- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.341
Amin hepimizin canım.
Emzirmiyorum. Kilo alımı, gelişimi iyi şükür .
Doktor "bebek kendi düzenini kurmuş sakın bozma" dedi. Ben de uyandırmıyorum.
Allah yardım ediyor, senin de iki bebekli hayatın daha kolay ve keyifli olacak inşallah.
Gunaydin sanada canim .iki yas doneminde uyku teroru oluyor canim .ben buyuk oglumda cok uzun cektim resmen benim korkulu ruyam oldu .yagmurda bazen ruya gorup uyanamiyor yani uyansada sanki ruyanin icindeymis gibi birseyler anlatiyor gosteriyor.iste o geceler cok zor sabah oluyorUykusuz gecenin sabahından günaydın kızlar biz hiç uyumadık nedeni sabah belli oldu Ama düdaklar büzüp anlatıyor ışık kapandı yengeç babamı ısırdı dio rüyasında korkmuş herhalde
@Ayaklarim3kilo maşallah canım düzene girmişsiniz sağlıkla büyüsünler inşallah benimde yaşım çok genç değil ama 4 yaşı beklicem herhalde
SelamlarKizlar baligi duzenli tuketiyormusunuz?
Duzenli tuketmeyip, balik yagi veriyomusunuz?
Bizim hic duzenli degil, ne yapsam bilemedim
Evet bikacgun once farkettim ben de hatta tuhafima gitti baska konuda miyim diye de cikip tekrar girdimBugün çok yorgunum yazamıyorum..
Wakewake allah yardımcı olur inşallah .. Rabbim kolaylık versin.
Dualarimdasiniz hepiniz.
Konupopuler olmuşher bildirim de şaşkınlık yaşıyorum ilk.
Oh masallah cok guzel bozma bence de sevindim ya senin adina. En azindan uykunu alirsan gunduzun daha kaliteli gecer.Amin hepimizin canım.
Emzirmiyorum. Kilo alımı, gelişimi iyi şükür .
Doktor "bebek kendi düzenini kurmuş sakın bozma" dedi. Ben de uyandırmıyorum.
Allah yardım ediyor, senin de iki bebekli hayatın daha kolay ve keyifli olacak inşallah.
Anladim canim. Ben de bi goturucem bakayim nasil gecicek.Yok canım canı yanmadi.
Tabi doktoru görünce korktu biraz ağladı ama.
Ağzına çubukla baktı,burnuna kamerayla baktı ama öyle hani uzun çubuk kamerayla değil. Bir de röntgen çekildi. Geniz eti orda görüldü. Çocuk doktorumuz muhtemelen geniz eti var demişti öyle çekilmişti ilk. Biz de KBB götürdük o da çekti tekrar.
Bezden olabilir canım, artık büyüdüler bünye kabul etmiyor sanırım. Bir de ön iç kısmın yan taraflarında kalıntı kalabiliyor. Ben de temizlemeye çalışıyorum elletmiyor hanfendiKizlar bisi sorucam ya ama cekiniyorum biraz.
Defne'de 1 hafta 10gundur sirtima cikip surtunmek istegi var. Bakiyorum popoda ya da ic kisimda hic bisey yok. Gecen hafta dr.a gittigimde sordum normal mi diye. O da dediki farketmistir kendisini dikkatini dagitmaya calis falan dedi. Dikkat dagitmaya calistigimda cok agliyor bi de unutmuyor geri donup devam etmek istiyor. Acaba bez mi kasindiriyor artik dedim. Bugun bezi cikarttim yapicak mi deniyorum.
Ustune dusme sen yapma dedikce yapar.gormezden gel canim.unuturKizlar bisi sorucam ya ama cekiniyorum biraz.
Defne'de 1 hafta 10gundur sirtima cikip surtunmek istegi var. Bakiyorum popoda ya da ic kisimda hic bisey yok. Gecen hafta dr.a gittigimde sordum normal mi diye. O da dediki farketmistir kendisini dikkatini dagitmaya calis falan dedi. Dikkat dagitmaya calistigimda cok agliyor bi de unutmuyor geri donup devam etmek istiyor. Acaba bez mi kasindiriyor artik dedim. Bugun bezi cikarttim yapicak mi deniyorum.
Bizim nisanda randevumuz var gidicez goz kontroluneAnladim canim. Ben de bi goturucem bakayim nasil gecicek.
Bi de goz muayenesine goturen var mi kizlar? 2yas kontrolu icin.
Brrrrrrr burdan usudum2 gundur kaloriferler bozuk. Merkezi. Evler buz gibi .. Marul gibi giyiniyoruz resmen..
Kış günü fena
Tuhh...hastalıktan yeni çıktınız ama..çabuk yapılır inşallah..2 gundur kaloriferler bozuk. Merkezi. Evler buz gibi .. Marul gibi giyiniyoruz resmen..
Kış günü fena
Arıza giderildi mi? Daha yeni toparlanmıştınız.2 gundur kaloriferler bozuk. Merkezi. Evler buz gibi .. Marul gibi giyiniyoruz resmen..
Kış günü fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?