2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Anladim canim. Bnim dislerim de hep problem. Ama hep ihmal ediyorum. Bu ara gitmem lazim. Hafif agrim var. Gittigimde soracagim bi.
Bu arada benden once gidersen dis macunu konusu sorar misin. Suan tukurmeyi pek yapamiyor ama macun istiyor vermiyorum tabiki de. Bi sure sonra anliycak gercekten surmedigimi. O zaman ne kullanmak gerekir.

Tamm canimsorarum bana çocuk doktorumuz 2 yaşından sonra Rocks kullan demişti. Çok minik.bizimki de emiyor .. Hem dış fırçalamasa nasıl yol izleriz onu da sorarım inşallah. Çok sıkışık ilerliyor günler su gibi geçiyor.. Otelemeden halletmek lazım aslinda

Komsularimin cocuklarida 2015 dogumlu onlarin 2 sindede var curukler canim, biri ise boyle sarimsi duruyor fircalamasina ragmen.
Heveslenip fircalasin diye elektrikli fircalardan aldik demisti.
Belki sever fircalar deneyin isterseniz.
Ben genelde her aksam fircalamaya bakarim, once ben onunkileri fircalarim, sonra o biraz fircalar biraz suya tutup suyu veya dis macununu emer falan

Kucukken aliskanlik kazandirirsak iyi,baska turlu sonra pek heves etmiyorlar

Discinin biri macunsuz yikayin demis.

Benim discim ise bu yaz sormustum hangisini alsam diye dis macununun onemi yok, zararsiz olanlardan al onemli olan yikamaya alistirman dedi.
Yutsa bile zararli olmayanlari var, macunsuz yikayinca bencede tam temizlenmiyor sonucta bir yetiskin gibi her yemekten tadiyorlar artik

Bizim karnelerde guzel masallah ozellikle kizinki tek dersimiz 99 ona ragmen okulda 60 ci olmusuz.bende rehberlikle konustum .ortalamasi yuksek okulun ama deneme sinavlariyla siralamasi uyumlu yani hep ayni kisiler onunde .bu performans lgs dede olursa bizim istedigimiz lise oluyor ama on kisi daha eleyinki sonra sinirda kalmayin diye uyariyor.ne zormus bu isler ya .

Canim zaten bu sogukta disarida bizi kanter icinde birakiyorlar sonra biraz durunca heryeri tutuluyor insanin .sen dikkat et kendine hasta olamyasin .ah canim ya sorma niye bukadar atarlilar anlamiyorum

Gecmis olsun canim benimde hic fikrim yok insallah ilaclarla rahatlarsin .

Flor zararliydi csnim benim doktorum yaptirma dedi .anaokuldaykende sinifta yaptirmadim .ozellerde ozel bir kaplama var ismini falan bilmiyorum ama flor degil sadece kalici azilari kapliyorlar.pahaliydi ben yaptiramamistim ama oyle pismanimki .simdi buyuk oglumun azilarini kurtarmaya calisiyoruz.yavrum cocuk cok sıkınti cekiyor

Canim ben hic bu konuda deneyimli degilim ama ustune dusmeyip zaten dikkatini baska yone cekmeye calisiyormussun .eger kaygilanacak buyuyecek bir durum olsa doktorada sormussun ada yonlendurirdi seni

Bu seneyedi bi atlatırsan tamamdır.çok yıpratıcı bir süreç.kaç kişi canım sizin okul..okulun başarısı baya yuksek gibi.8.sınıflar nasıl bilmiyorum biz 276 kişiyiz.yuzdelik dilim önemli inşallah tutturur canım

Son düzenleme:
Canım flor çok zararlı. Hatta Hitler Almanya'sında yahudilerin zekasını köreltmek için bilerek verildiğini duymuştum. Normal diş macunlarında da florür olduğu için yutulmamalı. Çocuklara bu yüzden önerilmiyor. En güzeli dişleri fırçalamak. Ben fırçasına limon damlatıyorum. Ve fırçalamak istemezse zorla yapıyorum, kavga dövüş. Artık alıştı pek mukavemet göstermiyor. Ablasının da dişleri erken çürüdü. O yüzden müsamaha gösteremiyoruz. Sen de üzülme elinden geldiği kadar temizle. Yenisi gelecek inşAllah 6-7 yaşlarından itibaren

Masallah okulun ortalamasi ne kadar yuksek heldi bana? Sadece 1tane 99la 60.olmak??? Gercekten bu yavrulara rabbim kolaylik versin insallah.

Süper
Hangi ülkeye

Oh ne guzel
nereye gideceksiniz

Slm ohh super yine kuba ya mi?

Biz de termal otele gitmek istiyoruz daha dogrusu ben istiyorum esime de iyi gelir dusuncesiyle ama o pek orali degil.
fermante bildin kuba 'ya gidiyoruz.bakalim Lisa nasil duracak ucakta ,artik buyudu . Kiz kardesim gecen hafta afyon da termal otelde kaldi begenmisler ,,200_250tl arasi gunluk

Ay canım kusura bakma güldürdün beni
Sıkma canını unutur bence alışkanlığa dönüşmez. Neleri öğrenip neleri bırakıyorlar o da geçer zamanla.
Bir de söylemeyi unuttum sana. KBB bizi kulak testine de yollamıştı. Kulağına bir şey soktular öyle baktılar can yakacak bir şey değil.
Sizin burnunuz nasil açıldı mi?

Sana nete bakma demiyor muyum ben
Yok canım sen sıkma canını önemsiz bir şeydir geçer gider inşaallah.

Kız sen nesin böyle? Edebiyat ogretmeni falan mı mukavemetler , müsamahalar filan masaallah

tubaa1 M mambur kızlar hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun bir dönemi daha atlattiniz şükür.
wakewake canım bence fircalamayla alakası sandığımız kadar çok değil. Tabiki fırçalamak, bakım önemli ama yapısal ağırlıklı bence.
kanadali35 nabersin çok gezenti bana diyorsun bir de şimdiden iyi tatiller

Masaallah canım hiçbir şeyden geri bırakma kendini de çocukları da
Sadece ders çalıştıran sıkıcı anne profili değilsin
G GCA geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl Mira ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…