- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.281
Günaydın kızlar
Bizde dün gece oksurukten uyuyamadık anlamadimki yatmadan önce bişey yoktu burnu tıkandı nefes alamadı alamadığı icinde uyandi durdu ..gecenin bi körü ışık açsam uykusu dagilicak ..temizlesem temizletmiyo ağlıyor bıyakkk diyo ..buhar makinesi çalıştırdım sastigima. .napiyim belki açılır rahatlar diye nafile şimdi sızdı artık bakalım arada tikaniyor gene inş. İlerlemez herkese geçmiş gitmiş g olsun bütün hastalıklar. .
Ay döküldük resmen yakızlar hepinize teşekkür ederim. ama ne yazık ki berbat bir gece geçirdik. öksürmekten uyumadı hiç, üstüne o kadar öksürünce kustu ve çok ağladı. ben anlamadım direkt balgamlı başladı öksürük. Prospan başladık. ateş fln olmadan hastaneye gitmek istemiyorum açıkçası. amcası da eczacı o da hava getirecek bugün. bende işe geldim. k.v. bize geldi. bide regl olcam aşırı gerginim. kim ne dese batıyo. oturup ağlıcam valla.
Selam cnm. Rahatlamis olmasi guzel bisey cok sevindim.Selam kızlar iyi haftalar herkese.
fermante unuttum canım çok şükür ilaç ise yaradı artık rahat uyuyor ama tabi bilemiyorum küçülmesine etki eder mi yoksa geçici bir çözüm mu..
Evet illaki suan cok taze zaman herseyin ilaci elden bisey gelmiyor. Yok canim sanmiyorum oyle olsa hicbisey yapmak istemezdi. Durun tamamen farkli gelisti. Kafanizi bulandirmayim daha fazla.İi yapmışın canım eşin de zor bi dönemden geçiyo ne derse desin sen alttan al rabbim sabrını versin zaman herşeyin ilacı tabi ki unutmayacak ama o acıyla yaşamayı öğrenecek olay nasıl gelişti bilmiyorum ama belki sinamaya gittiği için vicdan yapıp bi yerden çıkarmış olabilir sinirini
Gecmis olsun cnm. Oksuruk ailecek bizde de var. Zaten etrafta herkes hastayken olmamasi imkansiz gibi.kızlar hepinize teşekkür ederim. ama ne yazık ki berbat bir gece geçirdik. öksürmekten uyumadı hiç, üstüne o kadar öksürünce kustu ve çok ağladı. ben anlamadım direkt balgamlı başladı öksürük. Prospan başladık. ateş fln olmadan hastaneye gitmek istemiyorum açıkçası. amcası da eczacı o da hava getirecek bugün. bende işe geldim. k.v. bize geldi. bide regl olcam aşırı gerginim. kim ne dese batıyo. oturup ağlıcam valla.
Ay döküldük resmen ya
Çok geçmiş olsun canım bu sene böyle öksürük ile başlıyor ateşle devam ediyor
İnşallah sizin olmaz ama olursa hemen götür ilerliyor sonra
Bi yakamızı bırakmadı hastalık
Gecmis olsun cnm. Oksuruk ailecek bizde de var. Zaten etrafta herkes hastayken olmamasi imkansiz gibi.
Valla ben de avm ye oyun alanlarina goturmek istiyorum da kapali alan hasta olan da geliyor diye korkuyorum. En iyisi soguk da olsa acik hava da 5dk 10dk dolastirmak galiba..
Çok ama çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
Bizde dün gece oksurukten uyuyamadık anlamadimki yatmadan önce bişey yoktu burnu tıkandı nefes alamadı alamadığı icinde uyandi durdu ..gecenin bi körü ışık açsam uykusu dagilicak ..temizlesem temizletmiyo ağlıyor bıyakkk diyo ..buhar makinesi çalıştırdım sastigima. .napiyim belki açılır rahatlar diye nafile şimdi sızdı artık bakalım arada tikaniyor gene inş. İlerlemez herkese geçmiş gitmiş g olsun bütün hastalıklar. .
Ne kadar masumlar ya..ben zaten avm seven bir insan değilim ama gerçekten kışın yapılacak bişey olmuyor. oyun alanlarına sokmuyorum çoğunlukla ama olacak oluyor yine de. ay Allah dermansız dert vermesin.
sabah işe gitmem lazım, yoksa müdürüm kızar işimi yapamadım diye anlatıyorum. biraz önce konuştuk anne müdürün nasıl demesin mi :) ağlatacaktı beni
Kış mevsimini yeni yaşamaya başladık .ve çok tuhaf geçiyor ya Allahım başka hastalık vermesin de ...tutkku DonukPudra çok saolun kızlar
Şimdide burnu akiyo hapşırık tın sırık Allahimaklıma ne gelirse uygulamaya başladım ..ayriyetten 2 hafta önce kan tahlili istedim Dr dan kansızlığı ne durumda diye çünkü en son 9 aylıkken yaptırmıştım biraz kansizdi. .şimdi yine biraz varmış ama korkulucak kadar değil dedi Dr. Kan surubu başladık bide polivit. .küçükken vermezdim herşeyi besinlerden alsın diye fakat bu kış korkuyorum ne yalan soyliyim
AmiiinKış mevsimini yeni yaşamaya başladık .ve çok tuhaf geçiyor ya Allahım başka hastalık vermesin de ...
Geçsin gitsin artik
kızlar hepinize teşekkür ederim. ama ne yazık ki berbat bir gece geçirdik. öksürmekten uyumadı hiç, üstüne o kadar öksürünce kustu ve çok ağladı. ben anlamadım direkt balgamlı başladı öksürük. Prospan başladık. ateş fln olmadan hastaneye gitmek istemiyorum açıkçası. amcası da eczacı o da hava getirecek bugün. bende işe geldim. k.v. bize geldi. bide regl olcam aşırı gerginim. kim ne dese batıyo. oturup ağlıcam valla.
tutkku DonukPudra çok saolun kızlar
Şimdide burnu akiyo hapşırık tın sırık Allahimaklıma ne gelirse uygulamaya başladım ..ayriyetten 2 hafta önce kan tahlili istedim Dr dan kansızlığı ne durumda diye çünkü en son 9 aylıkken yaptırmıştım biraz kansizdi. .şimdi yine biraz varmış ama korkulucak kadar değil dedi Dr. Kan surubu başladık bide polivit. .küçükken vermezdim herşeyi besinlerden alsın diye fakat bu kış korkuyorum ne yalan soyliyim
Balgamliysa Proslan genelde iyi geliyor canim, insallah sizede iyi gelir.
Kendimizede prospani kullaniyoruz bizede cok cabuk etki ediyor mesela.
Oksurukten bizde kustuk, aman cidden ya bir gecse hayirlisiyla su grip donemi
ay inşallah canım, direkt balgamlı başladı yavrumun öksürüğü. yememiş bişey hiç. leblebi istemiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?