- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.161
Acilmadi cnm. Dun dr.a goturdum. Hersey temiz diyor. Baska sprey ve bir de alerji surubu verdi. Oksuruk olursa yine getir dedi.Selam kızlar.
Nasılsınıztutkku çıktınız mi hastaneden?
wakewake DonukPudra nasıl oldunuz?
fermante açıldı mi Defne nin burnu?
tubaa1 bizde şurup ise yaradı önceki gun güzel yaptı ama ben akıllı düzeldi diye şurubu kestim. Ve iki gündür yapmiyor aciyo diyip sıkıyor. Yine aynı oldu galiba
Biz de doktordan geldik KBB'den. geniz eti iyice buyumus.
Siz seçin ister cerrahi yapalım ister ilaçla bı sure daha deneyelim dedi.
Biz de ilaç dedik bakalım hayırlısı inşaallah ameliyata gerek kalmaz.
G GCA möller ne canım.
Biz vitamin falan kullanmıyoruz epeydir kızlar siz kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız isimlerini yazar mısınız?
Molleri gecen kis kullandik biz de bu kis balik yiyor diye vermedi daha dogrusu ben istemedim kotu kokuyor icmek pek zor.Aman reklam flna girmiyordur inşallah canım.
http://mollers.com.tr/
balık yağı ve diğer vitaminlerde var içinde yeni aldım. önce başka bir vitamin kullandımEfira38 adı neydi ben unuttum. kışın veriyorum canım. çünkü yeme-içme çok fena
Balık yağ Mustafa bey mi önerdi ben sormuştum aslında çok önermiyorum herşeyin doğalı daha ii demiştiHadi ya kötü olmuş Mira onu çok severek içiyordu. bu balık yağlı olanı pek sevmedi galiba
Molleri gecen kis kullandik biz de bu kis balik yiyor diye vermedi daha dogrusu ben istemedim kotu kokuyor icmek pek zor.
Ben de vitamin turu bisi vermiyorum ya. Bisi de demedi dr gerci.
Sınavları bitirdik canım.sonuçları bekliyoruz.sınavlar bitince rahatladık.şükür.şimdi dinlenme zamanıSelam kizlar
Hanidir ugrayamadim .son sinav haftasi ve yorgunluk bikkinlik zor adapte oluyoruz artik.en azindan ben@tubaa1 siz nasilsiniz bittimi sinavlar?
tutkku gecmis olsun tekrardan canim ah ben hastane politikalarini bizzat canim yanarak ogrendim.izmirin gobeginde sifa hastanesi yuzunden buyuk kizimi kaybediyordum uzme canini heryer ayni kazara yasiyoruz diye bosuna demiyorlar simdi iyisiniz insallag eve ciktinizmj?
DonukPudra wakewake siz nasil oldunuz?
Balık yağ Mustafa bey mi önerdi ben sormuştum aslında çok önermiyorum herşeyin doğalı daha ii demişti
Test yapmadi .. Sadece kisin vermeni oneririm dedi. Zaten hastalikla birlikte istahi gitti iyice suzuldu .toparlasin diye veriyorum ben de ..Test yapilmis miydi size dusuk mu cikti?
Aslinda kisin devit bizim bile kullanmamiz lazim.
ya kızlar size bişey soracağım kuzularınız kendi yemek yiyor mu? benim kız meyveyi fln yiyor ama onun dışında bir çok şeyi kendi yemiyor. hadi akşam yemeğinde neyse sevdiği bişeyse bi çatal o bi çatal ben gibiyiz ama kahvaltı da asla kendi yumurtasını fln yemez. sadece zeytini yiyor :) geç mi kaldım sizce
Canım benim oğlum ben dahil kimsenin elinden hiç bir şey yemez içmez.hep kendisi yiyor.çorba içerken önlük de takmaz döke saça içer.ya kızlar size bişey soracağım kuzularınız kendi yemek yiyor mu? benim kız meyveyi fln yiyor ama onun dışında bir çok şeyi kendi yemiyor. hadi akşam yemeğinde neyse sevdiği bişeyse bi çatal o bi çatal ben gibiyiz ama kahvaltı da asla kendi yumurtasını fln yemez. sadece zeytini yiyor :) geç mi kaldım sizce
Kaşık kullanamıyor döküyo çatalla da bi batırıyo 3 eliyle yiyo bende yemek yedirmeyi seviyorum herhalde önüne de çok koymadım aslındaya kızlar size bişey soracağım kuzularınız kendi yemek yiyor mu? benim kız meyveyi fln yiyor ama onun dışında bir çok şeyi kendi yemiyor. hadi akşam yemeğinde neyse sevdiği bişeyse bi çatal o bi çatal ben gibiyiz ama kahvaltı da asla kendi yumurtasını fln yemez. sadece zeytini yiyor :) geç mi kaldım sizce
Ne guzel canim darisi bizim basimiza .eminim cok guzeldir prensesin notlari cok calisti haketti en guzel tatiliSınavları bitirdik canım.sonuçları bekliyoruz.sınavlar bitince rahatladık.şükür.şimdi dinlenme zamanı
Yok canim zaten aksatmadan surekli hergun vererek uzun yillar kullanimda risk olusturuyormus.saol canm benim ben de aslında çok kullanmadım.1 yaştan sonra bırakmıştık. bizim dr kışın hasta olunca veriyor bi şişe bitince devam etmeyin diyor. bundan önce başka bi marka kullanmıştım o bitti bi süre içmedi. bunu da cumartesi aldım o gün içti pazar-pazartesi unutmuşuz :) şişede çok var bitince bahar olur inş. sonra yine ara veririz. benim kızın iştah çok fena bu ara teyzesi içim rahat etmiyor vermezsem
Gec degil canim ama ver biran once alissin yoksa onada zor gelir yemesi.ya kızlar size bişey soracağım kuzularınız kendi yemek yiyor mu? benim kız meyveyi fln yiyor ama onun dışında bir çok şeyi kendi yemiyor. hadi akşam yemeğinde neyse sevdiği bişeyse bi çatal o bi çatal ben gibiyiz ama kahvaltı da asla kendi yumurtasını fln yemez. sadece zeytini yiyor :) geç mi kaldım sizce
Düşürmedik ortalamayı teyzesi saolasın.senin yavruların da notlarını tahmin ediyorum.hep beraber hastalıksız bir tatil geçirelim inşallah..Ne guzel canim darisi bizim basimiza .eminim cok guzeldir prensesin notlari cok calisti haketti en guzel tatili
Ahhhh yağmurcummm güldürdün beni.cadı bu kız cadı.Gec degil canim ama ver biran once alissin yoksa onada zor gelir yemesi.
benimki corba yogurt dahil hepsini kendi yiyor .tubaa1 imin keremi gibi onlukte takmaz :) ya bide bir haftadir kirli kiyafet takintisi var .asla kirli kiyafetini cikattirmiyor neyse ben bir sekilde cikariyorum alip kokluyor sariliyor oyle camasir sepetine atiyor .heleki gun icinde sepette gorsun geri giydiriyor corapta dahil.
Acaba daha neler gorcez kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?