2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Biz yine ateslendik. Cuma ciktik hastaneden, cumartesi aksami tekrar ateslendi.
Burdaki acile gittik birsey yapamayiz dendi. Diger acile gittik hastaneye alamayiz artik.siz yeni cikmissiniz,birsey yapamayiz dendi. Bizi gorunce zaten suratinda yine mi siz ifadesiyle kaynar sular basimdan asagi dokuldu.
Sabah erkenden baska sehre gittik, tekrar tahlil vs yapildi . Hastanede olan tedavinin yarim.kaldigini,virusun temizlenemedigini soyledi.
5 gun daha antibiyotige devam simdi + baska ilaclar daha verdi.
Tedaviyi bitirmemek ne demek ya, evede vermesi gerekmis ama cikarken hic birsey vermediler.
Zaten ciktik diye sevinemiyordum. Insan hissediyor iste.

Dusmuyor ya ne fitil ne surup fayda yok.
Yeri geldi 2 saat arayla verdik 5dk bakmissin terlemis sonra yaniyor yine..
Ne fena geciyor bu yil bu grip Rabbim beterinden korusun tabi

Siz nasil oldunuz DonukPudra wakewake

Ah canım ya çok geçmiş olsun
Ne demek başka şehre gitmek ya ne biçim sistemleri varmış onların öyle
Hasta insan napsın yine gelecek tabiki neymiş öyle bi kere gelen bi daha gelemez otele gidilmiyor sağlık bu ya
Ay çok sinir oldum
Bizde antibiyotik kullanıyoruz canım ateş geçti şükür öksürük devam ediyor
Araya birde son azılar girmiş sürekli diş diyor yavrum

Yaaa cok uzuldummm.. Nasil olabiliyor boyle seyler. Ne vicdan yoksunu insanlarmis.
Simdi nasil minik ?
Biz biraz daha iyiyiz balgamli oksuruk kaldi..
Onun icin de kara turp icini oyup bal koyup dinlendirip iciriliyormus bir de onu deneyecegim.

A
Ah canim benim cikamadiniz hastaneden 2 haftadir. Allahim beterinden korusun tabi de. Ne bicim dr hasta iliskisiymis o. Baska yere gidin nedir ya. Ay cok sinit oldum. Nasi bi saglik sistemleri var onlarin. Keske sikayetci olabilsen. Ama kimi kime edicen dimi.
Allahim safii adiyla sifa versin oglusuna insallah.

Selam kizlar.
Diget hastalarimiz da toparlaniyorsunuz insallah.
Bizde de defnenin 12gundur burnu tikali. Acilmiyot ne yapsam da. Hergun duzenli yikiyorum icini. Spreyi var cold mix derken hicbi degisim yok. 2gundur de biraz biraz akmaya basladi. O belki acar diyorum insallah. Bir de bugun hafif oksuruk yapti. Grip degil nezle sanki. Ama cok uzun surdu. Benim de aklima baska bisey gelmiyor. Hergun sabah portakal sıkıp pekmezle veriyorum. Sonra balini kahvaltisini yiyor.
Acaba alerjik bisey mi diye dusunmeye basladim.
Hayirlisi insallah yoktur tabi..

Benim de psikojim yerinde degil. Esim sigaraya basladi yine. Evde icmiyor diasarida yanimizdayken de icmiyor.. ama cebinde paket var. 2 3 tane iciyorum kendimi iyi hissedince birakicam onu da diyor. Ama o melet oyle kolay biraktirmaz kendini biliyorum. Simdi acisi cok taze onu da biliyorum ama kendime soz geciremiyorum iste.

Allah yardımcın olsun canım.ne vicdansız insanlarmış.

Allah sabır versin.çok zor.teselliyi sigarada buldu desene..zamana bırak kendiliğinden bırakır zaten bırakmayı başarmış.yine bırakır inşallah.

selam kızlar nasılsınız ben çok fazla giremiyorum kk ya ,çocuklarınızın durumu nedir?
konuşma durumları ne halde hadi bana bebelerinizi anlatın biraz , daha sonra dertleşmeye geleceğim,ama alıntı yapın olur mu?

bu arada yusufumu montessori bazlı bir kreşe yazdırmaya götüreceğim akşam yazarım buraya.
öpüyorum hepinizi bebesi hasta olanlara bol geçmiş olsun benim zibidi de hasta ,perşembe cuma ateşliydi 3 gündür de inanılmaz mızmız yemek yemeyi reddediyor dalyan oğlan ,bol bol süt muz kraker yiyor yemek yemiyor .

Yaaa cok uzuldummm.. Nasil olabiliyor boyle seyler. Ne vicdan yoksunu insanlarmis.
Simdi nasil minik ?
Biz biraz daha iyiyiz balgamli oksuruk kaldi..
Onun icin de kara turp icini oyup bal koyup dinlendirip iciriliyormus bir de onu deneyecegim.

Allah yardımcın olsun canım.ne vicdansız insanlarmış.

Sagolun kizlar amin insallah.
Ne diyeyim Rabbim goruyor. Kendimize olsa yine neyse kucuuck cocuk bu.
Dun gittigmiz yer pazar gunu calismalarina ragmen guler yuzlu,ilgili,sabirli, odalar ana okulu gibi .. hele eczaneye 6,7 kez birsey sormaya girdik.birkere bile terslenmedi,surat asmadi. Demekki isteyince olabiliyormus.

DonukPudra o aksam senle konustuk yazmistim.sana hani sicak gibime geliyor diye meger gercekten yaniyormus yavrum gec fark ettik galiba.
Cok sevindjm iyi olmaniza, bitsin gitsin insallah artik ya.
Bizde ne oksuruk ne burun akintisj var / cok nadie akiyor/ .sadece ates var o yuzden beynimiz yandi artik kac zamandir ya

Cok sukur geceden beri yok artik, zaten antibiyotik etki eder hemen demisti sagolsun.

Dis cikarmak tek basina ates sebebi degilmis, dis vikarirken bagisiklik dusermis o yuzden atesl oluyormus yazdimmi.bunu bilmiyorum dun oyle dedi iste.
Gengigel verdi en etkili dis rahatlaticiymis belki orda varsa aklinizda bulunsun

fermante canim uzulme zor donemden geciyor uzerine gitme bence.

Sogan ksip bas ucuna koyuyorlar gormusundur belki denedinmi oyle

Tam iyileşmeden nasıl çıkarırlar ve bir de surat yaparlar. Ne yüzsüzler. Hipokrat görse bunların yüzüne tükürür.Kendi hatalarını minik yavru çekiyor. İnşAllah bulunduğunuz yerde daha iyi bakarlar.

Canım benim Allah ım şifa versin de bir daha hastanelere gitmek zorunda kalmayın inşaallah ://

DonukPudra tubaa1 sağolun kızlar. Baya rahatsız ediyor artık. Dişçiye gitsem iyi olacak. Size de geçmiş olsun. Tuba ilerlemez inşaallah canım. Dinlenmeye çalış. Bu arada kabızlık ne durumda? Pudracigim on gündür koala gibi olunca hamladi tabi senin vücut da.

fermante sıkma canını biraz zaman geçsin şimdi acı alev gibi kolay değil canım..

Allah razi olsun kizlar. Cok saolun dualariniz icin. Yansitmiyorum. Sadece 2 kez fisilsadim durumu ogrenmek icin o kadar.

6.gun atesi dusunce, 9.gun taburcu ettiler. Ates yukselmeyince iyilesti dediler herhalde. Belki antibiyotige daha devam edilmeliydi,edilseydi boyle olmazdi.
Ne diyeyim ki .Bizim icin iyi bir ders oldu. Acil bir durum yoksa buraya pek gidecegimizi sanmiyorum artik

Amin canim insallah hic birimiz gitmeyelim

Canım kabızlık bizim herzamanki halimiz.en son lavman yaptığımız günle duruyo.kaç gün oldu yine tık yok.ağrıyoda demiyo.bu arada günde en az 5-6 kayısı kurusu yiyo.ekmek vermiyorum..
Bundan önce düzeni iyiydi 2 güne bir yapıyodu.bozulduk yine

Herkese hayırlı sabahlar
M Mavisu27 bir an önce dişçiye git canım ihmal etme sağlık ihmale gelmez
tubaa1 sana da geçmiş olsun nasıl oldun?
DonukPudra siz nasıl oldunuz?
parkbyull size de geçmiş olsun. Bizim konuşma durumumuz fena değil ama çok yuvarlıyor. Yanlış öğrenmesin diye arada düzeltmek zorunda kalıyorum. Artık oyuncaklarıyla daha çok vakit geçiriyor MaşAllah diyeyim. Yemekte kahvaltımız sorun sardece yumurta yiyor. Peynir zeytin anında tükürüyor
Siz naptınız montessori okula yazıldınız mı?

Son düzenleme:

Kiyamam hala devammi :/ onca kayisi yemesine gore duzelmesi gerek aslinda ama belki vucudu alisti ve o ise yaramiyor.
Bilemedimki bebeklere baska ne yapilir. Denemissindir belki ama kuru erik,kuru incir suda bekletip falan ?

günaydın
dün bir montessoriye gittik ama fiziki koşulları kötüydü yeni açmışlar iş hanı içinde çok küçük serin ve dik merdiveni olan bir yerdi şimdilik orayı cebe attık başka yerlere de bakacağız

Canım lavman yerine fitil kullansan fitilin etkisi bikaç gün sürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…