- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.181
Benimki de ayni. Bastan vermemkle hata ettik sanirim. Ve hala hataya da devam ediyoruz. Aslinda 8 9 aylarda yogurt vs koyuyodum onune yiyordu. Ne zamanki mama sandalyesini reddetti ondan beridir boyle. Bazen yiyor kendim yicem diyo 2 3 kasik agzina aliyo gerisi tabak ve agiz disinda heryere iniyor benim de icim rahat etmiyor. Ama bu yedirme durumundan da sıkıldım tabi. Fakat kendimin onue gecemiyorum. Ben yedirirsem daha bi sipsak oluyor ya ondan sanirim.ya kızlar size bişey soracağım kuzularınız kendi yemek yiyor mu? benim kız meyveyi fln yiyor ama onun dışında bir çok şeyi kendi yemiyor. hadi akşam yemeğinde neyse sevdiği bişeyse bi çatal o bi çatal ben gibiyiz ama kahvaltı da asla kendi yumurtasını fln yemez. sadece zeytini yiyor :) geç mi kaldım sizce
Iyi etmissi cnm. Hastalik surecinde iyice dusuyor depolar zaten baktir bi.Test yapmadi .. Sadece kisin vermeni oneririm dedi. Zaten hastalikla birlikte istahi gitti iyice suzuldu .toparlasin diye veriyorum ben de ..
Evet bizlerin de kullanmasi lazim. Benim sira detayli kan tahlilinde. Haftaya ona randevu aldim. Kendime bakmadim hic.degerlerim kesin berbattir.
Kerem genelde kendi yiyiyor. Arada benim de tuttugum oluyor. Corba vs gibi.
Kahvaltida hala zeytin ve peynir tuketmiyor. Buna cok takiyorum.umarim ilerde alisir yine zeytini cok severdi cunku.
Bence gec kalmis degilsin. Yavas yavas kendi basina yemeye baslattir.
Kirli camasir miGec degil canim ama ver biran once alissin yoksa onada zor gelir yemesi.
benimki corba yogurt dahil hepsini kendi yiyor .tubaa1 imin keremi gibi onlukte takmaz :) ya bide bir haftadir kirli kiyafet takintisi var .asla kirli kiyafetini cikattirmiyor neyse ben bir sekilde cikariyorum alip kokluyor sariliyor oyle camasir sepetine atiyor .heleki gun icinde sepette gorsun geri giydiriyor corapta dahil.
Acaba daha neler gorcez kizlar
Canım tabiki hiçbir şey için geç değil. Bizimkinin canı isterse kendi istemezse ben veriyorum. Rabbim çocuklarımıza bol iştah versin. Yemeyen çocuk çok zor. Bizim iştahımız da 2 kavanoz harnup pekmezini, kahvaltı sonunda ekmeğe banarak yedikten sonra biraz yerine geldiya kızlar size bişey soracağım kuzularınız kendi yemek yiyor mu? benim kız meyveyi fln yiyor ama onun dışında bir çok şeyi kendi yemiyor. hadi akşam yemeğinde neyse sevdiği bişeyse bi çatal o bi çatal ben gibiyiz ama kahvaltı da asla kendi yumurtasını fln yemez. sadece zeytini yiyor :) geç mi kaldım sizce
Ahh canım karınlarıda ağrır.hastalıkda geçmez tabi.ayaktan alıyolar hep soğuğu.Kirli camasir mi
Ayy cok komiksin yagmurcum. Bunlar bir alem zaten.
Defne de tam tersi azicik kirlensin hemen cikariyor.
tubaa1 cnm defne ye de asla corap giydiremiyorum. Ne soket ne kilotlu. Ikisi de sadece disari cikarken giyiliyor. Eve geldigi gibi de hepsini cikariyor. Hastaliginin gecmemesinin bas nedeni bu zaten. Bazen tayt pijama da giymiyor. Hergun bagiris cagiris valla bitiriyor beni. Ben giydiriyorum o odasina gidip kapiyi kapatip cikariyor. Bugun 4 kez yaptik bunu. Napicam bilmiyorum.
İnşallah ilaçla iyi olur canım.rabbim sağlık versin.
Doktor duphalac ı sürekli kullanma alışkanlık yapar demişti.gerçi bize hiç fayda etmedi.günde ne kadar veriyosun.bir kez veriyorum aç karnına.az mı veriyorumda fayda etmediki?
Acilmadi cnm. Dun dr.a goturdum. Hersey temiz diyor. Baska sprey ve bir de alerji surubu verdi. Oksuruk olursa yine getir dedi.
Geniz eti buyumesi mi var sizde? Defnede de horlama var dogdugundan beridir. 2yasa gelince detayli muayene yapariz demisti daha gelisim devam ediyor diye. Dun sordum bi kbb ye yonlendirim siz dedi. Sizin sikayet neydi?
Teşekkürler kızlar.
Zamana bırakmak en iyisi. İnşAllah siz de ameliyatsız ilaçla atlatırsınız.Teşekkürler kızlar.
Amin inşaallah.
Fermante gece uykusu çok aşırı bölünüyor burnu tikaniyor uyanıyor,horlama,hirlama oluyordu. Film çekildi öyle emin olundu.
Tuba bence az veriyorsun canım ben günde 3 kez 5 ml veriyordum prospektifinde başlangıç dozundan sonra 5-10 arası verebilirsiniz diyordu hatta.
G GCA bende Tuba gibi omlet yapıp boluyorum çatalla bazen de eliyle ekmekle kendi yiyor. Pilav falan döke saça biraz.. bence geç değil ya birkaç aya zaten her şeyi ben yapicam dicekler.
Donukpudram peynirli,kaşarlı omlet yapsan yine yemez mi acaba? Ben hep öyle yapıyorum. Hatta birkaç gündür kabak ve kaşarlı yapıyorum.
Mamburcum bugün aklımdan gectin dedim bu kız yine kayboldu baya baya yogun herhalde. Allah kolaylık versin.
sevimli4177 gündüz uykumuz iyi de gece uykumuz aşırı bolunuyordu geniz eti sebebiyle. İnşallah o da düzelir. Stres yapma gündüz az uyuyorsa gece erken yatar bu da iyi bişey.
Kızlar vitamin konusunda bizim doktor da pek onermiyor aralikli olarak yılda birkaç şişe diyor sadece.
Sabah 10 kadar yatınca uykusunu mu alıyo acaba 8 de kaldırsan bence uyur öğlenArkadaşlar uyku ile aranız nasıl? Bizim emmeyi bıraktıktan sonra kötüleşmişti şimdi kangren oldu. Öğle uykusu diye bir şey yok. Gece 11-12 de uyuyup sabah 10 gibi kalkıyor bir daha uyku yok. Bugün erken uyutayım dedim. 8.30 tan 9.30 a kadar zor uyudu. Bütün şartellerim atık
Bizde oglen uykusunu tarihe gomduk uyumuyor .Sabah erken kalksa bile yatmiyo erkenArkadaşlar uyku ile aranız nasıl? Bizim emmeyi bıraktıktan sonra kötüleşmişti şimdi kangren oldu. Öğle uykusu diye bir şey yok. Gece 11-12 de uyuyup sabah 10 gibi kalkıyor bir daha uyku yok. Bugün erken uyutayım dedim. 8.30 tan 9.30 a kadar zor uyudu. Bütün şartellerim atık
Neyseki yalnız değilmişizBizde oglen uykusunu tarihe gomduk uyumuyor .Sabah erken kalksa bile yatmiyo erken
buna D vitamini de dahil mi? Eksikliği uykusuzluk yaparmış. Kullanmayı düşünüyorum.Vitamin ' i bir kac Dr. danistim hepsi de kullanma dedi. Aldigi besinlerden alsin dedi.
Test yapmadi .. Sadece kisin vermeni oneririm dedi. Zaten hastalikla birlikte istahi gitti iyice suzuldu .toparlasin diye veriyorum ben de ..
Evet bizlerin de kullanmasi lazim. Benim sira detayli kan tahlilinde. Haftaya ona randevu aldim. Kendime bakmadim hic.degerlerim kesin berbattir.
Kerem genelde kendi yiyiyor. Arada benim de tuttugum oluyor. Corba vs gibi.
Kahvaltida hala zeytin ve peynir tuketmiyor. Buna cok takiyorum.umarim ilerde alisir yine zeytini cok severdi cunku.
Bence gec kalmis degilsin. Yavas yavas kendi basina yemeye baslattir.
Canım benim oğlum ben dahil kimsenin elinden hiç bir şey yemez içmez.hep kendisi yiyor.çorba içerken önlük de takmaz döke saça içer.
Sabah omlet yaparım genelde bölerim parçacıklara peynırıde öyle koyarım kendi yiyo.geç değil ama artık alışsın kendisi yemeye.
Önceden hiç doymuyo gibi gelirdi artık alıştım.
Bu arada çorapta giymiyo artık.ev sıcak ama yinede içime sinmiyo.inşallah üşütmez.kilotlu çorapta giydirmek istemiyorum yakar diye
Kaşık kullanamıyor döküyo çatalla da bi batırıyo 3 eliyle yiyo bende yemek yedirmeyi seviyorum herhalde önüne de çok koymadım aslında
Gec degil canim ama ver biran once alissin yoksa onada zor gelir yemesi.
benimki corba yogurt dahil hepsini kendi yiyor .tubaa1 imin keremi gibi onlukte takmaz :) ya bide bir haftadir kirli kiyafet takintisi var .asla kirli kiyafetini cikattirmiyor neyse ben bir sekilde cikariyorum alip kokluyor sariliyor oyle camasir sepetine atiyor .heleki gun icinde sepette gorsun geri giydiriyor corapta dahil.
Acaba daha neler gorcez kizlar
Selam kızlar.
Nasılsınıztutkku çıktınız mi hastaneden?
@wakewake @DonukPudra nasıl oldunuz?
fermante açıldı mi Defne nin burnu?
tubaa1 bizde şurup ise yaradı önceki gun güzel yaptı ama ben akıllı düzeldi diye şurubu kestim. Ve iki gündür yapmiyor aciyo diyip sıkıyor. Yine aynı oldu galiba
Biz de doktordan geldik KBB'den. geniz eti iyice buyumus.
Siz seçin ister cerrahi yapalım ister ilaçla bı sure daha deneyelim dedi.
Biz de ilaç dedik bakalım hayırlısı inşaallah ameliyata gerek kalmaz.
G GCA möller ne canım.
Biz vitamin falan kullanmıyoruz epeydir kızlar siz kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız isimlerini yazar mısınız?
Selam kizlar
Hanidir ugrayamadim .son sinav haftasi ve yorgunluk bikkinlik zor adapte oluyoruz artik.en azindan ben@tubaa1 siz nasilsiniz bittimi sinavlar?
tutkku gecmis olsun tekrardan canim ah ben hastane politikalarini bizzat canim yanarak ogrendim.izmirin gobeginde sifa hastanesi yuzunden buyuk kizimi kaybediyordum uzme canini heryer ayni kazara yasiyoruz diye bosuna demiyorlar simdi iyisiniz insallag eve ciktinizmj?
@DonukPudra @wakewake siz nasil oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?