2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar bisey daniscam buyuk ihtimal adet tarihim tatile denk geliyo neypayim ilac mi alsam ,tamponmu kullansam hic kullanmadim ,erkene alabilsem iyi olurdu :) off cook sey istiyorum.
Tampon cok rahat kullanim olarak. Hic problem yasayacagini zannetmiyorum. Ama diger taraftan bakarsan kocanla tatile gitcen bence hap kullan asna fisne durumunu napican yoksa

Hasta minnaklara gecmis olsun . Ne gripmis

Amin canım valla tüm dengemiz alt üst oldu. sizinki cidden çok uzun sürdü. miranınki direkt balgamlı oda aşırı bulantı yapıyor.

Masallah masallah diyeyim valla korkuyorum iyiyiz demeye.
Turkce ismini bulamadim gecen aksam bir seyin marmeladini verdik o zamandan beri ciddi bir balgam oldu ve oksuruk azaldi. Tabi ben şok

Sizde durumlar nasil

Kuşburnu mu acaba canım. valla fena değil ama bitmedi sesi ergen oğlanlar gibi oldu

Kuşburnu mu acaba canım. valla fena değil ama bitmedi sesi ergen oğlanlar gibi oldu

A nerden bildin
Kuşburnuymus evet.
Cayini genelde biliyordum iyi diye oksuruk icin ama marmeladi daha bi cabuk etki etti sanki. Gececegimi vardi artik bilemedim

Haha :) aynen seste gidiyor,bizimkide 2,3 gun sesi bi garipti.

Kitap kurtlari sizi but mavisu nasil kitap okuyo gezmekten firsat buluyo hayranim ona su an okudugum bi kitap var ,komsumda gitmis bana kutuphaneden kitap kiralamis 2haftada bitirmem lazim,
Kubalara tatile giden sensin canım
Biz evde pinekleyip kitap okuyoruz işte
Hiç de kiskanmadim yani

Dun beni balkona kilitledi sahi.
Hep aklimdaydi ve oldu sonunda :)
Allahtan boyu yetiyor,geri acabildi.
Tabi o an aklimdan neler gecmedi,ne senaryolar yazdim
Allah korumuş canım şükür bir şey olmamış.
Kötü bir şey düşünmeye korkuyorum vallahi.
Hani korktuğun şey başına gelir derler ya
tubaa1 geçmiş olsun canım inşaallah ilerlemeden geçer.
kanadali35 tampon hakkında bi fikrim yok ama ilaç da kötü değil bence.
Düzensizlik için gittiğimde bana da vermişti birkaç ay önce ve baya düzenli oldum ondan sonra. Hacca, tatile gidenlere veriyoruz demişti.

Saolasın teyzesi iyki ateş yok

Bu sene ne çok hastalandık canım anlamadım gitti.yazı özlemedim değil

Kizlar bisey daniscam buyuk ihtimal adet tarihim tatile denk geliyo neypayim ilac mi alsam ,tamponmu kullansam hic kullanmadim ,erkene alabilsem iyi olurdu :) off cook sey istiyorum.
İlaç hiç içmedim ama bikere tampon kullandım okadar berbat bişey ki takması bi dert sonra çok rahatsız edici
@tubaa1 geçmiş olsun canım ne çok hasta oldu kuzum allah şifa versin

Kizlar bu sıkıcı ev gunlerinde neler yapiyorsunuz ya Canim cok sıkılıyor evde. Disari ciksak 10da eve giriyoruz mecbur k.cimiz donuyor.
Farkli bi aktivite ne olabilir.
Biz yazı tahtasın da vakit geçiriyoruz genelde onun dışında suyla oynamayı çok seviyor ama tek başına oynamıyo hemen skılıyo bende çoğu zaman nasıl oyalayacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…