- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.241
Keşke örseEfira38 DonukPudra yelek meselesine ne güldüm
Aşk olsun dönük pudra kadincagiz emek emek örmüs bı giydirmiyorsun
Ver canım o zaman. Sabah akşam..Sağolun kızlar geçecek bir şekilde inşallah
Kendimi sorun etmiyorum da göktug daha yeni atlattı hastalığı o hasta olmasın onla uğraşması daha zor oluyor ama sanırım ona da geçiyor hapşırıp duruyor çünkü
Napsam peditus versem mi kızlar iyice gelmesin diye
Biz yeni geldik canim icim acildi hastaliklardan bayadir cikamiyodum.kavaltiya gittik ordan avm ye.tabi kendime bisyeler bakicaktim saolsun kerem bey oyun yerlerinden ayrilmadi iki uc magza anca girebildim kizim biseyler aldi ben kaldim yineeİyi pazarlar herkese nasilsiniz..
Resmen kar soğuğu var burda.
Sabah dışarı cikacaktik. Hadi dedik oglen çıkalım şimdide akşama doğru diyoruz
Biz gidemedik.daha doğrusu arabaya dek geldik. Eşim bebek arabasını almak için eğilince beli kilitlendiBiz yeni geldik canim icim acildi hastaliklardan bayadir cikamiyodum.kavaltiya gittik ordan avm ye.tabi kendime bisyeler bakicaktim saolsun kerem bey oyun yerlerinden ayrilmadi iki uc magza anca girebildim kizim biseyler aldi ben kaldim yinee
Tuhh canim..ya..bel agrisi cok zor ceken bilir..Biz gidemedik.daha doğrusu arabaya dek geldik. Eşim bebek arabasını almak için eğilince beli kilitlendizar zor eve geri çıkardım .. Şimdi merhemlerim yatıyor.
Bir söz var çok severim. Tanrı'yı güldürmek istiyorsan O'na planlarından bahset diye ...aynen öyle oldu.
Ya geçmiş olsunBiz gidemedik.daha doğrusu arabaya dek geldik. Eşim bebek arabasını almak için eğilince beli kilitlendizar zor eve geri çıkardım .. Şimdi merhemlerim yatıyor.
Bir söz var çok severim. Tanrı'yı güldürmek istiyorsan O'na planlarından bahset diye ...aynen öyle oldu.
Çok geçmiş olsun. Bel ağrısı da çok kötü. İnşAllah bir an önce iyileşir. @Mavisu27 nin dediği gibi biri bitmeden biri başladı. Zaten hep öyle oluyor. Ne diyelim Mevlam dermansız dert vermesinBiz gidemedik.daha doğrusu arabaya dek geldik. Eşim bebek arabasını almak için eğilince beli kilitlendizar zor eve geri çıkardım .. Şimdi merhemlerim yatıyor.
Tuhh canim..ya..bel agrisi cok zor ceken bilir..
ne guzel dogru bir soz soyledin.bunda da vardir bir hayir.
Çok geçmiş olsun. Bel ağrısı da çok kötü. İnşAllah bir an önce iyileşir. @Mavisu27 nin dediği gibi biri bitmeden biri başladı. Zaten hep öyle oluyor. Ne diyelim Mevlam dermansız dert vermesin
Ay çok geçmiş olsun tuhBiz gidemedik.daha doğrusu arabaya dek geldik. Eşim bebek arabasını almak için eğilince beli kilitlendizar zor eve geri çıkardım .. Şimdi merhemlerim yatıyor.
wakewake umarim daha iyisindir.
Oyy o ne soğuk öyle. Dikkat edin kirpikleriniz donup düşmesinSoguk havada kararsiz kalip cikmak istemeyenler :) gecen hafta burasi -30 kadar dustu ,bubhafta daha iyidi -10 ,_20 arasitabikide lisayla disari ciktik, bir gun kahve icmeye, birgun kutuphaneye ,gittikyurume mesafesinde 10 dk. bu hafta dahada iyi -5 0 arasi olucak Eve girmicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?