- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.321
Evet canım haklısın allah bir güç verir her şey yoluna girer inşallahCanim hic kayirma rabbim guc kuvvet veriyor insana .benim buyuk oglum dogdugunda kizim 13 aylikti.bende 13 ay hic uyumamistim.dagumda cok agladim ben napcam cok yorgunum diye ama rabbim yardim ediyor .
Bakiyorumda suan halim ozamandan bin kat zor .arada yas farki varken cok daha zor.buyukler gezmek ister ,dersleri okul toplantilari turlu turlu istekleri nekadar istesende dengelemek zor . Ama kucuklerken cis kaka bez park dortlusu icinde olunuyor.
Kızlar size söylemeyi unuttum
Geçen gün demligin içine porcoz koymuştum. .sonra cızırtı kesilince döktüm lavabonun icine koydum .tekrar mutfaga geldiğimde demligin içinde az su vardı döktüm normal şu zannettim..hemen içine tekrar su koyup ocaga koydum şu ısıttım bardağimdaki suyu iliklastiricam diye koyup bir yudum aldimkiiiiporcozzz tadı ekşili acılı mis gibi içtim büyük bir yudum..
Hemenn hatırladım geri tükürdüm ama giden gitti içeri. .aklıma kusmak geldi o panikle bol su içip soktum parmagi kusturdum kendimi başkada bişey yapmadim. .hiccc böyle bişey yapmazdim hemen aninda durulayip atardım makineye ama işte olucak olan oluyo..bu salakligimi soyliyimki aklınızda olsun kızlar insanlık hali bi anlık dalgınlık hayatima mal olabilirdi .Allah korusun
Ayy yavrum benim yaa. Herseyi de biliyorlar masallah.
Dunde biz bi arkadastaydik gulmekteb kopardi bizi. Arkadasin oglu buyuk 8 yas ama malum kiskancligin yasi yok. Annesi defneyle ilgilenince onda antenler ayaga kalkiyor. Defne ne yapsa batiyor cocuga. O da cocuk sonucta dicek bisey yok. Simdi defne gidip sirnasiyoki onla oynasin diye omer de hic orali degil surati asio oturuyor. Ben de dedim ki gel kizim omer abinin morali bozulmus biraz uzak duralim istersen. Döndu omere bakti "ömer sen bozuk musun" dedi. Annesiyle biz yerlerde
Kizlar bagisikligi guclendirmek icin sabahlari yedirmek uzere bi karisim var deneyin isterseniz.
Kestane bali köy tereyagi taze ayiklanmis ceviz. Karistirin ilac niyeti bi kasik yiyin yedirin. Dipcik gibi yapar. Annem kuckken bize kisin hersabah yedirirdi. Gecen aklima geldi. Ben de daha yapmadim köy tereyagim yok cunku. Alir almaz yapicam.
Al bendende o kadar ağzını bi kapadimi acabilene aşk olsun öyle bi inat..hiç sevmezdim böyle çocuğu Allah başıma verdi..hapur hupur yiyip sofradan kalkan çocuğu ne sevmişimdir ..iki kakiniyo doydum anne diyip kalkiyo sonradan o an tam şunu yapmak istiyorum
Yok cnm igne degil ferifel adi kasik surup.10 tane kaldı derken canım iğne mi kullanıyorsunuZ
Bize ferro sanol vermişti yüzü bembeyaz kansız belli bende vermeyi düşünüyorum sonuçta zararı olmaz
Kestane balini ilk defa duydum. Bi arastirayim bakalim varmi burda, deneyelim yani ilac icmektense
geze geze yiyoruz bizde devamini. Oyle masada oturup,guzelce karnini doyursun... filmlerde olur bence anca
cok gecmis olsun bu arada :/ iyi fark etmissin yine.
Ama ben kusulmamasi gerektigini biliyorum boyle seyler icince. Cunki geri gelirken tekrar zarar veriyor bogaza falan
Neyseki birsey olmamis.
Valla cok dalginiz gercekten
wakewake dedigi gibi limon tuzu, sirkeyle falan deneyebilirsin.
Acikcasi korkuyorum ciftir,porcozdur oyle seylerle temizlemeye. Ne kadarda yikayip durulasan sanki temizlenmiyor tam.
Instagramda gormussundur belki cif + poset olayini, onunda tencereleri vs parlatmakta cok etkisi var. Gumus tarzi herseyi nasil parlatiyor caydanlik vs.
hknzlm çok geçmiş olsun Allah korumuş. Kimyasallar çok zararlı hem biz büyükler hem küçükler için.
tubaa1 Maşallah size. Allah başarılarınızı daim etsin.
tutkku yakınımızda semt pazarı kuruluyor. Haftada bir, olabildiği kadar taze yemeye çalışıyoruz. Ama bana yeterli gelmiyor. Uzmanlar haftada en az iki gün yenmeli diyor. Napalım gerisini ceviz Fındık'tan alsın
Azkullanilmiskaynanamvar MaşAllah büyümüşsünüz. İkisi birlikte büyüyecekler sen de ilerde rahat edeceksin inşAllah
Yok canım canı yanmadi.Selam cnm. Rahatlamis olmasi guzel bisey cok sevindim.
Peki bisry sorucam kbb de muayeneyi nasil oldunuz yani o cubuklari falan nasi soktu dr agiz kulak burna. Eminim ki rahat durmamistir da.. yani cani yanmadan muayene olabildi mi?
Tesekkur ederiz canim..ohhhhh ne guzel benim yerimede gez..sefan olsunİyi aksamlar kızlar.
Sayfalar birikmiş akraba gezmesi yapmaktan girip okuyamadım
Hasta yavrulara ve annelerine çok geçmiş olsun.
Tuba kızını da seni de çok tebrik ederim canım. Nice başarılara inşaallah.
Kendinize dikkat edin bu kış başka hasta olmayi yasakliyorum daha da bitti
Amin
Hadi inşAllah bir an önce toparlasın kuzucuk. Tezgahlarda balık bırakmasınEn azinfan Haftada 1 yeniyormus ama bizde o da yok :)
Su disleri bir cikaralim ceki duzen vermem gerek yemek isine.
Emredersiniz Komtanım! demek isterdim ama önce ben sonra da kuzum rahatsızız. Ben de öksürük kaldı kuzumda burun akıntısı. Rabbim başka dert vermesin. Tüm hastalara şifa dertlilere derman versin. Uykusuz bebelere bol uyku iştahsızlara bol iştah versinİyi aksamlar kızlar.
Sayfalar birikmiş akraba gezmesi yapmaktan girip okuyamadım
Hasta yavrulara ve annelerine çok geçmiş olsun.
Tuba kızını da seni de çok tebrik ederim canım. Nice başarılara inşaallah.
Kendinize dikkat edin bu kış başka hasta olmayi yasakliyorum daha da bitti
Amin
Ohh maşallah canım düzene girmesine sevindim umut oluyorsun bizeSelamlar kızlar,
Oğlum dün 3 aylık oldu çok şükür
İkisini aynı anda emzirmek, birbirlerinin ağlamalarına uyanmaları, kızımın hafif de olsa kıskançlığı, oğlanın gazı derken şükür hepsi geride kaldı.
En büyük silahımız deneyim oluyor inanın her şey çok kolay oluyor. Ben lavaboda yıkıyorum oğlanı, karanlıkta giy/ soy yapıp temizliyorum, yere bir şey düştü mü kırklayan ben artık biraz Allaha emanet davranıyor, pratik ve hızlı oluyorum.
Oğlum gece 11de ana uykuya geçip sabah 9a kadar kalkmıyor tabii ben ve kızım da
Tabii ki zorlukları, sıkıntıları oldu olmaz mı ama inanın 2. Bebek daha kolay ve sıkıntısız büyüyor. ( bu yazım 2.ye hamile olan arkadaşlar içindir.
Hamile olmayan ve 2.yi isteyen arkadaşlar -yaşları da gençse- bence ilk bebek 4-5 olana kadar beklerlerse daha iyi olur)
Tüm miniklere bol sıhhat, uyku ve mutluluk diliyorum.
Amin hepimizin canım.Ohh maşallah canım düzene girmesine sevindim umut oluyorsun bize
Bizde yaşayarak o aşamalardan geçicez bakalım
Gece 11 den sonra emzirmiyormusun peki
Maşallah umarım hep böyle güzel gider
Allah yardımcın olsun
Size de coook geçmiş olsun.İyi geceler hanımlar
Hadi inşAllah bir an önce toparlasın kuzucuk. Tezgahlarda balık bırakmasın
Emredersiniz Komtanım! demek isterdim ama önce ben sonra da kuzum rahatsızız. Ben de öksürük kaldı kuzumda burun akıntısı. Rabbim başka dert vermesin. Tüm hastalara şifa dertlilere derman versin. Uykusuz bebelere bol uyku iştahsızlara bol iştah versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?