2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bigünde süzülüyorlar valla bizde sabah akıntıyla uyandık hemen peditus verdim ilerlemesin die ama inş ilerlemez

Ay deme canım ya ateş olmaz inşallah ben çok panikliyorum
İlla olcak diye bir şey yok canım ama apartmandaki bütün bebeler o şekilde oldu sırayla
Bizim 40.6lara çıktı ateş korkma bi şekilde geçiyor

Size de çok geçmiş olsun canım
Kansızlık bizimde çıkmıştı o zamanlar ama bizimki kan şurubunu içmedi
Ayrıca polivit vermişti onu da verememiştim ama duruyor versemmi bende

Bigünde süzülüyorlar valla bizde sabah akıntıyla uyandık hemen peditus verdim ilerlemesin die ama inş ilerlemez

Aynen ya
Insallah ilerlemez sizinde, cok gecmis olsun
Asil gribi ocak sonu gelecek deniyor oy oy oy yani ne diyeyim
Hayirlisiyla atlatsaydik kışi gercekten

Kan surubu bizde 2aydir kullaniyorduk 10tane kaldi. Onlar bitince tahlil yapilcak. Ona da gitmeye korkuyorum cok. Cok agliyor cunku dayanamiyorum. Simdiden gitmesem mi diye dusunup duruyorum.

Ayy yavrum benim yaa. Herseyi de biliyorlar masallah.
Dunde biz bi arkadastaydik gulmekteb kopardi bizi. Arkadasin oglu buyuk 8 yas ama malum kiskancligin yasi yok. Annesi defneyle ilgilenince onda antenler ayaga kalkiyor. Defne ne yapsa batiyor cocuga. O da cocuk sonucta dicek bisey yok. Simdi defne gidip sirnasiyoki onla oynasin diye omer de hic orali degil surati asio oturuyor. Ben de dedim ki gel kizim omer abinin morali bozulmus biraz uzak duralim istersen. Döndu omere bakti "ömer sen bozuk musun" dedi. Annesiyle biz yerlerde

Kizlar bagisikligi guclendirmek icin sabahlari yedirmek uzere bi karisim var deneyin isterseniz.
Kestane bali köy tereyagi taze ayiklanmis ceviz. Karistirin ilac niyeti bi kasik yiyin yedirin. Dipcik gibi yapar. Annem kuckken bize kisin hersabah yedirirdi. Gecen aklima geldi. Ben de daha yapmadim köy tereyagim yok cunku. Alir almaz yapicam.

Kan surubu bizde 2aydir kullaniyorduk 10tane kaldi. Onlar bitince tahlil yapilcak. Ona da gitmeye korkuyorum cok. Cok agliyor cunku dayanamiyorum. Simdiden gitmesem mi diye dusunup duruyorum.
10 tane kaldı derken canım iğne mi kullanıyorsunuZ
Bize ferro sanol vermişti yüzü bembeyaz kansız belli bende vermeyi düşünüyorum sonuçta zararı olmaz

10 tane kaldı derken canım iğne mi kullanıyorsunuZ
Bize ferro sanol vermişti yüzü bembeyaz kansız belli bende vermeyi düşünüyorum sonuçta zararı olmaz
Kan tüpüdür büyük ihtimal..
Sen nasılsın hastalık oğlan ile gebeliğini anlamıyorsundur gerçi .. Adına karar verdiniz mi

Kan tüpüdür büyük ihtimal..
Sen nasılsın hastalık oğlan ile gebeliğini anlamıyorsundur gerçi .. Adına karar verdiniz mi
Bak yine dokundun bana donukpudracım
Bombardımana hazırmısın:)
Hastalığım biraz hafifledi şükür boğazım yanıyor burnum tıkalı ama halsizlik yok önemli olan o benim için
Valla hamilelik nasıl geçti hiç anlamadım şurda 3 ay bile kalmadı
Çünkü hala uyku konusunda beni zorlayan bi oğlum var çoğu gecelerim sinirden ağlamakla geçiyor
Mesela daha şimdi uyudu
Hastalıktan önce 11 de uyuturdum hastalanınca bu saate çekti uykuyu
Hadi bu saatte uyusun da şöyke 4 5 saat deliksiz uyuyup uyanıp su içsin yine uyusun ama yok iki saat sonra kalkar sabah 6 7 ye kadar sallatır 6 da uyursa 8 9 gibi uyanır o arada ben oturur ağlarım hep
Neden bu çocuk böyle diye
Öğlende çok uyumuyor fiks 1.5 saat hiç şaşmaz
İkinci de olunca ne yapıcam bilmiyorum
İsim hala içime sinmedi bi türlü
Buluyorum sonra sevmiyorum başkalarının buldukları da hoşuma gitmiyor çok kararsızım yani
Ama eylül derin nil melis arasında gidip geliyorum
Kıza isim bulmakta cidden zormuş
Ve henüz sadece bir hırka ördü kayınvalde onun haricinde bir şey almadık daha
Böyle işte canım

Az yedikleri icin besinlerden aldiklari yetmiyor sanki ya illa gerekiyor iste.
Bizde bagisiklik icin surupa basladik, martlara kadar kullanin , 2 sise bitirin dedi.
Zatem dogru duzgun yemiyor besinlerle guclenmesini beklersem dusunemiyorum bile
Al bendende o kadar ağzını bi kapadimi acabilene aşk olsun öyle bi inat..hiç sevmezdim böyle çocuğu Allah başıma verdi ..hapur hupur yiyip sofradan kalkan çocuğu ne sevmişimdir ..iki kakiniyo doydum anne diyip kalkiyo sonradan o an tam şunu yapmak istiyorum

Slm herkese !hastalarimiz nasillar ?
Günaydın herkese
Biz hastamıyiz dismi cikariyoruz henüz anlamadım ağız suyu yastigini islaticak derecede kafa yandı akşam üzeri ateş düşürücü verdim ama aynı zamanda belli araliklarla öksürük bi gıcık tutuyor çocuğu gece..sonra burun bi açılıyor bi tikaniyo bakalım alt azinin birini yeni çıkardık diğeri hemen geliyomu ki ardindan

M mambur nasılsın canım.yoksun yine.
Biz çok mutluyuz teyzesi bugun öğretmen açıkladı.sınıfta 2.olduk
Ah canim benim sagolasin iyiyiz sukur hastaliklari atlattik . Subat tatili geldi rahatladik dedim yok rahat batiyor bizimkilere 8.siniflar hizlandirilmis kurs yapiyorlarmis .bizde gitmiyoruzya kursa kizim evde calisalim dedi .ben şu lgs ye kadar rahat edemicem.rabbimin izniyle istdigi lise bir olsa nasil rahatliycam analik nasil zor birsey .okadar sinavlara girdim boyle stres yasamadim insan evladi olunca bin kat artiyormus.

Afferin prensese ben emindim zaten basarili olacagina .yavrum emeklerinin karsiligini alinca dahada heveslenir calismayi dahada sever

Canim hic kayirma rabbim guc kuvvet veriyor insana .benim buyuk oglum dogdugunda kizim 13 aylikti.bende 13 ay hic uyumamistim.dagumda cok agladim ben napcam cok yorgunum diye ama rabbim yardim ediyor .

Bakiyorumda suan halim ozamandan bin kat zor .arada yas farki varken cok daha zor.buyukler gezmek ister ,dersleri okul toplantilari turlu turlu istekleri nekadar istesende dengelemek zor . Ama kucuklerken cis kaka bez park dortlusu icinde olunuyor.

Kızlar size söylemeyi unuttum
Geçen gün demligin içine porcoz koymuştum. .sonra cızırtı kesilince döktüm lavabonun icine koydum .tekrar mutfaga geldiğimde demligin içinde az su vardı döktüm normal şu zannettim..hemen içine tekrar su koyup ocaga koydum şu ısıttım bardağimdaki suyu iliklastiricam diye koyup bir yudum aldimkiiiiporcozzz tadı ekşili acılı mis gibi içtim büyük bir yudum..
Hemenn hatırladım geri tükürdüm ama giden gitti içeri. .aklıma kusmak geldi o panikle bol su içip soktum parmagi kusturdum kendimi başkada bişey yapmadim. .hiccc böyle bişey yapmazdim hemen aninda durulayip atardım makineye ama işte olucak olan oluyo..bu salakligimi soyliyimki aklınızda olsun kızlar insanlık hali bi anlık dalgınlık hayatima mal olabilirdi .Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…