2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm herkese nasilsiniz kizlar .bizde yaramazlik yok sukur iyiz.herkes iyidir umarim.
Slm cnm iyiyiz cok sukur biz. Herkes tatilde heralde kimsecikler yok. Ben de anneme geldim 3gun kalicam kismetse. Bu ara hava gunesli kacirmayalim dedim bu guzel havayi. Senin tatil ne zaman.

Günaydın kızlar.
Eşimin memleketine geldik kayinvalidemlere.
Bir hafta kalmayı planlıyoruz bakalım.
Nazilliguzeli nasılsın alti ayiniz doldu mu oğlusun nasil canım?
Saol canım çok şükür doldu altı ayımız.
Bi ağrısı sızisi kalmadı gibi ama hala tam anlamıyla bakamadik izin vermiyo hiç bi şekilde doktor da bakabildigi kadar iyi gibi dedi
Ilerde daralma olabiliyomus yada diğer delik tekrar acilabiliyomus, o yüzden yilda iki kez görücez
Ama psikolojisi daha düzelmedi sonda taktıkları zaman elini atmasın die battaniye örtülüydü bir hafta o gün bugündür hep battaniye üstünde hastane hatta hastaneye benzeyen yerlere asla götüremuyrz içli içli ağlıyo korkudan bambaşka biri oluyo
Yinede düzelsin de o korkusu bi şekilde geçer inşallah

Allah bidaha yaşatmasın şifa versin zamanla korkusunu da atlatır inşallah

Ah kuzum kolay değil tabiki ama
Çok şükür iyileşti artık ve o psikolojiyi de zamanla atacaktır merak etme.
İnşaallah bütün kontrollerinde de iyi çıkar ve bir daha aynı sıkıntıya düşmez yavrum.

Ben kacirdim galiba , ne oldu :/ cok gecmis olsun.
O korku kolay kolay cikmiyor valla.

Bizimki hala soruyor kizlar artik bizi eve gonderdiler diimi diye.
Unutur demistim ama hala aklina geldikce oyle soruyor

Canım yoğundum yazamadim ..
Nasılsınız
Bebek koala terrible 2 çok güzel sonuna dek yaşatıyor ve yaşıyor sağolsun.
Siz nasılsınız döndünüz mü.

Canım yoğundum yazamadim ..
Nasılsınız
Bebek koala terrible 2 çok güzel sonuna dek yaşatıyor ve yaşıyor sağolsun.
Siz nasılsınız döndünüz mü.
Ne zaman düzene girecek bu çocuklar
Yok canım donmedik daha.
Biz de uyumama savaşı veriyoruz
Resmen 1-2 gibi zorla uyutuyoruz
Karı koca cinnetligiz

Ne zaman düzene girecek bu çocuklar
Yok canım donmedik daha.
Biz de uyumama savaşı veriyoruz
Resmen 1-2 gibi zorla uyutuyoruz
Karı koca cinnetligiz
Sabah erken kalkiyor mu yine? Ogle uykusu ne durumda gec vakte kaliyorsa uyumakta gucluk cekiyorlar.

Sabah erken kalkiyor mu yine? Ogle uykusu ne durumda gec vakte kaliyorsa uyumakta gucluk cekiyorlar.
Sabah 8 gibi uyanıyor yarım saatten fazla oyalanip mama içip tekrar uyumak istiyor. Bir saat daha uyuyor. Öğlen uykusu evdekine göre baya azaldı bir saat falan uyuyup kalkıyor.

Selam kizlar..evime yeni geldim annemdeydim...gezmenin dibine vurdum kizimla doyasiya gezdik oglumda sikinti cikarmadi sukur.ikinci doneme super haziriz insallah..
Benim oglum bu ara yuz cirmalamayi ve isirmayi ogrendi.sinirlenince cirmaliyo.yabanci kisilere cocuklara yapmiyo sukur.ama bizim yuzumuzu cizdi hep.seviyomus gibi yapip ciziyo.memeyi biraktiktan sonra daha hircin oldu

Sabah 8 gibi uyanıyor yarım saatten fazla oyalanip mama içip tekrar uyumak istiyor. Bir saat daha uyuyor. Öğlen uykusu evdekine göre baya azaldı bir saat falan uyuyup kalkıyor.
Geç yatmasına göre gündüz de az uyuyormuş uykuyu kafam dan çıkardım artık uyumuyor hala gece uyanıyor bizimkide 12 önce uyumaz koca adam gibi oturuyo

Valla ne iyi yapmışın sende dinlenmişsindir biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…