2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
O Ertuğrul işte yeni bişey giymek istemiyor babasıyla biz resmen tiyatro yapıyoruz evde aa ne kadar güzel bişey üstündeki resmî gördün mü rengine baksana nasıl yakıştı aman allahım yaniii herşeyi bi olay

Amann Allah'ım bunu okuduktan sonra bende sartel attı ay pardon konunuza lönk diye girdim selam kızlar 2016 kasım annesiyim :))bakayımm seneye biZi neler bekliyor dedim deee cidden emzirmeyi bırakınca kötü mü oldu uykular ???? Yani ben emZirmeyi kesince uyuyacağım umuduyla yaşıyorum da (

Kasım annesiysen her şeye hazır ol canım. Her çocuk aynı değil ama bu Kasım bebeleri cidden zor çocuklar . Bi de bizimki akrep. Ne laflar ne hareketler ne tripler. Biz emmeyi bırakınca uyku kesintisiz oldu, bu güzel haber . Kötü olan öğle uykumuz arada kaynadı. Tabi bunda kış olmasının da rolü olduğunu düşünüyorum. Güle güle büyüt bebeğini

Teşekkür ederim canım sizlerde sağlıkla büyütün inş bizim şuan gece uykumuz neredeyse hiç Yok öğlenleri de işte 2 saat uğraşmayla anca anlaşılan sorunlar bitmiyor şekil değiştiriyor

Se
Selam
Uyku konusu karisik tabi. Kimi zaman duzeliyor kimi zaman eskiye donus yapiyor.
Ama simdiden gece beslenmesini kesersen alisma sureciniz hizlanabilir. Cok umutlanma yine de tabi

Hayirli cumalar kizlaar

Oksuruk icin tekrar ciktik, evde bas ederiz dedik ama olmadi damla verdi bakalim. Birkerde vermisti memnundum insallah iyi gelir yine.
Oksururken bogazinin alt taraflarini tutuyor eliyle aciyor cok belli / aklima gelmedi neresiydi orasi /

Kıyamam canım benim.
benimde öksürüğüm geçmiyo çok ağrıyo.gündüz iyi gece başlıyo öksürük.oğlan uyanacak diye rahatça öksüremiyorum bile.gece 3 dü daha oturuyodum.başım çatlıyo.

Cok fena ya cidden, tek anladigim varsa gececegi zaman o zaman geciyor.
Dun neler neler vermedim ceviz cayi,zencefilli cay,balli sut bilmem ne ek olarak surupts iciyordu yok oksure oksure artik bir hal oldu yavrum.

Insallah seninde gecer hemen. Bilmiyorum denemisligin varmi ama annem bize cok oksurmeye baslayinca mesela gece, toz seker yedirirdi rahatlatirdi.
Bi dene istersen belki rahatlatir biraz

Denerim canım saolasın.

Merhaba kızlar yazmıyorum ama hep okuyorum benim kızımda konuşması çok güzel, gece uykusu iyidi son azılar biraz bozdu öğlen 45 dk 1 saat arası uyuyor, yatırmaya ikna uyutmada bi o kadar zaten. İştahsız. Masal anlatarak vs biraz ben yediriyorum. Kendine bıraksam 1 tatlı kaşışı yiyor, hemen doydum. Bide size şunu gösteriyim, kızımın saçından kolye yaptı teyzesi, çok hoş bir anı oldu bize. anne sütü, bebek saçı vs. Çok güzel şeyler yapıyor yeni olduğu içinde çok uygun fiyatlardan başlıyor 75 tl gibi, linkini atmadım, ama isteyen olursa yazarım tabi.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz...
Begendim ama yazamadim.. Tempo devam ..

Tubaa pastil at agzina arada. Oksuruk ne fena .

Hepinizi opuyorum.
Aa bir de giyinmeyenlerden biri de Kerem. Zibinla takilmak istiyor..

Sevgili kv gore de yelek ! Giymedigi icin hasta oluyor hep
Ben cocuga kisin kazak giydirmeyen insanim terliyor diye
Ev kaloriferli surekli hareket halinde zaten. Bir de yelek

Yelek Ördü mü

Halbuki hastalık terleyip soğumaktan oluyo.sen ılıman bir şehirdesin bizim burda otursan kaban giydirir heralde..ben bile evin içinde kazak yelek giydirmiyorum switle dolanıyo.sadece dışarı çıkarken giydiriyorum.heeeee de geç canım..

Selam kızlar
Soranlar olmuş alıntı yapamadım sağolun
Daha iyiyiz şükür ama cidden ağır atlattık bu sefer
Bir daha hiçbiri hasta olmasın lütfen
Yemek konusu bizde de kötü hiç iyi olmadı aslında
Hep bir kısır döngü gidiyor hep çorba hep çorba sabah kahvaltı da sorun
Biraz daha büyüyünce yer diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…