2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

durumuna koy canım :) valla cidden çocukların yıldızları düşük oluyor. bide tabi güzel anları paylaşıyoruz hep. aman ne tatlı aman bal olmuş vs. kimse kötü niyetli değil ama yine de değiyor nazar

Yok canım ya hiç alakası oldugunu sanmıyorum onunla
Bu ara bütün hasta olanlardan aynı şeyi duyuyorum hep uzun süren ateş var
Kendinş boşuna suçlayıp üzme
Herkes bir şey söylüyor internetten okuduklarına da fazla güvenme
Bitkisel destek tamam güzel zararsız ama önce ilacını kullanıp takviye olarak onları yapmak gerektiğine inanıyorum
Bazen basit ilaçla geçecek durumlarda bile inat ediyoruz ilaç vermeyelim diye bitkisel tek başına yeterli gelmiyor daha ağır ilaca kalıyoruz sonra

Baya arastirdim deminden beri nedense farkli bir yazi yok. Hep ayni yazi kopyala yapistir yapilmis. Onun disinda bir tane bile farkli yaziya denk gelmedim.
Birde atesli mizacli kisilere ceviz zararli diyor. E cevizi ne zamandir tuketiyoruz.
Mantikli dusununce baya mantiksiz geldi :)

Aynen ilac vermemekte israrciyiz bazen ama olmuyor iste.

G GCA aynen illa dikkat cekiyor.

Bu ayni netteki taninmis annelerin mukemmeligi gibi. Baktikca vay ne kadar kusursuz,evi derli toplu, kendi bakimli diyoruz evin geri kalanini gormeden :)

Valla gaza getirdin beni

Zeytinyağını tatlı kaşığı katıyorum mamasina. Bugun de dediğin gibi yaptım incir kayısı kuru üzüm suda bekletip armutla verdim yine aynıydı akşam ağladı. Babası dayanamadı gitti şurup aldı artık..
tutkku yok canım öyle şeyleri anca ben oyunla yedirirsem yiyor öğlen kavga dövüş yedik

Canım şurupun adını yazabilirmisin.biz duphalak kullandık ama hiç faydası olmadı.bugun 6.günü yapmadı kıvranıp duruyodu lavman yaptık rahatladı.

Canım şurupun adını yazabilirmisin.biz duphalak kullandık ama hiç faydası olmadı.bugun 6.günü yapmadı kıvranıp duruyodu lavman yaptık rahatladı.

Kizlar bendende bir tavsiye cok gerekmedikce lavman yapmayin
Bagirsak duzenini o an duzeltiyor ama sonrasi fena olabiliyor
Dogumdan once yapildi ve sonrasinda cok cok zorluk cektim.
Lavmandan sonra ayni seyleri yasayanlar var cevremde .

Tubacim ne cok surmus,ne zorlanmistir yavrum kiyamam. Bazen nede yedirsek fayda etmiyor sanki

M Mavisu27 yemeyince zor ama napalim biraz oyle olacak zoraki yedirilecek :)
Her yerse uzmanlari dinlemeyelim

Bende hiç istemezdim canım ama gece saat başı ağladı ağğıyoo diye sızlandı..yattığı yerden karnına masaj yaptırıyo çekeceğine ağrıyı yapalım dedik.fitille bile yapmıyo.çocuk kwndine geldi.güzelce yemeğini yedi.kabız olunca yemek de yemiyo.
Kaç doktora gittim bence bünyeyle alakalı o kadar da dikkat ediyoruz ama olacağı zaman oluyo.1 ay iyiyiz 2 ay kabız

Kabizlik da cok zor ya. Ben kendimden biliyorum vebu aralar oyleyim. Mahvediyo insani kaliteyi dusuruyor.
Motilium diye bi ilac var onda kullandiniz mi? Arkadasin kizi cok agriliydi yapamadi 2gun. dr lavman yap dedi onu da yapamadi tabi kiz izin vermedi. Sonra baska bi dr motilium vermis o iyi geldi. Bi oku istersen prospektusu int.den.

Yaa aslinda o dediklerin birebir ilaci ama yine de olmuyorsa ilac almakla iyi etmissin. Cok cani yanar.
Kizlar bu kabizlik donemsel/mevsimsel olabilir ya. Benim kendimde de var fenaa hem de..

Çok su içmesine rağmen bizde de ara ara kabızlık oluyo olunca da ağlayarak yapıyo hatta bende kuru üzümü biraz sıcak suda bekletip yumuşatıyorum kaseyle yanına yda görebileceği biyere koyuyorum Arada ağzına iki tane bile atsa işe yarıyo aklında bulunsun

Saolasın canım hemen bakıyım.

Saolasın canım.onuda denedim.kuru kaysıda veriyorum.

tubaa1 kiyamam ya gercekten cok zor kabizlik.
Ben 6,7 yildir cekiyorum,dogumdan sonra iyice artti.
Arastira arastira insan az cok yari doktor oluyor ya bildiklerimi yazayim belki yapmadigin varsa faydasi olur

fermante seninde isine yarar belki canim.

Her gun 1 cig havuc gercekten asiri asiri duzenliyor, cocuklara nasil yedirilir cig yalniz bilemiyorum. Rendeleyip cig yedirmeyi denemedim hic eminim faydasi olur.
Her vucut farkli tabi ama genelde havuc gercekten duzenliyor

Havucu hiç duymamıştım.saolasın canım benim.

Aynı canım duphalak aldık biz de.
Çok aşırı zorlandı ağladı ama yaptı biraz.
İncir kuru kayısı veriyorum bir de zeytinyağı katıyorum mamasina.
İnşaallah rahatlar yavrularimiz

Zaten yemek konusunda uzmanları dinlesek biz aç kalırız
Bir de sürpriz yapmaktan anam ağladı hadi oğlum sana sürpriz yapicam ye diye diye..
Evde cikarmadigim şey kalmadı

tubaa1 ya yavrum nasıl dayanıyor o kadar uzun süre biz ilk defa oldu çok zormuş.. ama bizim beslenmeyle alakalı son zamanlarda hep pilav türü şeyler yiyordu :/

Canım ben birazda psikolojik diye düşünüyorum.kabız olduğunda zor yapınca her zaman öyle yapıcağını sanıyo acıyacak diye yapmıyo tutuyo.çünkü yapınca kabız gibi değil normal yapıyo.geçecek inşallah.
Çok zor canım çok..

Nasilsiniz kizlar
DonukPudra cok sevindim cNim keremin biraz olsun rahatlamasina yavrum insan hic kiyamiyor biran once tamamen atlatin insallah tubaa1 M Mavisu27 canim kabiz olma potansiyelimiz cok fazla oldugu icin hep yedirdiklerime dikkat ediyorum aman muzu mesela icindeki koyu renk cizgi gibi parcayi cikarip yedirin .patates ve ekmek uzun sure yedirmeyin . tutkku bize doktorumuz havucuda yasaklamisti kabiz yPar diye.acaba kisiden kisiyemi degisiyor.bide mesela sut bana ishal yapar yagmura kabiz
Ah kizlar kabizlik cok zor ne yiyorlar ne uyuyorlar ozaman .

Omrumuzu yiyen su akrep bebeleri nasil uykusuzluga dayaniyor ya .sabah 6da kalkti gece on dakikada bir uyandi ve su saat oldu hoc uykubelirtisi yok. Yok anam ben olcem uykusuzluktan banamisin demiyor

Cok dogru dedin canim ananem derdi korkup yapmiyorlar iclerine ata ata kurutuyorlar.hazir satilan kayisi sularida yada kizilcik suyuda iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…