2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yelek Ördü mü
Yok sadece konusur kendileri

Diyorum da her seferinde ayni muhabbet denk gelince.
bu da kafa ..

Çocuklar hastalanınca huy değiştirir derler. Geçicidir annesi sıkı sarıl bırakma. Büyüyorlar günden güne. İşe gidiyorsan özlediği için yapıyordur. Anaya geçiyor nazları

Çocuklar hastalanınca huy değiştirir derler. Geçicidir annesi sıkı sarıl bırakma. Büyüyorlar günden güne. İşe gidiyorsan özlediği için yapıyordur. Anaya geçiyor nazları
Huy degisme olayi bizde de oldu ya. En son gastaliktan sonra gunduz uykusu tam duzeldu derken yine bozuldu surekli yaninda miyim diye kontrolde.

fermante DonukPudra
Hstaliktan sonra huy degistirmede yalniz degilsinizz.. mutfaktan oturma odasina gecerken bile kucak istiyor bazen :)
Ama ben hastanede korktuguna oyle yapiyodur diyorum artik, tek guvendigi kisi bendim orda haliyle bana sardi. Ilk defa bukadar huy degistiriyor zaten kesin o yuzdendir diyorum bende.
Cani sag olsun tasirim , yeterki iyi olsunlar gercekten ya

Yalnız değilmişim valla bende şaşırdım kaldım durduk yere ağlıyo neye ağladığını kendi de bilmiyor bence boyama die boya veriyorum 2 sn sonra bi ağıt gözünden yaş gelerek neoldu yok hiçbirşeyle ikna da olmuyo o an Ben de oturup ağlamak istiyorum

Kızlar benim oğluş da ninni duyduğu zaman başlıyo ağlamaya..anneeee diye sarılıp ağlıyo.önceden ninnisiz uyumazdı şimdi ağlıyo..duygusal oğluşum benimayrıca bu saat oldu oturuyoruz akşam yarım saat kadar uyudu.şimdi oturuyo iyimi

Bizde de var aglama huyu off .niye agladigini da bilmiyo kendisi . korkuyorum apartmandakiler sosyal hizmetleri ariyacaklar

Yalnız olduğunu bilmemek ne güzelmiş.. Hunililer grubu
Bazen istediği birşey olmasin bir de dudak büküp ağlıcam ben diyor ...neden diyorum cevap yok. Numaradan uhu falan yapıyor Tamam ben sakinlesene dek beklerim diyorum.
Ama sebepsiz ağlama berbat. Geçen ise giderken çapraz komşu çıktı kapıya asansör gelene dek ..çok utandık eşimle.bir de çocuk yetiştirmek zahmetli biraz dimi dedi.yaşı 65 lerde.
Bi yapan pişman bir de yapmayan diyecektim

Ya meleğim benim

Günaydın kızlar nerdeyse herkes hastalık atlatmis. Bizde ailecek geçirdik kızım daha hafif atlattı çok şükür. Yasadigimiz şehirde Domuz gribi varmış toplu yerlere girmemeye çalışıyoruz eve tikildik biraz ama napalım.
Kızlar ben kızıma tavuk vermiyorum pek sevmiyor zaten ama yemesi lazım güvenilir bi yerde bulamadım organik satan. 2 günde bir koftesini yiyor. Yemek konusunda tikandim geçen yıl kereviz çorbası yapiyordum yiyordu bu sene daha anlıyor sanirim tatlari

Evet cnm seciyor benim kizim da aynen. Ben de cok ustelemiyorum. Farkli sekillerde yapabilirsem yapiyorum yiyor yoksa o da kaliyor.

Oyy kızlar yaa nerelere gideyim ben
Bu seferde ben hasta oldum grip oldum ya ilaçta kullanamıyorum
Yine oğluma geçecek ve biZ uzun süre hasta olucaZ
Canım geçmiş olsun.. Oğluna geçmez inşallah..
Bizim de öyle oldu 3muz arasında resmen. 2 aydır hastalık döndü..
Oğluna umca ver doktora danış.inş geçmez bu sefer ona.

Kizlar peki baska bir yere gittiginizde nasil davranislari sizinkilerin?
Bizimki zaten cekingen,utangac duruyordu simdi hastaneden sonra iyice garip oldu. Babanne anneanneye bile gitsek eve gidelim diyor. Agliyor. Bir zaman sonra anca alisiyor.Neden boyle oldu bilmem cok uzuluyorum .

Baska cocuklarla iyi anlasir, ama diyelim elinden biri oyuncagini aldi asla geri almak icin cabalamaz direk aglamaya baslar.
Birtane var zaten habire cocugumun elinde ne gorse alir inadina yaparmis gibi. Ver desen vermez, beninkine aglama iste desen vermeyince daha bi aglar. Resmen arada kaliyorum.
Nasipse ana okuluna gidince ne yapacak hiiic aklim almiyor

Kalabalik aileyiz , yaşitlari desen var hep birlikteler hani yalniz duruyor hep desem anlarim icine kapanir ama neden boyle bilmiyorum

wakewake cok gecmis olsun canim, insallah bulasmaz oglusa.
Geceleri bari baska odada uyuma.imkanin varsa uyusan?
Gunduz sık sık havalandiriyoruz ama gece hep ayni havayi soluyor .
Maske takiyomusun bilmem ama oda baya koruyor aslinda

L Limonice hastaliktan sonra iyice degisiyor yemek yemek mevzusu gercekten.
tavugu koylerden buluyoruz,satan varsa aliyoruz.
Zaten 1,2 ay yetiyor alinca.
Tavuklu kofte nette gordum ama denemedim daha guzel oluyormu bende yapayim ne pisirecegimi artik hic bilmiyorim

tutkku bence hastanede kalmaktan kaynaklı o . biraz zaman verin. Başka yerde de yalnız kalacağı endişesi taşıyor olabilir...

Oyuncak konusunda da yapısı çekingen olabilir. Fakat şuan idrak edemiyorlar. Seneye daha farklı olacaklar. Üzülme kendini savunur. Daha doğrusu savunmayı öğrenecek hale gelir..

Şimdi ortamda anne baba var .onlar alır bana geri verirler oyuncağı algısı yaşıyor olabilir.. Tek olduğunda böyle olmayacak ..

Oyy kızlar yaa nerelere gideyim ben
Bu seferde ben hasta oldum grip oldum ya ilaçta kullanamıyorum
Yine oğluma geçecek ve biZ uzun süre hasta olucaZ
Canım benim ya çok geçmiş olsun. Bol ıhlamur limon tüket. Zencefil de çok iyi bağışıklığı güçlendirir ama hamilelikte kullanılır mı emin değilim. Oğluna da geçmeyecek inşaAllah bünyesi o virüse alışık. Güzel düşün güzel olsun. Rabbim başka dert keder vermesin
Fıtraten sakin olabilir. Hastalık da etkilemiştir mutlaka, yaşadıkları kolay değil. Mesela benim büyük kızım çok sakin enseye vur ekmeğini al misali. Ama şimdi(5. Sınıfta) kendini güzel savunuyor. Ufaklıksa tam tersi bir oyuncak için kendini parçalar sonuna kadar mücadele eder. Aynı anadan ama çok farklılar. Ki aynı ayda doğdular. Tabi burçları farklı

Ah bizsiz olusunu dusunemiyorum ki.. ne uzulur,nasil bas eder diye icimde ne firtinalar kopuyor :)

Yani aslinda ben oyleyim, kimseye hayir diyemeyen, kimseyi kiramayan ama kendim uzulen tarafim. Bana cekmis herhalde ama elimden gelse bu huyunu bana cektirmesem ne iyi olur.
Buyudukce dedigin gibi degisiyorlar aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…