2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet canım haklısın allah bir güç verir her şey yoluna girer inşallah

Bence artık onu hiç kullanma canım
Kireci çözmek için limon tuzu koy çaydanlığa birazda su ve sirke koyup kaynat kireç falan kalmaz hemde zararsız kimyasal değil

Kestane balini ilk defa duydum. Bi arastirayim bakalim varmi burda, deneyelim yani ilac icmektense

geze geze yiyoruz bizde devamini. Oyle masada oturup,guzelce karnini doyursun... filmlerde olur bence anca

cok gecmis olsun bu arada :/ iyi fark etmissin yine.
Ama ben kusulmamasi gerektigini biliyorum boyle seyler icince. Cunki geri gelirken tekrar zarar veriyor bogaza falan
Neyseki birsey olmamis.
Valla cok dalginiz gercekten

wakewake dedigi gibi limon tuzu, sirkeyle falan deneyebilirsin.
Acikcasi korkuyorum ciftir,porcozdur oyle seylerle temizlemeye. Ne kadarda yikayip durulasan sanki temizlenmiyor tam.

Instagramda gormussundur belki cif + poset olayini, onunda tencereleri vs parlatmakta cok etkisi var. Gumus tarzi herseyi nasil parlatiyor caydanlik vs.

Selamlar kızlar,
Oğlum dün 3 aylık oldu çok şükür
İkisini aynı anda emzirmek, birbirlerinin ağlamalarına uyanmaları, kızımın hafif de olsa kıskançlığı, oğlanın gazı derken şükür hepsi geride kaldı.

En büyük silahımız deneyim oluyor inanın her şey çok kolay oluyor. Ben lavaboda yıkıyorum oğlanı, karanlıkta giy/ soy yapıp temizliyorum, yere bir şey düştü mü kırklayan ben artık biraz Allaha emanet davranıyor, pratik ve hızlı oluyorum.

Oğlum gece 11de ana uykuya geçip sabah 9a kadar kalkmıyor tabii ben ve kızım da

Tabii ki zorlukları, sıkıntıları oldu olmaz mı ama inanın 2. Bebek daha kolay ve sıkıntısız büyüyor. ( bu yazım 2.ye hamile olan arkadaşlar içindir.
Hamile olmayan ve 2.yi isteyen arkadaşlar -yaşları da gençse- bence ilk bebek 4-5 olana kadar beklerlerse daha iyi olur)

Tüm miniklere bol sıhhat, uyku ve mutluluk diliyorum.

hknzlm çok geçmiş olsun Allah korumuş. Kimyasallar çok zararlı hem biz büyükler hem küçükler için.
tubaa1 Maşallah size. Allah başarılarınızı daim etsin.
tutkku yakınımızda semt pazarı kuruluyor. Haftada bir, olabildiği kadar taze yemeye çalışıyoruz. Ama bana yeterli gelmiyor. Uzmanlar haftada en az iki gün yenmeli diyor. Napalım gerisini ceviz Fındık'tan alsın
Azkullanilmiskaynanamvar MaşAllah büyümüşsünüz. İkisi birlikte büyüyecekler sen de ilerde rahat edeceksin inşAllah

wakewake tutkku sevimli4177 saolun kızlar bilgileriniz için de ayrıca. .ben instagram kullanmıyorum bilmiyordum iyi oldu çok teşekkürler artık akıllandım ders oldu..

En azinfan Haftada 1 yeniyormus ama bizde o da yok :)
Su disleri bir cikaralim ceki duzen vermem gerek yemek isine.

Selam cnm. Rahatlamis olmasi guzel bisey cok sevindim.
Peki bisry sorucam kbb de muayeneyi nasil oldunuz yani o cubuklari falan nasi soktu dr agiz kulak burna. Eminim ki rahat durmamistir da.. yani cani yanmadan muayene olabildi mi?
Yok canım canı yanmadi.
Tabi doktoru görünce korktu biraz ağladı ama.
Ağzına çubukla baktı,burnuna kamerayla baktı ama öyle hani uzun çubuk kamerayla değil. Bir de röntgen çekildi. Geniz eti orda görüldü. Çocuk doktorumuz muhtemelen geniz eti var demişti öyle çekilmişti ilk. Biz de KBB götürdük o da çekti tekrar.

İyi aksamlar kızlar.
Sayfalar birikmiş akraba gezmesi yapmaktan girip okuyamadım

Hasta yavrulara ve annelerine çok geçmiş olsun.
Tuba kızını da seni de çok tebrik ederim canım. Nice başarılara inşaallah.

Kendinize dikkat edin bu kış başka hasta olmayi yasakliyorum daha da bitti

Amin

Tesekkur ederiz canim..ohhhhh ne guzel benim yerimede gez..sefan olsun

İyi geceler hanımlar
En azinfan Haftada 1 yeniyormus ama bizde o da yok :)
Su disleri bir cikaralim ceki duzen vermem gerek yemek isine.
Hadi inşAllah bir an önce toparlasın kuzucuk. Tezgahlarda balık bırakmasın
Emredersiniz Komtanım! demek isterdim ama önce ben sonra da kuzum rahatsızız. Ben de öksürük kaldı kuzumda burun akıntısı. Rabbim başka dert vermesin. Tüm hastalara şifa dertlilere derman versin. Uykusuz bebelere bol uyku iştahsızlara bol iştah versin

Ohh maşallah canım düzene girmesine sevindim umut oluyorsun bize
Bizde yaşayarak o aşamalardan geçicez bakalım
Gece 11 den sonra emzirmiyormusun peki
Maşallah umarım hep böyle güzel gider
Allah yardımcın olsun

Ohh maşallah canım düzene girmesine sevindim umut oluyorsun bize
Bizde yaşayarak o aşamalardan geçicez bakalım
Gece 11 den sonra emzirmiyormusun peki
Maşallah umarım hep böyle güzel gider
Allah yardımcın olsun
Amin hepimizin canım.
Emzirmiyorum. Kilo alımı, gelişimi iyi şükür .
Doktor "bebek kendi düzenini kurmuş sakın bozma" dedi. Ben de uyandırmıyorum.
Allah yardım ediyor, senin de iki bebekli hayatın daha kolay ve keyifli olacak inşallah.

Uykusuz gecenin sabahından günaydın kızlar biz hiç uyumadık nedeni sabah belli oldu Ama düdaklar büzüp anlatıyor ışık kapandı yengeç babamı ısırdı dio rüyasında korkmuş herhalde
Azkullanilmiskaynanamvar maşallah canım düzene girmişsiniz sağlıkla büyüsünler inşallah benimde yaşım çok genç değil ama 4 yaşı beklicem herhalde

Size de coook geçmiş olsun.
Aminn aminn..
Hepsinden istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…