- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.201
O Ertuğrul işte yeni bişey giymek istemiyor babasıyla biz resmen tiyatro yapıyoruz evde aa ne kadar güzel bişey üstündeki resmî gördün mü rengine baksana nasıl yakıştı aman allahım yaniii herşeyi bi olayay canım bizim bir tanıdığın oğlu asla yeni bişey aldırmazdı. kadın artık aynılarının büyüklerini alıp kandırmaya çalışıordu. ayakkabıdan tut her şey ya. ne kadar uğraştılar
Amann Allah'ım bunu okuduktan sonra bende sartel attı ay pardon konunuza lönk diye girdim selam kızlar 2016 kasım annesiyim :))bakayımm seneye biZi neler bekliyor dedim deee cidden emzirmeyi bırakınca kötü mü oldu uykular ???? Yani ben emZirmeyi kesince uyuyacağım umuduyla yaşıyorum daArkadaşlar uyku ile aranız nasıl? Bizim emmeyi bıraktıktan sonra kötüleşmişti şimdi kangren oldu. Öğle uykusu diye bir şey yok. Gece 11-12 de uyuyup sabah 10 gibi kalkıyor bir daha uyku yok. Bugün erken uyutayım dedim. 8.30 tan 9.30 a kadar zor uyudu. Bütün şartellerim atık
Kasım annesiysen her şeye hazır ol canım. Her çocuk aynı değil ama bu Kasım bebeleri cidden zor çocuklar . Bi de bizimki akrep. Ne laflar ne hareketler ne triplerAmann Allah'ım bunu okuduktan sonra bende sartel attı ay pardon konunuza lönk diye girdim selam kızlar 2016 kasım annesiyim :))bakayımm seneye biZi neler bekliyor dedim deee cidden emzirmeyi bırakınca kötü mü oldu uykular ???? Yani ben emZirmeyi kesince uyuyacağım umuduyla yaşıyorum da(
Teşekkür ederim canım sizlerde sağlıkla büyütün inş bizim şuan gece uykumuz neredeyse hiç Yok öğlenleri de işte 2 saat uğraşmayla anca anlaşılan sorunlar bitmiyor şekil değiştiriyorKasım annesiysen her şeye hazır ol canım. Her çocuk aynı değil ama bu Kasım bebeleri cidden zor çocuklar . Bi de bizimki akrep. Ne laflar ne hareketler ne tripler. Biz emmeyi bırakınca uyku kesintisiz oldu, bu güzel haber . Kötü olan öğle uykumuz arada kaynadı. Tabi bunda kış olmasının da rolü olduğunu düşünüyorum. Güle güle büyüt bebeğini
SelamAmann Allah'ım bunu okuduktan sonra bende sartel attı ay pardon konunuza lönk diye girdim selam kızlar 2016 kasım annesiyim :))bakayımm seneye biZi neler bekliyor dedim deee cidden emzirmeyi bırakınca kötü mü oldu uykular ???? Yani ben emZirmeyi kesince uyuyacağım umuduyla yaşıyorum da(
Selam kizlar hayirli cumalar.
Hastalar nasil oldunuz bakim?
Hayırlı cumalar canım..Selam kizlar hayirli cumalar.
Hastalar nasil oldunuz bakim?
Kıyamam canım benim.Hayirli cumalar kizlaar
Oksuruk icin tekrar ciktik, evde bas ederiz dedik ama olmadi damla verdi bakalim. Birkerde vermisti memnundum insallah iyi gelir yine.
Oksururken bogazinin alt taraflarini tutuyor eliyle aciyor cok belli / aklima gelmedi neresiydi orasi/
Kıyamam canım benim.
benimde öksürüğüm geçmiyo çok ağrıyo.gündüz iyi gece başlıyo öksürük.oğlan uyanacak diye rahatça öksüremiyorum bile.gece 3 dü daha oturuyodum.başım çatlıyo.
Denerim canım saolasın.Cok fena ya cidden, tek anladigim varsa gececegi zaman o zaman geciyor.
Dun neler neler vermedim ceviz cayi,zencefilli cay,balli sut bilmem ne ek olarak surupts iciyordu yok oksure oksure artik bir hal oldu yavrum.
Insallah seninde gecer hemen. Bilmiyorum denemisligin varmi ama annem bize cok oksurmeye baslayinca mesela gece, toz seker yedirirdi rahatlatirdi.
Bi dene istersen belki rahatlatir biraz
D vitamini bebek Ken kullandik.inek sutune gecince biraktik biz .inek sutu d vitaminli burda zaten Dr. Kulanmaya gerek yok dedi.Neyseki yalnız değilmişiz
buna D vitamini de dahil mi? Eksikliği uykusuzluk yaparmış. Kullanmayı düşünüyorum.
Yelek Ördü müMerhaba arkadaslar nasilsiniz...
Begendim ama yazamadim.. Tempo devam ..
Tubaa pastil at agzina arada. Oksuruk ne fena .
Hepinizi opuyorum.
Aa bir de giyinmeyenlerden biri de Kerem. Zibinla takilmak istiyor..
Sevgili kv gore de yelek ! Giymedigi icin hasta oluyor hep
Ben cocuga kisin kazak giydirmeyen insanim terliyor diye
Ev kaloriferli surekli hareket halinde zaten. Bir de yelek
Halbuki hastalık terleyip soğumaktan oluyo.sen ılıman bir şehirdesin bizim burda otursan kaban giydirir heralde..Merhaba arkadaslar nasilsiniz...
Begendim ama yazamadim.. Tempo devam ..
Tubaa pastil at agzina arada. Oksuruk ne fena .
Hepinizi opuyorum.
Aa bir de giyinmeyenlerden biri de Kerem. Zibinla takilmak istiyor..
Sevgili kv gore de yelek ! Giymedigi icin hasta oluyor hep
Ben cocuga kisin kazak giydirmeyen insanim terliyor diye
Ev kaloriferli surekli hareket halinde zaten. Bir de yelek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?