- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.481
Bizim de köşe nin üstünde yapıyo heryer boya çıkmıyor da artık büyüyene kadar köşe atmalık olacak üstün de Yok yokYazi tahta porratif tip var. Ama onun kalemiyle butun duvarlari elden gecirdigi icin kaldirdim. Arada gorup isterse birlikte biseyler yapiyoruz.
Var evde ama cook zor bi cicek bakmasi ,hastalik olabilirmis,bi siseye az deterjan,su karistir cicege sIk kuru koklerini kes makasla ,arkadasim yanimda banada o hediye etmisti onA sordum simdi:)
Hamarat kızım benimBen de 9lu almistim bayila bayila oynadi. Ezberledi bikti daha yuzune bakmiyor. Evet 9dan fazla sayili 12 li falan varsa bakayim yine.
Temizlik mi oo benden once kosuyor hemen gidip kendi kovasinj paspasini alip su doldu ben de silcdm diyor. Mutfakta bulasik gormesin dur sunlari ben bi yikayim diyor.
GünaydınGünaydın kızlar.
Eşimin memleketine geldik kayinvalidemlere.
Bir hafta kalmayı planlıyoruz bakalım.
@YemreM nasılsın alti ayiniz doldu mu oğlusun nasil canım?
Günaydın kızlar.
Ne güzel canım, biz de bugün dönüyoruz. Gelmek güzl de dönüşler zor. Hele ki kendi aile tarafından. Kızıma soruyorum, yarın gidelim mi? -hayır anlamında başını çeviriyor. Kalabalıkta çok mutluGünaydın kızlar.
Gidişler çok güzel ama dönüşler hüzünlüGünaydın
Ohhh ohh kıskanıyorum ama
Bir memleketimiz bile yok bizim.. İlkokuldan beri kıskanıyorum bu durumu :)
Tatil dönüşü öğretmen neler yaptınız deyince herkes memlekete gittik vs derdi. Ne imrenir ve özenirdim.
Var benim 2ay falan oldu alali. Ucundaki cicekler dustu sap gibi kaldi. Bortu bocek bisi yok hastadir o ilac vermen lazim.Evinde orkide olan varmi?
Gecen heves edip aldim sonunda, ama dun baktim köklerinden saksinin altinda kucuk kucuk pire kadar bocekler var.
Neden olabilir , nette arastirdim ama pek bulamadim
GunaydinGünaydın kızlar.
İyi yapmışsınız.. İkinize de iyi gelir inşallahGunaydin
Gezgin yine gezmedesin. Daha yeni geldin bi evine alissaydin kaca kaca gittin mi yine
Bizim de var memleketimiz ama uzak kisin da kimse yok. Olsa belki biz de giderdik tabisi.
Ben de esimi kandirdim sonunda mart ayinda gidicez insallah kismetse termal otele
Şükür canım. Siz nasilsinizGünaydın kızlar herkes iyidir inşallah
Hamdolsun saglimiz yerinde moralim dusuk olsa da. Sen nasilsin.Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah
Insallah canim.İyi yapmışsınız.. İkinize de iyi gelir inşallah
Var benim 2ay falan oldu alali. Ucundaki cicekler dustu sap gibi kaldi. Bortu bocek bisi yok hastadir o ilac vermen lazim.
Yok canim denemedim. Zaten pek de anlamiyorum bakimindan cicekleri dusunce icim.sogudu kendisinden. Ardiyeye koyayim nispeten soguk orasi. Tsk.ler.Bilmiyorum ki ya hic te anlamam oyle seylerden.
Cicekleri dusunce biraz soguk bir odaya koyunca 2-3 haftada tekrar cicek acar diye okumustum nette belki isine yarar denemediysen
Bizde iyiyiz canım sağolŞükür canım. Siz nasilsiniz
Sağol canım ben iyiyimHamdolsun saglimiz yerinde moralim dusuk olsa da. Sen nasilsin.
Çok güzel olmuş elinize sağlık canımEki Görüntüle 2100826
Kizlar yaptik bugun tuz seramigini.
Yaparken de boyarken de birlikte yaptik guzel bi calisma oldu. Yarin gezmeye cikicaz donuste oyun yapariz artik insallah.
Harika olmuşlar.. Ellerinize sağlık..Eki Görüntüle 2100826
Kizlar yaptik bugun tuz seramigini.
Yaparken de boyarken de birlikte yaptik guzel bi calisma oldu. Yarin gezmeye cikicaz donuste oyun yapariz artik insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?