- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.261
Kuzum benim bir an önce çıksınlar da rahatlayın inşAllah artık3 veya 4 azi disi ayni andaa cikmak ne demek ya
Yavrumu ilk kez boyle goruyorum, yere yere atiyor kendini. Can acisina bizi tirmaliyor, isiriyor.
Ne istedigini asla bilmiyor.
Su disleri cikarip bi rahatlasalardi ya.
Birde su jeller var ya disler icin, onlardan aksam kendimede surdum 20lik disim tam cikamamisti agriyordu 5dk icinde nasil rahatlatti. Demekki bazilari iyi geliyormus
Kuzum benim bir an önce çıksınlar da rahatlayın inşAllah artık
Selam kizlar
Iyi haftalariniz olsun.
Haftasonu giremedim. Yogundun biraz. Ctesi sinemaya gittik kardesler toplantisi yaptik. Cocuklari da attik ananeyle dedenin basina.
Iyi geldi biraz ama gittigimjz yerde esimle gerilmeseydik daha iyi olurdu. Neyse buna da sukur. Suan hersey batiyo ona her yaptigim her soyledigim. Napicami sasirdim artik.
Ne cok sayfa birikmis ne guzel okudum hepinizi iyi geliyosunuz misafirlige gitmisim gibi oluyor kahvemi de alayim elime oh miss.
wakewake DonukPudra gecmis olsun kizlar.
tutkku dislet fena ama bitiyor artik jeller iyi gliyor ihmal etme. Size de gecmis olsun. Bizim cikti hepsi rahatladik o yonden cok sukur.
M Mavisu27 sende ne yogunlugu var misafir mi var? Nasil oldu oglusunun geniz eti durumu?
tubaa1 canim zaten artik ben fd kendime bakamiyotun ne hikmetse hep defneye hep defneye. Biz de o gun avm de vakit vardi sinema oncesi gittim yine ona bisiler aldim. Kendime bakmadim bile.
kanadali35 canim donuk mu yasiyonuz nasi alisiyosunuz. Biz burda azcik sogukta donduk diyoruz. Ben valla kac gundur cikaramadim defneyi soguk diye. Aslinda vakit de olmadi. Bugun cikaricam uyaninca.
Haydi kizlar operim sizi. Yarina misafirim var biraz hazirlik yapicam insallah..
fermante allah sabır versin sanada idare etmek zor ve yipraticidir muhakkak. İnşallah esin de toparlar ..
Sağol bu arada..
Bizim d3 üst azilar geliyor sanırım.. Gece 4 te gün başladı ve hala uyumuyor. Sürüp vermek istedim gripken o kadar bıkmış ki çocuk içmicem diye yırttı kendini.
Evet üstler..Ustlermi kalmisti sizin sadece
Bi cok kez sordum galiba ama kafalar daginik unutuyorum :)
Oksuruk nasil bu arada atlattinizmi. Varsa evde yaptigin dogal birsey oneri alirim, denemediyim birsey kaldiysa deneyeyimek olarak vereyim damlalarin yaninda, tek basina ise yaramayacak gibi
Canım biz de aynı sinemaya gittik ablamla yemek alışveriş vs. Ben de babasına bıraktımSelam kizlar
Iyi haftalariniz olsun.
Haftasonu giremedim. Yogundun biraz. Ctesi sinemaya gittik kardesler toplantisi yaptik. Cocuklari da attik ananeyle dedenin basina.
Iyi geldi biraz ama gittigimjz yerde esimle gerilmeseydik daha iyi olurdu. Neyse buna da sukur. Suan hersey batiyo ona her yaptigim her soyledigim. Napicami sasirdim artik.
Ne cok sayfa birikmis ne guzel okudum hepinizi iyi geliyosunuz misafirlige gitmisim gibi oluyor kahvemi de alayim elime oh miss.
tutkku dislet fena ama bitiyor artik jeller iyi gliyor ihmal etme. Size de gecmis olsun. Bizim cikti hepsi rahatladik o yonden cok sukur.
M Mavisu27 sende ne yogunlugu var misafir mi var? Nasil oldu oglusunun geniz eti durumu?
tubaa1 canim zaten artik ben fd kendime bakamiyotun ne hikmetse hep defneye hep defneye. Biz de o gun avm de vakit vardi sinema oncesi gittim yine ona bisiler aldim. Kendime bakmadim bile.
kanadali35 canim donuk mu yasiyonuz nasi alisiyosunuz. Biz burda azcik sogukta donduk diyoruz. Ben valla kac gundur cikaramadim defneyi soguk diye. Aslinda vakit de olmadi. Bugun cikaricam uyaninca.
Haydi kizlar operim sizi. Yarina misafirim var biraz hazirlik yapicam insallah..
Selam kızlar iyi haftalar herkese.
fermante unuttum canım çok şükür ilaç ise yaradı artık rahat uyuyor ama tabi bilemiyorum küçülmesine etki eder mi yoksa geçici bir çözüm mu..
Slm kızlar. Nolduk böyle herkes hasta yabende cuma günü kız Kıza dışarı çıktım. Benim cadı da babasıyla takıldı avm gitmişler. Eşim çok dikkat eder ama cumartesi öksürükle uyandı. Dün De iyice arttı. Aman bir öksürüyor balgamlı balgamlı yavrum. Başka bişey olmadan atlatır inşallah. Aman naz niyaz tavan yaptı valla. Hırçınlaştı iyice
İi yapmışın canım eşin de zor bi dönemden geçiyo ne derse desin sen alttan al rabbim sabrını versin zaman herşeyin ilacı tabi ki unutmayacak ama o acıyla yaşamayı öğrenecek olay nasıl gelişti bilmiyorum ama belki sinamaya gittiği için vicdan yapıp bi yerden çıkarmış olabilir siniriniSelam kizlar
Iyi haftalariniz olsun.
Ohh valla en iyisini yapmışın bana kalabalıkta çocuk büyütmek daha kolay geliyo çocuklar da mutlu oluyo kalabalıktaCanım biz de aynı sinemaya gittik ablamla yemek alışveriş vs. Ben de babasına bıraktım
Bugün de ani bir kararla ablamla birlikte memlekete annemlere geldik birkaç gün kalıp dönüverdile ins.
İyi yapmışsınız bu aralar esinin kafa dağıtmaya ihtiyacı var evde daha çok kurar dusunur. Allah sabır versin. Sana da ayrı sabır versin tekrar huzurunuza kavuşun inşaallah.
Geçmiş olsun mirama kuzum allah şifa versin ilerlemeden atlatın hemenSlm kızlar. Nolduk böyle herkes hasta yabende cuma günü kız Kıza dışarı çıktım. Benim cadı da babasıyla takıldı avm gitmişler. Eşim çok dikkat eder ama cumartesi öksürükle uyandı. Dün De iyice arttı. Aman bir öksürüyor balgamlı balgamlı yavrum. Başka bişey olmadan atlatır inşallah. Aman naz niyaz tavan yaptı valla. Hırçınlaştı iyice
Size de çok geçmiş olsun. Bir an önce atlatın inşAllah. Bu sene grip ağır geçtiği için sanırım çocukları bir süre kalabalık ortamlardan uzak tutmak lazım, tabi ne zamana kadar bilemem.Slm kızlar. Nolduk böyle herkes hasta yabende cuma günü kız Kıza dışarı çıktım. Benim cadı da babasıyla takıldı avm gitmişler. Eşim çok dikkat eder ama cumartesi öksürükle uyandı. Dün De iyice arttı. Aman bir öksürüyor balgamlı balgamlı yavrum. Başka bişey olmadan atlatır inşallah. Aman naz niyaz tavan yaptı valla. Hırçınlaştı iyice
Sağol canım oğlum da bende daha iyiyiz şükürSize de çok geçmiş olsun. Bir an önce atlatın inşAllah. Bu sene grip ağır geçtiği için sanırım çocukları bir süre kalabalık ortamlardan uzak tutmak lazım, tabi ne zamana kadar bilemem.
wakewake siz nasıl oldunuz?
Slm kızlar. Nolduk böyle herkes hasta yabende cuma günü kız Kıza dışarı çıktım. Benim cadı da babasıyla takıldı avm gitmişler. Eşim çok dikkat eder ama cumartesi öksürükle uyandı. Dün De iyice arttı. Aman bir öksürüyor balgamlı balgamlı yavrum. Başka bişey olmadan atlatır inşallah. Aman naz niyaz tavan yaptı valla. Hırçınlaştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?