2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Saolasın canım biz atlattık şükür

Kızlar çok geçmiş olsun. Öyle bi salgın ki biz de hastaneden geliyoruz. Biz de de herkes hasta. Küçük kardeşime dr bronşit demiş. Yeğenim hasta. Ellah hepimize hayırlı şifalar en kısa zamanda versin.

Cok gecmis olsun canim. Aralik ocak ayi tam hastalik zamani.. birde martta oluyor birseyler hava degisikligi vs derken..
Sanki ne kadarda korunsak ,ne kadarda bagisiklik kazanilsa illlla buluyor 1,2 kere iste

Cok gecmis olsun canim. Aralik ocak ayi tam hastalik zamani.. birde martta oluyor birseyler hava degisikligi vs derken..
Sanki ne kadarda korunsak ,ne kadarda bagisiklik kazanilsa illlla buluyor 1,2 kere iste
Maalesef öyle. Bir de kar yağmadığı için mikroplar kırılmıyor ve daha da yayılıyor.
manolya1458 size de geçmiş olsun.

Yazarken sarjim bitti.
Herkese tekrar geçmiş olsun.
Yarın topigimizi açtığımızda hep iyi şeyler okuyalım insaallah.
Biz de gece hiç yatmadik sürekli uyandı ayağımda salladım.
Ve kabız. Yapmaya çalışıyor ağlıyor yapamıyor.
Ne yapacağım bilmiyorum.
Hani büyük olsa anlar yemesi içmesi gerekeni bilir ama şimdi istemiyor. Zorla da olmuyor..

Maalesef öyle. Bir de kar yağmadığı için mikroplar kırılmıyor ve daha da yayılıyor.
manolya1458 size de geçmiş olsun.

Aynen kar yaginca mikroplar gider deniyor ama .
Bilmiyorum ya yedigimiz iztigimiz virus artik.. mesela cok kisiden duydum mandalina ne zaman yense bogazlarin agridigini veya hasta oldugunu.
Haberlede cikmisti zaten virusleri mandalinalara salmislar diye gecen yil
Ne yesek acaba artik

Oyle oynarken kuru erik kayisi vs yedirsen yemezmi hergun?
Bizimde tuvalet sorunumuz var. Cok cabuk kabiz oluyor.
Balkabagi seviyorsa yada

Gecmis olsun herkese..

tutkku enfluvir ve bricanyl verdi bu sefer.beni de su ates korkutuyor artik.
Gunduz iyidi simdi gene cikti. Sut icti sadece tum gun bununla duruyor

O kadar atesle hastaneye neden almiyolar ki :/ en azindan bi serum salinsa?
Yemek yemedikce haliyle iyilesme suresi uzuyor.
Bizim 2.serumdan sonra istahi masallah bi acildi. Tamam oyle tika basa yemedi ama hep ne yiyelim diye sordu.
Insallah gecer artik, atesi bir dusse gerisi kolay en azindan keyifleri baya yerine geliyor

Size de geçmiş olsun. Büyük kızımdan biliyorum kabız çok zor. Allah kolaylık versin. Elmayı seviyorsa dilimleyip eline versen yemez mi? Sonra da bol su. kayısıyı biraz suda bekletip dilimleyip cevizle sunum yapabilirsin. Bir de hakiki sızma zeytinyağını çay yada tatlı kaşığıyla içerse rahatlatır. Karnına zeytinyağıyla saat yönünde masaj yapabilirsin.

Kizlar ceviz zari cayini arastiriyodum sey yaziyor ceviz atesli mizaci olan kisilere zararlidir.
Yani? Tam anlayamadim aciklayabilecek olan varsa sevinirim
Ateşlenmeye elverişli kişilere yasak demekki hani bazı çocuk hasta olur çok öyle ateşlenmez ama bazısı da gripte bile hemen ateşlenir bizim gibi

Yok canım ıhlamur bile içiremiyorum ben içmiyor zorla pekmez vs içerse içiriyorum
Benical verme bence canım.doktor öksürük olursa petidus ver demişti.ikisi ağır olur.
Sağlıkocağına gidicez bugün
Gece iyice arttı öksürük ateş yok ama boğazı acıyor belli

Ya zeytinyagi kabizlik icin cok iyi ama kasikla icirirken oksurmemesi gerekmis. Yoksa akcigerdi sanirim kacma ihtimali cok yuksekmis.
Belki bilmeyen vardir yazayim dedim
Bilmiyordum yazman iyi oldu. Yoğun kıvamlı olduğu için olabilir. O zaman yemek ya da çorbasına katılabilir. Bizde çare tükenmez
Kizlar ceviz zari cayini arastiriyodum sey yaziyor ceviz atesli mizaci olan kisilere zararlidir.
Yani? Tam anlayamadim aciklayabilecek olan varsa sevinirim
Neye tutunsak elimizde kalıyor, o zaman dikkatli olmak lazım
Yok canım ıhlamur bile içiremiyorum ben içmiyor zorla pekmez vs içerse içiriyorum

Sağlıkocağına gidicez bugün
Gece iyice arttı öksürük ateş yok ama boğazı acıyor belli
İnşaallah basit bir boğazla atlatırsınız, geçmiş olsun

Masallah cok sevindim,hadi insallah birseyi kalmaz.
Valla bende ilk gun 1,2 saat kadar pek konusmamis,ses cikarmamisti atesi biraz dusunce tek bir kelime etmesine bile nasil sevinmistim. Sesini duymak ne guzel. Rabbim bizlere bagislasin insallah

wakewake yaa :/
Ben haftada 1, iki haftada 1 veriyodum onu ondanmi boyle uzun surdu acaba simdi . Allah Allah
sevimli4177 hakkaten tam diyorum tamam guzel birsey buldum,ise yariyor ki oda bize ters.

Vermesemmi acaba,ben eve gidince oksurugu icin verecektim halbuki

Sinirim.bozuldu cok gercekten artik.
Nar icinde ayni seyi okudum. Viruslere iyi geliyor,atesi dusuruyor yaziyordu verdim gecen.
Bu sabah ise atesli kisiye vermeyin yaziyor.
E kime inanayim ben simdi.

Şükür çok sevindim canım.rahatlasın çocuk biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…