- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.461
Sanada en iyi tatiller nasip olsunKubalara tatile giden sensin canım
Biz evde pinekleyip kitap okuyoruz işte
Hiç de kiskanmadim yani
GunaydinGünaydın
Evde vakit geçirme sıkıntısı ben de yaşıyorum artik hep aynı şeyler oluyor .. Aktivite notları alıyorum ama yapmaya erindiklerim oluyor ...
Tuz seramiği ile sebzeler vs yapmıştık ya onları çok seviyor. Kutu fırınında pişiriyor falan..
Bir de pastel ile boya yapmaya sardı bu ara. Boya yapmayı hep seviyordu..
Onun dışında arabalar legolar..
Biraz kitap .. Çok zorlarsa kısa süre çizgi film..
Yazi tahta porratif tip var. Ama onun kalemiyle butun duvarlari elden gecirdigi icin kaldirdim. Arada gorup isterse birlikte biseyler yapiyoruz.Biz yazı tahtasın da vakit geçiriyoruz genelde onun dışında suyla oynamayı çok seviyor ama tek başına oynamıyo hemen skılıyo bende çoğu zaman nasıl oyalayacağımı bilmiyorum
Ah meleğim ya çocuklar da haklı. Haftaya biraz daha iyi olucakmış. İnş bu haftanın acısını cikartirizGunaydin
A evet gormustum onlarla oynadiginizi ben usendim yapmaya. Saga dogrusu gidip boya almaya
Benimki de legolara cok sardi bir de ciftlik kurmaya. Ama yetmiyor illa bosluga dusuyor ve o zaman ya telefonda oyun oynuycak ya da gidip surtnme yapcak. Telefondan koparamiyorum cok alisti.
O da o kadar sıkılıyoki ogle uykusundan uyaninca anne bugun hava almaya nere gitcez diye soruyor
Bugun cikabilirsem disari gidip alayim gida boyasi deniyim.
Bizimki de en son kasla göz arası koltuğu boyadı.. Cikartamadim ..Yazi tahta porratif tip var. Ama onun kalemiyle butun duvarlari elden gecirdigi icin kaldirdim. Arada gorup isterse birlikte biseyler yapiyoruz.
Bu aralar pazilla çok vakit geçiriyor çok oyalanıyor. Dene bence Defne de sever.Kizlar bu sıkıcı ev gunlerinde neler yapiyorsunuz yaCanim cok sıkılıyor evde. Disari ciksak 10da eve giriyoruz mecbur k.cimiz donuyor.
Farkli bi aktivite ne olabilir.
Allah kolaylık versin canım.Ah meleğim ya çocuklar da haklı. Haftaya biraz daha iyi olucakmış. İnş bu haftanın acısını cikartiriz
Tuz seramiginde gıda boyasina gerek yok. 1 sb un.. 1sb tuz. Yarim bardak da su..
Sonra şekil verip 150 derecede 30 dk. Pişince suluboya guaj vs boyarsınız
Kerem de çizgi film çok izlemek istiyor bu ara. Biz de Tv nin şarjı bitmiş diyoruz.
Bazen çok zorlu yor uyku öncesi ve uykudan kalkinca hep kucak ta oda oda dolaşalım istiyor ama belim çok ağrıyor artik. Ben de almıyorum..ağlama seansları felaket halde..
Sallayarak da uyumuyor üstüme yatıp uyuyor sancılı süreç teyiz.
Allah korumuş canım şükür bir şey olmamış.
Kötü bir şey düşünmeye korkuyorum vallahi.
Hani korktuğun şey başına gelir derler ya
tubaa1 geçmiş olsun canım inşaallah ilerlemeden geçer.
kanadali35 tampon hakkında bi fikrim yok ama ilaç da kötü değil bence.
Düzensizlik için gittiğimde bana da vermişti birkaç ay önce ve baya düzenli oldum ondan sonra. Hacca, tatile gidenlere veriyoruz demişti.
Kizlar bu sıkıcı ev gunlerinde neler yapiyorsunuz yaCanim cok sıkılıyor evde. Disari ciksak 10da eve giriyoruz mecbur k.cimiz donuyor.
Çok haklısın, evde vakit geçirmek çok zor. Tabii Rabbim başka dert vermesin.Kizlar bu sıkıcı ev gunlerinde neler yapiyorsunuz yaCanim cok sıkılıyor evde. Disari ciksak 10da eve giriyoruz mecbur k.cimiz donuyor.
Hadi yine iyisin. İyi tatiller canımTesekkurler kizlar cevaplariniz icin ilac en iyi cozum galiba
Aa oyle miydi. Tamam yaparim o zaman.Guaj boyamiz yok. Sulu ve parmak var.Ah meleğim ya çocuklar da haklı. Haftaya biraz daha iyi olucakmış. İnş bu haftanın acısını cikartiriz
Tuz seramiginde gıda boyasina gerek yok. 1 sb un.. 1sb tuz. Yarim bardak da su..
Sonra şekil verip 150 derecede 30 dk. Pişince suluboya guaj vs boyarsınız
Kerem de çizgi film çok izlemek istiyor bu ara. Biz de Tv nin şarjı bitmiş diyoruz.
Bazen çok zorlu yor uyku öncesi ve uykudan kalkinca hep kucak ta oda oda dolaşalım istiyor ama belim çok ağrıyor artik. Ben de almıyorum..ağlama seansları felaket halde..
Sallayarak da uyumuyor üstüme yatıp uyuyor sancılı süreç teyiz.
Ben de 9lu almistim bayila bayila oynadi. Ezberledi bikti daha yuzune bakmiyor. Evet 9dan fazla sayili 12 li falan varsa bakayim yine.Bu aralar pazilla çok vakit geçiriyor çok oyalanıyor. Dene bence Defne de sever.
Bir de temizlik yaptırıyorum bayılıyor
Eline bez alıyor her yeri siliyor.
tutkku canım sıkılıyordur 2-3 parçalı çok kolay geliyordur. 9 falan al baktın hoşuna gidiyor parçasını arttirirsin.
Var evde ama cook zor bi cicek bakmasi ,hastalik olabilirmis,bi siseye az deterjan,su karistir cicege sIk kuru koklerini kes makasla ,arkadasim yanimda banada o hediye etmisti onA sordum simdi:)Evinde orkide olan varmi?
Gecen heves edip aldim sonunda, ama dun baktim köklerinden saksinin altinda kucuk kucuk pire kadar bocekler var.
Neden olabilir , nette arastirdim ama pek bulamadim
Tesekkurler ,kitap alicam ucakta okurum diye dusunuyorum,Lisa uyursa tabi :)Hadi yine iyisin. İyi tatiller canım
Kitabını almayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?