2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın
Evde vakit geçirme sıkıntısı ben de yaşıyorum artik hep aynı şeyler oluyor .. Aktivite notları alıyorum ama yapmaya erindiklerim oluyor ...
Tuz seramiği ile sebzeler vs yapmıştık ya onları çok seviyor. Kutu fırınında pişiriyor falan..
Bir de pastel ile boya yapmaya sardı bu ara. Boya yapmayı hep seviyordu..
Onun dışında arabalar legolar..
Biraz kitap .. Çok zorlarsa kısa süre çizgi film..

Gunaydin
A evet gormustum onlarla oynadiginizi ben usendim yapmaya. Saga dogrusu gidip boya almaya
Benimki de legolara cok sardi bir de ciftlik kurmaya. Ama yetmiyor illa bosluga dusuyor ve o zaman ya telefonda oyun oynuycak ya da gidip surtnme yapcak. Telefondan koparamiyorum cok alisti.
O da o kadar sıkılıyoki ogle uykusundan uyaninca anne bugun hava almaya nere gitcez diye soruyor
Bugun cikabilirsem disari gidip alayim gida boyasi deniyim.

Biz yazı tahtasın da vakit geçiriyoruz genelde onun dışında suyla oynamayı çok seviyor ama tek başına oynamıyo hemen skılıyo bende çoğu zaman nasıl oyalayacağımı bilmiyorum
Yazi tahta porratif tip var. Ama onun kalemiyle butun duvarlari elden gecirdigi icin kaldirdim. Arada gorup isterse birlikte biseyler yapiyoruz.

Ah meleğim ya çocuklar da haklı. Haftaya biraz daha iyi olucakmış. İnş bu haftanın acısını cikartiriz
Tuz seramiginde gıda boyasina gerek yok. 1 sb un.. 1sb tuz. Yarim bardak da su..
Sonra şekil verip 150 derecede 30 dk. Pişince suluboya guaj vs boyarsınız

Kerem de çizgi film çok izlemek istiyor bu ara. Biz de Tv nin şarjı bitmiş diyoruz.

Bazen çok zorlu yor uyku öncesi ve uykudan kalkinca hep kucak ta oda oda dolaşalım istiyor ama belim çok ağrıyor artik. Ben de almıyorum..ağlama seansları felaket halde..
Sallayarak da uyumuyor üstüme yatıp uyuyor sancılı süreç teyiz.

Kizlar bu sıkıcı ev gunlerinde neler yapiyorsunuz ya Canim cok sıkılıyor evde. Disari ciksak 10da eve giriyoruz mecbur k.cimiz donuyor.
Farkli bi aktivite ne olabilir.
Bu aralar pazilla çok vakit geçiriyor çok oyalanıyor. Dene bence Defne de sever.
Bir de temizlik yaptırıyorum bayılıyor
Eline bez alıyor her yeri siliyor.

tutkku canım sıkılıyordur 2-3 parçalı çok kolay geliyordur. 9 falan al baktın hoşuna gidiyor parçasını arttirirsin.

Allah kolaylık versin canım.
İnşaallah bu huyları bırakır tez vakitte.
Benim de kolum ağrıyor annemlerde fena değildi geldik yine başladı. Kucağa almasan olmuyor alsan öyle...
Boyamaya biz de bayılıyoruz. Pastel boya kullanıyoruz. Camdan dışarıyı seyrediyoruz kaç araba geçti kaç insan vs onu da çok seviyor fermante

Valla aynen. Iyi dusun iyi olsun deniyor ya bu aralar tamamen inandim buna artik.

Ilk aldigim icin parcalari az alayim abartmayayim dedim, yapamaz falan diye ama evet sIkilabilecegi hic aklima gelmemisti

Kizlar bu sıkıcı ev gunlerinde neler yapiyorsunuz ya Canim cok sıkılıyor evde. Disari ciksak 10da eve giriyoruz mecbur k.cimiz donuyor.

Bu ara pek aktivite yapmiyoruz ya. Hastalikti oydu buydu derken aktivite dusucenek hal kalmiyor ki.

Ama genel olarak tv, sulu boya, tahtasina magnetleri yapitirip yazip cizmeyi seviyor.
Arabalarla,oyuncaklarla oynuyor,cogunlukla beraber oynamak istiyor ama. Boyle oyuncaklarla ev kurup,insanlari oynatmak cok hosuna gidiyor.
Muzik acip oynuyoruz ondada baya oyalaniyor.
Tabi bunlari gunde 5,10dk bali fisari cikarsak guzel yapiyor yoksa cani cok sıkiliyor
Ha birde ben bulasik,yemek vs yaparken oda yanima sandalyeye cikip suyla oynuyor en cok ona bayiliyor zaten.
Ben isim bitti gidiyorum dedigimde ,benimki daha bitmedi diyip hala oyuna devam ediyor/ oda bulasik yikiyormus :) /

Çok haklısın, evde vakit geçirmek çok zor. Tabii Rabbim başka dert vermesin.
Bizim en favori oyunumuz lego'lardan at ve yavrularını yapmak. Tuvalet kağıdını kesip sınırlı alanı suluboyayla boyamayı da çok seviyor. Bir de Pinterest ten "2 yaş etkinlikleri" ararsan envai çeşit oyun çıkıyor. Kolay gelsin

Aa oyle miydi. Tamam yaparim o zaman.Guaj boyamiz yok. Sulu ve parmak var.
Uyku konusu bizde de ayni. Gunduz ayakta sallatiyor gece oldu mu beni de yanina yatiriyor ustumde tepemde nere bulursa donup duruyor. Uykuya gecisi 1saati buluyor. Gece uyanmalari hala bitmedi. 2saat sonra kalkiyo ben uyaniksam tekrar uyutuyorum degilsem yanima geliyor. Yanima geldiginde de saclarim elinden dusmuyor. Cok sinir bozucu bisey uykuda sac cekilmesi
Gunduz bile en az 1kez uyanir hala.

Ben de 9lu almistim bayila bayila oynadi. Ezberledi bikti daha yuzune bakmiyor. Evet 9dan fazla sayili 12 li falan varsa bakayim yine.
Temizlik mi oo benden once kosuyor hemen gidip kendi kovasinj paspasini alip su doldu ben de silcdm diyor . Mutfakta bulasik gormesin dur sunlari ben bi yikayim diyor.

Evinde orkide olan varmi?
Gecen heves edip aldim sonunda, ama dun baktim köklerinden saksinin altinda kucuk kucuk pire kadar bocekler var.
Neden olabilir , nette arastirdim ama pek bulamadim

Evinde orkide olan varmi?
Gecen heves edip aldim sonunda, ama dun baktim köklerinden saksinin altinda kucuk kucuk pire kadar bocekler var.
Neden olabilir , nette arastirdim ama pek bulamadim
Var evde ama cook zor bi cicek bakmasi ,hastalik olabilirmis,bi siseye az deterjan,su karistir cicege sIk kuru koklerini kes makasla ,arkadasim yanimda banada o hediye etmisti onA sordum simdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…