2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm kızlaar, valla o kadar yoğun ve yorgunumki devreler yandı bende iyice. Miranın öksürük devam, hava verince rahatlıyor. burun çeşme, iştah sıfırın altında. kuzum resmen aç. yüzü kaşık gibi kaldı toparlasaydık hayırlısıyla. tüm hastalarımıza hayırlı şifalar diliyorum

İnşallah canım sağol
Evet aslında ilk çocukta yapılan aşırı hassasiyet ikincide de olursa yandık
Şimdi bende düşünüyorum mesela çocuk gece uyurdu sırf iki üç saatte emzircem diye yatağından alıp emzirmeye uğraşırdım. Ya bırak uyusun işte acıkınca zaten uyanırdı
Belki de şimdi o yüzden deliksiz bir uyku göremiyoruz
Geçmişe dönünce her şeyi ne kadar fazla dert edinmişiz
Bunları biri söylese o zamanlar aman ben bildiğim gibi yapıcam derdik herhalde yine hassas olurduk
Annelik zamanla öğreniliyormuş tecrübe ne güzel şey

Gunaydin sanada canim .iki yas doneminde uyku teroru oluyor canim .ben buyuk oglumda cok uzun cektim resmen benim korkulu ruyam oldu .yagmurda bazen ruya gorup uyanamiyor yani uyansada sanki ruyanin icindeymis gibi birseyler anlatiyor gosteriyor.iste o geceler cok zor sabah oluyor

Bugün çok yorgunum yazamıyorum..
Wakewake allah yardımcı olur inşallah .. Rabbim kolaylık versin.
Dualarimdasiniz hepiniz.

Konupopuler olmuş her bildirim de şaşkınlık yaşıyorum ilk.
Evet bikacgun once farkettim ben de hatta tuhafima gitti baska konuda miyim diye de cikip tekrar girdim

Oh masallah cok guzel bozma bence de sevindim ya senin adina. En azindan uykunu alirsan gunduzun daha kaliteli gecer.

Anladim canim. Ben de bi goturucem bakayim nasil gecicek.
Bi de goz muayenesine goturen var mi kizlar? 2yas kontrolu icin.

Kizlar bisi sorucam ya ama cekiniyorum biraz.
Defne'de 1 hafta 10gundur sirtima cikip surtunmek istegi var. Bakiyorum popoda ya da ic kisimda hic bisey yok. Gecen hafta dr.a gittigimde sordum normal mi diye. O da dediki farketmistir kendisini dikkatini dagitmaya calis falan dedi. Dikkat dagitmaya calistigimda cok agliyor bi de unutmuyor geri donup devam etmek istiyor. Acaba bez mi kasindiriyor artik dedim. Bugun bezi cikarttim yapicak mi deniyorum.

Bezden olabilir canım, artık büyüdüler bünye kabul etmiyor sanırım. Bir de ön iç kısmın yan taraflarında kalıntı kalabiliyor. Ben de temizlemeye çalışıyorum elletmiyor hanfendi

Ustune dusme sen yapma dedikce yapar.gormezden gel canim.unutur

Nasilsiniz kizlar ?
Biz iyiyiz karneleri aldik geldik.rabbim bu kucumen yavrularin o gunlerinide gostersin cok gurur verici birsey .
tubaa1 canim prensesi de tebrik ederim tatili cokkk guzel gecsin insallah .

Yumurtalik iltihabi olan varmi kizlar aranizda?
Bir dr ciktim gecen ,hem 2 yildir gitmiyordum bir goruneyim sedim , hem agrim vardi yunurtaliklarimda bana dedi ki bagirsaklarla alakali, hic birseyin yok . Icime sinmedi ve kv kontrole goturmusken bende baska dr goruneyim dedim baska sehre gittim, iltihap oldugunu soyledi.
1 haftada adetim gecikti.

Kotu birsey mi bu, ilk defa oldu cunki ve nedense biraz tırstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…