- 5 Mayıs 2015
- 330
- 776
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.401
Kitapseverim :)Kız sen nesin böyle? Edebiyat ogretmeni falan mı mukavemetler , müsamahalar filanmasaallah
tubaa1 @mambur kızlar hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun bir dönemi daha atlattiniz şükür.
@wakewake canım bence fircalamayla alakası sandığımız kadar çok değil. Tabiki fırçalamak, bakım önemli ama yapısal ağırlıklı bence.
@kanadali35 nabersin çok gezentibana diyorsun bir de şimdiden iyi tatiller
Sanırım 2 yaş sendromundasınız. Bizimki de zaman zaman agresif davranışlar sergiliyor. Görmezden geliyor ya da dikkat dağıtıyorum. Kış olduğu için kapalı ortamlarda sıkılıyorlar. Yaz gelse de park bahçelerde doyasıya oynayıp enerjilerini atabilselerMerhaba. Kasım doğumlu oğlumun bazı hallerini yazacağım sizin çocuğunuzda var mı bunlardan. Oğumla ilgili ciddi anlamda sıkıntıdayız babasıyla. İkimizi de çok yoruyor,dünyadan bezdirdi ufacık haliyle. Çok aşırı meraklı,gün boyu sürekli bişeyleri yapmak istiyor. Babasının botlarını giyip dışarı çıkmak(geçen gün ayakkabılarını çıkartıp babasının botlarıyla evden çıkmak istedi. İzin verdim giydirdim bu kez babasının terliklerini gördü,onları giymek istedi.İzin vermedim ve kendi ayakkabılarını giydirip çıktım.Baya bi ağladı yol boyu. Dikkati kolay dağılan bir çocuk değil,kandırmak güç. babasının ayağından terliklerini çıkartıp kendisi giyip evde dolaşmak istiyor,bazen benim de,dışarıda da bazen aklına elip ayağımızdan çıkartmamızı istiyor, sürekli bir istek ve eylem halinde. Ev işlerine çok ortak ettim onu,ne yapsam kendisi yapmak istiyor. Hep benden bir talep halinde Üst dolabı açayım baksın ordan blenderı indireyim çalıştırayım sonra içine Bişeyler atayım doğrasın,süpürgeyi çalıştırayım açsın dinlesin az süpürüp içine nasl çektiğini görmek için bişeyler sokuştursun deliğinden. Baba diye tutturmaya başladı sabah uyandığından babası gelene kadar günde kaç kez. Bana işte diyorum işe git agu diyor(kendisine agu diyor ama ismini de söylüyor yani biliyor),işten çıktı markete gitti diyorum markete git ahmt, uçağa bin ahmet anneanne dedeye git ahmet,hoca ezan okuyor camide diyorum ezan sesine kulak kabartınca,ezan oku ahmet,iş yap ahmet(evde Bişeyler yapsın,ev işlerine ortak olsun istiyor hep),dolabı aç anne onu ver anne onu yap anne,hep bi istek halinde. Kendi kendine öyle oyalanıp oynaması yok,5dk yani. Hep beni istiyor hep babasının terliğini ayakkabısını giymek istiyor onun ayağındakini çıkartıp.masada babası neree otursa kaldırıp kendi otursun istiyor bazen bana da yapıyor.babasının tabağındakini yemek istiyor. Çok ısrarcı. Dışarıda çok çekingen içe kapanık. Rahat ettiği ortamlardaki hareketini görenler inanamıyo bu o çocuk mu diye. Sizinkilerde var mı böyle buna benzer şeyler?
Sitede bu tip soruların uzmanlarca cvplandığı bir platform var mı biliyo musunuz?
Gecmis olsun canim benimde hic fikrim yok insallah ilaclarla rahatlarsin .
Sana nete bakma demiyor muyum ben
Yok canım sen sıkma canını önemsiz bir şeydir geçer gider inşaallah.
Klasik 2 yaş sendromu..Merhaba. Kasım doğumlu oğlumun bazı hallerini yazacağım sizin çocuğunuzda var mı bunlardan. Oğumla ilgili ciddi anlamda sıkıntıdayız babasıyla. İkimizi de çok yoruyor,dünyadan bezdirdi ufacık haliyle. Çok aşırı meraklı,gün boyu sürekli bişeyleri yapmak istiyor. Babasının botlarını giyip dışarı çıkmak(geçen gün ayakkabılarını çıkartıp babasının botlarıyla evden çıkmak istedi. İzin verdim giydirdim bu kez babasının terliklerini gördü,onları giymek istedi.İzin vermedim ve kendi ayakkabılarını giydirip çıktım.Baya bi ağladı yol boyu. Dikkati kolay dağılan bir çocuk değil,kandırmak güç. babasının ayağından terliklerini çıkartıp kendisi giyip evde dolaşmak istiyor,bazen benim de,dışarıda da bazen aklına elip ayağımızdan çıkartmamızı istiyor, sürekli bir istek ve eylem halinde. Ev işlerine çok ortak ettim onu,ne yapsam kendisi yapmak istiyor. Hep benden bir talep halinde Üst dolabı açayım baksın ordan blenderı indireyim çalıştırayım sonra içine Bişeyler atayım doğrasın,süpürgeyi çalıştırayım açsın dinlesin az süpürüp içine nasl çektiğini görmek için bişeyler sokuştursun deliğinden. Baba diye tutturmaya başladı sabah uyandığından babası gelene kadar günde kaç kez. Bana işte diyorum işe git agu diyor(kendisine agu diyor ama ismini de söylüyor yani biliyor),işten çıktı markete gitti diyorum markete git ahmt, uçağa bin ahmet anneanne dedeye git ahmet,hoca ezan okuyor camide diyorum ezan sesine kulak kabartınca,ezan oku ahmet,iş yap ahmet(evde Bişeyler yapsın,ev işlerine ortak olsun istiyor hep),dolabı aç anne onu ver anne onu yap anne,hep bi istek halinde. Kendi kendine öyle oyalanıp oynaması yok,5dk yani. Hep beni istiyor hep babasının terliğini ayakkabısını giymek istiyor onun ayağındakini çıkartıp.masada babası neree otursa kaldırıp kendi otursun istiyor bazen bana da yapıyor.babasının tabağındakini yemek istiyor. Çok ısrarcı. Dışarıda çok çekingen içe kapanık. Rahat ettiği ortamlardaki hareketini görenler inanamıyo bu o çocuk mu diye. Sizinkilerde var mı böyle buna benzer şeyler?
Sitede bu tip soruların uzmanlarca cvplandığı bir platform var mı biliyo musunuz?
Su internette dolaşıp kafanı bulandirmaz misin acaba...Insallah canim cok sagolasin
Yaa.. kem küm.. ne desem bilemedim
Of guldugume bakma agrilarim var kasiklarimda, bazen baya rahatsiz ediyor. antibiyorigi icmeye baslayali daha bi artti.
Ister istemez bir suru soru birikti kafamda.
Insallah tabi de sen gel de bana sorAy canım kusura bakma güldürdün beni
Sıkma canını unutur bence alışkanlığa dönüşmez. Neleri öğrenip neleri bırakıyorlar o da geçer zamanla.
Bir de söylemeyi unuttum sana. KBB bizi kulak testine de yollamıştı. Kulağına bir şey soktular öyle baktılar can yakacak bir şey değil.
Sizin burnunuz nasil açıldı mi?
Hic gozundr buyutme cunku oglun buyuyor ve dunya etrafinda donuyor zannediyor. Cok normal hepsi. Terlik konusu bizde de var. Her koltuga herkesi oturtturmaz. Orasi benim veya babanin der. Kimse kimsenin telefonundan bisey bakamaz herkes kendisininkine baksin der. Yani bizi o yonetiyor resmen. Oyun konusunda da kendi kendine pek oynamaz ancak ben mutfakta yemek yaparken onun da karni tok sirti pekse yanimda oynar. Benden ayri diger odalarda pek yalniz takilmaz..Merhaba. Kasım doğumlu oğlumun bazı hallerini yazacağım sizin çocuğunuzda var mı bunlardan. Oğumla ilgili ciddi anlamda sıkıntıdayız babasıyla. İkimizi de çok yoruyor,dünyadan bezdirdi ufacık haliyle. Çok aşırı meraklı,gün boyu sürekli bişeyleri yapmak istiyor. Babasının botlarını giyip dışarı çıkmak(geçen gün ayakkabılarını çıkartıp babasının botlarıyla evden çıkmak istedi. İzin verdim giydirdim bu kez babasının terliklerini gördü,onları giymek istedi.İzin vermedim ve kendi ayakkabılarını giydirip çıktım.Baya bi ağladı yol boyu. Dikkati kolay dağılan bir çocuk değil,kandırmak güç. babasının ayağından terliklerini çıkartıp kendisi giyip evde dolaşmak istiyor,bazen benim de,dışarıda da bazen aklına elip ayağımızdan çıkartmamızı istiyor, sürekli bir istek ve eylem halinde. Ev işlerine çok ortak ettim onu,ne yapsam kendisi yapmak istiyor. Hep benden bir talep halinde Üst dolabı açayım baksın ordan blenderı indireyim çalıştırayım sonra içine Bişeyler atayım doğrasın,süpürgeyi çalıştırayım açsın dinlesin az süpürüp içine nasl çektiğini görmek için bişeyler sokuştursun deliğinden. Baba diye tutturmaya başladı sabah uyandığından babası gelene kadar günde kaç kez. Bana işte diyorum işe git agu diyor(kendisine agu diyor ama ismini de söylüyor yani biliyor),işten çıktı markete gitti diyorum markete git ahmt, uçağa bin ahmet anneanne dedeye git ahmet,hoca ezan okuyor camide diyorum ezan sesine kulak kabartınca,ezan oku ahmet,iş yap ahmet(evde Bişeyler yapsın,ev işlerine ortak olsun istiyor hep),dolabı aç anne onu ver anne onu yap anne,hep bi istek halinde. Kendi kendine öyle oyalanıp oynaması yok,5dk yani. Hep beni istiyor hep babasının terliğini ayakkabısını giymek istiyor onun ayağındakini çıkartıp.masada babası neree otursa kaldırıp kendi otursun istiyor bazen bana da yapıyor.babasının tabağındakini yemek istiyor. Çok ısrarcı. Dışarıda çok çekingen içe kapanık. Rahat ettiği ortamlardaki hareketini görenler inanamıyo bu o çocuk mu diye. Sizinkilerde var mı böyle buna benzer şeyler?
Geçmiş olsun canım.Insallah canim cok sagolasin
Yaa.. kem küm.. ne desem bilemedim
Of guldugume bakma agrilarim var kasiklarimda, bazen baya rahatsiz ediyor. antibiyorigi icmeye baslayali daha bi artti.
Ister istemez bir suru soru birikti kafamda.
MaşAllah size. Bez konusu darısı başımıza. Hiç oralı değil. Ben tuvalete yapmıcam diyor başka da bişey demiyor. Hazır değil demekkiSelam kizlar..
Guzel bi hafta sonu oldu benim icin. Dun kardesime gittik onda kaldik sakin gecti dunumuz. Bugun de defneyi anneme biraktik biz atv binmeye gittik. Ciseleyen yagmur altinda degisik bir deneyim oldu. Iyi geldi kafa dagittik.
Eve geldik simdi uyku zamani.
He bu arada bezi baya baya attik. Uyku disinda baglamiyoruz. Sancili gecmiyor cok sukur. Sadece ilk 2 gun biraz zordu sonra o da ben de alistik sanirim.
Super yapmışsınız. Dün benim için de iyi geçti çok şükür.. Kerem için de ilklerin yaşadığı gün oldu .Selam kizlar..
Guzel bi hafta sonu oldu benim icin. Dun kardesime gittik onda kaldik sakin gecti dunumuz. Bugun de defneyi anneme biraktik biz atv binmeye gittik. Ciseleyen yagmur altinda degisik bir deneyim oldu. Iyi geldi kafa dagittik.
Eve geldik simdi uyku zamani.
He bu arada bezi baya baya attik. Uyku disinda baglamiyoruz. Sancili gecmiyor cok sukur. Sadece ilk 2 gun biraz zordu sonra o da ben de alistik sanirim.
Link veriyorum. Burada kitap paylaşımları yapıyoruz..Ben sizin kadar okuyamasam da aranızda olup feyiz almak isterim
Kitap topiğine nasıl gidebilirim acaba
Ya fermante yine güldürdün beniHic gozundr buyutme cunku oglun buyuyor ve dunya etrafinda donuyor zannediyor. Cok normal hepsi. Terlik konusu bizde de var. Her koltuga herkesi oturtturmaz. Orasi benim veya babanin der. Kimse kimsenin telefonundan bisey bakamaz herkes kendisininkine baksin der. Yani bizi o yonetiyor resmen. Oyun konusunda da kendi kendine pek oynamaz ancak ben mutfakta yemek yaparken onun da karni tok sirti pekse yanimda oynar. Benden ayri diger odalarda pek yalniz takilmaz..
Yani dert edilecek bi durumun yok. Sizin sendromunuz var artik. Onunla barisin.
Özel hayata saygıYa fermante yine güldürdün beni
Allah da seni güldürsün.
Cadı Defne'ye bak sen kimse kimsenin telefonuna bakamazmis
Su internette dolaşıp kafanı bulandirmaz misin acaba...
Kızıyorum bak ciddiyimzaten panik atak var sende.. Uzak dur nette onu bunu araştırma.. En ufak şeyde bile ciddi semptomlar yazıyor..
Geçmiş olsun canım.
Özellikle ayaklarından üşütme. Bol su iç. Bir an önce geçsin gitsin inşAllah
Günaydın kızlar.
Pazil yaptiriyor musunuz çocuklara?
Şiddetle tavsiye ediyorum ben.
Biz 42 parça iki tane almıştık oynayamaz diye düşünmüştük ama acayip sardi.memlekete de götürdük misafirliğe gittiğimiz yerlerde çok oyaladi.
Bir de karşısına oturtup millete öğretiyor yanlış yapınca kızıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?