- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.081
G GCA cok hossun ya :) cok dogru bakan bunun cocugu hic hasta olmuyor der gercekten. Ben bile bir takip ettigim anne var 1.5 yildir hic hastaligini paylasmadi mesela. En son toplu cevap vermis iste duzenli atesleniyor,hasta oluyor diye cok soran olmus .
Dikkatini cekiyor insanin demekki.
Bende paylassimmi dedim ama hastaneden anim olsun istemiyorum pek :/
Masallah cok sevindim,hadi insallah birseyi kalmaz.
Valla bende ilk gun 1,2 saat kadar pek konusmamis,ses cikarmamisti atesi biraz dusunce tek bir kelime etmesine bile nasil sevinmistim. Sesini duymak ne guzel. Rabbim bizlere bagislasin insallah
wakewake yaa :/
Ben haftada 1, iki haftada 1 veriyodum onu ondanmi boyle uzun surdu acaba simdi . Allah Allah
@sevimli4177 hakkaten tam diyorum tamam guzel birsey buldum,ise yariyor ki oda bize ters.
Vermesemmi acaba,ben eve gidince oksurugu icin verecektim halbuki
Sinirim.bozuldu cok gercekten artik.
Nar icinde ayni seyi okudum. Viruslere iyi geliyor,atesi dusuruyor yaziyordu verdim gecen.
Bu sabah ise atesli kisiye vermeyin yaziyor.
E kime inanayim ben simdi.
Yok canım ya hiç alakası oldugunu sanmıyorum onunla
Bu ara bütün hasta olanlardan aynı şeyi duyuyorum hep uzun süren ateş var
Kendinş boşuna suçlayıp üzme
Herkes bir şey söylüyor internetten okuduklarına da fazla güvenme
Bitkisel destek tamam güzel zararsız ama önce ilacını kullanıp takviye olarak onları yapmak gerektiğine inanıyorum
Bazen basit ilaçla geçecek durumlarda bile inat ediyoruz ilaç vermeyelim diye bitkisel tek başına yeterli gelmiyor daha ağır ilaca kalıyoruz sonra
Zeytinyağını tatlı kaşığı katıyorum mamasina. Bugun de dediğin gibi yaptım incir kayısı kuru üzüm suda bekletip armutla verdim yine aynıydı akşam ağladı. Babası dayanamadı gitti şurup aldı artık..Size de geçmiş olsun. Büyük kızımdan biliyorum kabız çok zor. Allah kolaylık versin. Elmayı seviyorsa dilimleyip eline versen yemez mi? Sonra da bol su. kayısıyı biraz suda bekletip dilimleyip cevizle sunum yapabilirsin. Bir de hakiki sızma zeytinyağını çay yada tatlı kaşığıyla içerse rahatlatır. Karnına zeytinyağıyla saat yönünde masaj yapabilirsin.
Canım şurupun adını yazabilirmisin.biz duphalak kullandık ama hiç faydası olmadı.bugun 6.günü yapmadı kıvranıp duruyodu lavman yaptık rahatladı.Zeytinyağını tatlı kaşığı katıyorum mamasina. Bugun de dediğin gibi yaptım incir kayısı kuru üzüm suda bekletip armutla verdim yine aynıydı akşam ağladı. Babası dayanamadı gitti şurup aldı artık..
tutkku yok canım öyle şeyleri anca ben oyunla yedirirsem yiyor öğlen kavga dövüş yedik
Canım şurupun adını yazabilirmisin.biz duphalak kullandık ama hiç faydası olmadı.bugun 6.günü yapmadı kıvranıp duruyodu lavman yaptık rahatladı.
Bende hiç istemezdim canım ama gece saat başı ağladı ağğıyoo diye sızlandı..yattığı yerden karnına masaj yaptırıyo çekeceğine ağrıyı yapalım dedik.fitille bile yapmıyo.çocuk kwndine geldi.güzelce yemeğini yedi.kabız olunca yemek de yemiyo.Kizlar bendende bir tavsiye cok gerekmedikce lavman yapmayin
Bagirsak duzenini o an duzeltiyor ama sonrasi fena olabiliyor
Dogumdan once yapildi ve sonrasinda cok cok zorluk cektim.
Lavmandan sonra ayni seyleri yasayanlar var cevremde .
Tubacim ne cok surmus,ne zorlanmistir yavrum kiyamam. Bazen nede yedirsek fayda etmiyor sanki
M Mavisu27 yemeyince zor ama napalim biraz oyle olacak zoraki yedirilecek :)
Her yerse uzmanlari dinlemeyelim
Kabizlik da cok zor ya. Ben kendimden biliyorum vebu aralar oyleyim. Mahvediyo insani kaliteyi dusuruyor.Bende hiç istemezdim canım ama gece saat başı ağladı ağğıyoo diye sızlandı..yattığı yerden karnına masaj yaptırıyo çekeceğine ağrıyı yapalım dedik.fitille bile yapmıyo.çocuk kwndine geldi.güzelce yemeğini yedi.kabız olunca yemek de yemiyo.
Kaç doktora gittim bence bünyeyle alakalı o kadar da dikkat ediyoruz ama olacağı zaman oluyo.1 ay iyiyiz 2 ay kabız
Yaa aslinda o dediklerin birebir ilaci ama yine de olmuyorsa ilac almakla iyi etmissin. Cok cani yanar.Zeytinyağını tatlı kaşığı katıyorum mamasina. Bugun de dediğin gibi yaptım incir kayısı kuru üzüm suda bekletip armutla verdim yine aynıydı akşam ağladı. Babası dayanamadı gitti şurup aldı artık..
tutkku yok canım öyle şeyleri anca ben oyunla yedirirsem yiyor öğlen kavga dövüş yedik
Çok su içmesine rağmen bizde de ara ara kabızlık oluyo olunca da ağlayarak yapıyo hatta bende kuru üzümü biraz sıcak suda bekletip yumuşatıyorum kaseyle yanına yda görebileceği biyere koyuyorum Arada ağzına iki tane bile atsa işe yarıyo aklında bulunsunBende hiç istemezdim canım ama gece saat başı ağladı ağğıyoo diye sızlandı..yattığı yerden karnına masaj yaptırıyo çekeceğine ağrıyı yapalım dedik.fitille bile yapmıyo.çocuk kwndine geldi.güzelce yemeğini yedi.kabız olunca yemek de yemiyo.
Kaç doktora gittim bence bünyeyle alakalı o kadar da dikkat ediyoruz ama olacağı zaman oluyo.1 ay iyiyiz 2 ay kabız
Saolasın canım hemen bakıyım.Kabizlik da cok zor ya. Ben kendimden biliyorum vebu aralar oyleyim. Mahvediyo insani kaliteyi dusuruyor.
Motilium diye bi ilac var onda kullandiniz mi? Arkadasin kizi cok agriliydi yapamadi 2gun. dr lavman yap dedi onu da yapamadi tabi kiz izin vermedi. Sonra baska bi dr motilium vermis o iyi geldi. Bi oku istersen prospektusu int.den.
Saolasın canım.onuda denedim.kuru kaysıda veriyorum.Çok su içmesine rağmen bizde de ara ara kabızlık oluyo olunca da ağlayarak yapıyo hatta bende kuru üzümü biraz sıcak suda bekletip yumuşatıyorum kaseyle yanına yda görebileceği biyere koyuyorum Arada ağzına iki tane bile atsa işe yarıyo aklında bulunsun
Havucu hiç duymamıştım.saolasın canım benim.tubaa1 kiyamam ya gercekten cok zor kabizlik.
Ben 6,7 yildir cekiyorum,dogumdan sonra iyice artti.
Arastira arastira insan az cok yari doktor oluyor ya bildiklerimi yazayim belki yapmadigin varsa faydasi olur
fermante seninde isine yarar belki canim.
Her gun 1 cig havuc gercekten asiri asiri duzenliyor, cocuklara nasil yedirilir cig yalniz bilemiyorum. Rendeleyip cig yedirmeyi denemedim hic eminim faydasi olur.
Her vucut farkli tabi ama genelde havuc gercekten duzenliyor
Aynı canım duphalak aldık biz de.Canım şurupun adını yazabilirmisin.biz duphalak kullandık ama hiç faydası olmadı.bugun 6.günü yapmadı kıvranıp duruyodu lavman yaptık rahatladı.
Zaten yemek konusunda uzmanları dinlesek biz aç kalırızKizlar bendende bir tavsiye cok gerekmedikce lavman yapmayin
Bagirsak duzenini o an duzeltiyor ama sonrasi fena olabiliyor
Dogumdan once yapildi ve sonrasinda cok cok zorluk cektim.
Lavmandan sonra ayni seyleri yasayanlar var cevremde .
Tubacim ne cok surmus,ne zorlanmistir yavrum kiyamam. Bazen nede yedirsek fayda etmiyor sanki
M Mavisu27 yemeyince zor ama napalim biraz oyle olacak zoraki yedirilecek :)
Her yerse uzmanlari dinlemeyelim
Canım ben birazda psikolojik diye düşünüyorum.kabız olduğunda zor yapınca her zaman öyle yapıcağını sanıyo acıyacak diye yapmıyo tutuyo.çünkü yapınca kabız gibi değil normal yapıyo.geçecek inşallah.Zaten yemek konusunda uzmanları dinlesek biz aç kalırız
Bir de sürpriz yapmaktan anam ağladı hadi oğlum sana sürpriz yapicam ye diye diye..
Evde cikarmadigim şey kalmadı
tubaa1 ya yavrum nasıl dayanıyor o kadar uzun süre biz ilk defa oldu çok zormuş.. ama bizim beslenmeyle alakalı son zamanlarda hep pilav türü şeyler yiyordu :/
Cok dogru dedin canim ananem derdi korkup yapmiyorlar iclerine ata ata kurutuyorlar.hazir satilan kayisi sularida yada kizilcik suyuda iyi geliyorCanım ben birazda psikolojik diye düşünüyorum.kabız olduğunda zor yapınca her zaman öyle yapıcağını sanıyo acıyacak diye yapmıyo tutuyo.çünkü yapınca kabız gibi değil normal yapıyo.geçecek inşallah.
Çok zor canım çok..
Canım kayısı kurusunu haşlayıp blendırdan geçiriyorum.oda çok iyi oluyo.herşeyi öğrendim yaptım ama olacaksa oluyo yine.Cok dogru dedin canim ananem derdi korkup yapmiyorlar iclerine ata ata kurutuyorlar.hazir satilan kayisi sularida yada kizilcik suyuda iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?