. Biz de de herkes hasta. Küçük kardeşime dr bronşit demiş. Yeğenim hasta. Ellah hepimize hayırlı şifalar en kısa zamanda versin.
Kızlar çok geçmiş olsun. Öyle bi salgın ki biz de hastaneden geliyoruz. Biz de de herkes hasta. Küçük kardeşime dr bronşit demiş. Yeğenim hasta. Ellah hepimize hayırlı şifalar en kısa zamanda versin.
Maalesef öyle. Bir de kar yağmadığı için mikroplar kırılmıyor ve daha da yayılıyor.Cok gecmis olsun canim. Aralik ocak ayi tam hastalik zamani.. birde martta oluyor birseyler hava degisikligi vs derken..
Sanki ne kadarda korunsak ,ne kadarda bagisiklik kazanilsa illlla buluyor 1,2 kere iste
Maalesef öyle. Bir de kar yağmadığı için mikroplar kırılmıyor ve daha da yayılıyor.
manolya1458 size de geçmiş olsun.
Yazarken sarjim bitti.
Herkese tekrar geçmiş olsun.
Yarın topigimizi açtığımızda hep iyi şeyler okuyalım insaallah.
Biz de gece hiç yatmadik sürekli uyandı ayağımda salladım.
Ve kabız. Yapmaya çalışıyor ağlıyor yapamıyor.
Ne yapacağım bilmiyorum.
Hani büyük olsa anlar yemesi içmesi gerekeni bilir ama şimdi istemiyor. Zorla da olmuyor..
Gecmis olsun herkese..
tutkku enfluvir ve bricanyl verdi bu sefer.beni de su ates korkutuyor artik.
Gunduz iyidi simdi gene cikti. Sut icti sadece tum gun bununla duruyor
Size de geçmiş olsun. Büyük kızımdan biliyorum kabız çok zor. Allah kolaylık versin. Elmayı seviyorsa dilimleyip eline versen yemez mi? Sonra da bol su. kayısıyı biraz suda bekletip dilimleyip cevizle sunum yapabilirsin. Bir de hakiki sızma zeytinyağını çay yada tatlı kaşığıyla içerse rahatlatır. Karnına zeytinyağıyla saat yönünde masaj yapabilirsin.Yazarken sarjim bitti.
Herkese tekrar geçmiş olsun.
Yarın topigimizi açtığımızda hep iyi şeyler okuyalım insaallah.
Biz de gece hiç yatmadik sürekli uyandı ayağımda salladım.
Ve kabız. Yapmaya çalışıyor ağlıyor yapamıyor.
Ne yapacağım bilmiyorum.
Hani büyük olsa anlar yemesi içmesi gerekeni bilir ama şimdi istemiyor. Zorla da olmuyor..
Ateşlenmeye elverişli kişilere yasak demekki hani bazı çocuk hasta olur çok öyle ateşlenmez ama bazısı da gripte bile hemen ateşlenir bizim gibiKizlar ceviz zari cayini arastiriyodum sey yaziyor ceviz atesli mizaci olan kisilere zararlidir.
Yani? Tam anlayamadim aciklayabilecek olan varsa sevinirim
Yok canım ıhlamur bile içiremiyorum ben içmiyor zorla pekmez vs içerse içiriyorumAmin insallah
Kiyamam, iyice yorulmustur.
Antibiyotik mi verdi?
Etki etmesi icin 48 saat gerekli dedilerdi galiba bize, asagi yukari tam oyle oldu.
Keske daha net sekilde ilac verilse. Deneme yanilma yapacak kadar zorlanmasa vucutlari cocuklarin ama
Cok gecmis olsun.
Suruplarla birlikte su dogal yontemlerden denedinmi.
Belki faydasi olur.
Nasipse eve gecince devam edicem cevizli caya falan. Ici disi ilac oldu zaten. Hemen etki etse anlarim hadi icsin napalim ama ilaclada gecmesi uzun suruyorki..
Sağlıkocağına gidicez bugünBenical verme bence canım.doktor öksürük olursa petidus ver demişti.ikisi ağır olur.
Bilmiyordum yazman iyi oldu. Yoğun kıvamlı olduğu için olabilir. O zaman yemek ya da çorbasına katılabilir. Bizde çare tükenmezYa zeytinyagi kabizlik icin cok iyi ama kasikla icirirken oksurmemesi gerekmis. Yoksa akcigerdi sanirim kacma ihtimali cok yuksekmis.
Belki bilmeyen vardir yazayim dedim
Neye tutunsak elimizde kalıyor, o zaman dikkatli olmak lazımKizlar ceviz zari cayini arastiriyodum sey yaziyor ceviz atesli mizaci olan kisilere zararlidir.
Yani? Tam anlayamadim aciklayabilecek olan varsa sevinirim
İnşaallah basit bir boğazla atlatırsınız, geçmiş olsunYok canım ıhlamur bile içiremiyorum ben içmiyor zorla pekmez vs içerse içiriyorum
Sağlıkocağına gidicez bugün
Gece iyice arttı öksürük ateş yok ama boğazı acıyor belli
Merhaba kizlar nasilsiniz
Hasta olanlara gecmis olsun..
Biz biraz daha iyi gibiyiz.. Dilimi isirayim. Yine tepemde uyudu etti ama sukur bugun ayaklanip yurudu konustu biraz . ne nimet saglik.
Ins birkac gune daha da iyi olur.
Butun yavrularimiz hemencecik atlatsin insallah.
Şükür çok sevindim canım.rahatlasın çocuk birazMerhaba kizlar nasilsiniz
Hasta olanlara gecmis olsun..
Biz biraz daha iyi gibiyiz.. Dilimi isirayim. Yine tepemde uyudu etti ama sukur bugun ayaklanip yurudu konustu biraz . ne nimet saglik.
Ins birkac gune daha da iyi olur.
Butun yavrularimiz hemencecik atlatsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?