2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Acilmadi cnm. Dun dr.a goturdum. Hersey temiz diyor. Baska sprey ve bir de alerji surubu verdi. Oksuruk olursa yine getir dedi.

Geniz eti buyumesi mi var sizde? Defnede de horlama var dogdugundan beridir. 2yasa gelince detayli muayene yapariz demisti daha gelisim devam ediyor diye. Dun sordum bi kbb ye yonlendirim siz dedi. Sizin sikayet neydi?

Molleri gecen kis kullandik biz de bu kis balik yiyor diye vermedi daha dogrusu ben istemedim kotu kokuyor icmek pek zor.
Ben de vitamin turu bisi vermiyorum ya. Bisi de demedi dr gerci.

M Mavisu27 gecmis olsun csnim... Umarim ameliyatlik durum olmadan gecer ilaclarla..

Biz toparliyoruz cok sukur..
Doktor bize d_vit 3 verdi.. Kisin kullan dedi.gunde 6 damla ona basldik.
Test yapilmis miydi size dusuk mu cikti?
Aslinda kisin devit bizim bile kullanmamiz lazim.

Selam kizlar
Hanidir ugrayamadim .son sinav haftasi ve yorgunluk bikkinlik zor adapte oluyoruz artik.en azindan ben@tubaa1 siz nasilsiniz bittimi sinavlar?
tutkku gecmis olsun tekrardan canim ah ben hastane politikalarini bizzat canim yanarak ogrendim.izmirin gobeginde sifa hastanesi yuzunden buyuk kizimi kaybediyordum uzme canini heryer ayni kazara yasiyoruz diye bosuna demiyorlar simdi iyisiniz insallag eve ciktinizmj?

DonukPudra wakewake siz nasil oldunuz?

G GCA canim soylemezsem icime sinmez soylersem yanlis yonlendiririm diye korkuyorum ama sanirim vitaminlerin hergun kullanimi cok uzun vadede kotu sebeplere hastaliklara neden oluyormus.buyuk cocuklarimda doktor uyarmisti kullanmiyordum.istersen bir danis canim

Molleri gecen kis kullandik biz de bu kis balik yiyor diye vermedi daha dogrusu ben istemedim kotu kokuyor icmek pek zor.
Ben de vitamin turu bisi vermiyorum ya. Bisi de demedi dr gerci.

cnm mira yiyor ama haftada 1 anca. öyle açıkçası bizim dr de çok önermez genelde hastayken veriyor ama benim içime sinmedi bide iştahı az olunca aldım.

İmunol bunun tadı çok güzeldi galiba cadım itiraz etmezdi. çok güzel kokuyordu

Sınavları bitirdik canım.sonuçları bekliyoruz.sınavlar bitince rahatladık.şükür.şimdi dinlenme zamanı

Balık yağ Mustafa bey mi önerdi ben sormuştum aslında çok önermiyorum herşeyin doğalı daha ii demişti

ona sormadım canım. doktor arkadaşım var 22 aylık kızları var ki onlar çok rahattırlar sırtı terlemiş vs hiiç takmazlar. ona sordum kullandığın var mı diye. balık yemediği günler veriyorum dedi. bende aldım öyle olunca.

saol canm benim ben de aslında çok kullanmadım.1 yaştan sonra bırakmıştık. bizim dr kışın hasta olunca veriyor bi şişe bitince devam etmeyin diyor. bundan önce başka bi marka kullanmıştım o bitti bi süre içmedi. bunu da cumartesi aldım o gün içti pazar-pazartesi unutmuşuz :) şişede çok var bitince bahar olur inş. sonra yine ara veririz. benim kızın iştah çok fena bu ara teyzesi içim rahat etmiyor vermezsem

ya kızlar size bişey soracağım kuzularınız kendi yemek yiyor mu? benim kız meyveyi fln yiyor ama onun dışında bir çok şeyi kendi yemiyor. hadi akşam yemeğinde neyse sevdiği bişeyse bi çatal o bi çatal ben gibiyiz ama kahvaltı da asla kendi yumurtasını fln yemez. sadece zeytini yiyor :) geç mi kaldım sizce

Test yapilmis miydi size dusuk mu cikti?
Aslinda kisin devit bizim bile kullanmamiz lazim.
Test yapmadi .. Sadece kisin vermeni oneririm dedi. Zaten hastalikla birlikte istahi gitti iyice suzuldu .toparlasin diye veriyorum ben de ..
Evet bizlerin de kullanmasi lazim. Benim sira detayli kan tahlilinde. Haftaya ona randevu aldim. Kendime bakmadim hic.degerlerim kesin berbattir.

Kerem genelde kendi yiyiyor. Arada benim de tuttugum oluyor. Corba vs gibi.
Kahvaltida hala zeytin ve peynir tuketmiyor. Buna cok takiyorum.umarim ilerde alisir yine zeytini cok severdi cunku.

Bence gec kalmis degilsin. Yavas yavas kendi basina yemeye baslattir.

Canım benim oğlum ben dahil kimsenin elinden hiç bir şey yemez içmez.hep kendisi yiyor.çorba içerken önlük de takmaz döke saça içer.
Sabah omlet yaparım genelde bölerim parçacıklara peynırıde öyle koyarım kendi yiyo.geç değil ama artık alışsın kendisi yemeye.
Önceden hiç doymuyo gibi gelirdi artık alıştım.

Bu arada çorapta giymiyo artık.ev sıcak ama yinede içime sinmiyo.inşallah üşütmez.kilotlu çorapta giydirmek istemiyorum yakar diye

Kaşık kullanamıyor döküyo çatalla da bi batırıyo 3 eliyle yiyo bende yemek yedirmeyi seviyorum herhalde önüne de çok koymadım aslında

Yok canim zaten aksatmadan surekli hergun vererek uzun yillar kullanimda risk olusturuyormus.
Ah bu istahsizlik yokmu bazen on cesit sey koyuyorum onune ,yemicekse nafile hepsi :)

Gec degil canim ama ver biran once alissin yoksa onada zor gelir yemesi.

benimki corba yogurt dahil hepsini kendi yiyor . tubaa1 imin keremi gibi onlukte takmaz :) ya bide bir haftadir kirli kiyafet takintisi var .asla kirli kiyafetini cikattirmiyor neyse ben bir sekilde cikariyorum alip kokluyor sariliyor oyle camasir sepetine atiyor .heleki gun icinde sepette gorsun geri giydiriyor corapta dahil.
Acaba daha neler gorcez kizlar

Ahhhh yağmurcummm güldürdün beni.cadı bu kız cadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…