2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yok arkadaşım bitmiyo gaz diş şimdi de 2 yaş sürekli kriz hali akşam salatalık istedi eşimle gittiler mutfakta kıyamet koptu sonra kendini yerlere atıyo neymiş salatalığın başını kesip vermiş kesmicekmiş başka salatalık ta kabul etmiyo dışardan duyan olsa çocuğa işkence yapıyorlar herhalde der

Deli ve inatcilar
Akrep bebesi fena ötesi.
Hala oturuyoruz

Gunaydiiin
Bende bi cekistireyim oğlanı benimkindede aynı keçi inadı var
Dün eşim ben oglan markete gittık tutturdu kek alıcam diye sıpa alır gibi yaptık elinde tüm market boyunca gezdirdi kasada bıraktık. .eve geldik yemek yedik baya zaman geçti kekimi getiy dedi ..unutmamış oğlum kekini kuşlar almış götürmüş dedim getiysin dedi sen git oyununu oyna getirir belki dedim ..gitti oynadı zaman geçti ufff neyde bu kek diye diye sordu durdu ..tepindi ağladı başkada bişey istemedi..ne kekmis Yarabbim

Kesinlikle unutmuyorlar dikkatini başka yöne dağıtın diolar ama bizde olmuyo market e gidince bizimkide koşarak süt burger alır yerini de biliyo onu alınca sepete oturur açacan der orda yer işini şansa bırakmayo

Masallah okulun ortalamasi ne kadar yuksek heldi bana? Sadece 1tane 99la 60.olmak??? Gercekten bu yavrulara rabbim kolaylik versin insallah.
Masallah okulun ortalamasi ne kadar yuksek heldi bana? Sadece 1tane 99la 60.olmak??? Gercekten bu yavrulara rabbim kolaylik versin insallah.
Gec oldu canim ama valla cok yuksek ilin en iyi okulu diye zor bela yazdirdik ama egitim heryerde cokmus .cicuklar hep ozel ders ,etudle yapiyorlar bakalim biz hicbiryere gitmiyoruz napcaz.mesela ablamin oglu iki 99 u oldugu halde izmir bornovadaki okulda 3.oldu

Gunaydin bol sabirli gunler kizlar
Aaa sizin bebeler ne fenaymis oyle cok kinadim cık cık cık ,cok simartmisiniz sizde ya
Benim yagmurum hic oyle degil ya simdi suraya biraktigim emoji gibiyiz kizlar saka bir yana nedir bu hic buyumiceklermi bunlar sadece boylari uzuyor bunlarin huyda buyume sifirvallaha bazen gece uyuturken agliyorum rahatliyorum
Meswla suan beni ywre oturtuyor kendide koltuga cikip tepemde asagiya atlayacakmis ya sabirrr

Beğendiğim takım bu cilekte. Yatağıni geniş alıp 120 ×200 istiyorum 3 kapılı dolap ve Şifonyer. Aslında şifonyer e gerek yok dediğin gibi fazlalık 4 kapılı dolap gayet ideal. Ama esim çok karıştığı için bu işlere sifonyersiz olmazmismis. Kendi kendime biraksa çoktan almıştım :)

Yaa ben hiç bakmadım ne zaman son die yol üstün de var sadece gelip geçerken gördüm kaç kez bakalım dedim ama üşengeç kocaları napmak lazım
Kampanyayı uzatmis olmalarini diliyorum :) şimdi memleketteyim burda da çok gezdim ama çok çok içime sinen birsey olmadı en iyisi cilekteki

Çok sık .. Bence şifonyer olmalı ilerde genç kızlıkta da kullanacaksa hele.

Bence şifonyer olsun canım çekmeceleri çok iş görür

selam kızlar, kader ortaklarım. Valla sizler yazdıkça rahatlıyorum, hatta seviniyorum desem yalan olmaz. inanılmaz gergin ve huysuz bir dönemdeyiz. uykuya dalma süresi, erkende yatsak (10) geç (gece 12) de yatsak 1-2 saati buluyor. masal anlat, bebek mirayı anlat, onu anlat bunu anlat boğazım patlıyor inanın. kızgın anne gelecek diyorum buna da ağlıyor. kızmayım diyorum valla dayanamıyorum. sürekli itiraz, bi dediğini asla unutmuyor. istemediğim bir model oldum valla, kızıyorum, şartlı şeyler sunuyorum. ama inanın çok yorgunum ve o yatağa girip uyumamak beni aşırı geriyor ya

Uykusuzluk ve kafa dinlenmemesi çok fena. Vücut zaten ..
Bir de isten geç geliniyor çok zor valla.
Allah yardimcin .yardımcımız olsun.
Tebrik ederim bu arada işinde. ig gördüm

Uykusuzluk ve kafa dinlenmemesi çok fena. Vücut zaten ..
Bir de isten geç geliniyor çok zor valla.
Allah yardimcin .yardımcımız olsun.
Tebrik ederim bu arada işinde. ig gördüm

teşekkür ederim canım

ya ben bağıran sürekli gergin bi anne olmak istemiyorum ama, geçen dedim acaba piskoloğa mı gitsem kendim için. yan yana yatıyoruz tam uyuyacak, çişim geldi. bezine yap yok. tuvalete git gel bu sefer su, masal, bebek mira vs derken ben yoldan çıkıyorum.

O benim de Aklimdan geçti inan benzer şeyleri yaşayıp hatta benzer düşünceler oluyor sanırım.
Madem sabrın yoktu neden çocuk yaptın diyorum kendime..
Ya da pedagogla mi görüşsek diye de düşündüm.. Çok zor bir evreymis. 2018 e feci girdik hala devam ediyor. Çelik gibi sabır lazim

Merhaba, bizim Akrep bebesi de 2 yaşına girdiğinden beri çok huysuz oldu. Eskiden(çook eskiden) söz dinlerdi, güzel güzel anlaşırdık. Şimdi illa kendi istediği olacak. Babasıyla alışverişe gittiğimizde tanımazlıktan geliyorum. Çünkü çığlık çığlığa ağlıyor
Uyku deseniz bizimle yatıp(en az 1 saat oyalanıyor) bizden önce kalkıyor. Öğle uykusu da yok gibi bir şey. Şartellerim atarsa bağırış çağırış uyutuyorum. Ama genelde onun istediği gibi oluyor
Kardeşimin eşinden çocuklar hep korkar. Heybetlidir kendisi. Ama o bile pes etti. Ömrümde ilk kez bir çocuk benden korkmuyor diye.
Ama meleğim şimdi mışıl mışıl uyuyor. Rabbim yokluklarını göstermesin

Unutmazlar asla. Aslinda baska isleri de yok haklilar bi bakima. Alinan/ soylenileni dosdogru yapmak lazim. Kandirmacayla biyere kadar.
---
Uzmanlara gore de biseyi almiyorsaniz eger direkt soyleyin hayal kirikligi yasamasin diyorlar. Alinmayacak birseyse de muhakkak nedenini anlatin aglsa da o an ya da sonra asla almayin tutarli olun diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…