- 26 Ocak 2014
- 786
- 793
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.421
Gecmis olsun canim.Dün doktora gittik canım, malum çok inatçı dönemin öksürükleri, şükür antibyotiklik değil ama bişey yiyip içmiyor öyl e olunca toparlanmak zor oluyor. huy suy iyice değişti :) yere yatıp bir ağlaması var gülmekten ölüyorum
Bizde sirkeyle bıraktık canım.ama zor oldu ilk gündüzler sonra geceyi bıraktık.öğlen canı isterse uyuyo ayağımda sallayorum malesef yoksa uyumuyoMerhaba kizlar, nasilsiniz?
Biz yilbasindan bir.kac gun once memeyi biraktik sirke.sayesinde :))) cok gururlu cikti bizim kiz daha adini anmadi. Ben duyduklarimdan sonra ellemek. Sevmek.falan ister diye dusunmustum. Ama uykularimiz berbat hale geldi igle uykusu kalkti sabah 7 de kalkip benim canım sikiliyor oyun oynayalim demeye basladi ve tempo gece 1-2 ye kadar devam etti. Yatinca bile ne oyniyalim ne oyniyalim diye diye sizdi hep. Allahtanki yavas yavas duzelmeye basladik.
Birakmayan kaldimi memeyitubaa1
Ben bezdendir diye dusunup bezi cikarttirdim ama degilmis. Yine devam ama ne kadar bos kalirsa okadar yapiyor. Hep yogun gecerse aklina gelmiyor. Surekli de yaninda olmayinca illa bir bosluk buluyor. Dun hic yapmadi ama bugun uyku oncesi yine yapti. Simdi de sandalyeye cikiyor. Elini hic goturmuyor cok sukur onu yapmiyor.Super yapmışsınız. Dün benim için de iyi geçti çok şükür.. Kerem için de ilklerin yaşadığı gün oldu .
Bez çok iyi oldu harikasınız... Peki elini oraya götürme durumu bezle mi alakalı sende.. Bezsizken nasıl..
Link veriyorum. Burada kitap paylaşımları yapıyoruz..
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ulusma-noktasi.977934/page-2139#post-54456128
Yaa aynen oyle herkes esyasini bilsin diyo cocukYa fermante yine güldürdün beni
Allah da seni güldürsün.
Cadı Defne'ye bak sen kimse kimsenin telefonuna bakamazmis
Degilse zorlama. Defne uzun zamandir arasira gidip yapmak istiyordu zaten. Bikac defa ustuste deneyip bezi de cikarinca alisti sanirim. Ama is cocuklarda bitiyor tamamen. Yoksa benim de gozumde cok buyuyordu bu olay.MaşAllah size. Bez konusu darısı başımıza. Hiç oralı değil. Ben tuvalete yapmıcam diyor başka da bişey demiyor. Hazır değil demekki
Dün doktora gittik canım, malum çok inatçı dönemin öksürükleri, şükür antibyotiklik değil ama bişey yiyip içmiyor öyl e olunca toparlanmak zor oluyor. huy suy iyice değişti :) yere yatıp bir ağlaması var gülmekten ölüyorum
Oksurukte baya inatci bu yil. .
2 haftamiz galiba oksurukle bir bakmissin balgamli,bir bakmissin kuru..
Demin kuzenimi gordum onlarda 2,3 haftadir toparlanamiyoruz,3.kez cikaracagiz oksuruk icin dr dedi.
Bizde 3 kksuruk surubu degistirdik banamisin demiyor
Ne caylar fayda ediyor , ne ilaclar..
Rabbim beterinden korusun ne diyelim
Kitap kurtlari sizi
Selam canım..biz yine hastalandık.Slm herkese umarim herkes iyidir.
Slm, biz de iyiyiz. Gezmeye ananeye geldik. Ama her yerde hastalık kol geziyor. Daha dün gece yeğenim ateşlendi istifrar da etmiş. Allah'ım tüm hastalara şifalar versin.Slm herkese umarim herkes iyidir.
Geçmiş olsun canım, bu kış hastalıklar yakamızı bırakmayacak anlaşılan. Burnu akması çok iyi. Mikrobu öyle atarsınız inşAllah. Soğanı oyup bal koyarak sulanmasını bekleyip içirebilirsin. Ihlamur, limon da şifa olur inşAllahSelam canım..biz yine hastalandık.grip oldu.ateş yok şükür.ama öyle burun akıntısı varki çeşme gibi peçete yetişmiyo.hasta olacağını da tahmin ediyordum.karne almaya gittiğimiz gün çok soğuktu..korktuğum oldu.kızımı anneme yolladım onlar geziyolar biz kaldık gidemedik..biraz toparlasın bende gidicem inşallah.
Sanada şimdiden iyi tatiller canım ben gezemiyorum swn benim yerimede gez..resim bekliyoruz
Cook gecmis olsun kereme , insallah biran once toparlar,ablamiz keyfine baksin kuzum hakkettiSelam canım..biz yine hastalandık.grip oldu.ateş yok şükür.ama öyle burun akıntısı varki çeşme gibi peçete yetişmiyo.hasta olacağını da tahmin ediyordum.karne almaya gittiğimiz gün çok soğuktu..korktuğum oldu.kızımı anneme yolladım onlar geziyolar biz kaldık gidemedik..biraz toparlasın bende gidicem inşallah.
Sanada şimdiden iyi tatiller canım ben gezemiyorum swn benim yerimede gez..resim bekliyoruz
Amin. Sizede gecmis olsun .kuzucuklar tadini cikarsin gezmenin.Slm, biz de iyiyiz. Gezmeye ananeye geldik. Ama her yerde hastalık kol geziyor. Daha dün gece yeğenim ateşlendi istifrar da etmiş. Allah'ım tüm hastalara şifalar versin.
Geçmiş olsun canım, bu kış hastalıklar yakamızı bırakmayacak anlaşılan. Burnu akması çok iyi. Mikrobu öyle atarsınız inşAllah. Soğanı oyup bal koyarak sulanmasını bekleyip içirebilirsin. Ihlamur, limon da şifa olur inşAllah
Tampon hiç kullanmadım .. Hapa göre daha masum gibi duruyor.Kizlar bisey daniscam buyuk ihtimal adet tarihim tatile denk geliyo neypayim ilac mi alsam ,tamponmu kullansam hic kullanmadim ,erkene alabilsem iyi olurdu :) off cook sey istiyorum.
Öyle komşu herkesin basinaKitap kurtlari sizibut mavisu nasil kitap okuyo gezmekten firsat buluyo hayranim ona su an okudugum bi kitap var ,komsumda gitmis bana kutuphaneden kitap kiralamis 2haftada bitirmem lazim,
Kizlar bisey daniscam buyuk ihtimal adet tarihim tatile denk geliyo neypayim ilac mi alsam ,tamponmu kullansam hic kullanmadim ,erkene alabilsem iyi olurdu :) off cook sey istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?