- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.141
Canım lavmanı ilk kez yaptık çünkü 1hafta olmuştu yapmayalı.fitilde işe yaramıyo.bende şaşıyorum ama fitili koyuyoruz tututyo yapmıyo yine.Canım lavman yerine fitil kullansan fitilin etkisi bikaç gün sürüyo
selam kızlar nasılsınız ben çok fazla giremiyorum kk ya ,çocuklarınızın durumu nedir?
konuşma durumları ne halde hadi bana bebelerinizi anlatın biraz , daha sonra dertleşmeye geleceğim,ama alıntı yapın olur mu?
bu arada yusufumu montessori bazlı bir kreşe yazdırmaya götüreceğim akşam yazarım buraya.
öpüyorum hepinizi bebesi hasta olanlara bol geçmiş olsun benim zibidi de hasta ,perşembe cuma ateşliydi 3 gündür de inanılmaz mızmız yemek yemeyi reddediyor dalyan oğlan ,bol bol süt muz kraker yiyor yemek yemiyor .
Sagolun kizlar amin insallah.
Ne diyeyim Rabbim goruyor. Kendimize olsa yine neyse kucuuck cocuk bu.
Dun gittigmiz yer pazar gunu calismalarina ragmen guler yuzlu,ilgili,sabirli, odalar ana okulu gibi .. hele eczaneye 6,7 kez birsey sormaya girdik.birkere bile terslenmedi,surat asmadi. Demekki isteyince olabiliyormus.
DonukPudra o aksam senle konustuk yazmistim.sana hani sicak gibime geliyor diye meger gercekten yaniyormus yavrum gec fark ettik galiba.
Cok sevindjm iyi olmaniza, bitsin gitsin insallah artik ya.
Bizde ne oksuruk ne burun akintisj var / cok nadie akiyor/ .sadece ates var o yuzden beynimiz yandi artik kac zamandir ya
Cok sukur geceden beri yok artik, zaten antibiyotik etki eder hemen demisti sagolsun.
Dis cikarmak tek basina ates sebebi degilmis, dis vikarirken bagisiklik dusermis o yuzden atesl oluyormus yazdimmi.bunu bilmiyorum dun oyle dedi iste.
Gengigel verdi en etkili dis rahatlaticiymis belki orda varsa aklinizda bulunsun
fermante canim uzulme zor donemden geciyor uzerine gitme bence.
Sogan ksip bas ucuna koyuyorlar gormusundur belki denedinmi oyle
Canım kabızlık bizim herzamanki halimiz.en son lavman yaptığımız günle duruyo.kaç gün oldu yine tık yok.ağrıyoda demiyo.bu arada günde en az 5-6 kayısı kurusu yiyo.ekmek vermiyorum..
Bundan önce düzeni iyiydi 2 güne bir yapıyodu.bozulduk yine
sevimli4177 biraz daha iyiyim öksürük var.saolasın canım.
tutkku incir hiç yemiyo canım.çevremdede araştırdım genelde erkek bebeklerde oluyo hatta 4 - 5 yaşına kadar böyle devam edenleri duyuyorum.bizim arada düzwliyo sonra tekrarlıyo.
canım çok geçmiş olsun ya cidden sağlık sisteminin güven vermemesi çok kötü. Rabbim beterinden korusun. artık toparlanmaya geçmişsinizdir bir daha yükselmez inşallah.
O derece mi yavrum benim bide bugün kefir in bağırsak düzenlediğini duydum içerse dene bakalımCanım lavmanı ilk kez yaptık çünkü 1hafta olmuştu yapmayalı.fitilde işe yaramıyo.bende şaşıyorum ama fitili koyuyoruz tututyo yapmıyo yine.
Okumadan yazdım bende sende kefir i sölemişin mira nasıl buaradacanım çok geçmiş olsun ya benim arkadaşım kefir içiyordu düzenli onun çok faydasını gördü. birde kuru erik çok iyi oluyor,
Kefiri ne güzel kendim mayalayıp içiriyodum.maya yı cam kapta saklaman gerekiyo akıllı ben kırdım.mayamda gitti.araştırıp buluyum.aktarcımda vardı.yarın bakıyım.saolun kızlar..O derece mi yavrum benim bide bugün kefir in bağırsak düzenlediğini duydum içerse dene bakalım
Okumadan yazdım bende sende kefir i sölemişin mira nasıl buarada
hoşbulduk canım ,sorun yok çok şükür oğlanı kreşe yazdırıyoruz bugün itibari ile üç günlük alıştırma süreci var birer saat misafir edecekler bizi umarım alışır ne diyeyim.bizimkinde konuşma yok bir kaç kelime dışında açılsın dedik..sizler nasılsınız.canım hoşgeldin özlettin kendini. dertleşelim tabi iyisindir sorun yoktur inşallah.
Selam kızlar.
Nasılsınıztutkku çıktınız mi hastaneden?
wakewake DonukPudra nasıl oldunuz?
fermante açıldı mi Defne nin burnu?
tubaa1 bizde şurup ise yaradı önceki gun güzel yaptı ama ben akıllı düzeldi diye şurubu kestim. Ve iki gündür yapmiyor aciyo diyip sıkıyor. Yine aynı oldu galiba
Biz de doktordan geldik KBB'den. geniz eti iyice buyumus.
Siz seçin ister cerrahi yapalım ister ilaçla bı sure daha deneyelim dedi.
Biz de ilaç dedik bakalım hayırlısı inşaallah ameliyata gerek kalmaz.
G GCA möller ne canım.
Biz vitamin falan kullanmıyoruz epeydir kızlar siz kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız isimlerini yazar mısınız?
hoşbulduk canım ,sorun yok çok şükür oğlanı kreşe yazdırıyoruz bugün itibari ile üç günlük alıştırma süreci var birer saat misafir edecekler bizi umarım alışır ne diyeyim.bizimkinde konuşma yok bir kaç kelime dışında açılsın dedik..sizler nasılsınız.
öylemiii:)Hayırlı olsun canım, grubumuzun ilk okullu olanı Yusuf oldu galiba, ben de daha önce haftasonu gidilen bir oyun grubuna yazdırmıştım. kıştan sonra yine devam edeceğiz inşallah.
öylemiii:)
benim bildiğim bir kaç arkadaş var ,gelişmelerden ahberdar ederim artık
İnşallah ilaçla iyi olur canım.rabbim sağlık versin.Selam kızlar.
Nasılsınıztutkku çıktınız mi hastaneden?
wakewake DonukPudra nasıl oldunuz?
fermante açıldı mi Defne nin burnu?
tubaa1 bizde şurup ise yaradı önceki gun güzel yaptı ama ben akıllı düzeldi diye şurubu kestim. Ve iki gündür yapmiyor aciyo diyip sıkıyor. Yine aynı oldu galiba
Biz de doktordan geldik KBB'den. geniz eti iyice buyumus.
Siz seçin ister cerrahi yapalım ister ilaçla bı sure daha deneyelim dedi.
Biz de ilaç dedik bakalım hayırlısı inşaallah ameliyata gerek kalmaz.
G GCA möller ne canım.
Biz vitamin falan kullanmıyoruz epeydir kızlar siz kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız isimlerini yazar mısınız?
İmunolAman reklam flna girmiyordur inşallah canım.
http://mollers.com.tr/
balık yağı ve diğer vitaminlerde var içinde yeni aldım. önce başka bir vitamin kullandımEfira38 adı neydi ben unuttum. kışın veriyorum canım. çünkü yeme-içme çok fena
İmunol
ama ben bunu çok kullanamadım içmeye başlayınca burun akıntısı başladı içinde propolis var alerji yaptı herhalde onu kesince akıntı kesildi şimdi vermeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?