2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ailen hep yanında bu çok daha güzel

Oh ne guzel canim, degisiklik iyidir
Sağol canım
Bizim çok uzak değil sık sık geliyoruz o yüzden ayrılış pek hüzünlü olmuyor.
Hatta gene mi burdasın diyen akrabalar oluyor
Evet çocuklar üzülüyor ama. Evde hep tek olunca gitmek istemiyorlar haliyle kuzular.

O zaman dansss
Süper canım şimdiden iyi eğlenceler

Günaydın kizlar.
Herkese laf yetistirdikten sonra selama geçebilirim
Saat 7 de namaza kalktım ondan sonradır yatamadım bi hıçkırık tuttu uyutmadi.
İki gündür bizim pek keyfimiz yoktu sürekli mizirdanma iştah sıfır durduk yere ağlama vs. Son azilar mi diyorum..

Gece saat 1 di hala babasıyla boğuşuyordu zorla uyuttuk artık..

Bu arada memlekete gitmek gelmek güzel de her seferinde fazladan birkaç kiloyla dönmek koyuyor insana

Kızlar gözüme uyku girmedi eşimin uzaktan akrabası 3 yaşında çocuğun üstüne televizyon düşmüp ölmüş annesi ne haldedir şimdi allah sabır versin aman kızlar bian yalnız bırakmayın
Olumun yasi yok iste cnm. Biyerden bi bahane cikiyor nefes bitince. Allahim ana babasina sabir ve gonullerine sogukluk versin insallah. Cok cok zor.

Kızlar gözüme uyku girmedi eşimin uzaktan akrabası 3 yaşında çocuğun üstüne televizyon düşmüp ölmüş annesi ne haldedir şimdi allah sabır versin aman kızlar bian yalnız bırakmayın
Basınız sağ olsun canım Allah sabır versin ailesine.
Şimdiki TV ler düşünce de mi olabiliyormus ya hiç aklıma gelmezdi.

Allahım sabır versin çok duyuyoruz bu olayı ama tüplü tvdir
Yalnız da bırakılıyor canım yeri gelince ama kader işte
Allahım tüm yavrularımızı kazadan beladan hastalıktan kötülükten korusun
O anneye babaya da büyük sabır versin çok zor

Off .. Çok kötü oldum.allah sabır versin.. Kimseyi evladıyla sınamasın Rabbim.
Bizim de Tv duvara monte değil korkuyorum tırmanıyor falan . onun üstüne şimdi bu tırstım iyice.
Rabbim korusun bir anlık herşey. Temizlik ürünlerinin olduğu yere de dikkatetmek lazım. Anlık herşey. Tatilde ne büyük yıkım olmuştur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…