- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.361
Tesekkür ederiz canım.yavrularınıda tebrik ederim nasıl diye sormuyorum bile tahmin ediyorumki süperler..maşallah..Nasilsiniz kizlar ?
Biz iyiyiz karneleri aldik geldik.rabbim bu kucumen yavrularin o gunlerinide gostersin cok gurur verici birsey .
tubaa1 canim prensesi de tebrik ederim tatili cokkk guzel gecsin insallah .
Evet şükür yapıldı..Arıza giderildi mi? Daha yeni toparlanmıştınız.
Bezden degil sanirim ya. Tamamen kesif. 3gundur bez takmiyorum gunduzleri ama bugun asiri bisekilde dustu ustune. Bi de misafirler vardi ayy napicami sasirdim. Bi fe gidiyo salonda yapiyor kafayi yicem.Bezden olabilir canım, artık büyüdüler bünye kabul etmiyor sanırım. Bir de ön iç kısmın yan taraflarında kalıntı kalabiliyor. Ben de temizlemeye çalışıyorum elletmiyor hanfendi
Valla beni buldu. Neye ayy bu ne ya boyle olur mu dediysem basima geliyor. Demicem dilimi isricam bundan sonra. Kesfetcek baska sey bulsun tam ora kaldi sanki. UffBeğenip yazamıyorum inşallah yoğunluğum geçsin yazcam uzun uzun aklımda kalanları.
@Ayaklarim3kilo maşallah .. Öyle böyle büyüdü düzeni oturmuş daim olsun inşallah..
fermante bezden de olabilir. Keşif dönemi de olabilir. Artik o dönem de geldi bakalım nasıl geçecek.
Daha hic yapma demedkm canim. Her seferinde baska bisey bulup oyaliyorum ama unutmuyor cok zor unutuyor. Napicam bilmiyorum. Korkuyorum aliskanlik haline getiren varmis ya. Allah korusun.Ustune dusme sen yapma dedikce yapar.gormezden gel canim.unutur
Gozunuz aydin. Izmir de burdan sogukmus sanirim. Dun esim izmirdeydi dondum dedi.Evet şükür yapıldı..
Ev isinsin diye bekliyoruz...
tutkku canım bir bilgim yok kist veiltihap farklı sanırım. Doktor ne dedipeki.
Yok canim duymadim gecmis olsun.Yumurtalik iltihabi olan varmi kizlar aranizda?
Bir dr ciktim gecen ,hem 2 yildir gitmiyordum bir goruneyim sedim , hem agrim vardi yunurtaliklarimda bana dedi ki bagirsaklarla alakali, hic birseyin yok . Icime sinmedi ve kv kontrole goturmusken bende baska dr goruneyim dedim baska sehre gittim, iltihap oldugunu soyledi.
1 haftada adetim gecikti.
Kotu birsey mi bu, ilk defa oldu cunki ve nedense biraz tırstım
Sorma gecen market donusunde aynisini bana yapti. Zorla oturrtum arabasina ama eve kadsr agladi. Elimde de poset dolu hangi birini tutucam sasirdim. Oylesi kafayi duvarlara vurduruyo insana cok zor gercekten.Tesekkür ederiz canım.yavrularınıda tebrik ederim nasıl diye sormuyorum bile tahmin ediyorumki süperler..maşallah..
Bugun karne almaya gidiyim dedim kızımın yanında oluyum ama kimsede gelmemiş 3 veli vardık.dönüşte kerem mahvetti beni her yanım ağrıyo mahvoldum.bebek arabaya binmedi yürücem dedi tamam dedim elinden tutturmuyo nasıl koşuyo ana cadde.kucağa alıyım dedim çıldırdı yerlere attı kendini.rezil oldum sokaklarda.çok aksi çok fena oldu.nasılda soğuktu ayazdı hasta olmayız inşallah.
Canım çocuk yetiştirmek sabır işi.ben ki sakinimdir kolay kolay sinirlenmem beni bile delirtiyo.bu ara zirve yaptı huysuzluğu.Sorma gecen market donusunde aynisini bana yapti. Zorla oturrtum arabasina ama eve kadsr agladi. Elimde de poset dolu hangi birini tutucam sasirdim. Oylesi kafayi duvarlara vurduruyo insana cok zor gercekten.
Evet şükür yapıldı..
Ev isinsin diye bekliyoruz...
tutkku canım bir bilgim yok kist veiltihap farklı sanırım. Doktor ne dedipeki.
Yok canim duymadim gecmis olsun.
Evet cok soğuk.. Dolu yağdı dünGozunuz aydin. Izmir de burdan sogukmus sanirim. Dun esim izmirdeydi dondum dedi.
Kist demedi ama doktor dilinde birseyler soyledi.. tek anladigim iltihapmis. Zaten o an o kadar actim, elim ayagim titreye titreye zor giyindim, pek birsey sormak aklima gelmedi tek dusundugum birseyler atistirip kendime gelmekti.
Nette arastirdimda tedavi edilmeyince kisirliga kadar gidiyormus Allah korusun. Iyiki gitmisim baska dr..
Usutmekten,stresten,kotu hijyenden veya iliski yoluyla olusuyormus. Bende yeni yeni bilgi edindim bugun,pek aras
SüperSlm kizlar ! Subatta tatile gidiyoruzkemiklerimiz isinacak
Evet cok soğuk.. Dolu yağdı dün
Keşif için de fallik döneme girmek üzereler görmezden gelmekten başka bisi yok. Takıntı ve alışkanlık haline gelen çocuklarda engellemeye çalışma ile inadına yapanlar olduğunu düşünüyorum.
Göz sormuştun sanırım ben yakın zamanda hem göz hem dış için göturcem.
Geçmiş olsun peki ilaç vermedi mi ya da su zaman gel demedi mi. Ayrıca nette bisi okuma. Benim bildiğim kullanılan ilaçlarla regl olunca o iltifat ya da kist sökülüp gidiyor.
Slm kizlar ! Subatta tatile gidiyoruzkemiklerimiz isinacak
Evet canim. Bana daha erken gibi geliyor ama olabiliyormus boyle. Aksi davraninca unutmasi daha uzun surebiliyormus..oyunla kafa dagitip zamanla unutmasini saglamaktan baska yapicak bisi yok sanirim. Ama ben yine de bi dr.a daha sorucam.Evet cok soğuk.. Dolu yağdı dün
Keşif için de fallik döneme girmek üzereler görmezden gelmekten başka bisi yok. Takıntı ve alışkanlık haline gelen çocuklarda engellemeye çalışma ile inadına yapanlar olduğunu düşünüyorum.
Göz sormuştun sanırım ben yakın zamanda hem göz hem dış için göturcem.
Geçmiş olsun peki ilaç vermedi mi ya da su zaman gel demedi mi. Ayrıca nette bisi okuma. Benim bildiğim kullanılan ilaçlarla regl olunca o iltifat ya da kist sökülüp gidiyor.
Enfeksiyon olsa surekli yapar ve kizariklik olur canim. O yuzden hic sanmiyorum. Daha neler gorucez kimbilir..fermante enfeksiyon var galiba bir Dr. Goturup test yapilsa ,kuzenim'in kizida oyleydi enfeksiyon vardi.kaka on tarafa bulastigi icin malasef enfeksiyon kapa biliyolar .kendini kesfetme ye benzemiyo bence benim dusuncem..off cook zorlasiyor sorunlarda buyuyo Allah yardimcimiz olsun ...
Slm ohh super yine kuba ya mi?Slm kizlar ! Subatta tatile gidiyoruzkemiklerimiz isinacak
Sabah aksam fircalamak lazim ama hergun biz de yapamiyoruz.Selam kızlar çok canım sıkkın
Oğlumun dişleri çürüyor sanırım
Demir damlasından dolayı kararmalar vardı ama geçen mendille temizleyim derken ön dişlerin bir iki tanesi hafif aşınmış gibi
Fırçalatmıyor kendi de fırçalamıyor
Geç çürüsün diye flor uygulanıyormuş bu konuda bilgisi olan varmı
Ben dişlerimden çok cektim 12 yaşından beri o yüzden erkenden baktırmak istiyorum. Damak yapısı ya da dişlerde sorun var mi diye.Her gün fırçalayamiyiruz çok direniyor. Ozele götüreceğim ..kendim de hep gidiyorum.. Çocuklar için oyun alanı vs var . çocuklara ayrı hekim bakıyor.Evet canim. Bana daha erken gibi geliyor ama olabiliyormus boyle. Aksi davraninca unutmasi daha uzun surebiliyormus..oyunla kafa dagitip zamanla unutmasini saglamaktan baska yapicak bisi yok sanirim. Ama ben yine de bi dr.a daha sorucam.
Goz konusunda ben de bi muayene yaptiricam onumuzdeki ay sanirim. Dis icib bisey dusunmemistim. Dise de goturmek gerekir mi? Ozel cocuk discisine mi goturuceksin normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?