2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    534
Sabah ablayi sömestr icin kis kampi acmis mygym e getirdik tabi birakacak kimse olmayinca ekinde geldi. Ablayi alistirip donecektik sozde ama ekin ondan once kostu girdi. Abla.mizildadi gidelim diye ekin hic bana donup bakmadi bile. Kaynadi 3 yas grubuna oda devam ediyor simdi berabe getirecez artik:)))
 
Gecmis olsun canim.
Buara bizde oyleyiz ya yapmiycam gelmiycem gitmiycem hep laflar boyle. Dr.dan bi taktik ogrendim :))) agladiginda az agliyosun annecim daha cok agla daha cok sesin az cikiyo gibisinden konusunca sasirip birakiyor aglamayi.
 
Bizde sirkeyle bıraktık canım.ama zor oldu ilk gündüzler sonra geceyi bıraktık.öğlen canı isterse uyuyo ayağımda sallayorum malesef yoksa uyumuyo
 
Ben bezdendir diye dusunup bezi cikarttirdim ama degilmis. Yine devam ama ne kadar bos kalirsa okadar yapiyor. Hep yogun gecerse aklina gelmiyor. Surekli de yaninda olmayinca illa bir bosluk buluyor. Dun hic yapmadi ama bugun uyku oncesi yine yapti. Simdi de sandalyeye cikiyor. Elini hic goturmuyor cok sukur onu yapmiyor.
 
MaşAllah size. Bez konusu darısı başımıza. Hiç oralı değil. Ben tuvalete yapmıcam diyor başka da bişey demiyor. Hazır değil demekki
Degilse zorlama. Defne uzun zamandir arasira gidip yapmak istiyordu zaten. Bikac defa ustuste deneyip bezi de cikarinca alisti sanirim. Ama is cocuklarda bitiyor tamamen. Yoksa benim de gozumde cok buyuyordu bu olay.
 


Oksurukte baya inatci bu yil. .
2 haftamiz galiba oksurukle bir bakmissin balgamli,bir bakmissin kuru..
Demin kuzenimi gordum onlarda 2,3 haftadir toparlanamiyoruz,3.kez cikaracagiz oksuruk icin dr dedi.
Bizde 3 kksuruk surubu degistirdik banamisin demiyor
Ne caylar fayda ediyor , ne ilaclar..
Rabbim beterinden korusun ne diyelim
 

Amin canım valla tüm dengemiz alt üst oldu. sizinki cidden çok uzun sürdü. miranınki direkt balgamlı oda aşırı bulantı yapıyor.
 
Slm herkese umarim herkes iyidir.
Selam canım..biz yine hastalandık.grip oldu.ateş yok şükür.ama öyle burun akıntısı varki çeşme gibi peçete yetişmiyo.hasta olacağını da tahmin ediyordum.karne almaya gittiğimiz gün çok soğuktu..korktuğum oldu.kızımı anneme yolladım onlar geziyolar biz kaldık gidemedik..biraz toparlasın bende gidicem inşallah.
Sanada şimdiden iyi tatiller canım ben gezemiyorum swn benim yerimede gez..resim bekliyoruz
 
Slm herkese umarim herkes iyidir.
Slm, biz de iyiyiz. Gezmeye ananeye geldik. Ama her yerde hastalık kol geziyor. Daha dün gece yeğenim ateşlendi istifrar da etmiş. Allah'ım tüm hastalara şifalar versin.
Geçmiş olsun canım, bu kış hastalıklar yakamızı bırakmayacak anlaşılan. Burnu akması çok iyi. Mikrobu öyle atarsınız inşAllah. Soğanı oyup bal koyarak sulanmasını bekleyip içirebilirsin. Ihlamur, limon da şifa olur inşAllah
 
Cook gecmis olsun kereme , insallah biran once toparlar,ablamiz keyfine baksin kuzum hakketti en cok yemek yapmicam onA seviniyom :)
 
Amin. Sizede gecmis olsun .kuzucuklar tadini cikarsin gezmenin.
 
Kizlar bisey daniscam buyuk ihtimal adet tarihim tatile denk geliyo neypayim ilac mi alsam ,tamponmu kullansam hic kullanmadim ,erkene alabilsem iyi olurdu :) off cook sey istiyorum.
 
Kizlar bisey daniscam buyuk ihtimal adet tarihim tatile denk geliyo neypayim ilac mi alsam ,tamponmu kullansam hic kullanmadim ,erkene alabilsem iyi olurdu :) off cook sey istiyorum.
Tampon hiç kullanmadım .. Hapa göre daha masum gibi duruyor.
Ama benim de geçen sene öyle oldu ben hal kullanmıştım doktora sorup.. Sanki tamponu yapmazmışım gibi geldi bana.bir de yoğun geliyor ilk günler .. Ama kullananlar memnun yorumlarda tamponu..
 
Kitap kurtlari sizi but mavisu nasil kitap okuyo gezmekten firsat buluyo hayranim ona su an okudugum bi kitap var ,komsumda gitmis bana kutuphaneden kitap kiralamis 2haftada bitirmem lazim,
Öyle komşu herkesin basina
Bak nasıl okutturuyor

Mavisu gezmelerde iyi okuyo dimi mehmet kağan ona sarmıyordur kalabalıkta. gece de sallarken okuyoz çocukları. Dene.
 
Kizlar bisey daniscam buyuk ihtimal adet tarihim tatile denk geliyo neypayim ilac mi alsam ,tamponmu kullansam hic kullanmadim ,erkene alabilsem iyi olurdu :) off cook sey istiyorum.

Canım geciktirici kullanabilirsin ama sonrasında düzeni epey bozuyor. tampon reglin ilk iki günü çok önerilmiyor ama diğer günler sorun olmaz sanırım. benim de bi kez tatilde süpriz yapmıştı. tampon kullandım. rahattı denize de havuza da girdim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…