2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evimize geldik kizlar cook sukur .
Gaza gelip,instagrama hastanede oldugumuzu acik acik anlatan resim koydum.
Hikayeyi goren onca yakin bildigim kisiler bir gecmis olsun bile demedi. Bir iki kisi haric.
Bir yandan ne guzel oldu oraya koymam, simdi cok iyi anladim kim kotu gun dostu.
Acikcasi baya uzuldum, tek anladigim herkes seni cok iyi anliyorum diyor ya kimsenin kimseyi anladigi yok

M mambur valla canim ayni sebepten bende havuctan uzak duruyodum, 1 ay oncesi dedim oyle yada boyle zorlaniyorum deneyeyim . Her gun tavsanlar gibi aldim elime yedim gercekten cok faydadini gordum.
Haslaninca kabiz yapabiliyor ama cig yenince yapmiyormus meger.

Tabi iste birde dedigin gibi kimine iyi gelir,kimine gelmez. Herseyden deneyip anca ayirt edebiliriz neyin iyi gelip gelmedigini

Günaydın kızlar
Bu nasıl hastalıkmış böyle ya dünden beri mahvolduk
Önce öksürüyordu ateş yoktu dün bir başladı ateş 40,6 ları gördük ilaca rağmen
Acile gittik fitil koydular soğuk uygulama yaptırdılar banamısın demedi
Hali yok sürekli uyumak istiyor ateş yükseliyor eli ayağı buz kesiyor titriyor
Antibiyotik verdi ama günde bir verilenlerden daha etkisini görmedik
Dönüşümlü şurup veriyorum ama çok az düşürüyor 39 altına düşmüyor
Allahım bi gitsin şu hastalık
Sizlerin ateş kaç gün sürdü

Canım çok geçmiş olsun.bizde ateş 3 gün sürdü.tam gecti dedim bir hafta olacaktıki tekrar 3 gün ateş oldu.bizim 38 civarlardaydı.dolven ve pedifenle düşürüyodum.
Antibiyotik hemen etki etmiyo yarına anca etki etmeye başlar.ateşe dikkat.38 i geçince ılık duş aldırırım ben.bi nebze rahatlatır.
Haberlerde de çıktı bu sene grip çok ağır geçiyo inatçı hastalık diye.
sende kendine dikkat et bulaşırsa ilaçta alamazsın.Allah kolaylık versin canım

Kuzum ya gecmis olsun :/ nebu boyle nu yil gercekten Allahim korusun
6 gun surdu bizim, insallah hemen gecer canim.
Suruplarin fayda etmemesi ise insani iyice panikletiyor :/

Tekrarladi mi :/
Iste bundan korkuyorum,duzeldi diye sevinemiyorum.
Hayirlisyla atlatsaydik su kısı.

Sağol canım
Dün gece iki kez ılık duşa soktum allahtan seviyor alnına koltuklarına bez koydum iburamin ve calpolü dönüşümlü verdim banamısın demedi nasıl inatçı ateşse çocuğun vücudu mermer gibi oldu
39da falan korkmuyorum ama 40 görünce panikliyorum

Geçmiş olsun canım Allah ım hepimize şifa versin inşaallah antibiyotik etkisini göstersin de rahatlasin yavrun.

Çok geçmiş olsun kuzuya tez zamanda rabbim şifa versin

Hava gunluk guneslik,sadece biraz ruzgarli ve boyle havayi soguk sanip,cocugu hasta edecegimizi dusunenler var ve ben asiri sinir oluyorum.
Bence cocukllar soguktan hasta olmuyor, hastaligin en buyuk nedeni baskasindan bulasmak.
Ve hasta oldugunda nesende kimse yine baskasindan bulastigini degil ,sogukta cikatip hasta oldugunu dusunuyorlr gercekten cildiriyorum

Tekrarladı malesef canım.sizde tekrarlamaz inşallah

Amin insallah canim

Aynen öyle canım
Doktorlarda diyor soğuk hava hasta etmez soğukta çocuğu aşırı kalın giydirip terletirseniz hasta olur yada kapalı alanlarda gezen mikroplar hasta eder diye
Ben soğuk havayı solumayı sevdiğim için oğlumu da çıkarıyorum
Dün hasta olmasına rağmen çıkardım biraz nefes alsın diye
Kim ne derse desin herkes işine baksın ben böyle büyütüyorum

Merhaba arkadaslar nasilsiniz..

Keremin gece atesleri devam etti dun detayli kan ve idrar tahlili yapildi. Sonuclar cok sukur temiz cikti.
Dr artik vucut savasamadigi direnc gosteremedigi icin ates yapiyor dedi. Bakalim bu gece nasil olcak. Keyfi de bugun yerinde sukur.
Sadece miz miz..

Soguk hava konusuna katiliyorum. Evde toz vs kapali alan daha cok mikroplara aciklar kapali alanlarda.

Sizler nasilsiniz

Gecmis olsun canim bu sene grip berbat.
Bir hafta ates oldu bizim. Pedifen ve calpol donusumlu verdirdi dr. Son 3 gun de geceleri ateslendi. Yani 10 gun.
Bakalim bu gece nasil olcak. Korkuyorum artik gece olcak diye zaten oksurugu kesilmedi daha

Gecmis olsun canim bu sene grip berbat.
Bir hafta ates oldu bizim. Pedifen ve calpol donusumlu verdirdi dr. Son 3 gun de geceleri ateslendi. Yani 10 gun.
Bakalim bu gece nasil olcak. Korkuyorum artik gece olcak diye zaten oksurugu kesilmedi daha
Siz de baya çektiniz canım allah kuvvet versin helak oldu yavrular
İlaç içmekten midesi bitti çocuğumun
3 4 saatte bir ateş düşürücü kullanıyoruz 40 üzeri oluyor sürekli
Antibiyotik te kullanıyoruz
Grip yok bizim sadece yoğun balgamlı öksürük var
Ateş olmasa bi şekilde çekilir hastalık ama korkutuyor insanı
Tüm yavrulara acil şifalar olsun inşallah

Keremin de oyleydi. Yogun oksuruk balgam cikaramiyor ve ates.
Hala oksuruk devam ediyor. Umarim toparlarlar artik ..

İyi geceler kızlar.
Şükür herkes toparlamış.
wakewake siz de çabuk toparlarsiniz inşaallah.

Benim de dişim ağrıyor. Daha doğrusu dislerim. Işından dolayı sol taraftaki dislerimin nerdeyse tamamı agriyor. Kimisi kırıldı kimisi oyuldu.
Gece bu yüzden uyuyamıyorum bazen.
Buna şükür rabbim başka dert vermesin.

Hepinizi öpüyorum iyi geceler

İyi geceler..Geçmiş olsun canım.benimde boğazım ağrımaya başladı.öksürükte var.akşamdan bu yana bitki çayları içiyırum yumuşasın diye..çocuklar yeni iyileşti inşallah bulaşmaz yaa

Gecmis olsun canim benim..

Umca damla kullan. Gecmis olsun ben de oyleyim bugun ...
Ayni evde iste oluyor maalesef.. Zencefil -bal. Ins ilerlemeden atlatiriz.

İnşallah canım.Allahın gücüne gitmesinde 1 aydır hep hastayız.evden atamadık hastalığı
Amin amin... Cidden oyle.. Insanin psikolojisi bozuluyor artik.
Kemiklerim dokuluyor. 2 haftanin acisi cikiyor artik...
Allahim cekilmeyecek dert vermesin..

Herkese hayirli haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…