- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.501
Ailen hep yanında bu çok daha güzelGünaydın
Ohhh ohh kıskanıyorum ama
Bir memleketimiz bile yok bizim.. İlkokuldan beri kıskanıyorum bu durumu :)
Tatil dönüşü öğretmen neler yaptınız deyince herkes memlekete gittik vs derdi. Ne imrenir ve özenirdim.
Sağol canımOh ne guzel canim, degisiklik iyidir
Bizim çok uzak değil sık sık geliyoruz o yüzden ayrılış pek hüzünlü olmuyor.Ne güzel canım, biz de bugün dönüyoruz. Gelmek güzl de dönüşler zor. Hele ki kendi aile tarafından. Kızıma soruyorum, yarın gidelim mi? -hayır anlamında başını çeviriyor. Kalabalıkta çok mutlu
Gidişler çok güzel ama dönüşler hüzünlü
O zaman dansssGunaydin
Gezgin yine gezmedesin. Daha yeni geldin bi evine alissaydin kaca kaca gittin mi yine
Bizim de var memleketimiz ama uzak kisin da kimse yok. Olsa belki biz de giderdik tabisi.
Ben de esimi kandirdim sonunda mart ayinda gidicez insallah kismetse termal otele
Bir sanat eseri çıkarmışsiniz muhteşem olmuş.Eki Görüntüle 2100826
Kizlar yaptik bugun tuz seramigini.
Yaparken de boyarken de birlikte yaptik guzel bi calisma oldu. Yarin gezmeye cikicaz donuste oyun yapariz artik insallah.
Sen daha güzelsinAilen hep yanında bu çok daha güzel
Iyi ol ins herseyin basi saglik gerisi bos.Bizde iyiyiz canım sağol
Artık biraz daha ağırlaştım ama tempo devam mecburen
Sağol canım ben iyiyim
Neden moral bozuk canım okuyorum ama kaçırdım mı acaba
Eki Görüntüle 2100826
Yaparken de boyarken de birlikte yaptik guzel bi calisma oldu. Yarin gezmeye cikicaz donuste oyun yapariz artik insallah.
BayildimmmEki Görüntüle 2100826
Olumun yasi yok iste cnm. Biyerden bi bahane cikiyor nefes bitince. Allahim ana babasina sabir ve gonullerine sogukluk versin insallah. Cok cok zor.Kızlar gözüme uyku girmedi eşimin uzaktan akrabası 3 yaşında çocuğun üstüne televizyon düşmüp ölmüş annesi ne haldedir şimdi allah sabır versin aman kızlar bian yalnız bırakmayın
Basiniz sagolsun Allah Anne ve babasina sabir versin. Cok kotu ..Kızlar gözüme uyku girmedi eşimin uzaktan akrabası 3 yaşında çocuğun üstüne televizyon düşmüp ölmüş annesi ne haldedir şimdi allah sabır versin aman kızlar bian yalnız bırakmayın
Rabbim sabır versin..anlık birşey.çok üzüldüm.Kızlar gözüme uyku girmedi eşimin uzaktan akrabası 3 yaşında çocuğun üstüne televizyon düşmüp ölmüş annesi ne haldedir şimdi allah sabır versin aman kızlar bian yalnız bırakmayın
Ruhumla hep yanındayım bebekSen daha güzelsin
Sen de yanımda olsana
Basınız sağ olsun canım Allah sabır versin ailesine.Kızlar gözüme uyku girmedi eşimin uzaktan akrabası 3 yaşında çocuğun üstüne televizyon düşmüp ölmüş annesi ne haldedir şimdi allah sabır versin aman kızlar bian yalnız bırakmayın
Kızlar gözüme uyku girmedi eşimin uzaktan akrabası 3 yaşında çocuğun üstüne televizyon düşmüp ölmüş annesi ne haldedir şimdi allah sabır versin aman kızlar bian yalnız bırakmayın
Kızlar gözüme uyku girmedi eşimin uzaktan akrabası 3 yaşında çocuğun üstüne televizyon düşmüp ölmüş annesi ne haldedir şimdi allah sabır versin aman kızlar bian yalnız bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?