2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

canım hoşgeldin özlettin kendini. dertleşelim tabi iyisindir sorun yoktur inşallah.

canım çok geçmiş olsun ya cidden sağlık sisteminin güven vermemesi çok kötü. Rabbim beterinden korusun. artık toparlanmaya geçmişsinizdir bir daha yükselmez inşallah.

canım çok geçmiş olsun ya benim arkadaşım kefir içiyordu düzenli onun çok faydasını gördü. birde kuru erik çok iyi oluyor,

Aslinda doktora ciktiysan, evde yapilacaklarida yaptiysan aynen belliki onunda oyle gidecek galiba.
Bu kabizliga zaten tam cozum yok ben onu anladim, gecici olarak ise yariyor bazi seyler , sonra bakmissin onlarda ise yaramiyor donemsel birsey sanirim
Insallah duzene girer rahatlar yavrum

canım çok geçmiş olsun ya cidden sağlık sisteminin güven vermemesi çok kötü. Rabbim beterinden korusun. artık toparlanmaya geçmişsinizdir bir daha yükselmez inşallah.

Amin canim cok sagol.
Aynen valla zor

Buna sukur galiba yeni antibiyotik ise yaradi, daha ilk kullanimda

O derece mi yavrum benim bide bugün kefir in bağırsak düzenlediğini duydum içerse dene bakalım
Kefiri ne güzel kendim mayalayıp içiriyodum.maya yı cam kapta saklaman gerekiyo akıllı ben kırdım.mayamda gitti.araştırıp buluyum.aktarcımda vardı.yarın bakıyım.saolun kızlar..

Okumadan yazdım bende sende kefir i sölemişin mira nasıl buarada

:) iyi olmuş canım demek ki doğru bilgi. ya Mira aşırı gergin ve huysuz. Özellikle bazı kişileri hep azarlama modunda. Gıcık oldum geçmiyo diyo sanırım. valla ergen gibi. İştah bu ara resmen sıfır. mustafa beyin size önerdiği vitaminden almıştım bitti. başka bir doktor arkadaşım Möller önerdi ondan kullanıyormuş çocuğuna ondan aldım. aman Allhım Ben abla oldum içmem ben abla oldum bak ayağım büyüdü başka bişey yemem Nidalarıyla dolaşıyor evde. napıcam bilmiyorum valla

canım hoşgeldin özlettin kendini. dertleşelim tabi iyisindir sorun yoktur inşallah.
hoşbulduk canım ,sorun yok çok şükür oğlanı kreşe yazdırıyoruz bugün itibari ile üç günlük alıştırma süreci var birer saat misafir edecekler bizi umarım alışır ne diyeyim.bizimkinde konuşma yok bir kaç kelime dışında açılsın dedik..sizler nasılsınız.

Selam kızlar.
Nasılsınız tutkku çıktınız mi hastaneden?
wakewake DonukPudra nasıl oldunuz?
fermante açıldı mi Defne nin burnu?
tubaa1 bizde şurup ise yaradı önceki gun güzel yaptı ama ben akıllı düzeldi diye şurubu kestim. Ve iki gündür yapmiyor aciyo diyip sıkıyor. Yine aynı oldu galiba

Biz de doktordan geldik KBB'den. geniz eti iyice buyumus.
Siz seçin ister cerrahi yapalım ister ilaçla bı sure daha deneyelim dedi.
Biz de ilaç dedik bakalım hayırlısı inşaallah ameliyata gerek kalmaz.

G GCA möller ne canım.
Biz vitamin falan kullanmıyoruz epeydir kızlar siz kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız isimlerini yazar mısınız?

Aman reklam flna girmiyordur inşallah canım.

http://mollers.com.tr/

balık yağı ve diğer vitaminlerde var içinde yeni aldım. önce başka bir vitamin kullandım Efira38 adı neydi ben unuttum. kışın veriyorum canım. çünkü yeme-içme çok fena

Hayırlı olsun canım, grubumuzun ilk okullu olanı Yusuf oldu galiba, ben de daha önce haftasonu gidilen bir oyun grubuna yazdırmıştım. kıştan sonra yine devam edeceğiz inşallah.

Hayırlı olsun canım, grubumuzun ilk okullu olanı Yusuf oldu galiba, ben de daha önce haftasonu gidilen bir oyun grubuna yazdırmıştım. kıştan sonra yine devam edeceğiz inşallah.
öylemiii:)
benim bildiğim bir kaç arkadaş var ,gelişmelerden ahberdar ederim artık

İnşallah ilaçla iyi olur canım.rabbim sağlık versin.
Doktor duphalac ı sürekli kullanma alışkanlık yapar demişti.gerçi bize hiç fayda etmedi.günde ne kadar veriyosun.bir kez veriyorum aç karnına.az mı veriyorumda fayda etmediki?

İmunol
ama ben bunu çok kullanamadım içmeye başlayınca burun akıntısı başladı içinde propolis var alerji yaptı herhalde onu kesince akıntı kesildi şimdi vermeye korkuyorum

İmunol
ama ben bunu çok kullanamadım içmeye başlayınca burun akıntısı başladı içinde propolis var alerji yaptı herhalde onu kesince akıntı kesildi şimdi vermeye korkuyorum

Hadi ya kötü olmuş Mira onu çok severek içiyordu. bu balık yağlı olanı pek sevmedi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…