2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benimki de ayni. Bastan vermemkle hata ettik sanirim. Ve hala hataya da devam ediyoruz. Aslinda 8 9 aylarda yogurt vs koyuyodum onune yiyordu. Ne zamanki mama sandalyesini reddetti ondan beridir boyle. Bazen yiyor kendim yicem diyo 2 3 kasik agzina aliyo gerisi tabak ve agiz disinda heryere iniyor benim de icim rahat etmiyor. Ama bu yedirme durumundan da sıkıldım tabi. Fakat kendimin onue gecemiyorum. Ben yedirirsem daha bi sipsak oluyor ya ondan sanirim.
Bi de benim kiz mesela eline pogca lahmacum gibi seyleri ver 2 isirip birakiyor ben de buna takigim en cok. Bari yarisini yese. Yemiyor diye bu defa ben de koparip yediriyorum. Iyce rahatina geliyor onun tabi.
Cozulur ya heralde boyle gidicek degil. Ben bi ara cok kafama takiyodum da artik takmiyorum. O hazir hissedince yapar zaten diye dusunuyorum.

Iyi etmissi cnm. Hastalik surecinde iyice dusuyor depolar zaten baktir bi.
Zeytin cani isterse 3 4 tane yiyor istemezse agzina surmuyor. Peynir hic yemiyor. Ben de omletine katiyorum bazen. Recel bal kaymak cikolata gibi tatli seyleri seviyor. Bol bol krep pisiyo bizde o nedenle.

Kirli camasir mi
Ayy cok komiksin yagmurcum. Bunlar bir alem zaten.
Defne de tam tersi azicik kirlensin hemen cikariyor.
tubaa1 cnm defne ye de asla corap giydiremiyorum. Ne soket ne kilotlu. Ikisi de sadece disari cikarken giyiliyor. Eve geldigi gibi de hepsini cikariyor. Hastaliginin gecmemesinin bas nedeni bu zaten. Bazen tayt pijama da giymiyor. Hergun bagiris cagiris valla bitiriyor beni. Ben giydiriyorum o odasina gidip kapiyi kapatip cikariyor. Bugun 4 kez yaptik bunu. Napicam bilmiyorum.

Canım tabiki hiçbir şey için geç değil. Bizimkinin canı isterse kendi istemezse ben veriyorum. Rabbim çocuklarımıza bol iştah versin. Yemeyen çocuk çok zor. Bizim iştahımız da 2 kavanoz harnup pekmezini, kahvaltı sonunda ekmeğe banarak yedikten sonra biraz yerine geldi

Arkadaşlar uyku ile aranız nasıl? Bizim emmeyi bıraktıktan sonra kötüleşmişti şimdi kangren oldu. Öğle uykusu diye bir şey yok. Gece 11-12 de uyuyup sabah 10 gibi kalkıyor bir daha uyku yok. Bugün erken uyutayım dedim. 8.30 tan 9.30 a kadar zor uyudu. Bütün şartellerim atık

Ahh canım karınlarıda ağrır.hastalıkda geçmez tabi.ayaktan alıyolar hep soğuğu.

Bunada yeni alıştı unutturmaya uğraşıyorum.

M Mavisu27 gecmis olsun csnim... Umarim ameliyatlik durum olmadan gecer ilaclarla..

Biz toparliyoruz cok sukur..
Doktor bize d_vit 3 verdi.. Kisin kullan dedi.gunde 6 damla ona basldik.

M Mavisu27 canim cok gecmis olsun insallah ilacla atlatir kucuk paşa
Teşekkürler kızlar.
Amin inşaallah.

Fermante gece uykusu çok aşırı bölünüyor burnu tikaniyor uyanıyor,horlama,hirlama oluyordu. Film çekildi öyle emin olundu.

Tuba bence az veriyorsun canım ben günde 3 kez 5 ml veriyordum prospektifinde başlangıç dozundan sonra 5-10 arası verebilirsiniz diyordu hatta.

G GCA bende Tuba gibi omlet yapıp boluyorum çatalla bazen de eliyle ekmekle kendi yiyor. Pilav falan döke saça biraz.. bence geç değil ya birkaç aya zaten her şeyi ben yapicam dicekler.

Donukpudram peynirli,kaşarlı omlet yapsan yine yemez mi acaba? Ben hep öyle yapıyorum. Hatta birkaç gündür kabak ve kaşarlı yapıyorum.

Mamburcum bugün aklımdan gectin dedim bu kız yine kayboldu baya baya yogun herhalde. Allah kolaylık versin.

sevimli4177 gündüz uykumuz iyi de gece uykumuz aşırı bolunuyordu geniz eti sebebiyle. İnşallah o da düzelir. Stres yapma gündüz az uyuyorsa gece erken yatar bu da iyi bişey.

Kızlar vitamin konusunda bizim doktor da pek onermiyor aralikli olarak yılda birkaç şişe diyor sadece.

Zamana bırakmak en iyisi. İnşAllah siz de ameliyatsız ilaçla atlatırsınız.

Sabah 10 kadar yatınca uykusunu mu alıyo acaba 8 de kaldırsan bence uyur öğlen

Bizde oglen uykusunu tarihe gomduk uyumuyor .Sabah erken kalksa bile yatmiyo erken

iyi yapmışsın canım kendimize cidden bakmıyoruz.

maşallah kerem kuzusuna. mira aşırı yemek seçmeye başladı. brokoliyi fln ağzına almıyor. bide hiç bi zman çok iştahlı olmadı o yüzden de yiyim diye çok heveslenmiyor sanırım :)

maşallah canım aferin kuzuya. ya dediğim gibi bu konuda benim çalışıyor olmamın etkisi var. bakalım bu ara hızlandıracağım artık.

benim cadı da kısa çorap varsa kesin çıkarır ama ben kilotlu giydiriyorum hep sadece onla duryor evde genelde :)

ay canım bizim bir tanıdığın oğlu asla yeni bişey aldırmazdı. kadın artık aynılarının büyüklerini alıp kandırmaya çalışıordu. ayakkabıdan tut her şey ya. ne kadar uğraştılar

Ciktik.canim cok sukur. Dunden beri oksuruk basladi simdi, ne diyim bu olsun derdimiz.
Sanada cok gecmis olsun, insallah ilacla sifana kavusursun. Gececek insallah, Rabbim buyuk

Ah canim aynen aslinda heryer ayni ama.yinede bazilari isteyince becerebiliyor demekki iyi olmayi.
Cok sukur geldik evimize, 3.antibiyotik bugun.bitti bakalim insallah iyi gelmistir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…