- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.561
Yok arkadaşım bitmiyo gaz diş şimdi de 2 yaş sürekli kriz hali akşam salatalık istedi eşimle gittiler mutfakta kıyamet koptu sonra kendini yerlere atıyo neymiş salatalığın başını kesip vermiş kesmicekmiş başka salatalık ta kabul etmiyo dışardan duyan olsa çocuğa işkence yapıyorlar herhalde derEvet aynen öyle. Göz altlarım çöktü resmen çizgilerim oluştu ya. Resmen 2 senede çöktüm. Eski fotolarıma ve şuana bakıyorum da. Şimdi de 11 de yattı.ağlayarak kalktı. Ne surup ister ne bisi eşimi istemez .ben kucakta gezdircekmisim. 3 tur attik yok. Belim kopuyor. Tam bel ağrım geçti derken gene sayesinde başa sardım. Nasıl bir ağlama çizgi film açtım onu da kapattıodasından git dedi kapıyı çarptı odasında ağlıyor şimdi ve aynı zamanda kendi kendine konuşuyor anne alamam dedi. Uhuu Agliyom ben git dedim .uhuu
valla aklımı oynatcam
Deli ve inatcilarYok arkadaşım bitmiyo gaz diş şimdi de 2 yaş sürekli kriz hali akşam salatalık istedi eşimle gittiler mutfakta kıyamet koptu sonra kendini yerlere atıyo neymiş salatalığın başını kesip vermiş kesmicekmiş başka salatalık ta kabul etmiyo dışardan duyan olsa çocuğa işkence yapıyorlar herhalde der
Canim benimTubis ne geziyon ablacim git yat.kerem ayagami dikti seni :)
Kesinlikle unutmuyorlar dikkatini başka yöne dağıtın diolar ama bizde olmuyo market e gidince bizimkide koşarak süt burger alır yerini de biliyo onu alınca sepete oturur açacan der orda yer işini şansa bırakmayoGunaydiiin
Bende bi cekistireyim oğlanıbenimkindede aynı keçi inadı var
Dün eşim ben oglan markete gittık tutturdu kek alıcam diye sıpa alır gibi yaptık elinde tüm market boyunca gezdirdi kasada bıraktık. .eve geldik yemek yedik baya zaman geçti kekimi getiy dedi ..unutmamışoğlum kekini kuşlar almış götürmüş dedim getiysin dedi sen git oyununu oyna getirir belki dedim ..gitti oynadı zaman geçti ufff neyde bu kek diye diye sordu durdu ..tepindi ağladı başkada bişey istemedi..ne kekmis Yarabbim
Masallah okulun ortalamasi ne kadar yuksek heldi bana? Sadece 1tane 99la 60.olmak??? Gercekten bu yavrulara rabbim kolaylik versin insallah.
Gec oldu canim ama valla cok yuksek ilin en iyi okulu diye zor bela yazdirdik ama egitim heryerde cokmus .cicuklar hep ozel ders ,etudle yapiyorlar bakalim biz hicbiryere gitmiyoruz napcaz.mesela ablamin oglu iki 99 u oldugu halde izmir bornovadaki okulda 3.olduMasallah okulun ortalamasi ne kadar yuksek heldi bana? Sadece 1tane 99la 60.olmak??? Gercekten bu yavrulara rabbim kolaylik versin insallah.
Resim atsana bi bakalim. Aslinda cok parcaya ihtiyac yok. Dolap ve yatak yeterli. Bide kucuk kitaplik ve cocuk masa sandalyesi.
Sifonyermis komodinmis bunlar hep yer kapliyor. Icine koydugun seye de cocuk cok rahat erisip yere yigiyor. O nedenle diyorum ki az esya cok alan.
Bizimki de cilek. Ben seviyorum mobilyasi cok kaliteli. Sadece dolabi 4kapi olsaymis diyorum.
Resim atsana bi bakalim. Aslinda cok parcaya ihtiyac yok. Dolap ve yatak yeterli. Bide kucuk kitaplik ve cocuk masa sandalyesi.
Sifonyermis komodinmis bunlar hep yer kapliyor. Icine koydugun seye de cocuk cok rahat erisip yere yigiyor. O nedenle diyorum ki az esya cok alan.
Bizimki de cilek. Ben seviyorum mobilyasi cok kaliteli. Sadece dolabi 4kapi olsaymis diyorum.
Kampanyayı uzatmis olmalarini diliyorum :) şimdi memleketteyim burda da çok gezdim ama çok çok içime sinen birsey olmadı en iyisi cilektekiYaa ben hiç bakmadım ne zaman son die yol üstün de var sadece gelip geçerken gördüm kaç kez bakalım dedim ama üşengeç kocaları napmak lazım
Çok sık .. Bence şifonyer olmalı ilerde genç kızlıkta da kullanacaksa hele.Eki Görüntüle 2104367
Beğendiğim takım bu cilekte. Yatağıni geniş alıp 120 ×200 istiyorum 3 kapılı dolap ve Şifonyer. Aslında şifonyer e gerek yok dediğin gibi fazlalık 4 kapılı dolap gayet ideal. Ama esim çok karıştığı için bu işlere sifonyersiz olmazmismis. Kendi kendime biraksa çoktan almıştım :)
Eki Görüntüle 2104367
Beğendiğim takım bu cilekte. Yatağıni geniş alıp 120 ×200 istiyorum 3 kapılı dolap ve Şifonyer. Aslında şifonyer e gerek yok dediğin gibi fazlalık 4 kapılı dolap gayet ideal. Ama esim çok karıştığı için bu işlere sifonyersiz olmazmismis. Kendi kendime biraksa çoktan almıştım :)
Uykusuzluk ve kafa dinlenmemesi çok fena. Vücut zaten ..selam kızlar, kader ortaklarım. Valla sizler yazdıkça rahatlıyorum, hatta seviniyorum desem yalan olmaz. inanılmaz gergin ve huysuz bir dönemdeyiz. uykuya dalma süresi, erkende yatsak (10) geç (gece 12) de yatsak 1-2 saati buluyor. masal anlat, bebek mirayı anlat, onu anlat bunu anlat boğazım patlıyor inanın. kızgın anne gelecek diyorum buna da ağlıyor. kızmayım diyorum valla dayanamıyorum. sürekli itiraz, bi dediğini asla unutmuyor. istemediğim bir model oldum valla, kızıyorum, şartlı şeyler sunuyorum. ama inanın çok yorgunum ve o yatağa girip uyumamak beni aşırı geriyor ya
Uykusuzluk ve kafa dinlenmemesi çok fena. Vücut zaten ..
Bir de isten geç geliniyor çok zor valla.
Allah yardimcin .yardımcımız olsun.
Tebrik ederim bu arada işinde. ig gördüm
O benim de Aklimdan geçti inan benzer şeyleri yaşayıp hatta benzer düşünceler oluyor sanırım.teşekkür ederim canım
ya ben bağıran sürekli gergin bi anne olmak istemiyorum ama, geçen dedim acaba piskoloğa mı gitsem kendim için. yan yana yatıyoruz tam uyuyacak, çişim geldi. bezine yap yok. tuvalete git gel bu sefer su, masal, bebek mira vs derken ben yoldan çıkıyorum.
Gunaydiiin
Bende bi cekistireyim oğlanıbenimkindede aynı keçi inadı var
Dün eşim ben oglan markete gittık tutturdu kek alıcam diye sıpa alır gibi yaptık elinde tüm market boyunca gezdirdi kasada bıraktık. .eve geldik yemek yedik baya zaman geçti kekimi getiy dedi ..unutmamışoğlum kekini kuşlar almış götürmüş dedim getiysin dedi sen git oyununu oyna getirir belki dedim ..gitti oynadı zaman geçti ufff neyde bu kek diye diye sordu durdu ..tepindi ağladı başkada bişey istemedi..ne kekmis Yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?