- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.381
Anladim canim. Bnim dislerim de hep problem. Ama hep ihmal ediyorum. Bu ara gitmem lazim. Hafif agrim var. Gittigimde soracagim bi.Ben dişlerimden çok cektim 12 yaşından beri o yüzden erkenden baktırmak istiyorum. Damak yapısı ya da dişlerde sorun var mi diye.Her gün fırçalayamiyiruz çok direniyor. Ozele götüreceğim ..kendim de hep gidiyorum.. Çocuklar için oyun alanı vs var . çocuklara ayrı hekim bakıyor.
Tamm canimsorarum bana çocuk doktorumuz 2 yaşından sonra Rocks kullan demişti. Çok minik.bizimki de emiyor .. Hem dış fırçalamasa nasıl yol izleriz onu da sorarım inşallah. Çok sıkışık ilerliyor günler su gibi geçiyor.. Otelemeden halletmek lazım aslindaAnladim canim. Bnim dislerim de hep problem. Ama hep ihmal ediyorum. Bu ara gitmem lazim. Hafif agrim var. Gittigimde soracagim bi.
Bu arada benden once gidersen dis macunu konusu sorar misin. Suan tukurmeyi pek yapamiyor ama macun istiyor vermiyorum tabiki de. Bi sure sonra anliycak gercekten surmedigimi. O zaman ne kullanmak gerekir.
Selam kızlar çok canım sıkkın
Oğlumun dişleri çürüyor sanırım
Demir damlasından dolayı kararmalar vardı ama geçen mendille temizleyim derken ön dişlerin bir iki tanesi hafif aşınmış gibi
Fırçalatmıyor kendi de fırçalamıyor
Geç çürüsün diye flor uygulanıyormuş bu konuda bilgisi olan varmı
Anladim canim. Bnim dislerim de hep problem. Ama hep ihmal ediyorum. Bu ara gitmem lazim. Hafif agrim var. Gittigimde soracagim bi.
Bu arada benden once gidersen dis macunu konusu sorar misin. Suan tukurmeyi pek yapamiyor ama macun istiyor vermiyorum tabiki de. Bi sure sonra anliycak gercekten surmedigimi. O zaman ne kullanmak gerekir.
Bizim karnelerde guzel masallah ozellikle kizinki tek dersimiz 99 ona ragmen okulda 60 ci olmusuz.bende rehberlikle konustum .ortalamasi yuksek okulun ama deneme sinavlariyla siralamasi uyumlu yani hep ayni kisiler onunde .bu performans lgs dede olursa bizim istedigimiz lise oluyor ama on kisi daha eleyinki sonra sinirda kalmayin diye uyariyor.ne zormus bu isler ya .Tesekkür ederiz canım.yavrularınıda tebrik ederim nasıl diye sormuyorum bile tahmin ediyorumki süperler..maşallah..
Bugun karne almaya gidiyim dedim kızımın yanında oluyum ama kimsede gelmemiş 3 veli vardık.dönüşte kerem mahvetti beni her yanım ağrıyo mahvoldum.bebek arabaya binmedi yürücem dedi tamam dedim elinden tutturmuyo nasıl koşuyo ana cadde.kucağa alıyım dedim çıldırdı yerlere attı kendini.rezil oldum sokaklarda.çok aksi çok fena oldu.nasılda soğuktu ayazdı hasta olmayız inşallah.
Gecmis olsun canim benimde hic fikrim yok insallah ilaclarla rahatlarsin .Antibiyotik verdi hem bana hem esime, ayrica 8 aykullanmam gereken regl duzenleyici verdi.
Bi regl olsam zaten, 8 gun gecikti bu kadar uzun sure gecikmezdi ve aksamdan beri sanki agri artti.
Ilaclar bitince kontrole gel dedi,nasipse 12 gun sonra gitmem gerek bakalim
Keske daha erken gitseydim, 2 yil dr gitmemek ne demek
Flor zararliydi csnim benim doktorum yaptirma dedi .anaokuldaykende sinifta yaptirmadim .ozellerde ozel bir kaplama var ismini falan bilmiyorum ama flor degil sadece kalici azilari kapliyorlar.pahaliydi ben yaptiramamistim ama oyle pismanimki .simdi buyuk oglumun azilarini kurtarmaya calisiyoruz.yavrum cocuk cok sıkınti cekiyorSelam kızlar çok canım sıkkın
Demir damlasından dolayı kararmalar vardı ama geçen mendille temizleyim derken ön dişlerin bir iki tanesi hafif aşınmış gibi
Canim ben hic bu konuda deneyimli degilim ama ustune dusmeyip zaten dikkatini baska yone cekmeye calisiyormussun .eger kaygilanacak buyuyecek bir durum olsa doktorada sormussun ada yonlendurirdi seniKizlar bisi sorucam ya ama cekiniyorum biraz.
Defne'de 1 hafta 10gundur sirtima cikip surtunmek istegi var. Bakiyorum popoda ya da ic kisimda hic bisey yok. Gecen hafta dr.a gittigimde sordum normal mi diye. O da dediki farketmistir kendisini dikkatini dagitmaya calis falan dedi. Dikkat dagitmaya calistigimda cok agliyor bi de unutmuyor geri donup devam etmek istiyor. Acaba bez mi kasindiriyor artik dedim. Bugun bezi cikarttim yapicak mi deniyorum.
Bu seneyedi bi atlatırsan tamamdır.çok yıpratıcı bir süreç.kaç kişi canım sizin okul..okulun başarısı baya yuksek gibi.8.sınıflar nasıl bilmiyorum biz 276 kişiyiz.yuzdelik dilim önemli inşallah tutturur canımBizim karnelerde guzel masallah ozellikle kizinki tek dersimiz 99 ona ragmen okulda 60 ci olmusuz.bende rehberlikle konustum .ortalamasi yuksek okulun ama deneme sinavlariyla siralamasi uyumlu yani hep ayni kisiler onunde .bu performans lgs dede olursa bizim istedigimiz lise oluyor ama on kisi daha eleyinki sonra sinirda kalmayin diye uyariyor.ne zormus bu isler ya .
Canim zaten bu sogukta disarida bizi kanter icinde birakiyorlar sonra biraz durunca heryeri tutuluyor insanin .sen dikkat et kendine hasta olamyasin .ah canim ya sorma niye bukadar atarlilar anlamiyorum
Canım flor çok zararlı. Hatta Hitler Almanya'sında yahudilerin zekasını köreltmek için bilerek verildiğini duymuştum. Normal diş macunlarında da florür olduğu için yutulmamalı. Çocuklara bu yüzden önerilmiyor. En güzeli dişleri fırçalamak. Ben fırçasına limon damlatıyorum. Ve fırçalamak istemezse zorla yapıyorum, kavga dövüş. Artık alıştı pek mukavemet göstermiyorSelam kızlar çok canım sıkkın
Çok teşekkür ederizsevimli4177 sizde karne almistiniz dimi valla tebrik etmedim diye dunden beri aklimda .guzel yavrunun tatili cokkk guzel gecssin insallah..
Masallah okulun ortalamasi ne kadar yuksek heldi bana? Sadece 1tane 99la 60.olmak??? Gercekten bu yavrulara rabbim kolaylik versin insallah.Bizim karnelerde guzel masallah ozellikle kizinki tek dersimiz 99 ona ragmen okulda 60 ci olmusuz.bende rehberlikle konustum .ortalamasi yuksek okulun ama deneme sinavlariyla siralamasi uyumlu yani hep ayni kisiler onunde .bu performans lgs dede olursa bizim istedigimiz lise oluyor ama on kisi daha eleyinki sonra sinirda kalmayin diye uyariyor.ne zormus bu isler ya .
Canim zaten bu sogukta disarida bizi kanter icinde birakiyorlar sonra biraz durunca heryeri tutuluyor insanin .sen dikkat et kendine hasta olamyasin .ah canim ya sorma niye bukadar atarlilar anlamiyorum
Süper
Hangi ülkeye
Oh ne guzel
nereye gideceksiniz
fermante bildinSlm ohh super yine kuba ya mi?
Biz de termal otele gitmek istiyoruz daha dogrusu ben istiyorum esime de iyi gelir dusuncesiyle ama o pek orali degil.
Ay canım kusura bakma güldürdün beniBezden degil sanirim ya. Tamamen kesif. 3gundur bez takmiyorum gunduzleri ama bugun asiri bisekilde dustu ustune. Bi de misafirler vardi ayy napicami sasirdim. Bi fe gidiyo salonda yapiyor kafayi yicem.
Valla beni buldu. Neye ayy bu ne ya boyle olur mu dediysem basima geliyor. Demicem dilimi isricam bundan sonra. Kesfetcek baska sey bulsun tam ora kaldi sanki. Uff
Daha hic yapma demedkm canim. Her seferinde baska bisey bulup oyaliyorum ama unutmuyor cok zor unutuyor. Napicam bilmiyorum. Korkuyorum aliskanlik haline getiren varmis ya. Allah korusun.
Tecrubeli anneler basina gelen oldu mu boyle?
Sana nete bakma demiyor muyum benKist demedi ama doktor dilinde birseyler soyledi.. tek anladigim iltihapmis. Zaten o an o kadar actim, elim ayagim titreye titreye zor giyindim, pek birsey sormak aklima gelmedi tek dusundugum birseyler atistirip kendime gelmekti.
Nette arastirdimda tedavi edilmeyince kisirliga kadar gidiyormus Allah korusun. Iyiki gitmisim baska dr..
Usutmekten,stresten,kotu hijyenden veya iliski yoluyla olusuyormus. Bende yeni yeni bilgi edindim bugun,pek arastirmamistim
Cok sagol canim
Bende bezden diye dusundum ama cikarincada yapmaya devam etmis.
Acaba kaşiniyormu canim? Iyice bakabildii kizariklik vs olmasin.
Diger turluyse insallah unutur bu huyunu.
Kız sen nesin böyle? Edebiyat ogretmeni falan mı mukavemetler , müsamahalar filanCanım flor çok zararlı. Hatta Hitler Almanya'sında yahudilerin zekasını köreltmek için bilerek verildiğini duymuştum. Normal diş macunlarında da florür olduğu için yutulmamalı. Çocuklara bu yüzden önerilmiyor. En güzeli dişleri fırçalamak. Ben fırçasına limon damlatıyorum. Ve fırçalamak istemezse zorla yapıyorum, kavga dövüş. Artık alıştı pek mukavemet göstermiyor. Ablasının da dişleri erken çürüdü. O yüzden müsamaha gösteremiyoruz. Sen de üzülme elinden geldiği kadar temizle. Yenisi gelecek inşAllah 6-7 yaşlarından itibaren
Masaallah canım hiçbir şeyden geri bırakma kendini de çocukları daIyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz ?
Paylasmadan edemicem kizlar babamiz karne hediyesi elektrogitar almis.cok sevindik tabii ortak kararimiz .ogretmenleride ben olucam.normal gotari biliyorum simdi videolardan ogrenip ogreticem .
Rahat batiyomu acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?