- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.441
Tampon cok rahat kullanim olarak. Hic problem yasayacagini zannetmiyorum. Ama diger taraftan bakarsan kocanla tatile gitcen bence hap kullan asna fisne durumunu napican yoksaKizlar bisey daniscam buyuk ihtimal adet tarihim tatile denk geliyo neypayim ilac mi alsam ,tamponmu kullansam hic kullanmadim ,erkene alabilsem iyi olurdu :) off cook sey istiyorum.
Amin canım valla tüm dengemiz alt üst oldu. sizinki cidden çok uzun sürdü. miranınki direkt balgamlı oda aşırı bulantı yapıyor.
Hasta minnaklara gecmis olsun . Ne gripmis
Masallah masallah diyeyim valla korkuyorum iyiyiz demeye.
Turkce ismini bulamadim gecen aksam bir seyin marmeladini verdik o zamandan beri ciddi bir balgam oldu ve oksuruk azaldi. Tabi ben şok
Sizde durumlar nasil
Kuşburnu mu acaba canım. valla fena değil ama bitmedi sesi ergen oğlanlar gibi oldu
Kubalara tatile giden sensin canımKitap kurtlari sizibut mavisu nasil kitap okuyo gezmekten firsat buluyo hayranim ona su an okudugum bi kitap var ,komsumda gitmis bana kutuphaneden kitap kiralamis 2haftada bitirmem lazim,
Aynen öyle oluyorÖyle komşu herkesin basina
Bak nasıl okutturuyor
Mavisu gezmelerde iyi okuyo dimimehmet kağan ona sarmıyordur kalabalıkta. gece de sallarken okuyoz çocukları. Dene.
Allah korumuş canım şükür bir şey olmamış.Dun beni balkona kilitledi sahi.
Hep aklimdaydi ve oldu sonunda :)
Allahtan boyu yetiyor,geri acabildi.
Tabi o an aklimdan neler gecmedi,ne senaryolar yazdim
Saolasın teyzesi iyki ateş yokSlm, biz de iyiyiz. Gezmeye ananeye geldik. Ama her yerde hastalık kol geziyor. Daha dün gece yeğenim ateşlendi istifrar da etmiş. Allah'ım tüm hastalara şifalar versin.
Geçmiş olsun canım, bu kış hastalıklar yakamızı bırakmayacak anlaşılan. Burnu akması çok iyi. Mikrobu öyle atarsınız inşAllah. Soğanı oyup bal koyarak sulanmasını bekleyip içirebilirsin. Ihlamur, limon da şifa olur inşAllah
Ohhh süper canım keyfine bakCook gecmis olsun kereme , insallah biran once toparlar,ablamiz keyfine baksin kuzum hakkettien cok yemek yapmicam onA seviniyom :)
Bu sene ne çok hastalandık canım anlamadım gitti.yazı özlemedim değilAllah korumuş canım şükür bir şey olmamış.
Kötü bir şey düşünmeye korkuyorum vallahi.
Hani korktuğun şey başına gelir derler ya
tubaa1 geçmiş olsun canım inşaallah ilerlemeden geçer.
kanadali35 tampon hakkında bi fikrim yok ama ilaç da kötü değil bence.
Düzensizlik için gittiğimde bana da vermişti birkaç ay önce ve baya düzenli oldum ondan sonra. Hacca, tatile gidenlere veriyoruz demişti.
Gecmis olsun canim ya. Valla heryer hastalik dolu. Elde degil hastalanmamak.Bu sene ne çok hastalandık canım anlamadım gitti.yazı özlemedim değil
İlaç hiç içmedim ama bikere tampon kullandım okadar berbat bişey ki takması bi dert sonra çok rahatsız ediciKizlar bisey daniscam buyuk ihtimal adet tarihim tatile denk geliyo neypayim ilac mi alsam ,tamponmu kullansam hic kullanmadim ,erkene alabilsem iyi olurdu :) off cook sey istiyorum.
Biz yazı tahtasın da vakit geçiriyoruz genelde onun dışında suyla oynamayı çok seviyor ama tek başına oynamıyo hemen skılıyo bende çoğu zaman nasıl oyalayacağımı bilmiyorumKizlar bu sıkıcı ev gunlerinde neler yapiyorsunuz yaCanim cok sıkılıyor evde. Disari ciksak 10da eve giriyoruz mecbur k.cimiz donuyor.
Farkli bi aktivite ne olabilir.
Saolasın canım.İlaç hiç içmedim ama bikere tampon kullandım okadar berbat bişey ki takması bi dert sonra çok rahatsız edici
@tubaa1 geçmiş olsun canım ne çok hasta oldu kuzum allah şifa versin
Tampon cok rahat kullanim olarak. Hic problem yasayacagini zannetmiyorum. Ama diger taraftan bakarsan kocanla tatile gitcen bence hap kullan asna fisne durumunu napican yoksa
Malasef Lisa sallanarak uyumuyoÖyle komşu herkesin basina
Bak nasıl okutturuyor
Mavisu gezmelerde iyi okuyo dimimehmet kağan ona sarmıyordur kalabalıkta. gece de sallarken okuyoz çocukları. Dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?