2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kızlar.
İki gündür giremedim yogunluktan.
Nasılsınız?

tutkku canım bence kısa bı zaman sonra geçer. Hastane psikolojisini atsın da çocum.. Bizde de aynısı biri elinden oyuncağı aldığı zaman almaya ugrasmiyor ağlayarak benden yardım bekliyor. Çok sinir oluyorum. Hatta geçen memlekete gittiğimizde ağlayacak raddeye getirdi.
Sürekli ağlıyor onu al da bana ver diyor. Ben de nasıl yapım onlar da çocuk. Hem öyle alıştırmak da istemiyorum. Yorulmustum sürekli arada kalmaktan. Git kendin al diye yüreklendindirmeye çalışıyordum
wakewake geçmiş olsun canım. İnşaallah kolay atlatirsin.

Sağolun kızlar geçecek bir şekilde inşallah
Kendimi sorun etmiyorum da göktug daha yeni atlattı hastalığı o hasta olmasın onla uğraşması daha zor oluyor ama sanırım ona da geçiyor hapşırıp duruyor çünkü
Napsam peditus versem mi kızlar iyice gelmesin diye

Ver canım o zaman. Sabah akşam..
İnş atlatırsınız bağışıklık düşük şuan. Bal ıhlamur takviye yap yine .
Geçsin gitsin

İyi pazarlar herkese nasilsiniz..
Resmen kar soğuğu var burda.
Sabah dışarı cikacaktik. Hadi dedik oglen çıkalım şimdide akşama doğru diyoruz
Biz yeni geldik canim icim acildi hastaliklardan bayadir cikamiyodum.kavaltiya gittik ordan avm ye.tabi kendime bisyeler bakicaktim saolsun kerem bey oyun yerlerinden ayrilmadi iki uc magza anca girebildim kizim biseyler aldi ben kaldim yinee

Biz yeni geldik canim icim acildi hastaliklardan bayadir cikamiyodum.kavaltiya gittik ordan avm ye.tabi kendime bisyeler bakicaktim saolsun kerem bey oyun yerlerinden ayrilmadi iki uc magza anca girebildim kizim biseyler aldi ben kaldim yinee
Biz gidemedik.daha doğrusu arabaya dek geldik. Eşim bebek arabasını almak için eğilince beli kilitlendi zar zor eve geri çıkardım .. Şimdi merhemlerim yatıyor.

Bir söz var çok severim. Tanrı'yı güldürmek istiyorsan O'na planlarından bahset diye ...aynen öyle oldu.

Tuhh canim..ya..bel agrisi cok zor ceken bilir..
ne guzel dogru bir soz soyledin.bunda da vardir bir hayir.

Ya geçmiş olsun
Bi hastayı iyilestirdin kendine bakamadan öbürü hastalandı iyi mi ://
Allah acil şifa versin canım.

Çok geçmiş olsun. Bel ağrısı da çok kötü. İnşAllah bir an önce iyileşir. @Mavisu27 nin dediği gibi biri bitmeden biri başladı. Zaten hep öyle oluyor. Ne diyelim Mevlam dermansız dert vermesin

Tuhh canim..ya..bel agrisi cok zor ceken bilir..
ne guzel dogru bir soz soyledin.bunda da vardir bir hayir.

Çok geçmiş olsun. Bel ağrısı da çok kötü. İnşAllah bir an önce iyileşir. @Mavisu27 nin dediği gibi biri bitmeden biri başladı. Zaten hep öyle oluyor. Ne diyelim Mevlam dermansız dert vermesin

Sagolun çok teşekkürler.. Bel ağrısı geçen sene ben de ne çekmiştim.. İnş toparlar eşim de ..
Mavisu aynen öyle oldu. Sırtlarım dökülüyor ama mecburiyet..
Gerçekten annemi anne olunca daha iyi anladım.kadın olarak da anne olarak da...
Rabbim beterinden korusun.

Ay çok geçmiş olsun tuh

Soguk havada kararsiz kalip cikmak istemeyenler :) gecen hafta burasi -30 kadar dustu ,bubhafta daha iyidi -10 ,_20 arasi tabikide lisayla disari ciktik, bir gun kahve icmeye, birgun kutuphaneye ,gittikyurume mesafesinde 10 dk. bu hafta dahada iyi -5 0 arasi olucak Eve girmicez

Oyy o ne soğuk öyle. Dikkat edin kirpikleriniz donup düşmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…