2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar Merhaba. Ben kızıma oda almamistim şimdi yaza doğru odasını ayırmayı düşünüyorum. Cilekten bi takım beğendim karyolali biraz genç Kiz odası gibi ama çocuk odalarından nedense begenemedim uzun süreli kullanalım istiyorum. Ama daha küçük vuracak kıracak muhakkak tek bir yatak alayım oyun odası gibi yapayim dedim eşim takim alalım istiyor. Kararsız kaldım

Hemde ne iyi oldu canim yenilendim resmen..saclarimida kestirdim rengini degistirdim.cok iyi geldi vallahii
Harika yapmışsın. Moral çok onemli.. Ben de saçımı kestircem
İnsanın değişime ihtiyacı oluyor.

Odasında yer var mi peki. Alan nasıl. Ben de almışken takım alınması taraftarı olurdum sanırım ama oyun alanı az ise düşünülebilinir almamak da.

Günaydın arkadaşlar
Fırsat bulmuşken yazayım ben de.
Uykular bizim de daha da b-).ka sardı resmen.
Sabah 5 -6 arası kalkıp oglen hatta ikindi 4 gibi uyuduğu oluyor bazen ..ben Evdeyken de işteyken de aynı.
Sürekli direnme ve bahaneler bulma. Hircinlasip nedensiz yerlere atarak ağlama. Öyle bir ağlıyor ki saçı su içinde kalıyor. Birseye taktı mi kafasında aman allahım. Gece erken yatırmaya çalışıyorum hiç uyumadiginda nadiren 10 da uyuyor.
Dün gece 11.30 uyudu sabah 6 kalktı gene. Bugün işteyim bakalım annemde uyumak mi nolcak. Gece de kalkıyor bu arada.

Aynen canim tavsiye ederim

Bende oda yapmadım yanımızda hala baharda oda yapıcam ama aklımda takım almak var çilekte %50 ind vardı oraya bakmayı düşünüyorum yada ikea dan

Hemde ne iyi oldu canim yenilendim resmen..saclarimida kestirdim rengini degistirdim.cok iyi geldi vallahii

Bende daha sabah bi heveslendim sacimin renginu degistirmeye. Daha hic boyatmadim aslinda ama bilemedim bi degisiklik iyi gelir diyorum.. sonrada ya guzel olmazsa diye diye kararsizim bakalim

Bende daha sabah bi heveslendim sacimin renginu degistirmeye. Daha hic boyatmadim aslinda ama bilemedim bi degisiklik iyi gelir diyorum.. sonrada ya guzel olmazsa diye diye kararsizim bakalim
Kendini nasil iyi hissediceksen onu yap canim.ne guzel hic boyatmamissin.benim diplerden cok beyaz var.o yuzden boyatiyorum.

Bende çileğin oda takımı var. Memnunum .
*
Keremin krizleri bugün annemi de bezdirmiş. Ağlama krizleri yerlere atmalar. Sokakta 15 dk yolu ağlama krizlerinde eve geldik akşam üstü de. Yürümeyecek bebek arabasına binmeyecek Kucak Ta o yol hayatta olmaz ona taktı .bebek arabasında gelene dek ağladı. Yurdum teyzeleri de aaa sus ne ayıp demeyi ihmal etmedi yolda. Sinirim tepemde bir de o insanlar çıldırdım resmen.
Eve geldik eve gitmek istemez. Çok zorlanıyoruz.. Yani cinnet geçirenleri anlayabiliyorum. Umarım kalıcı değildir bu hali.
Ne 2 yaş .. Ne hastalık sonrası huy.. Ne dismis arkadaş..

Karyola dolap ve Şifonyer alicam 3 Parca. Oyun alanı mutlaka kalır ama çok ferah olmayacaktir.
Bende oda yapmadım yanımızda hala baharda oda yapıcam ama aklımda takım almak var çilekte %50 ind vardı oraya bakmayı düşünüyorum yada ikea dan
Bende çilek ten beğendim 31 ocak son diyordu kampanya için ama bakalım inşallah devam ediyordur

Kendini nasil iyi hissediceksen onu yap canim.ne guzel hic boyatmamissin.benim diplerden cok beyaz var.o yuzden boyatiyorum.

Birkerede boyadimmi artik surekli boyatmam gerekeck o yuzden kararsizim ama acayip heves ettim bakalim bi deli anima gelirse yani

gecen haftalarda oyleydik, disler cikinca cok sukur rahatladi.
Tabi simdi son ust azilar kaldi .
Sizinde distendir belki.
O cok bilmis teyzelerede bol selaaam..
Hele birde bagirmayin cocuga diyenler varya, sanirsin kendi cocuklarini el bebek gul bebek buyuttuler,gıkıni cikarmadilar

Ben de hiç boyatmadim.kendi rengimi seviyorum ama ışıltı mi olsa bilmiyorum 2 senedir gel gitteyim..duyanda radikal bisey sanır aynı tonu açtırcam altı üstü.

Valla üst azilar geliyor ama su gripten sonrada huyu değişti.. İnş üzerine yapışmaz.. Elalemden biktim zaten..

Buyudukce akillanacaklar diye bekleyelim biz...daha fena oldular.disarda iyi evde tam bi firlama..okudukca bizi gormussunde anlatiyosun sandim..
Bebek arabasi rafa kalkti bizim.hic oturmuyo..avm lerdeki kiralan arabalara oturuyor hicte inmiyo isine geleni yapiyo yani..bugun esim diyoki bu bize cektirecek gibi diyo..canlari saolsunda bazen sinirden basima agrilar giriyo

Resim atsana bi bakalim. Aslinda cok parcaya ihtiyac yok. Dolap ve yatak yeterli. Bide kucuk kitaplik ve cocuk masa sandalyesi.
Sifonyermis komodinmis bunlar hep yer kapliyor. Icine koydugun seye de cocuk cok rahat erisip yere yigiyor. O nedenle diyorum ki az esya cok alan.
Bizimki de cilek. Ben seviyorum mobilyasi cok kaliteli. Sadece dolabi 4kapi olsaymis diyorum.

Son düzenleme:
O nasil bir uyku duzeni diyip bahane vermek isyemiyorum cnm ama o nedir gercekten. Sen heralde "yuhum gelir" modunda geziyosundur

Karyola dolap ve Şifonyer alicam 3 Parca. Oyun alanı mutlaka kalır ama çok ferah olmayacaktir.

Bende çilek ten beğendim 31 ocak son diyordu kampanya için ama bakalım inşallah devam ediyordur
Yaa ben hiç bakmadım ne zaman son die yol üstün de var sadece gelip geçerken gördüm kaç kez bakalım dedim ama üşengeç kocaları napmak lazım

O nasil bir uyku duzeni diyip bahane vermek isyemiyorum cnm ama o nedir gercekten. Sen heralde "yuhum gelir" modunda geziyosundur
Evet aynen öyle. Göz altlarım çöktü resmen çizgilerim oluştu ya. Resmen 2 senede çöktüm. Eski fotolarıma ve şuana bakıyorum da. Şimdi de 11 de yattı.ağlayarak kalktı. Ne surup ister ne bisi eşimi istemez .ben kucakta gezdircekmisim. 3 tur attik yok. Belim kopuyor. Tam bel ağrım geçti derken gene sayesinde başa sardım. Nasıl bir ağlama çizgi film açtım onu da kapattı odasından git dedi kapıyı çarptı odasında ağlıyor şimdi ve aynı zamanda kendi kendine konuşuyor anne alamam dedi. Uhuu Agliyom ben git dedim .uhuu
valla aklımı oynatcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…